Dodaj do ulubionych

Przepowiednia

IP: *.kopteri.net 28.06.06, 10:46
i oby sie sprawdzilo ze final bedzie
Argentyna : Brazylia
i za prawde powiadam Wam , ze dylemat komu kobicowac w takim finale mam wielki.

oby te farciarskie zabojadki odpadly , bo narodu nie lubie i za historie i za zarozumialosc wrodzona.

a niemcy niech sobie zajma 4rta pozycje na koncu tego mundialu ^^
Obserwuj wątek
    • Gość: toro_bravo Przepowiednia IP: *.s3group.com.pl 28.06.06, 10:53
      Khe Khe czyli w finale legiony Jurgena Belzebuba kontra sily majestatycznego
      krola Ronaldo? Prosze, nieeee....
      • ashton A może finał Anglia - Włochy??? 28.06.06, 11:18
        Bogowie i demony, uchrońcie!!
    • pit38 Re: Przepowiednia 28.06.06, 11:54
      Gość portalu: zash napisał(a):

> i oby sie sprawdzilo ze final bedzie
      > Argentyna : Brazylia
      > i za prawde powiadam Wam , ze dylemat komu kobicowac w takim finale mam wielki.
      >
      > oby te farciarskie zabojadki odpadly , bo narodu nie lubie i za historie i za z
      > arozumialosc wrodzona.
      >
      > a niemcy niech sobie zajma 4rta pozycje na koncu tego mundialu ^^

skoro chcesz zeby w finale graly argentyna i brazyli to niemcy nie moga zająć 4
      miejsca bo odpadną w ćwierćfinale właśnie z argentyną. troche logiki
    • annajedi Re: Przepowiednia - Anglia mistrzem, bo przeciez B 28.06.06, 13:11
      A może to chodzi o to że Beckham gra w Realu? Anglia mistrzem? A te legiony
      Belzebuba to na pewno Brazylia, w końcu BELZEBUB i BRAZYLIA maja tyle wspólnych
      liter... ;-)
      Alme
      wierszykialme.blox.pl
      • cover_wielki Re: Przepowiednia - Anglia mistrzem, bo przeciez 28.06.06, 21:54
        Oczywiście z gralem wróci Portugalia !!! a Legiony Belzebuba to Niemcy i Włosi.
        Nostradamus sie pomylił bo uwazał cały półwysep za Hiszpanie. Amen.
    • Gość: lookasgld można dopasować każdą drużyne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:57
      która pozostała na placu boju.Tak na poważnie Brazylia ma wszelki epapiery zeby
      zdobyć mistrzostwo ale go chyba nie zdobędzie.Ja stawiam na Francje Argentyne
      bąx Włochów Włsoi grająbeznadzijnie ale sędziowie im sprzyjajakarny z kapelusza
      w ostatniej minucie gdyby nie to dalej graliby Australijczycy.Mieli przwewage 1
      zawodnika i jak ktoś napisał Hiddink w dogrywce by ich rozgryzł a jak nie to w
      karnych.
      • Gość: zatara Ja po 10 piwach lepiej pisze niz Ty ;> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 02:22
        A co!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka