Gość: mem Chamstwo,chamstwoi jeszcze raz chamstwo!!!!! IP: *.magma-net.pl 26.06.06, 19:05 Australia powinna żądać powtórzenia meczu, bo to było jawne oszustwo i oglądały to miliony ludzi na całym świecie. Nie chcę tu używać inwektywów ale same pchają się pod klawisze dlatego poprzestanę na gwiazdkach ********************************************************************************* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Chamstwo,chamstwoi jeszcze raz chamstwo!!!!! IP: 222.248.116.* 26.06.06, 20:30 FIFA powinna w koncu wprowadzic "instant reply". Majac do dyspozycji powtorke sedziowie musieli by sie zastanowic zanim zdecyduja sie na szwindle. Wkurza mnie glupie tlumaczenie "tak to sedzia widizal na boisku- decyzji nie da sie zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Niepodoba mi sie tytul IP: *.zab.nat.hnet.pl 26.06.06, 19:05 Dlaczego oszukani? skad takie podstawy do oskarzenia panie redaktorze, jako Włoch wypraszam sobie ublizania, prosze to udowodnic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal A co? Prawda w oczy kole? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:08 Tak to wygląda dla obiektywnych obserwatorów, niestety (niestety dla dobra piłki nożnej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy prawda? IP: 80.50.251.* 26.06.06, 19:55 a wiec to redaktorzy Gazety sa od weryfikowania slusznosci sedziowskich decyzji :)? A ci idioci z C+ zawsze jakiegos Wita Zelazko brali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal psss nie rozśmieszaj mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:08 poza bezkrytycznymi fanami Włochów, wszyscy jak jeden mąż widzieli że nie było tam faulu. Sędzia tu niepotrzebny żeby to zauważyć. I to, że Włosi po raz kolejny awansowali dzięki nieprzeciętnym umiejętnościom aktorskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: psss nie rozśmieszaj mnie IP: 80.50.251.* 26.06.06, 20:13 "wszyscy jak jeden mąż widzieli że nie było tam faulu" chyba wszyscy bezkrytyczni antyfani Wlochow "Włosi po raz kolejny awansowali dzięki nieprzeciętnym umiejętnościom aktorskim" po raz kolejny? kiedy byl ten poprzedni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g A mi sie podoba tytul IP: *.dsl.versateladsl.be 26.06.06, 19:10 Australiczycy zostali oszukani przez sedziego, ale skoro ty jako Wloch czujesz sie winny, to znaczy ze rzeczywiscie cos jest na rzeczy. Uderz w stol, nozyce sie odezwa. Ciao. Wlosi nie potrafia grac w pilke. Potrafia tylko symulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: A mi sie podoba tytul IP: 80.50.251.* 26.06.06, 19:56 to niezle im to symulowanie wychodzi, skoro maja jedna z lepszych reprezentacji swiata i kilka klubow z najwyzszej polki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Niepodoba mi sie tytul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:12 jako Włoch to się wstydź bo od lat zamiast grać w piłkę odstawiacie teatrzyk kukiełkowy Gość portalu: lolo napisał(a): > Dlaczego oszukani? skad takie podstawy do oskarzenia panie redaktorze, jako > Włoch wypraszam sobie ublizania, prosze to udowodnic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Niepodoba mi sie tytul (dokładnie) IP: *.icpnet.pl 26.06.06, 19:16 Tytuł jest obrzydliwy i na dodatek niezgodny z prawdą. Wychodzi na to ze gdyby włosi przegrali to byloby ok i sedzia by ich nie oszukał wywalajac za niegraxny faul materazziego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duce Sedzia byl idiota, co nie usprawiedliwia jego... IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:21 chamskiej i niekompetentnej decyzji po blazenskim udawaniu wloskiego napastnika! Wlosi wygrali przez oszustwo swoje i sedziego oszusta! Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Niepodoba mi sie tytul 26.06.06, 19:17 Po takich meczach się przekonuję że włosi to absolutne c..y. Czy kiedyś coś wygraliście bez pomocy sędziego? I to normalne że nikt was nie lubi. Piep...i makaroniarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amarcord Niepodoba mi sie blazenada twojej druzyny! Mam w.. IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:18 dupie awans Australii, ale nie lubie jak robi sie ze mnie idiote wraz z milionami widzow na calym swiecie. Wlosi sa dobrzy w gadaniu, zarciu i klamaniu. Wasza blazenada na dzisiejszym meczu byla godna wyzygania sie! Komedia idiotow Felliniego w stylu Amarcord! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Skandal!!! IP: *.dsl.versateladsl.be 26.06.06, 19:05 Ten karny to po prostu skandal. Az sie wierzyc nie chce, ze sa na swiecie sedziowie, ktorzy za taka symulacje daja karnego w ostatniej minucie meczu. To jest kolejny argument na rzecz analizy wideo w trakcie meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l FORZA ITALIA !!! Yeah :) IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.06, 19:06 Czerwona kartka dla Wlocha z kapelusza, wiec sprawiedliwosci stalo sie zadosc.Z karnym moznaby polemizowac,jednak lokciem Australijczyk zahaczyl ewidentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ :[ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:06 no co za pi******ni symulanci, lalusie nażelowane... efektowne pady, składanie rączek, darcie mordy i wygląd jak handlarz cebulą z podrzymskiego targu (buffon) - oto obraz włoskiej (anty)piłki :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 I tu się zgodzę.. 26.06.06, 19:10 Zakład, że jutro będzie 2:0 dla "cudownej" Brazylii??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Lippi zaskoczył Hiddinka? Del Piero w składzi IP: *.range81-129.btcentralplus.com 26.06.06, 19:15 Ty naprawde jestes poje..y!!! Nie darze Wlochow miloscia ale byli w tym meczu po prostu lepsi. Dlaczego? Bo grajac w 10-ciu nie pozwolili im na wiele. Poza tym mit Hiddinka legl w gruzach. Majac przewage nie zaatakowali Wlochow. Kilka akcji przez 30 min to za malo. Jesli mamy miec pretensje do sedzieho. to dlaczego nie mowicie o nieslusznej kartce dla Materazziego? A karny byl!!! Nawet Hiddink nie protestowal, nie mowiac o obroncy, ktory to sprokurowal. Zreszta na jego miejscu (Hiddinka) siedzialbym cicho. 4 lata temu jego Korea dopiero przeplacala sedziow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Usuniety post. IP: *.chemar.com.pl 27.06.06, 12:18 Ciekaw jestem, dlaczego moja wypowiedz zostala usunieta ? Bo nie można wyrażać swoich subiektywnych opinii o tym co się widziało ? Kiedyś Wyborcza walczyła o wolność słowa i usunięcie cenzury. Teraz, niestety sama ją stosuje. To tyle. A opinii o komentatorach z Polsatu i tak nie zmienię, bo to typowy brak obiektywnego profesionalizamu. Miłego Dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ed43 Re: Lippi zaskoczył Hiddinka? Del Piero w składzi 26.06.06, 19:10 Chamskie tendencyjne sędziowanie i nie pierwszy raz.Nasi komentatorzy niech nie wciskają kitu na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
yettering Re: Lippi zaskoczył Hiddinka? Del Piero w składzi 26.06.06, 19:10 ja juz dziekuje za pilke nozna to nie sa mecze tylko parodie meczow znieksztalcane przez sedziego przestaje ogladac ten beznadziejny sport bez analizy video nie ma on racji bytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakulo Italia Brudni makaroniarze przeszli dzieki kaloszowi!... IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:11 Typowe makaroniarskie blazenstwo i kuglarstwo! Duzo wrzasku malo roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Brudni makaroniarze przeszli dzieki kaloszowi IP: *.zab.nat.hnet.pl 26.06.06, 19:25 ojejku, idz sie powies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Brudni makaroniarze przeszli dzieki kaloszowi IP: 80.50.251.* 26.06.06, 20:05 a polactwo to po fazie grupowej tylko innych potrafi oceniac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo oszukani? bez jaj - troche zimnej wody panowie IP: *.acn.waw.pl 26.06.06, 19:16 Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Nie tylko panowie!!! 26.06.06, 19:19 Kobiety tez oglądają, drogi kibicu. I nie kieruje się tu sympatią czy antypatia do Włoch - karny był po prostu "wyczarowany" przez aktorskie umiejętności Włocha. Nie musisz się ze mną zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karny Karny jak najbardziiej prawidłowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Lippi zaskoczył Hiddinka? Del Piero w składzi IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.06, 19:18 Ci „zawodowcy” z FIFA niech się nauczą jak się sędziuje od NBA wprawdzie to inny sport ale wzorce można od nich ściągnąć do piłki, tylko będzie problem z ustawianiem meczów dla sędziów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield69 Wloski futbol czyli "calcio" , w skrocie to: IP: 200.46.75.* 26.06.06, 19:18 dzialacze - mafiosi i gangsterzy, sedziowie - przekupni dyletanci pilkarze - boiskowi chuligani, czasem wrecz bandyci kibice - zakompleksieni, faszysci Tym razem macki wloskiej mafii siegnely do Niemiec, sedziego nalezaloby przesluchac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paparazzo Re: Lippi zaskoczył Hiddinka? Del Piero w składzi IP: *.stegny.2a.pl 26.06.06, 19:20 www.smog.pl/wideo/1587/trening_wlochow/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Doskonale!!! IP: *.dsl.versateladsl.be 26.06.06, 19:26 Idealnie pasuje do dzisiejszej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Buahaha! Genialne :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:37 Dzieki za ten filmik, to najlepszy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Smutne... takie stare i wciąż aktualne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Smiech na sali!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.06, 19:20 Nie tak dawno dziennikarze, podgladajac trening Wlochow dostali szoku. Wlosi uczyli sie udawac faule. Mozemy robic zaklady, czy Szewczenko (podobnie jak w ostatnim meczu) znowu "upadnie" na polu karnym? W sumie tyle lat "cwiczyl" we wloskiej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prot Re: Smiech na sali!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 26.06.06, 19:35 nie pleć bzdur. filmik z rzekomego treningu włoskiej reprezentacji był tylko reklamą jednego z angielskich tygodników. tylko że w wersji spopularyzowanej w necie pojawiające się na końcu hasło reklamowe było wycięte. a jakby ktoś się dokładnie temu filmikowi przyjrzał, to by zauważył, że filmik wyśmiewa reprezentację niemiec (stroje adidasa). tak to jest jak się wierzy we wszystko co koledzy przysyłają w mailach, wielki znawco futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Tu nie chodzi o to w co sie wierzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:44 Przeciez to oczywiste ze ten filmik nie jest autentyczny. Mimo to jest doskonalym, trafnym komentarzem postawy Itali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forza Italia!Italia!Italia!-czerwonej kartki też nie był IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.06.06, 19:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Italia!Italia!Italia!-czerwonej kartki też ni IP: *.dhcp.bbcy.ca.charter.com 26.06.06, 19:25 wiadomo sedzia z hiszpani to jak wy myslicie ze za kim bedzie , za makaronem ta cala pilka to wielkie przekrety sedziowskie Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wally12 Może i nie było czerwonej kartki 26.06.06, 19:27 może i był karny słusznie podyktowany. Ale oni i tak wracają do domu jako zwycięzcy. Nikt na nich nie liczył. Wyeliminowali w barażach Urugwaj, wygrali z Japonią, lepiej radzili sobie z Brazylią niż Polska z Ekwadorem, trzymali Włochów w napięciu do 93 minuty. Żeby nasi przegrywali w taki sposób to bym powiedział, że polski futball jest na poziomie. W porównaniu z naszymi spisali się doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forza Re: Może i nie było czerwonej kartki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.06.06, 19:33 Australii trochę żal-wprawdzie nie zagrali najlepiej ale sympatyczna to drużyna. Dobrze że Włosi utarli nosa Hiddinkowi-pamiętam jak w 2002 sędziowie w Korei wywalili z turnieju Włochów.Trenerem Korei był Hiddink- jak dla mnie sprawiedliwosci stało się zadość:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Co ma trener do sędziowania???!!! 26.06.06, 19:37 Nie Włosi "utarli nosa", tylko beznadziejny sędzia z Hiszpanii. Ale czego tu się spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forza Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.06.06, 19:42 W sumie fakt;nie mieszajmy Włochów w sędziowanie;-) Hiddinkowi pomagali sędziowie w Korei,tym razem miał pecha. Odbiło się na Australii. Włosi utrą nosa Niemcom i Brazylii...o ile przejdą 1/4:)) Bo z nimi nigdy nic nie wiadomo-dlatego tak bardzo lubię im kibicować:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 26.06.06, 19:46 Własnie dlatego mam nadzieję, że NIE PRZEJDĄ ćwierćfinału. Włoski futbol to futbol w najgorszym wydaniu. Takie jest zdanie me;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forza Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.06.06, 19:51 Łeeee,złe zdanie Tweeee;-)) Musi być mistrzostwo!Italia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 26.06.06, 19:53 aLE tylko MOJE;-))) Nikogo nie zabijam, jak się nie zgadza:-))) Mogę tylko ogniście podyskutować;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forza Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.06.06, 19:57 I słusznie! Jak najbardziej nadajesz się na kibickę Italii:-)) Zobaczysz,jeszcze zagrają pięknie w tym turnieju-tak jak z Ghaną:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 26.06.06, 20:04 Oj,nie!!!!!! Tylko NIE Italii!!!;-))) Wczoraj odpadła moja ukochana drużyna - Holandia - i, chyba z braku laku, będę kibicować Ghanie... Tak ładnie rozwaliła Czechów... Ale nie Italii!!! Nie namówisz mnie!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forza Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.06.06, 20:09 Do 9 lipca ich pokochasz:-) Pozdro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 26.06.06, 20:10 Niedoczekanie:-)))!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 26.06.06, 20:12 Nie mogę ich pokochać do 9 lipca, bo oni skończą grać 30 czerwca!!!;-))) Mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: 80.50.251.* 26.06.06, 20:10 "Włoski futbol to futbol w najgorszym wydaniu. Takie jest zdanie me;-)" wiec szwajcarski lub ukrainski jest w lepszym wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 26.06.06, 20:15 Mam wrażenie, że piszemy tu o włoskim futbolu... Mecz Szwajcaria - Ukraina za niecałą godzinę. Nie jest może w lepszym wydaniu, ale na pewno tak "efekciarsko" jak Włosi to nie grają. Mogę chyba nie lubić włoskiego stylu gry?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: 80.50.251.* 26.06.06, 20:19 ja o czym innym mowie zyczysz wlochom zle bo graja na najnnizszym poziomie rozumuje wiec ze ukraina lub szwajcaria graja na wyzszym, skoro to wlasnie ich bedziesz wolala przeciwko wlochom? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 26.06.06, 20:27 Źle rozumujesz:-)) Nie chcę, żeby Włosi wygrali Mundial, bo rzeczywiscie grają źle, ale głównie chodzi mi o to że NIGDY nie lubiłam włoskiej piłki, zwłaszcza klubowej ( choć tam rodowitych Włochów jak na lekarstwo...). Po prostu na pewno będę za Szwajcarią, ponieważ jest teoretycznie słabszą drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: 80.50.251.* 26.06.06, 20:55 > Nie chcę, żeby Włosi wygrali Mundial, bo rzeczywiscie grają źle > Po prostu na pewno będę za Szwajcarią, ponieważ jest teoretycznie słabszą > drużyną. to ja juz nic nie rozumiem ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 26.06.06, 20:59 Co mam dokładniej wytłumaczyć Koledze?;-))) To, że nie lubie włoskiej piłki, czy to, że będę za Szwajcarią ( jeśli przejdzie 1/8 z Ukrainą ). Sam trochę namotałeś z tymi dywagacjami. Ale to może później, bo teraz mecz;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: 80.50.251.* 26.06.06, 21:03 "Nie chcę, żeby Włosi wygrali Mundial, bo rzeczywiscie grają źle" logicznie: NIE BEDZIESZ ZA WLOCHAMI, BO GRAJA ZLE > Po prostu na pewno będę za Szwajcarią, ponieważ jest teoretycznie słabszą > drużyną. tutaj natomiast: BEDZIESZ ZA SZWAJCARIA, BO GRA SLABIEJ no wiec czego nie rozumiem..? ano roznicy miedzy ZLE a SLABO Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 26.06.06, 21:11 To już Twój problem;-))) Mam prawo kibicować komu zechcę, tak samo Ty. Nie doszukuj się jakiś ukrytych znaczeń, bo tak będziemy dyskutować do nocy... Nie warto pewnych rzeczy rozbierać na czynniki pierwsze. Szwajcaria jest słabszą drużyną od włoskiej, ale mimo to mam nadzieję, że, jeśli pzejdzie Ukrainę, to uda im się również z Włochami. Chciałabym po prostu, żeby Włosi w końcu odpadli - inaczej nie można tego dokonać, jak przez wyeliminowanie ich z ćwierćfinału. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: 80.50.251.* 26.06.06, 21:14 no i bardzo dobrze napisalas - nie lubie wlochow wiec chce zeby odpadli tylko po cholere wczesniej probowalas racjonalnie uzasadnic cos co jest emocjonalne (to sa przeciwienstwia nota bene)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 27.06.06, 01:10 >> NIGDY nie lubiłam włoskiej piłki, zwłaszcza klubowej ( choć >> tam rodowitych Włochów jak na lekarstwo...). tak sie sklada ze reprezentacja Wloch to JEDYNA reprezentacja ktorej wszyscy zawodnicy graja w macierzystej lidze :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 27.06.06, 01:13 Taaak?... A może mi powiesz, że w Juventusie lub w Interze grają TYLKO Włosi??? Mówiłam o piłce klubowej, a nie o tym, gdzie grają włoscy reprezentanci...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: *.mcon.pl 27.06.06, 08:48 w Juventusie gra wiecej wlochow niz w Manchesterze Anglikow lub w Realu Hiszpanow Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 27.06.06, 09:08 Nie wiedziałam, że Nedved, Olivera, Emerson, Kovac, Trezeguet, Thuram, Ibrahimovic, Vieira to Włosi... Szewczenko, który gra w Milanie, może też?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: *.mcon.pl 27.06.06, 12:56 nie wiedzialem ze Roberto Carlos, Ronaldo, Beckham, Robinho... to Hiszpanie Ronaldinho, ktory gra w Barcelonie, moze tez? swoja droga Szewczenko gra w Chelsea Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Co ma trener do sędziowania???!!! 27.06.06, 14:22 Chyba TYLKO Twoim zdaniem. Sam nie wiesz, o co Ci chodzi. Dudek to może Holender, Ballack to Szwed, Rooney to Francuz...W ten głupi sposób możemy pisać do końca świata. Popieprzyło mi sie z Szewczenką, przyznaję, ale pewno NIE JEST WŁOCHEM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Co ma trener do sędziowania???!!! IP: *.mcon.pl 27.06.06, 23:30 ja nie wiem o co mi chodzi??? napisalas ze we wloskich klubach malo wlochow gra! no to powiedz mi ktora liga ciebie interesuje, i porownamy kluby, ilu maja "swoich" ile ty masz lat? wlazlas na forum chyba tylko po to zeby zwrocic na siebie uwage, bo pierdzielisz takie bzdury nie rozumiejac glownego watku Odpowiedz Link Zgłoś
mortenharket Re: Może i nie było czerwonej kartki 26.06.06, 19:47 tak jest :) wreszcie hiddink zobaczył jak to jest przegrać na mś przez sędziego, na tamtych mistrzostwach sędziowie wyrolowali wlochów i hiszpanów, ten hiszpanski sedzia chyba bardzo dobrze zapamiętał tamte mecze, mam nadzieję ze hiddink nie będzie lamentował nad sędziowaniem w dzisiejszym meczu, gdy 4 lata temu wygrywał z w/w drużynami twierdził że to nie sedziowanie pomoglo tylko dobra gra jego drużyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forza Re: Może i nie było czerwonej kartki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.06.06, 19:54 Tak popsutych mistrzostw przez sędziów jak w Korei to nigdy nie było. W tym roku sędziowskie błędy to pestka przy tamtych wyczynach. Zobaczymy jak pójdzie Hiddinkowi w Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forza Tytuł art.jak z Faktu:-(Australia nic nie zagrała! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.06.06, 19:30 Italia bella bellisima:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Italia - kraj Pinokia i Cicioliny. IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.06.06, 10:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicinha Faul?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:22 Mam jedno do powiedzenia - nie było faulu :D A tak chciałam żeby Australia przeszła... Wczoraj Holandia, dziś Australia, jakoś moi ulubieńcy się nie sprawdzają. Jeszcze tylko Hiszpania i brazylia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 O Brazylie się nie martw... 26.06.06, 19:28 Przejdzie, na mur - beton. Tak samo, jak - na pewno - dziś Ukraina. Szewczenko da znów popis teatralnych możliwości, a sędzia znów wyczaruje karnego... Rzygac mi się chce już przez to sędziowanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
data1 Re: Lippi zaskoczył Hiddinka? Del Piero w składzi 26.06.06, 19:26 Mówienie o oszustwie to skandal sytuacja była dynamiczna decyzja jest podejmowana w sekundę. Oszustwo to było na Korea- Hiszpania 4 lata temu a tutaj sytuacja była wątpliwa. I jeszcze jedno Europa Pany. 6 drużyn w 1/4 finału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke z USA Europa pany? IP: *.ded.ameritech.net 26.06.06, 19:30 Przez oszustwo, no i dlatego bo mundial jest w europie. Europa nie pozwoli zeby "slabe" duzyny z Azji czy Afryki czy Concacaf daly jakas niespodzianke - za duzo $$$ jest postawionych na UK firmy ktore obstawiaja ile dany mecz placi. Do zobaczenia w Afryce w RPA, gdzie za taka symulacje na polu karnym zolta dostanie....baletnica wloch, gdzie nie bedzie 16 kartek w jednym meczu, gdzie Korea, Concacaf i jakies male afrykanskie panstwo dojda daleko. A wlosi beda ryczec ze zycie jest nie fair, ze sedzia byl przeciwko nim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Luke: what happened to the mighty IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.06, 19:35 Americans? Cztery lata temu pisali tu na formu tzw. Amerykanie polskiego pochodzenia jaka to USA w pszyszlosci silna bedzie? A moze by tak przyjac zaproszenie na Copa AMerica nastepnym razem i tak kilka razy w dupe dostac na otrzezwienie od Brazylii Argentyny Urugwaju czy..Ekwadoru? Beaslaey tez odbilo w Eindhoven! Fakt gra bardzo dobrze, ale pamietam jak bunczunco sie wypowiadal przed czterema laty na temat pszyszlosci...? Odpowiedz Link Zgłoś
data1 Re: Luke: what happened to the mighty 26.06.06, 19:44 którą drużynę wykiwano Kostarykę? Trynidad i Tobago? USA? (to chyba Ghana) Japonię?? Koreę?? Togo?? Iran?? Wybrzeże Kości Słoniowej??? Arabię Saudyjską?? Po prostu żenada to jest poziom na mistrzostwa trzeciego świata a nie na mistrzostwa świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Luke a konkretnie, kogo oszukano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:52 Która drużyna spoza Europy została oszukana podczas meczów grupowych? Zgadzam się że sędzia spie...ł sprawę w meczu AUS-ITA, ale nie dorabiaj teorii spiskowej. Kraje spoza Europy, Am. Płd. i ostatnio Afryki są po prostu słabe. Tak że nie dorabiaj ideologii do cienizny piłkarskiej twoich USA. PS. firmy w UK to razej nie $$$ tylko ŁŁŁ. Jeszcze nie cały świat posługuje się dolarami. Rozumiem że jak 4 lata temu Korea oszukała Włochy i Hiszpanię to też był wpływ europejskiej mafii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Wiader ,Luke you are my son"- podpisane Czesiek z Grajewa IP: *.chello.pl 27.06.06, 00:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Europa Pany!!! IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.06, 19:31 europa pany .....100% racji! oby tylko Niemcom z Argentyna wyszlo i ewentualnie Hiszpanom ??? z Brazylia!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
data1 Re: Europa Pany 26.06.06, 19:46 jeszcze jedno Australia przez pół godziny grała z przewagą jednego zawodnika, pomijąc za co on dostał czerwoną kartkę, mogli coś strzelić........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler tez kibicowalem Australii a jutro Ghanie..ale: IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.06, 20:05 T&T pokazalo wiecej niz ktokolwiek oczekiwal: trener: Holender Australia: trener: Holender Ghana: trener: serb? Korea: trener: Holender. nie..nie Bruce Arena;-) lub ktos kto trenowal DC United czy jakis inny Fire;-) europelscy trenerzy sa znakomici. tak jak H.Kasperczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tchorze z GW!!!! Szkoda, ze zmieniliscie tytul, to dowodzi jakimi.. IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:28 jestescie tchorzami w GW! Italia - ojczyzna mafii, nepotyzmu, dżumy i oszustw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Szkoda, ze zmieniliscie tytul, to dowodzi jak IP: 80.50.251.* 26.06.06, 21:05 "Italia - ojczyzna mafii, nepotyzmu, dżumy i oszustw" Polska - ojczyzna braterstwa i lojalnosci, doboru stanowisk wg kompetencji i kwalifikacji oraz uczciwosci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tottiziom Re: Lippi zaskoczył Hiddinka? Del Piero w składzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:29 SAMI SIE OSZUKALI !!! FORZA ITAAAAAALIIIIAAA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakulo Italia Dzien kiedy Wlosi zabili fair play football! .... IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:30 Italia dzisiaj zamienila dobry sport w makaroniarskie gangsterstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Lippi zaskoczył Hiddinka? Del Piero w składzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:31 W 50. minucie czerwoną kartkę za atak na Marco Bresciano dostał Zambrotta --------------------------------------------------------------------- Wyborcza swoje wie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymakaron (...) IP: *.aster.pl 26.06.06, 19:31 pi...... makaroniarze. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
commo28 Re: Lippi zaskoczył Hiddinka? Del Piero w składzi 26.06.06, 19:36 Cholera, szkoda, gdyby aussie wygrali to bym nie musial do pracy isc, a tak mmmm no niestety. Pozdrowienia z b.zimnego Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
mario72 rewanż za koreę czyli nic w przyrodzie nie ginie! 26.06.06, 19:37 4 lata temu hiddink przy pomocy sędziego cieszył się z ogrania włochów, dzisiaj los się odwrócił, myślę że holenderski sędzia nie moze narzekać, wtedy sędziowie bezczelnie pomagali jego drużynie w dwóch meczach: z hiszpanią i wlochami - teraz dostał pstryczka od sedziów tylko w jednym meczu! australijczyków jest mi szkoda ale hidiinka wcale! Odpowiedz Link Zgłoś