Dodaj do ulubionych

Włochy - Ukraina z czuba i na żywo.

• Gość: piotrek pytanie! IP: *.in.lublin.pl / *.in.lublin.pl 30.06.06, 22:01
      Czemu na Koltonia mowicie rokokoko?
      o co chodzi?
      czy cos przegapilem?
      • Gość: piotrek Re: pytanie! IP: *.in.lublin.pl / *.in.lublin.pl 30.06.06, 22:04
        I jeszcze jedno: podobno w przpychankach po meczu ucierpial bardzo sprawiedliwy
        i obiektywny sedzia Lubos- hehehe <-(tutaj smiech Gmocha)
        Nie zaluje go bo karny wg. mnie powinien byc dla Argentyny i pare innych
        decyzji tez bylo proGermano
      • Gość: Lady Re: pytanie! IP: 195.116.35.* 30.06.06, 22:15
        też chciałabym wiedzieć. ale dzięki tobie przynajmniej wiem na kogo tak mówią :P
        • julobubi Re: pytanie! 30.06.06, 22:18
          Nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze to bierze sie z dwoch pierwszych liter
          imienia i nazwiska.. Czyli ROman KOłtoń i i dodane ..koko tak po prostu, bo to
          lepiej chrakteryzuje tego wspanialego komentatora!:P Ale oczywiscie moge sie mylic:)
    • d_ost 21:58 Też nam ich żal 30.06.06, 22:02
      4 powody, dla których Argentyńczycy nie powinni narzekać:
      1. wyszli z grupy, my nie,
      2. przeszli do 1/4, my tym bardziej nie.
      3. Jesteśmy rozczarowani, ale Argentyna grała dobrze" - powiedziała 46-letnia
      księgowa Ana Maria del Campo. My nawet tego nie możemy powiedzieć.
      4. Pakerman rezygnuje z prowadzenie reprezentacji - Janas - jeśli wierzyć
      Listkowi (co jest ryzykowne) - NIE.
    • Gość: leming Re: Włochy - Ukraina z czuba i na żywo. IP: *.aster.pl 30.06.06, 22:02
      Dlaczego uwazacie, ze "Matti" piszey przez dwa "t"? Rokokoko wyraznie (jak na
      Rokokoko) mowi "Mati".
      • d_ost 22:02 Rokokoko ujawnił, że Szewczenko jest synem r 30.06.06, 22:05
        I teraz rokokoko ma w łeb od ukraińskiej i radzieckiej mafii... Chyba że go
        bożydar obroni.
        • Gość: piotrek Re: 22:02 Rokokoko ujawnił, że Szewczenko jest sy IP: *.in.lublin.pl / *.in.lublin.pl 30.06.06, 22:06
          dlaczego na niego mowicie Rokokoko?
          • Gość: Buahaha nudno IP: *.local.pl / 62.111.245.* 30.06.06, 22:10
            Nudno na tym meczu...nudno, nudno, hej "Z Czuba" piszcie coś ciekawego, bo
            nudno, nudno, nudno...:))))
        • Gość: adam Re: 22:02 Rokokoko ujawnił, że Szewczenko jest sy IP: *.kdp-baptist.louisville.edu 30.06.06, 22:11
          a moze synem pulku i pulkownikowej ?
          • cover_wielki Re: 22:02 Rokokoko ujawnił, że Szewczenko jest sy 30.06.06, 22:15
            Ukraina ! Ukraina ! Ukraina !
            • Gość: bramka Re: 22:02 Rokokoko ujawnił, że Szewczenko jest sy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:17
              taaa... No i po ptakach. Pachniało nie to co trzeba
    • d_ost buffonowi brakuje centymetrów 30.06.06, 22:10
      Panowie, ja wiem że to raptem drugoligowy bramkarz, ale najpierw podpadacie
      mafiom ukraińskiej i rosyjskiej, teraz ładujecie sobie na łeb cosanostra...
      Trochę instynktu samozachowawczego...
    • julobubi I co? I gol! 30.06.06, 22:16
      No i 2:0.. A przed chwila moglo byc 1:1..Ech.. No to terz tylko Forza Italia!
      Stop Germans!
      • Gość: Don Za co kochamy Italię? IP: *.server.ntli.net 30.06.06, 22:18
        Właśnie za to!
    • fdj _________No to koniec...___________ 30.06.06, 22:17
      2:0 i teraz to już catenaccio.
      Można przełączyć na western...
    • d_ost No to możemy się spokojnie przełączać na western 30.06.06, 22:18
      Jedyna nadzieja w Portugalii. Tylko niech im ktoś agresor wyłączy
      • Gość: adam Re: No to możemy się spokojnie przełączać na west IP: *.kdp-baptist.louisville.edu 30.06.06, 22:20
        "Tylko niech im ktoś agresor wyłączy"

Chyba by musieli zwolnic trenera.
        • fdj Re: No to możemy się spokojnie przełączać na west 30.06.06, 22:22
          Właśnie nie. Niech sprowokują Beckhama, to znów wyleci ;-)

Western się właśnie skończył. Co za pechowy wieczór...
          • Gość: bramka Re: No to możemy się spokojnie przełączać na west IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:25
            na razie to oni grają bez deco...
            • fdj Re: No to możemy się spokojnie przełączać na west 30.06.06, 22:26
              Nieistotne. Ważne, aby Anglia odpadła :->
              • Gość: bramka Re: No to możemy się spokojnie przełączać na west IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:29
                Masz to jak w banku. Kibicuję im.
    • julobubi Hahaha 30.06.06, 22:22
      fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/match/58/photos.html?i=5&d=1
      • Gość: adam Re: Hahaha IP: *.kdp-baptist.louisville.edu 30.06.06, 22:24
        zapowietrzyl sie
    • pfg Re: Włochy - Ukraina z czuba i na żywo. 30.06.06, 22:23
      Z czuba co prawda często - prawie zawsze? - mylą się w swoich przewidywaniach,
      ale i tak ich komentarze to najlepsza część mistrzostw świata.
      • Gość: bramka 3:0 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:27
        Ten Zambrotta to na pewno obrońca jest...?
        • Gość: Don Re: 3:0 IP: *.server.ntli.net 30.06.06, 22:42
          Cannavaro jest wielki, Totti się odbudowuje, koniec z pluciem... A do tego było
          ostatnio 4:1, Italia w finale, hej!
    • julobubi grande wszyscy 30.06.06, 22:26
      Hmm.. No to 3:0.. "Alez szarza Zambrotty.." Cos sie pokladli Ci Ukraincy..
    • julobubi :) 30.06.06, 22:28
      "Swietnie zbudowany.. eee.. swietnie wyszkolony i poteznie zbudowany..":)
    • fdj ________Wpis z 22:25_________ 30.06.06, 22:29
      "22:25 (...) Po meczu."

Parafrazując ZCzubaków: "pisalem to jużo 22:17"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=793&w=44493773&a=44499488
    • julobubi Szewczenko 30.06.06, 22:33
      No i teraz sie okazalo, ze Szewczenko to ukochany pilkarz Berlusconiego.. Hehe a
      w Chelsea bedzie zarabial 10 mln NETTO :) wszyscy zrozumieli.. Bożydar tez:)
    • d_ost Western się skończył 30.06.06, 22:33
      ale od czego jest kablówka? Byle juz tego nie musieć oglądać.
      A tak niezależnie od naszych sympatii - to chyba najgorszy mundial od wielu
      lat. żadnych zagrań, akcji, goli (że o meczach nie wspomnę), które byśmy
      wspominali przez lata. Nie ma goli takich jak strzelał Hagi, akcji, jakie
      odstawiali Bebeto z Romario, goli, jakie strzelał Bergkamp. Lipa, panie...
      • fdj __________A kto za to płaci?_________ 30.06.06, 22:35
        Pan płaci, Pani płaci...

Już się nie mogę Orendż Ekstraklasy doczekać. Tam nawet kiksy są ciekawsze...
    • Gość: Lady Re: Włochy - Ukraina z czuba i na żywo. IP: 195.116.35.* 30.06.06, 22:34
      "-będzie zarabiać 30mln netto. netto! netto, Bożydar!
      -zrozumiałem"

uwielbiam ich dialogi :D
    • julobubi Re: Włochy - Ukraina z czuba i na żywo. 30.06.06, 22:37
      Zal mi troche tego Szewczenki..niech on strzeli sobie jakiegos gola..
      • Gość: bramka Re: Włochy - Ukraina z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:38
        sobie, a najlepiej Włochom...
    • fdj ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!_____________ 30.06.06, 22:39
      Trzeba jakoś dotrwać do końca tej ćwierćfinałowej żenady.

Stawiamy, jak szybko po meczu ZCzubaki nas oleją i sobie pójdą :-)
      (nigdy nie zostają i nie wpadną na forum pogadać po meczu, łobuzy)

Stawiam, że sławne "dobranoc" tudzież "wracamy jutro" będzie już w pierwszym
      wpisie po gwizdku :-P
      • Gość: bramka Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:41
        a propos zauważyliście że na forum jak w rzeczywistości jest? Po meczu zjawiaja
        się Prawdziwi Kibole i wyzywaja się od faszystów...
        • julobubi Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:42
          heh, no ja tego nie zauwazylam.. ale moze dlatego, ze jak widze, ze zczubaki
          poszli to tez sobie ide..
          • Gość: bramka Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:44
            pewnie zmeczeni, siedzą chyba cały dzień...
            Teraz to już cenzura wycięła ale co tu się działo po meczu Niemców...
            • fdj Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:48
              Nie żałuj ich. Fajną robotę mają. Siedzą cały dzien w internecie i jeszcze im
              za to płacą :-)
              • Gość: bramka Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:49
                no wiem ale nie wiem czy mi by sie chciało jeszcze siedzieć po 23...
                • fdj Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:50
                  Klient nasz Pannnnnnnn... ;-)
        • fdj Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:46
          Ej ej!
          Ja też jestem Prawdziwym Kibolem, ale nie wyzywam od faszystów ani innych
          takich, jak w tamtym wątku "Polak" (zanim go wykasowali) ;-)
          • Gość: bramka Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:48
            Termin "kibol" to u mnie właśnie taki co wyzywa, pieni się i bluzga. Jak
            czytałeś te wymiany zdań to wiesz o jaki typ mi chodzi...
            • fdj Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:49
              Wiem :-) Ale to lepiej używaj terminu "pseudokibol" ;-)
              • Gość: bramka Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:53
                ok, mnie tam za jedno... Ale czasem zwalaja się tu tacy i wtedy spadam w tempie
                ekspresowym
      • julobubi Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:41
        No ja sie chyba tutaj zgadzam! Pewnie powiedza "Dobranoc" albo "Do jutra" Albo
        cos mniej wyswiechtanego i pojda do domkow.. A my??
        • fdj Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:43
          A my jak zwykle zostaniemy sami. Mali. Biedni. Bez piwa. Z Niemcami i Włochami
          w półfinale... :-(
          • Gość: bramka Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:59
            i z wizją Brazylii w półfinale... :(
            • fdj Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 23:00
              Sam nie wiem co gorsze: Brazylia czy Francja.
              Ale z dwojga złego, to już chyba wolę Francję. Przynajmniej:
              a) w końcu jakaś niespodzianka,
              b) Hiszpania nie odpadłaby z byle kim ;-)
              • Gość: bramka Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 23:03
                też wolę francję.(!!!) Tak naprawdę to wszystkie moje mundialowe marzenia
                sprowadzają się do jednego: dość zwycięstw Brazylii! To się nudne robi po prostu
        • Gość: Lady Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ IP: 195.116.35.* 30.06.06, 22:48
          przeczytamy jeszcze najwyżej o tym, czego się spodziewamy jutro, a potem "dobranoc"
          • julobubi Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:51
            No i juz! Powiedzieli dobranoc i tyle.. Ech... No to ja chyba tez powiem
            dobranoc, bo dzisiaj o 7 wstalam. Do jutra!
          • d_ost dobrą piłkę oglądacie dzięki castoramie... 30.06.06, 22:52
            obiecanki cacanki
        • Gość: Lady Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ IP: 195.116.35.* 30.06.06, 22:53
          ależ nas Zczubaki zaskoczyli
      • fdj Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:52
        fdj napisał:

> Trzeba jakoś dotrwać do końca tej ćwierćfinałowej żenady.
        >
        > Stawiamy, jak szybko po meczu ZCzubaki nas oleją i sobie pójdą :-)
        > (nigdy nie zostają i nie wpadną na forum pogadać po meczu, łobuzy)
        >
        > Stawiam, że sławne "dobranoc" tudzież "wracamy jutro" będzie już w pierwszym
        > wpisie po gwizdku :-P

Wygrałem!!!
        "22:49 Koniec! Wracamy jutro."
        • d_ost Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:53

> Wygrałem!!!
          > "22:49 Koniec! Wracamy jutro."
          >
          a prokuratora o ustawianie wyników zakładów na was nasłać?
        • Gość: bramka Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:54
          nawet "dobranoc" nie bylo:)
          • d_ost Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:56
            ani be, ani me, ani wiadomo co i gdzie. Ale cóż... Nie tylko my jesteśmy
            wk...wieni rozwojem wypadków na mundialu. Zaczęło się źle już pierwszego dnia
            (PL:EKW 0:2) i tak się przyjęło... Czyli prosty wniosek - to wszystko wina
            Janasa!
          • fdj Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ 30.06.06, 22:59
            Gość portalu: bramka napisał(a):

> nawet "dobranoc" nie bylo:)

Bo ZCzubaki to "pseudokibole" są, a tacy dobranoc nie mówią ;-)
            • Gość: bramka Re: ___________Uwaga!!! Robimy zakłady!!!________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 23:06
              no dobra, teraz nie ma ale bywają tu zadymy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka