Gość: Marek Re: Maciej Bykowski w GKS Katowice? IP: 62.244.138.* 31.01.03, 23:16 Panie Majchrzak co jest grane? Mowi sie ze przelaliscie (tzn Lech)pieniadze do GKS a tu ich nie ma i nie zanosi ze zeby byly! Nie dosc ze nie wiadomo co z Kaczorowskim to jeszcze mialoby zabraknac Gajtkowskiego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxim dziurowicz co to jest wysypisko śmieci?? IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 00:57 co ty robisz debilu chcesz gajtka zastąpić tymi odpadami nie iloś a jakoś za kase z lecha kupisz sobie znowu nową bryke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK1964 GAJTEK SIE ZBŁAZNIŁ!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 09:05 Gajtek i tak nie chciał grac w GIEKSIE,wszystkie kluby ktore były nim zainteresowani były lepsze od naszej GIEKSY.Na ostatnim czcie stwierdził ze lech jest najlepszy, atmosfera itp.Szybko o nas zapomniał,więc jak nie chce grac u nas to niech WYPIER....!!!!!!!!!.Dziura zrobił dobrze ze go sprzedał bo tak jak powiedział ; z niewolnika niema pracownika''Chcał odajsc to mogł to zrobic z kulturą po cichu,a tak czeba sie zastanowic jak go przyjąc na BUKOWEJ ja na pewno nie będe mu klaskał Odpowiedz Link Zgłoś
mukatan2 Re: GAJTEK SIE ZBŁAZNIŁ!!!!!!!! Ty tez... 01.02.03, 13:28 Czeba sie zastanowic? Czeba?! Nie bedziesz mu klaskal? A moze tak do gramatyki, co - moze czeba sie po polskiemu naumiec??? Gość portalu: DAREK1964 napisał(a): > Gajtek i tak nie chciał grac w GIEKSIE,wszystkie kluby ktore > były nim zainteresowani były lepsze od naszej GIEKSY.Na ostatnim > czcie stwierdził ze lech jest najlepszy, atmosfera itp.Szybko o > nas zapomniał,więc jak nie chce grac u nas to niech > WYPIER....!!!!!!!!!.Dziura zrobił dobrze ze go sprzedał bo tak > jak powiedział ; z niewolnika niema pracownika''Chcał odajsc to > mogł to zrobic z kulturą po cichu,a tak czeba sie zastanowic > jak go przyjąc na BUKOWEJ ja na pewno nie będe mu klaskał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK Re: GAJTEK SIE ZBŁAZNIŁ!!!!!!!! Ty tez... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 12:30 Słuchaj miśiu kolorowy pier... mnie twoje uwagi o mojej gramatyce, nie jestem na lekcji języka polskieg i moge składac zdania jak mi się podoba.Ja przedstawiłem fakty a ty dopierdal... się do bzdur.A JAK JESTES TAKI TWARDY TO MOZE SIE USTAWIMY !!!!!!CO TY NA TO? PODAJ MIEJSCE !!!!!CZEKAM!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś