Gość: Paweł IP: 62.233.214.* 24.06.06, 15:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lidziaczek Re: Brazylia trenuje, Brazylia się bawi IP: *.range81-157.btcentralplus.com 24.06.06, 15:46 ciekawa historia, tylko co to ma do rzeczy jesli chodzi o trening brazylijskiego zespolu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bucik85 Re: Brazylia trenuje, Brazylia się bawi IP: *.metronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:17 może tak insynułacja, że brazylijczycy tak trenują, bo każdy ma po 2,51 promila we krwi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Brazylia trenuje, Brazylia się bawi IP: *.poboznego.osiedla.net 02.07.06, 16:09 Stosowniejsze byłoby zapytać co robili Polacy zamiast trenować. Co ma na celu przy opisie prawie każdego zdjęcia, że dany piłkarz pochodzi z ubogiej rodziny?? Tak trochę żałosny ten artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnr Re: Brazylia trenuje, Brazylia się bawi IP: *.devs.futuro.pl 24.06.06, 17:02 mają z czego się cieszyć i sie cieszą Polacy gdyby byli fotografowani na treningu to by łazili po boisku nie wiedząc co z soba zrobić a i pewnie bramek na terningu by nie było zbyt wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Brazylia trenuje, Brazylia się bawi IP: *.dbln.cable.ntl.com 02.07.06, 00:01 GAZETA WYBORCZA to klamcy piszac chca kariere zdobyc a tak wierzylam w ich szczere slowo ale w Polsce wazne jest to zeby sie dobrze sprzedac.Scirwem jestescie-GAZETO WYBORCZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małykazio Re: Brazylia trenuje, Brazylia się bawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:19 Ty, Moniczka - coś ci się popitoliło! Może szybki numerek z Ronaldo by ci pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Brazylia trenuje, Brazylia się bawi IP: *.chello.pl 02.07.06, 00:37 Wkurza mnie to, że najpierw pokazują te zdjęcia jako przykład "brazylijskiej samby", tego, jak Brazylijczycy "fajnie" bawią się na treningach, a parę dni później, jak Brazylia przegrywa, jako przykład tego, że nie pracowali i dlatego nie dali rady Francji - hipokryzja jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant hańba, hańba dziennikarze gazety IP: *.cable.ubr09.edin.blueyonder.co.uk 02.07.06, 01:55 Brazylia bawi się więc wygrywa, pisaliści pare dni temu, Brazyli bawi się więc ginie, piszecie teraz. TO PRYMITYWNE WYJAśNIANIE FAKTOW MOZNA STOSOWAC ZAWSZE I NIE MA ONO ZADNEGO SENSU, ZRESZTA SAMI SOBIE PRZECZYCIE W ODSTEPIE PARU DNI. Żenująca postawa. Czyli hipokryzja "gazety" prosto w oczy i bez znieczulenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: hańba, hańba dziennikarze gazety IP: *.cable.ubr09.edin.blueyonder.co.uk 02.07.06, 01:58 PS. zastanawiam sie co to za BEZIMIENNA (...) dała tak wredny tytul. Jak zwykle w polsce sa zdarzenia, wypowiedzi i przestepstwa, tylko autorow brak. Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz Re: hańba, hańba dziennikarze gazety 02.07.06, 10:47 hipokryzja i hanba, to slowa adekwatne do postawy "super.ekstra.mega.gwiozd" brazylijskich, ktorzy przyjechali na mundial z nastawieniem: po co sie meczyc, przeciez reszta swiata, w pilke grac nie potrafi, BOG JEST BRAZYLIJCZYKIEM. Jak krotkowzroczna jest taktyka "objazdowego.show.mega.wypasionych.gwiozd", udowodnil juz prezes Realu, V. Perez, klub obecnie nie liczy sie calkowicie, w zadnych rozgrywkach europejskich. Teraz przyszedl czas na "mega.wypasionych.cwaniaczkow" z Brazylii. Smak porazki, to cena, jaka trzeba zaplacic za marketing, a konkretnie za "marketingowo.nadmuchany.balon". Nie wiem, czy wiecie ze "najwieksza.gwiozda" miala ze wszystkich pomocnikow na mundialu najwiecej niecelnych podan, a pozatym to co prezentuje od pol roku najlepiej grajac to USMIECH. A dla porownania spojrzcie na Henry'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony_kibic a ŻaBoJaDy to ledwo z grupy wyszły IP: *.fn.pl 02.07.06, 13:07 Brazylia zdobyła 9pkt a tamci z drużynami wcale nie lepszymi ledwo zremisowali i wygrali jedynie z "wielkim" Togo... To co Francja pokazała w rozgrywkach grupowych to żenada była, strzelili dopiero z Koreą pierwszą bramkę na mundialu od 8 lat więc kompletnie mnie zaskoczyło skąd u nich taki przypływ formy nagle wczoraj? Może coś ćpali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogujsie a polaczki mialy trning zamkniety:) hahahahahahaha IP: 85.197.22.* 24.06.06, 16:39 bo niemcy mogliby zobaczyc ze polacy sa do bani:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doopek Re: Jacy oni piękni i roześmani! KOCHAM ICH! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:18 Coś mi się wydaje,że te roześmiane małpki dostaną od drugich małpek i pojadą do domu po 1/8...HAHAHAHAHA SAMBA BRASILIANA! Boże, cały świat wariuje na punkcie "płynnych ruchów Kaki" jak się wysłowił Borek.. zgaście ten telewizor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyges Re: Jacy oni piękni i roześmani! KOCHAM ICH! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 11:52 nie wiem jak bedzie ale dobrze ze ktos do tego wszystkiego podchodzi jeszcze z dystansem (mam taka nadzieje ze to nie proznosc i buta ;D ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja gdzie r.carlos ma kosc piszczelową ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:21 heh troche wypukła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: gdzie r.carlos ma kosc piszczelową ?? IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.06, 20:34 Sport to zabawa! Ma przedewszystkim sprawiac przyjemnośc. Dla wielu Polaków uprawianie sportu to kara...wiekszość niestety z niego rezygnuje uznając jakąkolwiek jego forme za rozrywke dla plebsu. No chyba że to tenis... ten u nas w kraju też na żenująco niskim poziomie. Dlatego nie ma kto nas reprezentować na miedzynarodowych arenach. Zwalniajcie wasze dzieci z Wf-u, niech wam wyrosną pseudointeligentne anemiczne karakany...z chorym kręgosłupem i wadami serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burito .x kcKAKA x. IP: *.chello.pl 28.06.06, 10:28 Kocham Kakulę! =** Brazylia musi wygrać!!!!!!! www.rymy-w-stylu-country.mylog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Z brazylia IP: *.telpol.net.pl 01.07.06, 23:44 i znowu jak po mistrzostwach swiatach w 98 canarinios jada do domu tylko wtedy to byl final Odpowiedz Link Zgłoś
andy_pi Brazylia 01.07.06, 23:45 Bo jak się dziady grali w dziada to taki osiągnęli wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika79awf Re: Brazylia IP: *.dbln.cable.ntl.com 01.07.06, 23:52 A Portugalia pokaźe wam wszystkim i za Brazylie tez.A Gazeta Wyborcza jest najbardziej falszywa gazeta jaka moze byc bo nidawno pokazywali radosc Braylyjczykow na treningu a tearaz pytaja...............to byl trening?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Brazylia IP: *.dbln.cable.ntl.com 01.07.06, 23:55 GAZEYA WYBORCZA TO KLAMCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HansKlose Re: Brazylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:31 Grubaldo do domu buehehehe, razem z Runim, co za piękny dzień :D Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Powod bo.... 02.07.06, 00:27 Robinho pochodzi z ubogiej rodziny - jego ojciec był hydraulikiem, a matka gospodynią domową. Pierwsze kroki stawiał w drużynach futsalowych - Beira Mar, Portuarios oraz w halowej drużynie Santosu Tylko Polak mogl to tak skomentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HansKlose Re: Powod bo.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:33 myślę, że nie maja jeszcze dodatkowych tekstów o meczu i dali taki debilizm, zrobiny na szybko, bez sensu, co nie zmienia faktu, że canalianos jadą do domu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ciekawe IP: *.ventca.adelphia.net 02.07.06, 01:34 co robili dzienikarze GW w szkole zamiast sie uczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy utalentowani biedni... IP: *.sympatico.ca 02.07.06, 02:59 wielu z was teskni za tzw. komuna,ktora "dawala kazdemu po rowno"; problem w tym,ze ci wasi "idole" wlasnie twierdzili,ze : zeby miec dobry start,to trzeba osiagnac wysoki stopien socjalnego bytu; dlatego ci wasi idole pochodzacy ze slumsow przegrywaja z tymi,ktorzy urodzili sie w dobrobycie...i nie wazny jest tutaj kolor skory !(pomijajac rasizm); przykladem sa pilkarze Francji i niektorzy pilkarze Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Popatrzcie na Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 03:35 Futbol na tym etapie to nie zabawa! Popatrzcie na Niemcy. Klinsmann, mistrzowska strategia, sztab lekarzy i fizjologow, naukowo opracowany trening, psychologowie, ktorzy dbaja o kondycje druzyny. Jasne samba jest piekna i efektowna, ale nie zawsze pomaga. Samba wraca do domu. Malysz osiagal najwieksze sukcesy wlasnie dzieki przygotowaniu psychicznemu i fizycznemu. A nasze orly pojechaly na mundial bez psychologa, to i sie pilke kopac bali. Czyzby Brazylie zgubila radosc zamiast rozsadku? Kiedy Polacy zrozumieja, ze patriotyzm i heroizm to nie wszystko - ze liczy sie wiedza i organizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amw Re: Popatrzcie na Niemcy IP: *.cinci.res.rr.com 02.07.06, 03:59 Gość portalu: jerzy napisał(a): Kiedy Polacy > zrozumieja, ze patriotyzm i heroizm to nie wszystko - ze liczy sie wiedza i > organizacja? -------------------- Malo prawdopodobne ze kiedys zrozumieja. Cala nadzieja ze przyjdzie to z Europy nim Europa bedzie miala dosc Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amw GW przesadza w tych kpinach IP: *.cinci.res.rr.com 02.07.06, 03:54 Trzeba uczciwie przyznac ze Francja grala bardzo dobrze. Uwazam ze przy takiej formie wygraliby z kazdym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrielle Re: GW przesadza w tych kpinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 09:05 Najpierw pokazujecie te zdjęcia jako dowód na to, jak to świetnie Brazylia bawi się piłką, na to, że football dla nich to także zabawa, a nie tylko harówka i skwaszone miny, a potem zmieniacie podpis i mają być dowodem na ich lenistwo i brak profesjonalizmu. To raczej Wy jesteście nieprofesjonalni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszum Re: GW przesadza w tych kpinach IP: *.csk.pl 02.07.06, 11:09 dokładnie, straszliwie dziecinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan szkoda, że przegrali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 10:52 ale cóż, wygrał lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Brazylia i po Brazylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 11:22 Na dobra sprawe to tylko zdjecia wyrwane z kontekstu. to co robili moglo trwac minute dwie a trenowac normalnie. Ustawienie zawodnicy jacy grali to paranoja wiec dla mnie to wina trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimierz Wirpszo dlaczego Brazylia przegrala? IP: *.80-131-66.mc.videotron.ca 02.07.06, 11:24 bo: 1. przychodzi taki czas, ze przegrac trzeba, nic nie trwa nieskonczenie dlugo, sukcesy tez. 2. Bo Francja byla tego dnia po prostu lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Brazylia odpadła bo....... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.06, 12:05 Mysleli że wszyscy padną przed nimi na kolana i poproszą o najniższy wymiar kary Niestety pomyłka Już w rozgrywkach grupowych było widzć jak olewająco traktują przeciwnika Do czasu Panowie gwiazdorzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony_kibic a żabojady to ledwo z grupy wyszły IP: *.fn.pl 02.07.06, 13:08 Brazylia zdobyła 9pkt a tamci z drużynami wcale nie lepszymi ledwo zremisowali i wygrali jedynie z "wielkim" Togo... To co Francja pokazała w rozgrywkach grupowych to żenada była, strzelili dopiero z Koreą pierwszą bramkę na mundialu od 8 lat więc kompletnie mnie zaskoczyło skąd u nich taki przypływ formy nagle wczoraj? Może coś ćpali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony_kibic Szkoda mi ich że przegrali ale najlepszym też IP: *.fn.pl 02.07.06, 13:14 się zdarzają wpadki. Dla mnie jako kibica to właściwie mundial już się skończył i zamienił raczej w Mistrzostwa Europy niż Świata. Nie ma już drużyny, której z przyjemnością bym kibicował. Liczyłem, że Argentyna powstrzyma Niemców - nie wyszło, liczyłem na Anglików - też nie wyszło a wczoraj moi faworyci tak zawiedli... szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony_kibic finał będzie Niemcy-Portugalia IP: *.fn.pl 02.07.06, 13:24 A ja nie kibicuje już nikomu i wolę oglądać le Tour de France. 1. Niemcom DLA ZASADY nie (nie żebym ich nie lubił bo często do nich jeżdżę ale po prostu nie podoba mi się ta drużyna jako mistrzowie świata). 2. Makaroniarze grają zaledwie przeciętnie a jak na mistrzów świata to stanowczo za mało. W sumie dostali się przypadkiem przez nierzetelnego karnego jakiego podyktował sędzia w meczu z Australią, która notabene, gra lepiej niż Italia. Z Niemcami w półfinale to oni nie mają szans. 3. Żabojadów nie lubię a zresztą oni w tym seniorskim składzie co teraz mieli już 8 lat temu swoje "5 minut" i wystarczy. 4. Portugalia jest w zasadzie jedyną drużyną, która jest godna sięgnięcia po tytuł mistrzowski: wspaniałe przygotowanie zawodników, wyśmienita technika gry, wysoka motywacja i właściwie im należałoby kibicować ALE.... skandaliczne zachowanie tej drużyny w meczu z Holandią (jak ja bym był sędzią to bym dał z 5 czerwonych kartek) a już szczytem chamstwa była "główka" Figo gdy sędzia nie widział, powinna skutkować DYSKWALIFIKACJĄ tej drużyny z turnieju. Gdybym był ważną personą w FIFA to bym tak zrobił, odesłał Portugalię do domu za KARYGODNE zachowanie większości piłkarzy w meczu z Holandią. Tak postępują sportowcy? Żałosne. Tym bardziej że wygrywali. Po co ta agresja? To są normalne dzikusy. Dlatego nie ma komu już kibicować. I tak zresztą wygrają Niemcy - chyba nikt już nie ma złudzeń, jak ich Argentyna nie powstrzymała to tym bardziej nie zrobią tego Włosi ani pozostałe 2 drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: finał będzie Niemcy-Portugalia 02.07.06, 14:13 no tak..Portugalia dostanie kolejny prezen od sedziego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Do tej pory dzieci mówiły na stolec Kaka IP: *.lublin.mm.pl 02.07.06, 13:44 Ale od soboty mają prawo mówić Ronaldinho, Robinho, Ronaldo, Adriano, Roberto Carlos, Cafu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Boniek O Brazylii. IP: *.echostar.pl 02.07.06, 14:02 Brazylia?!A to oni grają w piłkę?A czemu Janas o tym nie wiedział?Byłby nie odpadł i ich wyelminowa przecież,no...A tak,to ich jakaś Francja wyelminowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * * IP: *.jasien.net / 81.219.87.* 02.07.06, 14:26 Brazylia przegrała bo myślała , że tytuł im sie należy , a nie , że trzeba go wywalczyć na boisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek brazil! IP: *.c151.petrotel.pl 02.07.06, 14:33 BRAZYLIA! szkoda ze odpadła... _____________ Serwis dla kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuryku no bez przesady panie władzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:39 Przesadzacie. Ciekawe dlaczego teraz tak cały świat jedzie po Brazylii. No bo przegrali, to fakt i za to im sie nalezy opeirdol. ALE przeciez każda drużyna na treningach sie wygłupia i ciekawe czemu nie pokazali zdjęć francuzów, co ONI robili zamiast trenować. UWAŻAM , ZE TE ZDJĘCIA NIE ODDAJĄ W ŻADNYM STOPNIU NICZEGO, CO MOGŁOBY ZOSTAĆ UZNANE ZA OLEWANIE TRENINGU. KOMENTARZE SĄ ZŁOŚLIWE "Ronaldinho sie wygłupia zamiast trenować" "kaka robi costam a nie trenuje" etcetcetc NO SORY, ALE BEZ PRZESADY. TRUDNO SIĘ MÓWI. PRZEGRALI BO SIE NIE POSTARALI I ZLEKCEWAŻYLI FRANCJE. JAKBYŚCIE TRENOWALI PO 5 GODZIN DZIENNIE 24/7 TO TEŻ BY WAM SIE ODECHCIAŁO. WIĘC PRZESTACIE JUŻ JEŹDZIĆ PO NICH, BO NIE MACIE POJĘCIA O PIŁCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Co robili Brazylijczycy zamiast trenować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 08:59 Mam 13 lat , ogladalam wszystkie mecze mundialu, bo bardzo interesuje sie pilka nozna. Moim zdaniem Brazylijczycy byli przygotowani na ten mecz, tylko nie umieli tego wykorzystac w praktyce.Ich technika, styl jest świetny. Zastanawiam się tylko gdzie byli :Ronaldinho, Ronaldo, Adriano, Kaka jak Henry strzelał gola. Jestem fanką Brazylii, poniewaz grają tam moi ulubieni piłkarze. I nie zależnie od wyniku moim dalszym faworytem bedzie Brazylia, a i prawie część rzeczy, które napisała gazeta to nieprawda i ten kto pisze te artykuły powienien sie zastanowic. Oni byli przygotowni do gry z Francją, a to, że odpoczywali to ich juz sprawa. Wina leże jeszcze po stronie trenera,bo on ich nie dopilnował ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricardo IKaka' Robinho, Fred i Kaka' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:37 Ci zawodnicy pokazywali się na tych zdjęciach dość często. I ci zawodnicy mogą uznać ten turniej za udany. Odpowiedz Link Zgłoś