Dodaj do ulubionych

Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazzim

• Gość: gaga Wlosi doskonali!!! IP: *.dsl.versateladsl.be 04.07.06, 23:31
      Teraz jeszcze Francja jutro!!!

Bravo!
      • Gość: Szkoda Re: Wlosi doskonali!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.06, 02:50
        Niemcy jeszcze lepsi- szkoda że już ich nie ma
        • Gość: prosektor Re: Wlosi doskonali!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.07.06, 09:55
          Lepsi w czym? Dla Niemców szczytem możliwości była 1/8 finału. A później wiadomo
          - drukowanie i kop w tłusty zad od Włochów.
    • Gość: olo Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.olsztyn.mm.pl 04.07.06, 23:31
      Nareszcie dokopali szkopom. Wygrała technika.
    • Gość: BUBBA VIVA ITALIA IP: *.planters.net 04.07.06, 23:31
      Jak nas teraz lubice malutkie niemczyki. Nigdy nie pobiliscie nas... i nigdy nie
      uda sie to wam, niemczyki, slazaki itd...
      • Gość: bobopippo Re: szdoda klinsmana, reszta do gnoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:33
      • Gość: press vienna Re: VIVA ITALIA IP: 213.47.170.* 04.07.06, 23:34
        brawo italia....................dobranoc skundlale , ach szkoda na was slow.
        piekny dzien.del piero jak ojciec don carleone
      • tiburon_lover Re: VIVA ITALIA 04.07.06, 23:36
        NIEMCY DO DOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!! w końcu przyszła kryska na farciarzy i
        specjlistów od karnych ... hehehehehehehehe
      • Gość: Ewa Re: VIVA ITALIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:53
        "Nigdy nie pobiliscie nas... i nigdy nie
        > uda sie to wam, niemczyki, slazaki itd..."

WAS to znaczy KOGO? Bo nie rozumiem sensu wypowiedzi? Polaków? - <LOL>. No
        chyba że jesteś Włochem, w co szczerze wątpię ;-)))
        CIeszę się że niemiecka pycha została ukarana, ale nie widzę powodu mieszania z
        błotem Ślązaków.
        • Gość: BUBBA Re: VIVA ITALIA IP: *.planters.net 04.07.06, 23:58
          WAS to znaczy KOGO? Bo nie rozumiem sensu wypowiedzi? Polaków? - <LOL>.
          > No
          > chyba że jesteś Włochem, w co szczerze wątpię ;-)))

Wlochow... Moja zona, ktora absolutnie kocha polskie, a ja rowniez jej rodzine w
          we wloszech, mysle o
      • Gość: slazak Re: VIVA ITALIA IP: *.chello.pl 05.07.06, 00:07
        odczep sie synu od slazakow, my z niemcami nie mamy nic wspolnego, nawet ich,
        psich synow nie lubimy. FORZA ITALIA!!!!
        • Gość: BUBBA Re: VIVA ITALIA IP: *.planters.net 05.07.06, 01:58
          "odczep sie synu od slazakow, my z niemcami nie mamy nic wspolnego, nawet ich,
          > psich synow nie lubimy."

pierwszy raz to slysze, nawet to przyjemne dla ucha, a wiec przeprasam.
      • Gość: tomek Re: VIVA ITALIA IP: 141.70.111.* 05.07.06, 02:11
        kto przegra na poczatek turneju lepiej nic nie mowie przeciw semifinalista i
        lepiej robi porzatek w domu!!!

pozdr.
      • Gość: Polska ME 3006 Re: VIVA ITALIA IP: *.p.pppool.de 05.07.06, 02:57
        Polaczki zasr.........., wy sie sami pobijacie. Tylko nie jestescie tego
        swiadomi. Pierwsi opusciliscie mundial. Zaraz sie lepiej czulam, kiedy WAS juz
        w Niemczech nie bylo. Wloska prasa pytala "Jak polacy sie w ogole na mundial
        dostali ?"
        • Gość: RW Re: VIVA ITALIA IP: *.wrozamet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 08:11
          Mniejsza z naszą słabą kadrą. Pisz na temat - Jak tam nastroje po wczorajszym
          oklepie? Gdzie ten weltmeister niemczurki? :)))))
        • Gość: Ewa Re: VIVA ITALIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:56
          Jak na RODOWITĄ Niemkę świetnie znasz polski. Dziadek w Wermachcie...?
          • Gość: Polska MS 3006 Re: VIVA ITALIA IP: *.p.pppool.de 05.07.06, 23:34
            wolalabym jeszcze lepiej znac polski i stale sie douczam.
            Moj dziadek nie byl w Wehrmacht, ani ojciec. Rodzina moja w r. 1944 do konca II
            WS mala dziewczynke pochodzenia zydowskiego przechowywala. Rodzice dziecka
            ukrywali sie gdziejs na wsi. Ojca mojego, jak wszystkich cywilow (mezczyzn od
            lat 18 do ok. 50) wywiezli Sowjets na Sibirien, gdzie w obozie zginal - bo byl
            Niemcem. Moja mama, kiedy o ojcu i wojnie opowiadala, konczyla ZAWSZE
            slowami "I to dlatego, bo byl Hitler".
            Pani EWA ma kogos w Iraku ? (PL w Iraku, bo to presiz i kasa).
    • Gość: pisklę Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:32
      Najpiękniejszy mecz mistrzostw i te twa gole o mamo.
    • Gość: qbisses Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.acn.waw.pl 04.07.06, 23:32
      no to niemcy do domu jadą
      • Gość: jakr Musicie po chamsku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 01:30
        Musicie po chamsku komentować mecz? Przecież to tylko wojna na niby. Nie
        możecie powiedzieć zwyczajnie: Wygrali lepsi!?

Mam 52 lata, ale śmieszy mnie Wasze (młodych ludzi) nastawienie do Niemców:
        nienawiść w stylu "czterech pancernych" i kompleks niższości.

Dawno nie byłem w internecie i myślałem, że głupich tu nie wpuszczają.
        • Gość: eloWRO Re: Musicie po chamsku? IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 05.07.06, 01:37
          Niemcy, etymologia tego słowa od nie My, Polacy.

1. Jak się czujesz nie na czasie to emigruj do Reichu. 2 paszporty?
          2. Pogadaj z niemcami o Polakach to się dowiesz paru rzeczy o kompleksie
          nieuzasadnionej wyższości i stereotypach.
          3. Poczucie własnej wartości to nie chamstwo. To prawo zapisane kwią przelaną
          przez pokolenia które były przed tobą. To forum nie jest niemieckie, ani
          tunezyjskie, jest polskie.
          • Gość: jakr Re: Musicie po chamsku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 02:01
            Nie bądź śmieszny! Mieszasz historię z zabawą.

A ja znam Niemców szanujących Polaków. I co z tego wynika? Nic.

Śmieszny jest Twój psuedonacjonalizm.

Jestem Polakiem, ale nie muszę obrażać innych, by udowodnić sobie, że
            Polacy "nie gęsi".

Gospodarka niemiecka jednak zawsze była nieco lepsza niż polska,
            nieprawdaż...? "Syrenki" nie zbudowali Niemcy... Ale to nie powód, by wpadać w
            kompleksy. Jeśteśmy ubożsi, bo (nie z własnej winy) żyliśmy w warunkach,które
            uniemożliwiały stworzenie "mercedesa". Jesteśmy ubożsi, ale nie gorsi. I
            dlatego nie widzę powodu, by piłkarzy wyzywać od szwabów i szkopów. Bo to
            prostackie.

Nie słyszałem o Niemcaach, którzy kradną w Polsce samochody... A odrotnie -
            owszem....
            W XXI wieku zachowujecie się jak komunista z XX wieku - Gomułka.
    • Gość: elo 2:0 IP: *.solarnet.silesianet.pl 04.07.06, 23:32
      nach Hause,wir fahren nach Hause!
      • Gość: Last Mohican Re: 2:0 IP: *.versanet.de 05.07.06, 10:53
        Nein. Wir fahren nach Stuttgart.
    • Gość: cdn... Bravissimo fratelli Italiani... IP: *.server.ntli.net 04.07.06, 23:33
      Molto grazie
    • Gość: 12345 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa IP: *.chello.pl 04.07.06, 23:33
      Brawooooooooooooooooooooooooo
      Niemcy pokonani!!!!!!!!!!!
    • Gość: pol Re:Najwspanialsza wiadomość od 10.05.1945r. IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 04.07.06, 23:33
      NIEMCY POKONANI.
    • Gość: Jedrek Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.06, 23:36
      jest jest jest
      Jestem wlasnie na wymianie studenckiej w niemczech, mam jutro ostatni egzamin ale kombinuje na jutro koszulke wloskiej reprezentacji! Raz sie zyje:)
      • Gość: zs Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: 202.47.247.* 05.07.06, 00:14
        Niemcy Włochy
        0 bramki 2
        2 strzały celne 10
        13 strzały 15
    • ak813 Brawo ITALIA. Szwaby kaput!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 23:36
      • tiburon_lover Re: Italy rules 04.07.06, 23:45
        Italy rulesItaly rulesItaly rulesItaly rulesItaly rulesItaly rulesItaly
        rulesItaly rulesItaly rulesItaly rulesItaly rulesItaly rulesItaly rulesItaly
        rules
    • Gość: X Niemieckie bydlo wygwizdalo wloski hymn!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 04.07.06, 23:37
      BRAWO WLOCHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: re Re: Niemieckie bydlo wygwizdalo wloski hymn!!!!!! IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 04.07.06, 23:52
        a czego sie po tych prostakach spodziewałes? jedziecie do Berlina pajace? ale na
        wycieczke!
    • Gość: mee... wloska zemsta za ...polske IP: *.hsd1.nj.comcast.net 04.07.06, 23:37
      ...dwa gole wlochow w ostatnich dwoch minutach...
    • Gość: Viking Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:38
      Kocham Italie nienawidze niemców!!!!!!
    • Gość: Wielki Defekator Jeeest niemcy wyruuuuuu..e!!!! IP: 217.96.36.* 04.07.06, 23:38
      • Gość: stas58 Re: Jeeest niemcy wyruuuuuu..e!!!! IP: *.cable.mindspring.com 04.07.06, 23:42
        piekny meeeecz!!!! wreszcie wygrali LEPSI!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kubok Final Makaroniarze-Zabojady ;)))) IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.06, 23:39
      Fajnie byloby:)
      • Gość: nym niemcy w pirwszej 4 IP: *.ipt.aol.com 05.07.06, 00:13
        pomimo wszystko niemcy nie sa smutni i sa snowu kimś
    • Gość: nordynek Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:39
      Brawo, Italia!!! Wygrali z niezłą drużyną przeciętniaków, z sędzią i niemieckim
      szowinizmem.
      • Gość: Olympique Lyonnais Dziekujemy Ci, Italio! IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 04.07.06, 23:41
        • Gość: lolo kto widzial faul Ballacka w rogu boiska??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:01
          toz to byla co najmniej zolta kartka za niesportowe zachowanie. oczywiscie powtorki nie bylo.
          ale oliwa sprawiedliwa. helmuty skonczyly jak nalezy :-DDDDDDDDDD
      • mario72 szkoda że nie pokazali beckenbauera :) 04.07.06, 23:44
        i jego zdziwionej szwabskiej mordy!! niemcuchy myslaly że jak już odpadła
        brazylia( bo tylko przed nią czuli respekt) to mistrza już mają a tu
        niespodzianka!!!
        • Gość: Ewa Re: szkoda że nie pokazali beckenbauera :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:56
          Za to piękna Angela miała baaaaardzo kwaśną minę.... ;-))) Aż miło...
      • Gość: syrop na kaszel Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.aster.pl 04.07.06, 23:44
        Niemcy wypad z mundialu!!! Wreszcie!!!
        Muszę przyznać że patrzyłem na załamanych niemieckich zawodników z prawdziwą
        PRZYJEMNOśCIą!!!!
      • Gość: stas58 Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.cable.mindspring.com 04.07.06, 23:45
        Piekny M E C Z!!!! Wreszcie wygrali LEPSI!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: .. szwabów Vivat Italia ! Ade Deutschalnd ! hahahahahaha IP: *.pro.lama.net.pl 04.07.06, 23:42
      macie za swoje szwaby pierońskie ! nam strzeliliście w ostatniem minucie meczu
      bramke i macie za swoje ! hahahaha
    • Gość: ASD Fart się skończył i nawet sędzia nie pomógł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:42
      ... choć się starał (Niemcy faulowali do woli).
      • Gość: Boysinister Cudnie !!!!!!!!!!!!! A teraz na mistrza... IP: 85.206.152.* 04.07.06, 23:49
        To było cudne, szkopy sie juz szykowaly do swojego ulubuonego, najprostszego
        elementu gry, 11-tek, a tu taki prysznic.... he,he... Po co te łzy, powinni Bogu
        i fifa dziekowac ze w ogole grali w pólfinale. W Włosi to Włosi, psy na nich
        wieszają, afery ich gonią, ale oni nigdy nie wymiekają, w przeciwieńśtwie do
        naszych... no to do nidzieli
    • Gość: NIEMCY PRZEGRALI!! Polska Dziękuje Włochom!!!!!! Super Mecz!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.07.06, 23:43
      • Gość: yapi yapo Re: Polska Dziękuje Włochom!!!!!! Super Mecz!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:45
        fantastyczne spotkanie!!! najlepsze jakie widziałem od czterech lat i w dodatku
        włosi wygrali!!! finał włochy - francja
        • lwowiak5 Re: Polska Dziękuje Włochom!!!!!! Super Mecz!!!!! 04.07.06, 23:55
          od jutra makaron jem 5 razy dziennie,brawo makaronierze kibicowałem wam od
          początku,Helmuty poszli na odwach,Brawo.
    • Gość: cdn... Bravissimo fratelli Italiani... IP: *.server.ntli.net 04.07.06, 23:43
      Molto grazie.
    • Gość: edon Włosi w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:44
      Historia okazała się złośliwa i po 16 latach to Włosi beda w finale mundialu w
      Niemczech ( tak jak Niemcy byli w finale włsokiego mundialu) zresztą mundial na
      podobnym poziomie jak tamtem ale emocje mundialowe jak najbardziej. Mam
      nadzieje że Francja zdobędzie puchar bo Zidane'owi się to należy mym skromnym
      zdaniem.A Legia i tak najlepsza jest ,pozdro dla Boruca.
    • Gość: Alphonsinho w plebiscycie nie ma PIRLO............kandydatury IP: *.aster.pl 04.07.06, 23:44
      w plebiscycie tutejszym na najlepszych graczy MS w gronie ponad 10 kandydatów
      nie ma najlepszego zawodnika najlepszej drużyny - nie ma PIRLO, nie można więc
      na niego głosować...
    • olias zemsta polskiego ataku 04.07.06, 23:44
      przestali strzelać pogłupich dowcipach o polskich złodziejach w niemieckiej tv.
      Kontynuowali nie-strzelanie po chamskim artykule o Prezydencji Polski.
      • Gość: Chris Niemcy sa coraz lepsze! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 04.07.06, 23:47
        Ostatnio przegrali z Wlochami az 4:1!
    • Gość: oskar Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: 194.146.219.* 04.07.06, 23:49
      No to Niemcy jadą do domu... Na szczęscie daleko nie mają :D jupi! ;>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka