Gość: Eunice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:22 Re-we-la-cyj-ne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj98 Wszystkie rodzaje piękna 29.06.06, 12:34 Zagadka dla 'Z czuba' które jest jeszcze młodsze ode mnie więc ma prawo nie pamiętać: który z tych goli został strzelony reprezentacji Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john_q Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.chello.pl 29.06.06, 12:38 Gol Brazylijczyka, Meksyk 86 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiom Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:41 Najładniejszą bramką jest moim zdaniem,gol strzelony przez Ronaldihno w meczu na z Chelsea w 2005 roku na 3:2 dla Chelsea. Trener Gmoch powiedzialby o nim: "szybka noga spod kolana". Ale tych 50 to czysta rewelacja, chociaż widać że wybierali angole... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john_q Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.chello.pl 29.06.06, 12:44 Az milo popatrzec na Ronaldo z czasow Barcelony...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiom Ranging radości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:45 Swoją drogą może by tak zrobić ranking sposobów cieszenia się po golu? Mi w czasie mundialu najbardziej przypadł do gustu Frank Ribery ze swoim biegnięciem "na samolot" wzdłuż linii bocznej boiska :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M3FI100 Wszystkie rodzaje piękna IP: 81.210.22.* 29.06.06, 12:51 Dla mnie jednak Bergkamp rulez! Nie to że jakiś ze mnie kibol Holendrów (w ogóle sędzia Iwanow mnie nie zdenerwował), ale obydwie bramki piękne, on chciał zrobić to co zrobił! Poza tym raczej cieżko opanować 60. metrowe podanie. No i zupełnie nie rozumiem czemu nr1 to gol Maradony, to już chyba Giggs strzelił ładniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
zaquinho bramka Giggsa 29.06.06, 13:37 pochodzi z najlepszego meczu jaki widziałem - powtórka 1/2 finału FA Cup 98/99. Gol Maradony to nic specjalnego w porównaniu do niektórych z 50tki, w której brakuje mi np gola Vareli z Betisu z meczu z Barceloną chyba 3 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpanos Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:41 znakomite, piękne...brak słów :D Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Wszystkie rodzaje piękna 29.06.06, 13:48 Nie ma nowych wiadomości na zczubie, bo siedzimy i oglądamy =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hea Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:03 Ten film jest lepszy od wiadomosci! Wielki DZIEKI!!! Ja sie ze szczescia wzruszylem chlip chlip po prostu cos pieknego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinc czy ktos moze wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:07 Ktos moze sie orientuje z jakiej odleglosci oddal strzal Seedorf? 50 m? Brakuje mi w tych 50 jakiejs bramki ronalda koemana :) Wogole strzelic bramke z tej odleglosci (pomijam loby, "kuszczaki" i inne farfocle) to jakby nie bylo jest wyczyn. Piekne sa te 2 bramki (R.Carlosa i czyjas jeszcze), to o poteznych rotacjach ktore same wrzucaja pilki do bramki. Dennis? Te jego zagrania od wielu innych na tej liscie 50 roznia sie brakiem przypadkowosci - on dokladnie wiedzialc co chce zrobic z pilka i co sie z nia stanie. A przewrotki? :) Kazdy kto kiedys strzelil wie jaka to przyjemnosc, mi tego brakuje bo od kiedy gram wylacznie na hali, to nawet nie odwazylem sie na taka ekwilibrystyke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan As Romy Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:48 Mi tu brakuje bramki Amantino Manciniego z meczu z Lazio. Dostał piłke z wolnego na wysokości kolana, wyskoczył i piętką posłał piłkę w krótki róg. Bramkarz zbaraniał, reszta piłkarzy też. Nawet jedna kamera zgubiła piłkę... MAJSTERSZTYK! Odpowiedz Link Zgłoś
skotipl Wszystkie rodzaje piękna 29.06.06, 15:16 R E W E L A C J A :D No po prostu sidziałem z otwartą gębą jak to oglądałem. Wszystkie bramki piękne i cudne. Te wszystkie mijanki jak slalom w kombinacji alpejskiej, bramki w capoeia style :). Ale wszystko bije nr 10. Roberto Carlos. Strzelił prawie z linii, pienie podkecona wpada do siatki. Coś niesamowitego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubus Freestyler Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.acn.waw.pl 29.06.06, 15:33 obie bramki Roberta Carlosa rządzą. brakuje Linekera i Matthausa - moich idoli z dzieciństwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screwston Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.taub.dhcp.bcm.tmc.edu 29.06.06, 16:02 cantona byl mistrzem, prawdziwy gosc z jajami w odroznieniu od obecnych gwiazdek za grube miliony wydajacych fortuny na fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalinho Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.pam.szczecin.pl 29.06.06, 17:22 www.metacafe.com/watch/96360/berkamp_in_arsenal_vs_necstel/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozio Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 18:27 Nie jestem jakims fanatykiem sportu, ale niektore z tych bramek byly GENIALNE ! Bergkamp robiacy crossovery ;) Ronaldo wslizgujacy sie pomiedzy 2 obroncow, Beckham strzelajacy zza polowy boiska.. POLECAM :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tek Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.satfilm.net.pl 29.06.06, 18:55 jedno z ładniejszych zachowan po bramce do "skrzypce" w wykonaniu Gazzy (pojawiły sie w teledysku z mundialu 1998 Rickiego Martina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkayon Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.kom / *.os1.kn.pl 29.06.06, 19:56 Hej;) Brakuje bramki strzelonej Kuszczakowi przez kolumbijskiego bramkarza;) A na serio - Jacek Krzynówek z golem strzelonym z rzutu rożnego powinien się łapać na listę! Pozdrawiam fanów piłki;) I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metronman Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:59 Mieliście tu wiele fajnych filmików, ale ten jest z innego świata! Żadnego komentarza, tylko piękno, piękno, piękno! Należy Wam się jakaś specjalna nagroda od... no nie wiem. Od FIFY? Od Browaru Książęcego (albo Waszego do wyboru)? Że Anglicy wybierali to widać, ale kilka goli bym dorzucił. Dali dwa Le Tissiera, ale najładniejszego nie ma. W meczu przeciwko Liverpoolowi z 93 lub 94 roku taka przekładanka skaczącą piłką przed polem karnym tak, że reprezentacyjny obrońca (chyba Mark Wright) ze wstydu już chyba nie wrócił do składu, a potem klasyczna bomba spadająca pod poprzeczkę. I to wszystko z taką flegmą, prawie na stojąco. No i gol Gascoigna ze Szkocją (lub Holandią) z Mistrzostw - przyjęcie na pełnym biegu, minięcie dwu obrońców z prowadzeniem skaczącej piłki i strzał z linii pola karnego. I wiele wiele innych. Jeden polski gol by się tam zmieścił: Bońka z Peru, ten z wymianą główkek z Buncolem w polu karnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igipopper Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.chello.pl 29.06.06, 21:45 Chyba coś ci się pokręciło. Gol po podaniach głową był z Belgią na 2:0. Akcja z Buncolem w meczu z Peru polegała na dograniu piłki do Buncola piętą w biegu. A najbardziej niesamowite wrażenie robi jednak gol Ronaldo, kiedy był kilkakrotnie faulowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Wszystkie rodzaje piękna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:40 Zajebista jest bramka Yeboaha z ligi niemickiej - jedna z moich ulubionych, zbyt nisko w rankingu, w ogóle uderzenia z powietrza po wrzutce, to jedne z najpiękniejszych i najtrudniejszych w piłce. Rajd Giggsa totalnie szalony, ale wyszedł mu... Cudowne walnięcie Mendiety po rogu. Kiedyś widziałem podobną bramkę Smitha ze starych-przedkomercyjnych czasów Arsenalu - kompletny odjazd. No i uderzenie Henry'ego - też bajka. Rajdy lubię i cenię, ale jednak za bardzo nasuwają skojarzenia z bezmyślnym samolubieniem się, facet może podać i jeśli tego nie zrobi, a akcja mu nie wyjdzie to... tylko się wku..ć. Ale Giggsowi, Okochy i paru innym w tych akcjach wyszło. Ale walnięcie z powietrza to największy power... Odpowiedz Link Zgłoś