Dodaj do ulubionych

Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera

IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 12.07.06, 23:25
wiedze maja, ale historyczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: pudlo Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.dowco.com 12.07.06, 23:38
      no tak...polskie piekielko sie powoli zaczyna!
      • Gość: (L) Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:27
        Pan Piechniczek potwierdza zasadę, że jak ktoś dużo mowi o przeszłości to znaczy
        że nie ma za wiele do zaoferowania w teraźniejszości. Medali nie dają za to, że
        ktoś ładnie mowił w Splicie 25 lat temu ani za to, że mu 40 lat temu zaoferowano
        pracę w Holandii tylko za to co się ugra na boisku.
        Skoro ci polscy trenerzy są tacy dobrzy panie Piechniczek to niech nam Pan
        wytłumaczy, dlaczego w żadnej liczącej się lidze od kilku lat nie gra żaden
        szkolony w Polsce piłkarz z pola, dlaczego polskei kluby odpoadają regularnie z
        europejskich pucharów po zenujących meczach z przeciętniakami (Valerenga,
        Zurych, Dinamo) zresztą długo by tu gadać, mieliście dość czasu by coś pokazać.
        NIe pokazaliście - spróbujmy z zagranicznym. Może będzie lepiej.
        • Gość: real Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.07.06, 10:24
          przecież Piechniczek Ci odpowiedział dlaczego polskie kluby odpadają -
          wystarczy ze ktos 2-3 razy dobrze kopne piłkę i juz wyjeżdza na zachód po czym
          zostaje specjalista od grzania ławki. Kim maja grac biedne polskie kluby skoro
          co chwila uszczupla się ich kadry zabierając rokrocznie co lepszych kopaczy do
          grzania ławy za granica ??
          • Gość: jay Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:39
            Piechniczek mówi: "Janas popełnił błędy i ja mu to na poniedziałkowym Wydziale
            Szkolenia powiedziałem. Zostanie to moją tajemnicą, bo widzę, gdzie główny błąd
            został popełniony, ale gdybym go zdradził, musiałbym mówić o swoich błędach z
            mundialu w Meksyku w 1986 r."
            Oczywiście, po co mówić o błędach? Grunt że Piechniczek wie i że my wiemy że on
            wie. I że wiemy że on wie jaki popełnił błąd w 86 roku, ale nie powie.
            Tajemnica - oto podstawa działania PZPN, Wydziałów Szkolenia, Sędziowania,
            Finansów.
            • Gość: Amerykanin Pierniczek popiera Busha - co za ulga !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:34
            • maruda.r Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera 18.07.06, 12:19
              Gość portalu: jay napisał(a):

> Piechniczek mówi: "Janas popełnił błędy i ja mu to na poniedziałkowym Wydziale
              > Szkolenia powiedziałem. Zostanie to moją tajemnicą, bo widzę, gdzie główny błąd
              > został popełniony, ale gdybym go zdradził, musiałbym mówić o swoich błędach z
              > mundialu w Meksyku w 1986 r."

Piechniczek nie popełnił żadnych błędów w 1982 i 1986. Z tej prostej przyczyny,
              ze nic nie robił i na niczym się nie znał. Na futbolu w szczególności.

• Gość: Slazak Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.telia.com 13.07.06, 13:58
          Ty Piechniczek co tu za pierdoly opowiadasz..Koncewicz, Brzezanczyk i cala ta paczka to miala jedynie
          tzw.kit...Spytaj sie Liberdy co troche lepszym pilkarzem byl jak ty tylko ci potwierdzi...Pojecia nie mieli
          zadnego.Dobrze wiesz ze dopiero Vejvoda w Legiii Viczan w Ruchu uczyli ich podstaw i tez krzywo na
          nich patrzyli podobnie jak teraz wy na jak by nie bylo swiatowej klasy trenera..Nic w pilce nie ginie i nawet
          po latach mozna sie wstydzic..Slyszalem to od bylego zawodnika Feyenoordu.To co mowil o Brzezanczyku
          ktory byc moze wyladowal w zamian za Koncewicza to wstyd.. wstyd. Do dzis w historii tego klubu to
          najgorszy jaki kedykolwiek byl.
      • Gość: jjhh Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.chello.pl 24.07.06, 15:27
        Leo - welcome to hell
    • Gość: noik Beenhakkera nie musi sie przekonac P.Piechniczek, IP: 141.117.77.* 12.07.06, 23:40
      nie po to jest trenerem!!! Mam nadzieje ze PZPN sie przekona do niego-
      szczegolnie tacy panowie jak Lato, Zelasko itp...a najbardziej mam nadzieje ze
      pilkarze za nim stana i zaczna kuzwa wreszcie trenowac jak przystalo na
      zawodowcow!
      • Gość: Zenon Re: Beenhakkera nie musi sie przekonac P.Piechni IP: *.icpnet.pl 12.07.06, 23:42
        nie patrzę w kalendarz, ale wydaję mi się, że Pan Wieczorek nie jest młodym
        trenerem ...
        • Gość: M Re: Beenhakkera nie musi sie przekonac P.Piechni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:13
          Gość portalu: Zenon napisał(a):

> nie patrzę w kalendarz, ale wydaję mi się, że Pan Wieczorek nie jest młodym
          > trenerem ...

noooo trener Majewski to tez "mlody, perspektywiczny trener" :)

najlepsze jest to:

"Polscy trenerzy udowodnili, że potrafią odnosić sukcesy na wielkich imprezach -
          trzecie miejsca na MŚ w 1974 i 1982 r., czterokrotny start w MŚ z rzędu w latach
          1974-86, teraz dwukrotny awans"

"Czasami, jak czytam gazety, to aż uśmiech ciśnie mi się na twarz, bo to ja
          byłem wykładowcą na kongresie trenerów europejskich w Splicie w 1983 r. I to mój
          wykład zrobił największe wrażenie, a Jupp Derwall powiedział: "Panowie, spłynęła
          na nas lawina informacji, którą długo po powrocie do domu będziemy analizować"."

1983, taaaaaa "Polska Mysl Szkoleniowa".

To sie chyba bardziej nadaje do histori futbolu :)

dobre zarty
          • mario-radyja Panie Piechniczek, z cały szacunkiem ale 13.07.06, 00:31
            ale 3-cie miejsce zajęte 32 lata temu to jest dzisiaj funta kłaków warte.
            Proszę się nie ośmieszać przytaczaniem takich zdewaluowanych "sukcesów".
            Ciekawe czy w 1939 roku rząd na uchodźstwie też się pocieszał sukcesami pod
            Grunwaldem i Wiedniem...

Właśnie przez takie bajki o "sukcesach" polskie piłkarstwo nie potrafi spojrzeć
            sobie w oczy i zaakceptować faktu, że jest źle i potrzebna jest totalna
            reforma.

Poniżej wklejam taki ciekawy tekst. Powinno być jasne o co chodzi:
            ---------------------------
            Kontuzjowany sportowiec po doznanym urazie przechodzi kilka faz stanu
            psychicznego:

FAZA ZAPRZECZENIA
            Zawodnik twierdzi, że to co się stało jest niegroźne i będzie startował w
            zawodach - mimo ewidentnych objawów obrażenia oraz orzeczenia lekarskiego. W
            tej fazie rola trenera lub opiekuna jest bardzo ważna i poprzez perswazję może
            być przerwana, natomiast argumenty wspierające racje zawodnika przedłużają ten
            stan.
            • orcheystra Re: Panie Piechniczek, z cały szacunkiem ale 13.07.06, 03:55
              Piechniczek, czy ty nie rozumiesz, że w świetle korupcji zżerającej polską
              piłkę, ty, wraz z całym zarządem PZPN (+prezes) musisz (o ile mówimy o ludziach
              a nie o chciwych łajzach) podać się do dymisji?
              • Gość: NUFAN Re: Panie Piechniczek, z cały szacunkiem ale IP: 80.48.29.* 14.07.06, 01:20
                A co to za różnica, czy to jest polski trener, czy zagraniczny. Najważniejsze
                jest, że Beenhakker bije na głowę reszte kandydatów, którzy się przewijali w
                PZPNowskim "procesie rekrutacyjnym". Naprawdę, ze niską cenę mamy niezłego
                fachowca i tylko tyle się liczy. A wszyscy ci "obrońcy polskiej myśli
                szkoleniowej" (Engel, Boniek, Piechniczek, Apostel, Majewski - jako asystent
                Bońka) mieli okazję wnieść swoje do reprezentacji i trochę przeciętnie im to
                wyszło.

Da się zauważyć korelacja wieku naszych szkoleniowców i stosunku do
                Beenhakkera. Młodzi trenerzy z naszych ligowych klubów jakoś nie narzekają. Oni
                przecież nic na tym nie tracą, a mogą zawsze od takiego szkoleniowca coś
                podpatrzeć. Z tych piłkarzy, którzy kiedyś grali zagranicą a teraz powoli
                wkraczają na ścieżkę trenerską (Wdowczyk, Urban, Trzeciak, Nowak) będą jeszcze
                nieźli szkoleniowcy.
                • Gość: jumba_spar_abo Re: Panie Piechniczek, z cały szacunkiem ale IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.06, 07:33
                  definitywnie zgadzam sie z przedmowca.Wdowczyk, Urban, Trzeciak, Nowak beda
                  napewno dobrymi szkoleniowcami.
    • Gość: noik Zawodnicy powinni mieć lepszy kręgosłup moralny i IP: 141.117.77.* 12.07.06, 23:44
      P.Piechniczek,za ten komentarz zwracam honor.
      • Gość: MM Re: Zawodnicy powinni mieć lepszy kręgosłup moral IP: *.216.41.6.conversent.net 13.07.06, 00:35
        Tez prawda. Moze trzeba az Holendra, zeby ich nauczyl, ze przede wszystkim liczy
        sie to co jest napisane na przodzie koszulki, a dopiero potem to co z tylu.
    • Gość: alek smieszny ten piechniczek! IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 12.07.06, 23:44
      polscy trenerzy maja wiedze?? taaaaaaaaaaaaa.

cala polska pilka opiera sie na jakichs tam wspomnieniach wspanialych meczow z
      70 lat. nigdzie wiecej na swiecie nie zyje sie meczami z przed 30 lat (remis z
      przecietna anglia!!!??) czy przegrana z niemcami ("wszystko przez deszcz...").
      glupoty.
      • Gość: Voytek Re: smieszny ten piechniczek! IP: *.bur.dsl.connect.net.au 13.07.06, 03:59
        Dziecko tu juz mnie wk.... Anglia do dzisiaj nakreca filmy o MS 66,ty durniu
        a polacy z 74 byli najlepsi sam Johan Cruyff to powiedzial.Wes Play Station
        i sie baw dalej.
        • Gość: wynalazca dać wynurzenia piechniczka do Benny Hill Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:36
      • Gość: Voytek Re: smieszny ten piechniczek! IP: *.bur.dsl.connect.net.au 13.07.06, 03:59
        Dziecko tu juz mnie wk.... Anglia do dzisiaj nakreca filmy o MS 66,ty durniu
        a polacy z 74 byli najlepsi sam Johan Cruyff to powiedzial.Wes Play Station
        i sie baw dalej.
    • Gość: Blekota Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.chello.pl 12.07.06, 23:52
      brednie zakompleksionego emeryta żyjącego historią..
      Za 1982 rok szacunek ale to było 24 lata temu - czas odejść, czas na zmiany!
      • Gość: dziwak ostatni sukces beenhakera? IP: *.nyc.res.rr.com 13.07.06, 09:11
        to 89 rok, gdzie wygral mistrzostwo Hiszpani, emerytem powinien byc on tak samo
        jak Piechniczek, chyba ze ktos sie chce podniecac 1 remisem i 2 porazkami na
        ostatnich MS
    • Gość: fvc trenerem powinien być duet Strejlau - Gmoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:11
      trenerem powinien być duet Strejlau - Gmoch, a nie jakiś tulipan...
      • Gość: Olympique Lyonnais Podpisujcie petycje zmiany w PZPN, juz 2700+ osob IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 13.07.06, 00:28
        Petycja online do ministra sportu o natychmiastowe zmiany w PZPN i polskiej
        pilce. Jesli zgadzasz sie z trescia, podpisz i – BARDZO WAZNE – rozeslij
        znajomym email z informacja (gotowy tekst ponizej).

www.petitiononline.com/PZPN2006/petition.html

Jesli sie wszyscy zmobilizujemy mozemy zebrac 10,000 a moze i 100,000 podpisow.
        Powiedzmy bardzo glosno, co myslimy. W koncu PZPN pracuje dla NAS, kibicow!

Skopiujcie tekst ponizej i rozeslijcie emailem do wszystkich znajomych!

+++++++++++++++++++++++++++++
        PETYCJA O NATYCHMIASTOWE ZMIANY W PZPN – JUZ PONAD 2500 SYGNATARIUSZY

PRZECZYTAJ – JESLI ZGADZASZ SIĘ Z OPINIĄ PODPISZ PETYCJĘ ONLINE, SKOPIUJ TEN
        EMAIL I PRZEŚLIJ DALEJ

Polska zasługuje na dobry futbol, Polskę stać na dobry futbol!

Jesteś sfrustowany(a) po występie polskiej reprezentacji na Mundialu? Masz dość
        ciągłych porażek naszych zespołów - na Mistrzostwach Świata, w eliminacjach
        Mistrzostw Europy, w europejskich pucharach?

Rolą piłkarzy jest gra dla nas, kibiców. Rolą PZPN jest wsparcie rozwoju
        polskiej piłki dla nas, kibiców. Polska piłka upada od lat, PZPN nie zrobił nic
        by temu zapobiec.

Koniec z frustracją. Czas na działanie, czas głośno powiedzieć, co myślimy.

Prezes PZPN Michał Listkiewicz musi odejść, a przede wszystkim całe PZPN musi
        przejść głębokie zmiany.

Podpisz petycję online do Ministra Sportu o natychmiastowe zmiany w PZPN:

www.petitiononline.com/PZPN2006/petition.html

Po zebraniu odpowiedniej liczby podpisów zostanie ona przekazana ministrowi.
        +++++++++++++++++++++++++++++

• Gość: KiBiC Re: trenerem powinien być duet Strejlau - Gmoch IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.07.06, 08:50
        tjaaa, a ciebie na asystenta...
      • Gość: racja! a mlodymi asystentami wanio z polsatu IP: *.chello.pl 13.07.06, 11:54
        i babiarz z jedynki (to ten co na anglia mowil wielka brytania, bo mu sie z
        pajacowaniem na lyzwach pomylilo chyba:))). za pare lat mogliby przejac kadre
    • Gość: m Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:48
      ...przecież taka ukraina odniosła olśniewający sukces na MŚ!!!
      Wygrała z Arabią Saudyjską!!!

Tak rzekłby Piechniczek gdyby trenował Ukrainę.

Z Tunezją też wygraki, ((((ale dzięki sędziemu))), ze Szwajcarią także, ale po
      najnudniejszym meczu w historii mistrzowstw (((0-0)))- po karnych.

A poza tym diostali w du... od hiszpanii zaledwie 4-0, ale to jedna z
      najlepszych drużyn swiata, oraz przegrali minimalnie Z WŁOCHAMI (skromne 0-3),
      a Włosi to przecież najlepsza drużyna globu!
      Panowie, Ukraina to ŚCISŁA czołówka światowa!~!!

• Gość: BUBBA Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: 72.10.76.* 13.07.06, 02:24
        "Czasami, jak czytam gazety, to aż uśmiech ciśnie mi się na twarz, bo to ja
        byłem wykładowcą na kongresie trenerów europejskich w Splicie w 1983 r. I to mój
        wykład zrobił największe wrażenie, a Jupp Derwall powiedział: "Panowie, spłynęła
        na nas lawina informacji, którą długo po powrocie do domu będziemy analizować"."

Ciekaw jestem, ile tych zachwyconych tym szkoleniem trenerow jezdzi ciezarowkami
        dowozac zapasy do sklepow?
    • Gość: Jaro Już niech lepiej mu nie pomagają te dziady bo IP: *.spray.net.pl 13.07.06, 00:49
      wiadomo, co z takiej pomocy Henia Apostoła i Entliczka Piechniczka wyniknie.
      Wielkie G.
      • jack4000 Re: Już niech lepiej mu nie pomagają te dziady bo 13.07.06, 15:58
        "Natomiast wie Pan, jak to w Polsce jest - zawsze znajdą się ludzie, którzy
        zaczną wytykać Beenhakkerowi, że jego sukcesy w piłce reprezentacyjnej nie były
        rewelacyjne. Przecież 10 razy grał na MŚ i nie wygrał bodaj żadnego meczu, a ja
        grałem 11 i wygrałem trzecie miejsce na świecie." - mówi Piechniczek.
        Dobrze Panie Antoni, że Pan mu tego nie wytyka i że nie jest Pan taki, jak ci,
        co to się zawsze znajdą w Polsce.
    • Gość: m Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:50
      PANOWIE!!!
      ja, PIECHNICZEK, PRZEGRAŁEM W MEKSYKU Z BRAZYLIĄ 0-4 I Z ANGLIĄ 0-3, ALE....
      panowie, wygrałem z Portugalią 1-0!~!!! oraz zremizowałem z drużyną Maroka,
      która to zremisowała z Anglią i wygrała z Portugalią.
      Panowie, Brazylia i Anglia to była wówczas ścisła światowa czołówka!!
      MaROKO TAKŻE!!!
      Nie zdobyli medalu, ale, panowie, to dzięki nam, bo MYŚMY ICH TAK
      PODMĘCZYLI!!!!!
    • bazyliszek4 jesteśmy także potęgą militarną 13.07.06, 01:03
      w 1410 daliśmy łupnia Krzyżakom.

o zwycięskim remisie pod Płowcami nawet nie wspomnę...
      • Gość: noik hehe ;) IP: 141.117.77.* 13.07.06, 01:43
        j.w
        • Gość: m Re: hehe ;) IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 02:25
          panowie, ale wówczas zaproszono mnie na rozmowy i wprost niderlandzcy rycerze
          mi mówlili - jesteś, kolego trenerze, skarbnicą wiedzy - to było po pamiętnym
          mecZu z Krzyżakami w 1410.
          Także panowie, nie dajmy się zbałamucić - polscy trenerzy nie są tępi, świadczą
          te dokonania, jak choćby pamiętny mecz na stadionie pod Grunwaldem.
          Mam nadzieję, że ci przyjezdni wkrótce przypomną sobie i tamtem, historyczny
          mecz i nasze póżniejsze dokonania i ,.... wyjadą ustępując miejsca naszym
          strategom - Engelowi Czarnowąsowi 3-ciemu , czy też Janasowi Plątogębemu
          czwartemu.
          • Gość: seb Re: hehe ;) IP: *.bredband.comhem.se 13.07.06, 08:23
            Nie zapomnijmy meczu pod Cedynia gdzie wielki Apostel Kurdupelek odniosl
            zwyciestwo nad Niemcami. Ach...to byly czasy.
            • grzegorzlubomirski Nie nad Niemcami tylko nad jednym margrabia 13.07.06, 15:04
              Gdyby cale cesarstwo rzymskie - wtedy Niemcy chcialo nam dokopac to by nawet 5
              minut nie trwalo.

podobnie z Krzyzakami. Panstwo zakonne skladalo sie z 900 mnichow i posiadalo
              ludnosc cywilna rzedu 300 tys ludzi. Mimo tego 5 mln Polksa i 3 mln Litwa oraz
              6 mln Rus nie mogly sobie z nim poradzic, a oni ustawiali wszystkich jak chceli.

Dodatkowo Zakon nigdy nie byl czescia niemiec i a Prusy wschodnie nawet po
              zjdenoczeniu Niemiec nie byly czescia Rzeszy Niemieckiej. Dopiero po 1 wojnie
              te tereny zostaly uznane formalnie za niemieckie.
      • Gość: hrb. Uszaszowski To jest dowod na to,ze wygralismy mecz... IP: 203.194.48.* 13.07.06, 07:19
        z NIEMCAMI, KTORZY WYSTEPOWALI WTEDY POD FIRMA 'KRZYZAKOW'.TRENER wtedy tez byl
        zagraniczny,trener-selekcjoner Jagiello byl Litwinem.
      • Gość: jasiu Re: jesteśmy także potęgą militarną IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 13.07.06, 12:19
        nie zapominaj o odsieczy wiedeńskiej w której w grupie daliśmy łupnia wysoko
        notowanej w rankingach Turcji.
        • Gość: hrb. Uszaszowski Ale po Wiedniu 'polska mysl szkoleniowa' juz sie.. IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 13.07.06, 13:23
          nie liczyla,pojedyncze mecze wygrano tylko pod kierownictwem 'TRENERA'
          ZAGRANICZNEGO - Napoleona.Byl jeszcze Kosciuszko , ale tego olala ' polska mysl
          szkoleniowa', bo sklad 'REPREZENTACJI' jej sie nie podobal.Pozniej byl juz
          tylko Pilsudski i jego prawdziwa reprezentacja Polski.Potem znowu chlopaki
          grali zagranica, chociaz byl dobry polski trener Sikorski, ale na nasze
          nieszczescie,klika angielska podstawila mu noge.Nie wspomnialem jeszcze meczow
          z XIX w., w ktorych Polacy grali bez trenerow,PO KILKU WYGRANYCH MECZACH
          WSZYSTKO ZAKONCZYLO SIE KLESKA.
        • Gość: jay Re: jesteśmy także potęgą militarną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:40
          Husaria to niewątpliwie czysto polska myśl szkoleniowa. Nasi nawet usiłowali do
          tego nawiązać rysunkami na koszulkach, co było żałosne. Należało przypiąć do
          pleców te konstrukcje z piórami, a na pewno nie stracilibyśmy pierwszej bramki
          z Ekwadorem. A jakby jeszcze Jeleń się z tym rozpędził...
    • Gość: Karaś Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.wfd74a.dsl.pol.co.uk 13.07.06, 01:06
      Wybaczcie kolokwializm ale kapcie mi ze stóp spadły jak to przeczytałem.Jak ten
      zapijaczony emeryt może być szefem wydziału szkoleniowego pezetpeen?
      Szlag mnie trafia jak czytam coś takiego.Połączenie leppera z wałęsą!
      A poza tym ch.. im w pzpn-owską dupę.Bardzo mi żal pana Beenhakkera. Życzę mu
      jak najlepiej,tyle że świnie jakie mu pezetpeenowcy będą podrzucać nie pozwolą
      temu człowiekowi zrobić za wiele.Szkoda....
      No i jeszcze ci piłkarze,pożal się Boże...
    • Gość: alek piechniczek to kompletny palant: IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 13.07.06, 01:30
      "bo to ja byłem wykładowcą na kongresie trenerów europejskich w Splicie w 1983
      r. I to mój wykład zrobił największe wrażenie, a Jupp Derwall
      powiedział: "Panowie, spłynęła na nas lawina informacji, którą długo po
      powrocie do domu będziemy analizować".

entliczk pentliczek co piepszy piechniczek tego nie wie nikt.........
      • Gość: noik wykladal po..holendersku;)) IP: 141.117.77.* 13.07.06, 01:45
        teraz tylko Leo nauczy sie Polskiego i beda jak..bracia;))
      • Gość: piłkarz beenhakker ma robić drużynę a nie loda trenerowi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:50
        .. piechniczkowi i jego kolegom
    • Gość: mjay82 Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 01:45
      A NOWAK PIOTR z DC united. MOze on by pomogl. Facet troche nauczyl sie
      amerykanskiego wyszkolenia. Nie jestem fanem Ameryki ale ich pomysly sa fajne,
      dlaczego nie mozna zrobic czegos takiego jak Salary Cup zeby pan Abramowicz sie
      nie żadzil. Chyba musimy my i cala europa troche nauczyc sie od USA,
      Popatrzcie na NBA i nauczcie sie byc menagerami wiochmeni (chociaz to inna
      liga).
      • Gość: Voytek Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.bur.dsl.connect.net.au 13.07.06, 04:28
        Amerykanie. Ha!Ha! Pilka Nozna to nie dla nich.,jak by czesto przegrywali
        to by im sie propaganda popieprzyla,i te ich filmy Amerykanie zawsze gora.
        Wszystko to szmal zadnego respektu do niczego,
        IQ -50 oni by nawet nie wiedzieli gdzie jest Europa.
        Przyklady z USA Ha!Ha! przeciez druzyna u nich to jak Mc Donald frenchais.
        Brak kultury nadrabiaja arogancja.
        • Gość: lalala Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:22
          jakoś niemcy na tym mundialu mieli speców z USA i źle na tym nie wyszli...
          zresztą ameryka jest w piłkę nożną już od polski lepsza.
    • Gość: BUBBA Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: 72.10.76.* 13.07.06, 02:08
      "Polscy trenerzy udowodnili, że potrafią odnosić sukcesy na wielkich imprezach -
      trzecie miejsca na MŚ w 1974 i 1982 r., czterokrotny start w MŚ z rzędu w latach
      1974-86, teraz dwukrotny awans. Znalezienie się wśród 32 najlepszych zespołów,
      niezależnie od mankamentów, które wszyscy doskonale widzieliśmy na mundialu, to
      też przecież sukces."

If you are born looser, then yes, you can call this success!.

Ciezko w to uwierzyc... Po tak niskie gole siegamy? Precz z PZPN.
      Absolutny wstyd. To co, Wlosi, Francuzi, Niemcy, Mexico, Czechy itp... spodnie
      inaczej jak my ubieraja?
      • Gość: m Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 02:32
        Ale panowie, przecież pamiętajmy też o tym, ze polska druzyna potrafiła pokonać
        portugalię, belgię, a nawet Peru i nie wspome to preZ grecność, że to ja byłem
        wówczas trenerem tej drużyny.
        Panowie, nie dajmy sie zwariować, nie jestem tępy, mógłbym opowiadać o tym
        godzinami, ale kominakl mi przygasa.
        Wasz Antek z Wisły.
    • Gość: mac Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.orange.pl 13.07.06, 02:53
      asystentem powiniem zostac cz.michniewicz w pzpn-ie moja chyba jakas alegrgie
      na niego!!!
      • Gość: Chris Troche szacunku Panie i Panowie! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 13.07.06, 03:23
        Piechniczek ze sredniakow stworzyl brazowych medalistow MS! Gdyby wystawil
        Szarmacha z Wlochami a Bonek nie dostal zoltej kartki za mor to mogl nawet
        doprowadzic Polske do finalu. W Meksyku bylo znacznie gorzej ale Portugalie
        pobil i z grupy wyszedl. Pozniej schody.
        • Gość: hrb,Uszaszowski Przeciez ten stary, zawistny pingwin... IP: 203.194.48.* 13.07.06, 07:04
          Pichniczek zyje juz tylko przeszloscia.Co bylo, a nie jest,NIE PISZE SIE W
          REJESTR.
        • Gość: phi wyszedl z grupy, bo z grupy wychodzily 3 zespoly IP: *.chello.pl 13.07.06, 11:49
          tak to i janas by wyszedl z grupy
    • Gość: Voytek Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.bur.dsl.connect.net.au 13.07.06, 03:41
      Panie Piechniczek. Dlaczego Janas nie wybral krajowych pilkarzy skoro
      ci zagraniczni byli slabi. Kogo to jest wina.
      Selekcjoner= selekcja najlepszych na mecz.
    • Gość: TSD Dlaczego nie dac szansy selekcjonerowi bez.. IP: *.hsd1.va.comcast.net 13.07.06, 04:55
      ukladow....

Wielu ludzi w naszym srodowisku pilkarskim jest tak cholernie powiklanych.
      Dzisiaj ogladajac mecz Celtyku z DC United ( 0:4 ) uswiadomilem sobie ze super
      by bylo gdyby pan Nowak dostal szanse od PZPN-u
      • oregon Re: Dlaczego nie dac szansy selekcjonerowi bez.. 13.07.06, 08:27
        Nowak - świetny pomysł, tez zagraniczny bo Niemiec w dodatku szkolony w Ameryce
        a to juz blisko Klinnsmanna...tylko co on umie? Wiemy cos na jego temat? Bo nie
        wiem czy te dc united gra lepiej w pilke od dundee united...
        • Gość: KiBi Na Nowaka jeszcze przydzie czas... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.07.06, 08:52
          • Gość: Bobek Nowaka na Mundial 2010 IP: 216.217.131.* 13.07.06, 14:08
            To jest bardzo dobry trener, potrafil narzucic DC United swoj styl i
            niezaleznie jacy zawodnicy sa wstawieni to druzyna gra tak samo. Z Celtikiem
            Nowak wymienil cala jedenastke i ze 20 min do konca graly juz same rezerwy,
            kilku nawet takich co nigdy nie widzialem na oczy, a potrafili strzelic jeszcze
            2 bramki. Nowak ma swietna wizje gry i potrafi to wcielic w zycie. On jest
            dusza i sercem tej druzyny, wiec napewno dalby sobie rade z reprezentacja
            Polski.
            • Gość: lalala Re: Nowaka na Mundial 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:25
              no i ma rękę do talentów- Szetela i Adu to dobre przykłady.
    • Gość: jasiom22 co za dziady... IP: *.ipt.aol.com 13.07.06, 07:08
      naprawde nie spodziewalem sie co to za stare dziady z tych naszych polskich
      ekspertow... Po co nam dobry POLSKI trener ... jak mozna miec swietnego
      Swiatowego!!! (nie tylko holenderskiego) Szkoleniowca... Ekspeci stare dziady
      polakom potrzeba INTEGRACJII za swiatem a nie odcinania sie w polskosci i
      ukladach itp... to naprawde SWIETNE ze nie polak jest trenerem bo teraz wylaza
      wszystkie glupoty naszych "ekspertow" , Beenhakker napewno bedzie dobry...
    • Gość: b Nie rozśmieszaj mnie staruszku IP: 212.126.26.* 13.07.06, 07:08
      Albo nie ośmieszaj sam siebie
    • Gość: mcarci entliczek pętliczek IP: *.lanet.net.pl 13.07.06, 07:22
      dinozaury atakują-żenada
    • Gość: Fan Dwulicowiec IP: 213.17.140.* 13.07.06, 08:04
      "Musiałbym mówić o swoich błędach z mundialu w Meksyku w 1986 r"?
      Co to jest? To Janasowi każe pisać raport, a sam ukrywa dlaczego nam nie wyszło
      w 86? Dwulicowiec. Wiem ale nie powiem. Paranoja. Jeśli Janas nie wie to tego
      nie napisze i nikt poza Antkiem nie będzie wiedział. To jest szef szkolenia w
      PZPN - brawo. Leśne dziadki.
    • Gość: Jezul Idą leśni... IP: 203.166.32.* 13.07.06, 08:12
      kompas mają z gwiazd...
    • Gość: matias Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.chello.pl 13.07.06, 08:25
      Panie Piechniczek a jakby pana makler najpierw panu zarabiał pieniądze ale
      potem w najważniejszej operacji utopił całą kasę to też by go pan zostawił za
      poprzedni bilans ,czy raczej wylał na zbity pysk?
    • Gość: Lemon 25 lat temu !!! Piechniczek ja mam 23 lata !! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 08:42
      Kiedy kU*wa przestaniesz pieprzyc odrzeczy ! Mysl trenerska sprzed cwiercwiecza ??
      Ja mam 23 lata i NIE ZNAM INNEJ PILKI niz ta mizera ktora jest teraz. Jak slysze
      ze Piechniczek byl 3ci na WORLD CUP, to sie smieje i do tej pory sadze ze to
      zarty...
      • johnny_p Jak ja mialem 23 lata... 13.07.06, 11:14
        ...to myslalem, ze jestem cholernie dorosly ;-)

A przynajmniej nie najezdza na holenderskiego dziadka.

Forza Leo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka