Dodaj do ulubionych

Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców

• Gość: sfaczim Listkiewicz ! To nie deszcz, IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.06, 11:35
      to kibice plują Ci w twarz.
      Zostało u Ciebie chociaż troche honoru. S;epy jesteś i głuchy. Podaj sie do dymisji. Wpuść młodszych. Przy okazji zabierz ze soba dinozaurów (Apostela, Piechniczka i jeszcze paru np. Strejlaua).
      • terminal_slawkow Re: Listkiewicz ! To nie deszcz, 21.06.06, 11:48
        Zawodowy cynik i człowiek bez honoru.
        Ciekawe dlaczego tak bardzo pasuje podczas wyborow w PZPN temu całemu
        piłkarskiemu towarzystwu wzajemnej adoracji.
        Jest cały czas tak samo. Jak jest jakaś afera to listek wszystkiemu zaprzeczy i
        powie , że o niczym nie wiedział. I tak w koło.
        Ciekawe co się jeszcze musi stać by zarząd PZPN odszedł? Przy cyniźmie
        Listkiwicza normalny sposób odejścia nie jest przecież możliwy.
    • Gość: leon Kaczory, Żebro, Wannamann, możebyście IP: 62.29.137.* 21.06.06, 11:41
      wreszcie zrobili coś porzadnego i wzieli sie za tych przekretaczy i darmozjadow,
      jak to jest mozliwe w demokratycznym kraju, zeby od lat nie były dosteppne
      ŻADNE DANE FINANSOWE DOT. pzpn, no cholera jak????
      przeciez to Panstwo w panstwie,
      rozwalic cały system, wywalic na zbity pysk listka, apostela, kolatora i innych
      dziadkow, ktorzy zyja w innej epoce, pierdza w stolki,
      jak to jest mozliwe, ze na mundial pojechalo ponad 20 dzialaczy i tylko 4
      trenerow ligowych, no jak listek, ty bucu kwadratowy, Ty sie pasles z
      kolezkami, a ludziska, ktore wylosowaly bilety, nie pojechaly!!!!!!!
      mam dosc Ciebie serdecznie, mam nadzieje ze na Okecie bedziesz mail wlasciwe
      przywitanie złamasie, Ty i Twoj pupil JanAss (w wolny tłumaczeniu dupa jasiowa
      powinno byc raczej wolowa).
      • Gość: max O jesteś w błędzie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:51
        pojechało nie 20 a klikuset działaczy, wieruszka rozdała bileciki swoim
        przydupasom w związkach okręgowych, ci przekazali je niżej w dół. W sumie na oko
        to kikast bilecików dla głosujących na Prezia.
      • Gość: GREK Re: Kaczory, Żebro, Wannamann, możebyście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:22
        JanAss - dobre :)
        W wolnym tłumaczeniu DupaJaś...:)))
    • Gość: kibic Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców IP: *.kki.krakow.pl 21.06.06, 11:45
      Cudny facet!!! Nie ma pretensji !!!
    • Gość: gretka3 Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:49
      Zdecydujcie się wreszcie,Janas jest selekcjonerem czy trenerem naszej kadry?
      Pretensje mamy i będziemy miec,niech Listkiewicz nie będzie "dobrym
      wujkiem",wspaniałomyślnie "wybaczając"reakcje kibicom.Jemu też powinno się
      trochę bliżej przyjrzec.I wreszcie zrobic porządek w tym PZPN-nie,kurde!
      • Gość: GREK Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:23
        To jest najbardziej groteskowe - że to Listkiewicz komuś
        coś wybacza :)))... Sięgnęliśmy dna absurdu i kpiny...
    • robin_hd Afera z PZPN-owskimi biletami !!! 21.06.06, 11:50
      Wielu polskich kibiców, którzy wylosowali i zapłacili za bilety z puli PZPN-u,
      nie otrzymali ich i nie pojechali na mecze Mistrzostw Świata.
      Tymczasem przed meczem Niemcy-Polska bilety z nadrukiem Polish Football
      Association można było kupić bez najmniejszych problemów u angielskich i
      niemieckich koników. Przy wiekszych ilościach dawali nawet wysokie rabaty.
      Początkowo chcieli za bilet o nominalnej wartości 45 euro 250 euro jednak za
      sześć takich biletów wzieli od nas tylko po 200. Koników była cała masa,
      dysponowali nie pojedyńczymi sztukami ale całymi plikami pzpn-owskich biletow
      na polskie sektory. Te 6 sztuk kupiliśmy tylko u jednego konika a pertraktacje
      prowadzilismy jeszcze z trzema innymi którzy też bez kłopotów byli w stanie
      realizować zamówienia grupowe. Ponieważ nie miesciło nam sie w głowie że koniki
      mogą dysponowąć taką ilością orginalnych pzpn-owskich biletów byliśmy
      przekonani, że sa to jakieś podróbki. Nasze obawy okazały się bezpodstawne ! Na
      stadion weszliśmy bez problemów , nikt rowniez nie twierdził że dysponuje
      biletem na te same miejsca co nasze . Zapytałem jednego z niemieckich koników
      skąd maja te bilety. Odpowiedz : Mamy znajomych w waszej federacji, którzy nam
      je załatwili. Bez komentarza ...
      Wiem, że wiecej osób było swiadkami nielegalnego handlu pzpn-owskimi biletami
      na MŚ, zainteresowanych gotowych złożyć zeznania w tej sprawie proszę o kontakt
      robin_hd@gazeta.pl
      STOP PZPN-owskiej MAFII !!!

• Gość: krzycho Re: Afera z PZPN-owskimi biletami !!! IP: *.sulechow.net 21.06.06, 12:23
        Należy mieć nadzieję, że kibice którzy wylosowali, zapłacili a nie otrzymali
        biletów nie puszczą tego płazem. Proces sądowe i wielki odszkodowania mogą
        pomóc w likwidacji pasożytów z PZPN. Załatwiajcie faktury związane z wyjazdem ,
        np. zaliczka za wypożyczenie auta wraz z kierowcą, rachunki telefonicze
        (rezerwacja hotelu w niemczech), zaświadczenia z pracy o urlopie za ten okres,
        strary moralne itp. Jest wiele możliwości, zależy od inwencji twórczej :)
        Trzymam za Was kciuki. ....... precz!
    • Gość: do odstrzału do odstrzału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:52
      do odstrzału
    • okr2 Dziękujemy ŁASKAwco!!! 21.06.06, 11:55
      I spadaj już. Byle szybko.
    • Gość: kapitan Ryś Polskę zalała fala euforii.Bosacki ogłoszony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:57
      bohaterem narodowym.Prof.ASP Czesław Dźwigaj już szykuje zamówiony przez
      premiera Marcinkiewicza zbiorowy pomnik autorów zwycięstwa: Michała
      Listkiewicza oraz Pawła Janasa.Cały Wydział Szkolenia PZPN zostanie odznaczony
      jutro o godz. 12.00 przez Prezydenta Lecha Kaczyńskiego Krzyżem Kawalerskim
      Odrodzenia Polski. Zwycięstwo!Jeszcze nigdy w historii Polski Piłka nożna nie
      fetowała tak swojego sukcesu.Reprezentacja polska zajęła w MŚ w piłce nożnej 3
      miejsce w grupie! Legendarny bramkarz Jan Tomaszewski publicznie przeprosił w
      studio TVP wszystkie te osoby, które mogły poczuć się urażone jego
      wcześniejszymi wypowiedziami - złozył szczerą samokrytykę.Nastały świetlane
      czasy polskiej myśli szkoleniowej w piłce nożnej - wszystkie egzemplarze
      ksiązki Talagi "Technika, taktyka, cechy motoryczne" z 1928 roku zostały
      wyprzedane z półek księgarni. Trener reprezentacji Hiszpanii Luis Aragones
      wyraził wolę natychmiastowego spotkania z polskim super snajperem Maciejem
      Żurawskim - prawdziwym boheterem tych mistrzostw - walecznym do ostatnich
      minut,niespotykanie skutecznym, ostoją psychiczną polskiej reprezentacji, który
      specjalnie zrezygnował z 2 miesięcznych wakacji przed mistrzostwami na rzecz
      zgrania z drużną, celem nakłonienia go do grania w składzie wyjściowej
      jedenastki Hiszpanii - mistrzostwa w miejsce Raula.Natomiat Ronaldinho chciałby
      się spotkać również z Bosackim-gdyż niespotykane jest dziś w piłce nożnej - aby
      to obrońca strzelał gole/sic!/.Przeydent oglosił wolnym od pracy cały ten oraz
      nadchodzący tydzień.Polska będzie swiętować zwycięstwo!
      • Gość: zatara Ja dziekuje, niezly stuff masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:31
        Ten Dzwigaj mnie zwlaszcza poruszyl
      • pompompom Re: Polskę zalała fala euforii.Bosacki ogłoszony 21.06.06, 14:48
        Oj tak! Nalezy im sie. Byli wielcy. Mogą spokojnie myslec o jakims paramundialu
        dla niepelnosprawnych za 10 lat, bo wczesniej im niepełnosprawni dokopia 31 do
        zera.
        Żenada
    • Gość: gerard Komisarza do PZPN wprowadzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:58
      zamknąć wszystkie dokumenty i dokonać oceny pracy kliki Listka
    • d_ost Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców 21.06.06, 11:58
      Pan Listkiewicz całą winę zwala na rząd: bo to przez brak dotacji z budżetu
      nasza kadra przegrywa: w końcu dla kraju, w którym nie ma systemu szkolenia
      młodzieży, nie ma boisk, nie ma małych klubów sam awans na mistrozstwa jest
      sukcesem.
      I bez zająknienia mówi to facet, który od bodaj 10 lat stoi na czele
      instutucji, która za poziom bazy szkoleniowej odpowiada. Co w kierunku jej
      poprawy zrobił PZPN? Pan Listkiewicz sam podaje więc miliard powodów, dla
      których powinien poszukać innej pracy na P niż Prezes. Np. Piłkarz.
      Kondycyjnie pewnie niewiele by odstawał od kadrowiczów, a jak by go
      przygotował nasz sztab medyczny, to by go i Roberto Carlos nie dogonił.

Na razie wydaje się, że najwięcej dla kadry zrobili kibice - jak idioci płacą
      abonamenty Telekomunikacji Polskiej, żłopią Tyskie, nabijają oglądalność
      reklam przed meczami... Trzeba było zostać w domu, wypożyczyć film, kupić
      flaszkę wódki i dzwonić z komóki do Krystyny z gazwoni. Może wtedy by chłopcy
      przynajmniej nie pojechali do szwajcarii i się tam tak nie zmęczyli i nie
      wydawaliby forsy na idiotyczne napisy na autokarze...
    • clansmen Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców 21.06.06, 11:59
      TOTALNY BRAK SAMOOCENY.TYMI SŁOWAMI POTWIERDZIŁ ZE Z NIEGO DUPA WOŁOWAI
      KRETACZ.JEDYNI CO OD BARDZO DAWNA NIE ZAWODZĄ TO KIBICE.W RAPORCIE ZAPEWNE
      BĘDZIE ZE KIBICE NA ŚLASKIM BYLI WINNI TEJ KOMPROMITACJI NA MUNDIALU,BO
      PRZECIEZ GWIZDALI.JUZ WTEDY WSZYSCY WIDZIELI JEDNO WIELKIE DZIADOSTWO I
      BYLEJAKOŚC W NASZEJ KADRZE.I TEMU DALI TAKI WYRAZ KIBICE W TAMTYM
      MECZU.KOMPLETNY BRAK SZACUNKU DLA KIBICÓW.TERAZ TA DEZAPROBATA DO JEGO POCZYNAŃ
      I NIC.NIE MA PRETENSJI.KURDE PANIE L. ALE MY KIBICE MAMY.WIELKI MI HONOR WYGRAC
      MECZ Z KOSTARYKĄ W MECZU O NIC.O NIC.SPARING TO KURDE BYŁ CHYBA.JAK NA MECZ
      O "HONOR" TO KIEPSKO WYPADLI.WIEM POGODA,UPAŁ,ALE JAK NIEMCY GRALI Z EKWADOREM
      I O TEJ SAMEJ POPRZE.TYLKO TRZEBA CHCIEĆ.JAK DO JASNEJ CHOLERY DOPROWADZIĆ DO
      WYWALENIA PANA L.ZEPSUŁ JUŻ WSZYSTKO CO MOŻNA BYŁO ZEPSUĆ.KATEGORYCZNE "NIE!!!"
      DLA PANA L.PODOBNO TO NIEMOZLIWE,TAK SŁYSZAŁEM.A MOŻE SIE JAKOŚ JEDNAK DA.
    • Gość: Yarek a Listkiewicz musi odejść ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:05
      a Listkiewicz musi odejść !

kepno.net/forum/viewtopic.php?t=102
      • d_ost List do ministerstwa sportu - gotowiec 21.06.06, 12:19
        do wysłania na rzecznik@msport.gov.pl (jedyny adres mailowy podany na
        stronach ministerstwa sportu)

Szanowny Panie Ministrze,

Jako kibic piłki nożnej i polskiej reprezentacji zwracam się do Pana o podjęcie
        energicznych działań w związku z fatalną sytuacją w instytucji, która powinna
        dbać o rozwój piłki nożnej - w Polskim Związku Piłki Nożnej (PZPN).
        Ostatnie publiczne wypowiedzi prezesa PZPN Michała Listkiewicza to jawna
        pogarda dla tysięcy kibiców w Polsce i dla elementarnych zasad przyzwoitości.

Pan Listkiewicz publicznie przyznaje, że po wielu latach jego pracy na czele
        PZPN nie mamy w Polsce bazy szkoleniowej (małe kluby piłkarskie, które powinny
        ksztłcić młodzież umierają), nie mamy systemu szkolenia młodzieży. Nie wpływa
        to jednak na jego dobre samopoczucie, gdyż nie widzi związku między tą sytuacją
        a brakiem działań z jego strony. Odpowiedzialność przerzuca na Pana
        Ministerstwo. Fatalny stan polskiej piłki, reasumując słowa pana Listkiewicza,
        jest wynikiem za małych dotacji z budżetu państwa.

Pycha, buta i brak szacunku dla kibiców, dzięki którym kadra, a wraz z nią Pan
        Listkiewicz, może podróżować po świecie, są już wystarczającymi powodami do
        dymisji, do której pan Listkiewicz nie chce się podać. W związku z tym prosimy
        Pana Ministra, jako przełożonego pana Listkiewicza o jak najszybsze podjęcie
        energicznych kroków zmierzających do wymiany kierownictwa PZPN. Jest to
        pierwszy, niezbędny krok do dokonania przełomu w polskiej piłce nożnej. W
        przeciwnym razie będziemy jeszcze wiele lat musieli sam awans na imprezy
        mistrzowskie nazywać wielkimi sukcesami.

Z poważaniem,

I ślemy to, ślemy:)
        • Gość: Marceli Rozwadowsk Re: List do ministerstwa sportu - gotowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:35
          dobry pomysl, ale lepiej byloby jeszcze uruchomic strone, gdzie ludzie mogliby
          sie podpisywac z imienia i nazwiska, bedzie to wiarygodniejsze oraz bedzie to w
          cyfrach.
          Pozostaje tylko rozpropagowac adres.
          Ale podejrzewam, ze od wejsc strona moze sie zawieszac.

pozdro
          • d_ost Re: List do ministerstwa sportu - gotowiec 21.06.06, 12:41
            Gość portalu: Marceli Rozwadowsk napisał(a):

> dobry pomysl, ale lepiej byloby jeszcze uruchomic strone, gdzie ludzie mogliby
            > sie podpisywac z imienia i nazwiska, bedzie to wiarygodniejsze oraz bedzie to
            w
            > cyfrach.
            > Pozostaje tylko rozpropagowac adres.
            > Ale podejrzewam, ze od wejsc strona moze sie zawieszac.
            >
            To jak ktoś umie zmajstrować taką stronę (jak była np. do podpisów przeciwko
            giertychowi), to do dzieła. A na razie można słac list
    • julian_carax MONTHY PYTHON.. 21.06.06, 12:12
      listkiewicz jest super! przypomina mi to monthy python and holly graal i
      rycerza, który po odcięciu mu obu nóg i rąk krzyczał - walcz tchórzu, nie
      uciekaj, odgryzę ci nogę.... super.
      prosty komunikat do listkiewicza i janasa - wypeierdalać . a oni mówią - my was
      kochamy jesteście wspaniali. normalne jaja ;))))
    • shavaa Ale kibice mają żal do ciebie!!! 21.06.06, 12:17
      Z ust mi to, Kazio, wyjąłeś!!! A o co może mieć Listkiewicz pretensje...? Że
      ładnie kibicowali? Że przychodzili ne mecze nawet jak nasi partaczyli? Że nie
      robili burd?
    • Gość: mar Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców IP: 82.160.203.* 21.06.06, 12:22
      koniec z tym Listkiewiczem to on niszczy drużuynę narodową a nie trener (co do
      naszego trenera to inna historia).
      Ale i tak będzie się trzymał stołka, bo kasę na lewo bierze i to ostro, a dla
      naszej piłki to nic nie robi tylko ten kryzys jescze pogłębia
    • Gość: Cudlaty L i s t e k PRL sie dawno skonczyl... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:27
      Wiec wypier*&%$#j razem ze swoja szemrana klika...
    • Gość: kasztul Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców IP: *.c151.petrotel.pl 21.06.06, 12:29
      pzpn pzpn j j pzpn :)

• Gość: swmikolaj Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:58
        pzpn=pzpr
    • Gość: Jagiellonia Fan Ty nie masz pretensji??? Ty!!? Ty k... j... !!!!! IP: *.orange.pl 21.06.06, 12:34
      Ja bym Cie normalnie za jajca powiesil ty wypierdku!!!!!!!!!

To "element rytualu"!!!!? To moze chuligani lejacy sie po mordach to
      tez "element rytualu"!!!?

Ludzie, ten czlowiek jest powaznie chory, on nie rozumie rzeczywistosci go
      otaczajacej!!! Albo jest nacpany, albo tak bezczelny!!!
    • Gość: Dan Listkiewicz podaj się do dymisji - zróbcie ankiete IP: 80.48.101.* 21.06.06, 12:36
      zrobcie na stronie taka ankiete, "czy Listkiewicz powinien sie podac do
      dymisji?"
      • Gość: oxi1 Re: Listkiewicz podaj się do dymisji - zróbcie an IP: 82.139.54.* 21.06.06, 12:45
        Wstyd mi za nich! Caly PZPN na czele z Listkiewiczem i Janasem do
        wymiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: starski Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców IP: *.lns5-c12.dsl.pol.co.uk 21.06.06, 12:37
      Powiem krotko - Listek w...laj.
      • coment2 A może by tak go jajeczkiem lub pomidorkiem na lot 21.06.06, 12:50
        A może by tak go jajeczkiem lub pomidorkiem na lotnisku kiedy będzie wracał z
        bardzo liczną, mocno skacowaną świtą działaczy PZPN z Niemiec? może
        oprzytomnieje bo na razie to sie z nas już 5 rok śmieje. W Europie pozostały
        już tylko dwa silne jak głaz stare układy - pilityczny na Białorusi i sportowy
        w PZPN. Kibice - nie można być już dłużej biernym - bo on jest bez honoru i
        bezszczelny.
        • Gość: człowiek on nie wraca, będzie sobie oglądał mistrzostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:52
          mieszkał w najlepszych hotelach, popijał dżin i palił cygarka
          • d_ost Komisja śledcza ds. listkiewicza! 21.06.06, 13:14
            NIech wyjaśni jak to się stało, że - jak przyznał sam listek - nieosiąglane
            bilety udało się zdobyć jemu, synowi, żonie, ciotce, teściowej... Jak ma
            takiego farta w losowaniach, to może by nam szepnął jakie numery w totka
            skreślić?
    • Gość: Warka z Tych Kibice mają pretensje do Listkiewicza IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 21.06.06, 12:47
      Panie Prezesie! Pan ani pana teściowa nie będziecie decydować kto będzie
      trenerem kadry, ponieważ po powrocie Zapyziałym Związkiem Piłki Kopanej zajmie
      się Minister Sportu. Rozpieprzy to wszystko, przy pomocy piłkarzy postawi Panu
      pomnik,żeby przynajmniej gołebie miały przyjemność! Toby było na tyle!
    • Gość: piterkolejorz Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:49
      Listkiewicz nazwac Cioebie debilem to obraza dla wszystkich debilów
      swiata,spieprzaj bo dłuzej Cie ludzie nie zniosą
      • coment2 Zawsze macie jeszcze re-transmije z 70 lat. 21.06.06, 13:10
        Jak długo jeszcze kibic polski będzie się emocjonował re-transmisjami meczów z
        lat 70-tych. Czesi są 5 razy od nas mniejsi i równie biedni, a w Ekwadorze są
        tylko "naturalne" boiska więc po co przytaczać te głupawe argumenty.
        Potrzebujemy nowego, mniej licznego i zaangażowanego zarządu PZPN i dobrego
        selekcjonera a nie trenera. PZPN działającego dla Polski a nie handlującego na
        lewo biletami już raz sprzedanymi. PZPN do reformy - tylko kto ma to zrobić?
        Chyba tylko niestety pseudokibice bo inaczej nic się znowu nie zmieni.
    • Gość: leszeczek Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:03
      Ty Listkiewicz to jesteś nieprzemakalny. Kończ, wstydu oszczędź.
      • Gość: kazio Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców IP: *.server.ntli.net 21.06.06, 13:12
        Listkiewicz sam nie odejdzie, trzeba mu w tym pomoc.
        Nie mieszkam w Polsce wiec nie moge sam w tym uczestniczyc ale na poczatek
        kibice z Polski powinni zaprzestac wasni miedzy soba i zorganizowac potezna
        zawieruche pod siedziba PZPN.
        Mysle ze wystarczylo by to do tego by rzad wreszcie zajal sie ta mafijna
        organizacja nawet za cene kilkuletniego wykluczenia Polskiej reprezentacji z
        miedzynarodowych rozgrywek.
        To jest cena ktora warto poniesc dla przyszlosci pilki noznej w Polsce.
      • Gość: k Re: Listkiewicz: Nie mam pretensji do kibiców IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 21.06.06, 13:12
        Listkiewicz jest po prostu glupi - tkwi jeszcze w PRL-owskich schematach... Tak,
        poczeka sobie na raporty Janasa, Apostela i kurde Strejlała - jakby kurde nikt
        inny nie widzial blamazy reprezentacj. A do 14 lipca jeszcze szmat czasu i po co
        go marnowac? Wywalic Listekiwicza na zbity pysk, zlikwidowac ten pzpn, a
        utworzyc profesjonalna komorke ds. reprezentacji od strony organizacyjnej. Co
        robia w tym zwiazku Strejlal, Apostel? pierdzą w stołki i jeszcze gruba kase za
        to biora. Wstyd!!!
    • Gość: glon Fachowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.06, 13:21
      Dlaczego w naszym kraju zmieniają się trenerzy i zawodnicy ale na stanowisku
      pseudo "fachowca" trwa uparcie H. Apostel, który dla mnie osobiście jest
      synonimem zła a polskim futbolu
    • Gość: stefanox Re: Listkiewicz-paszoł won IP: *.wroclaw.mm.pl 21.06.06, 13:21
      oto osobnik bez charakteru , bez honoru , bez rozsądku .
      Odbierzmy mu prawo reprezentpowania Polski w piłce nożnej. On nie ma monopolu
      Orzeł i biało-czerwona należy do nas !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka