Gość: Habes Habeberis IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 13:31 Oddam Ci ja bez opoznienia..." Dlaczego czlowiek musi tak tesknic, i to w dodatku za obrazem, ktory sobie stworzyl. Po co tesknic za czyms co nie istnieje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka ..albo daj mi cień Twój z giętką Twą szyją. 23.12.02, 13:39 Nie, nie chcę cienia" C.K.Norwid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habes Habeberis Re: ..albo daj mi cień Twój z giętką Twą szyją. IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 13:46 pajdeczka napisał: > Nie, nie chcę cienia" > C.K.Norwid Wszystko sie zgadza. Ale wlasnie co zrobic zeby nie patrzec na ten cien i moze po prostu zapomniec ? Nie moge zapomniec, nie ma dnia zebym nie przypominal sobie o niej... Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: ..albo daj mi cień Twój z giętką Twą szyją. 23.12.02, 13:48 Naprawdę chciałbyś całkowicie zapomnieć? Czy może myśleć bez bólu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habes Habeberis Re: ..albo daj mi cień Twój z giętką Twą szyją. IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 13:53 Przeciez wiesz dobrze co byloby najlepsze dla mnie. Kazdy czlowiek chce szczescia, i to boli jak sie okazuje, ze nie mozesz byc z tym z kim chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: ..albo daj mi cień Twój z giętką Twą szyją. 23.12.02, 13:56 Wiem jak to jest. I nie chcę o Nim zapomnieć, na szczęście mogę już o tym myśleć bez bólu. Ale to trwało... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: oj boli ... n/tx 23.12.02, 14:00 rzulw napisał: > Rzulwiu, a co Ty możesz wiedzieć o bólu pod taką skorupą? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: oj boli ... n/tx 23.12.02, 15:42 rzulw napisał: > zadra nawet pod panceż wedrze się... > > Ale jak przywalić kamienieniem to tylko będzie huk. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: oj boli ... n/tx 23.12.02, 16:36 rzulw napisał: > Rzulwiku...pomysl o tym,ze moze bolec bardziej,kiedy wiesz,ze jestes tylko w jakims celu potrzebny jak rzecz a wcale nie kochany i ze nie ma w tych potrzebach nawet cienia szacunku gdy je zaspakajasz kochajac i dajac...to bardziej boli ale tez mija.Z czasem przychodzi obojetnosc...i jest leprza niz uczucia dobre lub zle... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ..albo daj mi cień Twój z giętką Twą szyją. 23.12.02, 13:56 Gość portalu: Habes Habeberis napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Nie, nie chcę cienia" > > C.K.Norwid > > Wszystko sie zgadza. > Ale wlasnie co zrobic zeby nie patrzec na ten cien i moze po prostu zapomniec ? > Nie moge zapomniec, nie ma dnia zebym nie przypominal sobie o niej... Ja mam uniesienia i tęsknoty już dawno za sobą. I szczerze Ci zazdroszczę, że możesz takie emocje przeżywać. Wszystko minie, bo taka jest kolej rzeczy. Poczytaj saobie wątek "W matni". Są tam ciekawe wypowiedzi ludzi o ubrojeniu się w cierpliwość. "Czas nas uczy pogody". Nie zepsuj sobie świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: ..albo daj mi cień Twój z giętką Twą szyją. 23.12.02, 14:01 pajdeczka napisał: > Ja mam uniesienia i tęsknoty już dawno za sobą. Pajdka nie mów "hop". Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ..albo daj mi cień Twój z giętką Twą szyją. 23.12.02, 15:29 fe_male napisała: > pajdeczka napisał: > > Ja mam uniesienia i tęsknoty już dawno za sobą. > > > Pajdka nie mów "hop". > > Cała Fe_male. Na szczęście są w życiu rzeczy ważniejsze. Pa! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belle Re: 'Daj mi wstazke blekitna... IP: *.ds16.agh.edu.pl / 192.168.16.* 23.12.02, 23:04 Jakiś czas temu też tęskniłam za czymś, czego tak naprawdę nie było......Głupia nieszczęśliwa miłość. Założyłam nawet taki egzaltowany wątek na tym forum ("Umieram z miłości do Niego")....Byłam totalnie zafiksowana na Jego punkcie....Wiecej, w imię tej iluzji, którą chcialam żyć, upokorzyłam się przed Nim po raz drugi, drugi raz wyznałam Mu miłość i powiedziałam że nie mogę bez Niego żyć.......A wiedziałam, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, że niby nie jestem amatorką odgrzewanej zupy, itd. Po co właściwie to piszę? Bo jestem jednak żywym przykładem, że MOŻNA się wyleczyć!!!Ktoregoś dnia wstalam z łóżka i pomyślałam: "zaczynam nowe życie bez Niego"! Byłam konsekwentna, zerwałam wszelki kontakt, a przede wszystkim BARDZO mocno CHCIAŁAM zacząć wszystko od nowa. Zatem - wszystkim nieszcześliwie zakochanym/porzuconym - ten ból, tęsknota naprawdę kiedyś się kończy. Trzymajcie się ciepło!!!Buźka Odpowiedz Link Zgłoś