Gość: jinx IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 12.07.06, 23:25 wiedze maja, ale historyczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pudlo Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.dowco.com 12.07.06, 23:38 no tak...polskie piekielko sie powoli zaczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:27 Pan Piechniczek potwierdza zasadę, że jak ktoś dużo mowi o przeszłości to znaczy że nie ma za wiele do zaoferowania w teraźniejszości. Medali nie dają za to, że ktoś ładnie mowił w Splicie 25 lat temu ani za to, że mu 40 lat temu zaoferowano pracę w Holandii tylko za to co się ugra na boisku. Skoro ci polscy trenerzy są tacy dobrzy panie Piechniczek to niech nam Pan wytłumaczy, dlaczego w żadnej liczącej się lidze od kilku lat nie gra żaden szkolony w Polsce piłkarz z pola, dlaczego polskei kluby odpoadają regularnie z europejskich pucharów po zenujących meczach z przeciętniakami (Valerenga, Zurych, Dinamo) zresztą długo by tu gadać, mieliście dość czasu by coś pokazać. NIe pokazaliście - spróbujmy z zagranicznym. Może będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.07.06, 10:24 przecież Piechniczek Ci odpowiedział dlaczego polskie kluby odpadają - wystarczy ze ktos 2-3 razy dobrze kopne piłkę i juz wyjeżdza na zachód po czym zostaje specjalista od grzania ławki. Kim maja grac biedne polskie kluby skoro co chwila uszczupla się ich kadry zabierając rokrocznie co lepszych kopaczy do grzania ławy za granica ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jay Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:39 Piechniczek mówi: "Janas popełnił błędy i ja mu to na poniedziałkowym Wydziale Szkolenia powiedziałem. Zostanie to moją tajemnicą, bo widzę, gdzie główny błąd został popełniony, ale gdybym go zdradził, musiałbym mówić o swoich błędach z mundialu w Meksyku w 1986 r." Oczywiście, po co mówić o błędach? Grunt że Piechniczek wie i że my wiemy że on wie. I że wiemy że on wie jaki popełnił błąd w 86 roku, ale nie powie. Tajemnica - oto podstawa działania PZPN, Wydziałów Szkolenia, Sędziowania, Finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Pierniczek popiera Busha - co za ulga !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera 18.07.06, 12:19 Gość portalu: jay napisał(a): > Piechniczek mówi: "Janas popełnił błędy i ja mu to na poniedziałkowym Wydziale > Szkolenia powiedziałem. Zostanie to moją tajemnicą, bo widzę, gdzie główny błąd > został popełniony, ale gdybym go zdradził, musiałbym mówić o swoich błędach z > mundialu w Meksyku w 1986 r." ************************************** Piechniczek nie popełnił żadnych błędów w 1982 i 1986. Z tej prostej przyczyny, ze nic nie robił i na niczym się nie znał. Na futbolu w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slazak Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.telia.com 13.07.06, 13:58 Ty Piechniczek co tu za pierdoly opowiadasz..Koncewicz, Brzezanczyk i cala ta paczka to miala jedynie tzw.kit...Spytaj sie Liberdy co troche lepszym pilkarzem byl jak ty tylko ci potwierdzi...Pojecia nie mieli zadnego.Dobrze wiesz ze dopiero Vejvoda w Legiii Viczan w Ruchu uczyli ich podstaw i tez krzywo na nich patrzyli podobnie jak teraz wy na jak by nie bylo swiatowej klasy trenera..Nic w pilce nie ginie i nawet po latach mozna sie wstydzic..Slyszalem to od bylego zawodnika Feyenoordu.To co mowil o Brzezanczyku ktory byc moze wyladowal w zamian za Koncewicza to wstyd.. wstyd. Do dzis w historii tego klubu to najgorszy jaki kedykolwiek byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjhh Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.chello.pl 24.07.06, 15:27 Leo - welcome to hell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik Beenhakkera nie musi sie przekonac P.Piechniczek, IP: 141.117.77.* 12.07.06, 23:40 nie po to jest trenerem!!! Mam nadzieje ze PZPN sie przekona do niego- szczegolnie tacy panowie jak Lato, Zelasko itp...a najbardziej mam nadzieje ze pilkarze za nim stana i zaczna kuzwa wreszcie trenowac jak przystalo na zawodowcow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Beenhakkera nie musi sie przekonac P.Piechni IP: *.icpnet.pl 12.07.06, 23:42 nie patrzę w kalendarz, ale wydaję mi się, że Pan Wieczorek nie jest młodym trenerem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Beenhakkera nie musi sie przekonac P.Piechni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:13 Gość portalu: Zenon napisał(a): > nie patrzę w kalendarz, ale wydaję mi się, że Pan Wieczorek nie jest młodym > trenerem ... noooo trener Majewski to tez "mlody, perspektywiczny trener" :) najlepsze jest to: "Polscy trenerzy udowodnili, że potrafią odnosić sukcesy na wielkich imprezach - trzecie miejsca na MŚ w 1974 i 1982 r., czterokrotny start w MŚ z rzędu w latach 1974-86, teraz dwukrotny awans" "Czasami, jak czytam gazety, to aż uśmiech ciśnie mi się na twarz, bo to ja byłem wykładowcą na kongresie trenerów europejskich w Splicie w 1983 r. I to mój wykład zrobił największe wrażenie, a Jupp Derwall powiedział: "Panowie, spłynęła na nas lawina informacji, którą długo po powrocie do domu będziemy analizować"." 1983, taaaaaa "Polska Mysl Szkoleniowa". To sie chyba bardziej nadaje do histori futbolu :) dobre zarty Odpowiedz Link Zgłoś
mario-radyja Panie Piechniczek, z cały szacunkiem ale 13.07.06, 00:31 ale 3-cie miejsce zajęte 32 lata temu to jest dzisiaj funta kłaków warte. Proszę się nie ośmieszać przytaczaniem takich zdewaluowanych "sukcesów". Ciekawe czy w 1939 roku rząd na uchodźstwie też się pocieszał sukcesami pod Grunwaldem i Wiedniem... Właśnie przez takie bajki o "sukcesach" polskie piłkarstwo nie potrafi spojrzeć sobie w oczy i zaakceptować faktu, że jest źle i potrzebna jest totalna reforma. Poniżej wklejam taki ciekawy tekst. Powinno być jasne o co chodzi: --------------------------- Kontuzjowany sportowiec po doznanym urazie przechodzi kilka faz stanu psychicznego: FAZA ZAPRZECZENIA Zawodnik twierdzi, że to co się stało jest niegroźne i będzie startował w zawodach - mimo ewidentnych objawów obrażenia oraz orzeczenia lekarskiego. W tej fazie rola trenera lub opiekuna jest bardzo ważna i poprzez perswazję może być przerwana, natomiast argumenty wspierające racje zawodnika przedłużają ten stan. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Panie Piechniczek, z cały szacunkiem ale 13.07.06, 03:55 Piechniczek, czy ty nie rozumiesz, że w świetle korupcji zżerającej polską piłkę, ty, wraz z całym zarządem PZPN (+prezes) musisz (o ile mówimy o ludziach a nie o chciwych łajzach) podać się do dymisji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUFAN Re: Panie Piechniczek, z cały szacunkiem ale IP: 80.48.29.* 14.07.06, 01:20 A co to za różnica, czy to jest polski trener, czy zagraniczny. Najważniejsze jest, że Beenhakker bije na głowę reszte kandydatów, którzy się przewijali w PZPNowskim "procesie rekrutacyjnym". Naprawdę, ze niską cenę mamy niezłego fachowca i tylko tyle się liczy. A wszyscy ci "obrońcy polskiej myśli szkoleniowej" (Engel, Boniek, Piechniczek, Apostel, Majewski - jako asystent Bońka) mieli okazję wnieść swoje do reprezentacji i trochę przeciętnie im to wyszło. Da się zauważyć korelacja wieku naszych szkoleniowców i stosunku do Beenhakkera. Młodzi trenerzy z naszych ligowych klubów jakoś nie narzekają. Oni przecież nic na tym nie tracą, a mogą zawsze od takiego szkoleniowca coś podpatrzeć. Z tych piłkarzy, którzy kiedyś grali zagranicą a teraz powoli wkraczają na ścieżkę trenerską (Wdowczyk, Urban, Trzeciak, Nowak) będą jeszcze nieźli szkoleniowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumba_spar_abo Re: Panie Piechniczek, z cały szacunkiem ale IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.06, 07:33 definitywnie zgadzam sie z przedmowca.Wdowczyk, Urban, Trzeciak, Nowak beda napewno dobrymi szkoleniowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik Zawodnicy powinni mieć lepszy kręgosłup moralny i IP: 141.117.77.* 12.07.06, 23:44 P.Piechniczek,za ten komentarz zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Zawodnicy powinni mieć lepszy kręgosłup moral IP: *.216.41.6.conversent.net 13.07.06, 00:35 Tez prawda. Moze trzeba az Holendra, zeby ich nauczyl, ze przede wszystkim liczy sie to co jest napisane na przodzie koszulki, a dopiero potem to co z tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek smieszny ten piechniczek! IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 12.07.06, 23:44 polscy trenerzy maja wiedze?? taaaaaaaaaaaaa. cala polska pilka opiera sie na jakichs tam wspomnieniach wspanialych meczow z 70 lat. nigdzie wiecej na swiecie nie zyje sie meczami z przed 30 lat (remis z przecietna anglia!!!??) czy przegrana z niemcami ("wszystko przez deszcz..."). glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voytek Re: smieszny ten piechniczek! IP: *.bur.dsl.connect.net.au 13.07.06, 03:59 Dziecko tu juz mnie wk.... Anglia do dzisiaj nakreca filmy o MS 66,ty durniu a polacy z 74 byli najlepsi sam Johan Cruyff to powiedzial.Wes Play Station i sie baw dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wynalazca dać wynurzenia piechniczka do Benny Hill Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voytek Re: smieszny ten piechniczek! IP: *.bur.dsl.connect.net.au 13.07.06, 03:59 Dziecko tu juz mnie wk.... Anglia do dzisiaj nakreca filmy o MS 66,ty durniu a polacy z 74 byli najlepsi sam Johan Cruyff to powiedzial.Wes Play Station i sie baw dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekota Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.chello.pl 12.07.06, 23:52 brednie zakompleksionego emeryta żyjącego historią.. Za 1982 rok szacunek ale to było 24 lata temu - czas odejść, czas na zmiany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak ostatni sukces beenhakera? IP: *.nyc.res.rr.com 13.07.06, 09:11 to 89 rok, gdzie wygral mistrzostwo Hiszpani, emerytem powinien byc on tak samo jak Piechniczek, chyba ze ktos sie chce podniecac 1 remisem i 2 porazkami na ostatnich MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvc trenerem powinien być duet Strejlau - Gmoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:11 trenerem powinien być duet Strejlau - Gmoch, a nie jakiś tulipan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olympique Lyonnais Podpisujcie petycje zmiany w PZPN, juz 2700+ osob IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 13.07.06, 00:28 Petycja online do ministra sportu o natychmiastowe zmiany w PZPN i polskiej pilce. Jesli zgadzasz sie z trescia, podpisz i – BARDZO WAZNE – rozeslij znajomym email z informacja (gotowy tekst ponizej). www.petitiononline.com/PZPN2006/petition.html Jesli sie wszyscy zmobilizujemy mozemy zebrac 10,000 a moze i 100,000 podpisow. Powiedzmy bardzo glosno, co myslimy. W koncu PZPN pracuje dla NAS, kibicow! Skopiujcie tekst ponizej i rozeslijcie emailem do wszystkich znajomych! +++++++++++++++++++++++++++++ PETYCJA O NATYCHMIASTOWE ZMIANY W PZPN – JUZ PONAD 2500 SYGNATARIUSZY PRZECZYTAJ – JESLI ZGADZASZ SIĘ Z OPINIĄ PODPISZ PETYCJĘ ONLINE, SKOPIUJ TEN EMAIL I PRZEŚLIJ DALEJ Polska zasługuje na dobry futbol, Polskę stać na dobry futbol! Jesteś sfrustowany(a) po występie polskiej reprezentacji na Mundialu? Masz dość ciągłych porażek naszych zespołów - na Mistrzostwach Świata, w eliminacjach Mistrzostw Europy, w europejskich pucharach? Rolą piłkarzy jest gra dla nas, kibiców. Rolą PZPN jest wsparcie rozwoju polskiej piłki dla nas, kibiców. Polska piłka upada od lat, PZPN nie zrobił nic by temu zapobiec. Koniec z frustracją. Czas na działanie, czas głośno powiedzieć, co myślimy. Prezes PZPN Michał Listkiewicz musi odejść, a przede wszystkim całe PZPN musi przejść głębokie zmiany. Podpisz petycję online do Ministra Sportu o natychmiastowe zmiany w PZPN: www.petitiononline.com/PZPN2006/petition.html Po zebraniu odpowiedniej liczby podpisów zostanie ona przekazana ministrowi. +++++++++++++++++++++++++++++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBiC Re: trenerem powinien być duet Strejlau - Gmoch IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.07.06, 08:50 tjaaa, a ciebie na asystenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja! a mlodymi asystentami wanio z polsatu IP: *.chello.pl 13.07.06, 11:54 i babiarz z jedynki (to ten co na anglia mowil wielka brytania, bo mu sie z pajacowaniem na lyzwach pomylilo chyba:))). za pare lat mogliby przejac kadre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:48 ...przecież taka ukraina odniosła olśniewający sukces na MŚ!!! Wygrała z Arabią Saudyjską!!! Tak rzekłby Piechniczek gdyby trenował Ukrainę. Z Tunezją też wygraki, ((((ale dzięki sędziemu))), ze Szwajcarią także, ale po najnudniejszym meczu w historii mistrzowstw (((0-0)))- po karnych. A poza tym diostali w du... od hiszpanii zaledwie 4-0, ale to jedna z najlepszych drużyn swiata, oraz przegrali minimalnie Z WŁOCHAMI (skromne 0-3), a Włosi to przecież najlepsza drużyna globu! Panowie, Ukraina to ŚCISŁA czołówka światowa!~!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: 72.10.76.* 13.07.06, 02:24 "Czasami, jak czytam gazety, to aż uśmiech ciśnie mi się na twarz, bo to ja byłem wykładowcą na kongresie trenerów europejskich w Splicie w 1983 r. I to mój wykład zrobił największe wrażenie, a Jupp Derwall powiedział: "Panowie, spłynęła na nas lawina informacji, którą długo po powrocie do domu będziemy analizować"." Ciekaw jestem, ile tych zachwyconych tym szkoleniem trenerow jezdzi ciezarowkami dowozac zapasy do sklepow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Już niech lepiej mu nie pomagają te dziady bo IP: *.spray.net.pl 13.07.06, 00:49 wiadomo, co z takiej pomocy Henia Apostoła i Entliczka Piechniczka wyniknie. Wielkie G. Odpowiedz Link Zgłoś
jack4000 Re: Już niech lepiej mu nie pomagają te dziady bo 13.07.06, 15:58 "Natomiast wie Pan, jak to w Polsce jest - zawsze znajdą się ludzie, którzy zaczną wytykać Beenhakkerowi, że jego sukcesy w piłce reprezentacyjnej nie były rewelacyjne. Przecież 10 razy grał na MŚ i nie wygrał bodaj żadnego meczu, a ja grałem 11 i wygrałem trzecie miejsce na świecie." - mówi Piechniczek. Dobrze Panie Antoni, że Pan mu tego nie wytyka i że nie jest Pan taki, jak ci, co to się zawsze znajdą w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:50 PANOWIE!!! ja, PIECHNICZEK, PRZEGRAŁEM W MEKSYKU Z BRAZYLIĄ 0-4 I Z ANGLIĄ 0-3, ALE.... panowie, wygrałem z Portugalią 1-0!~!!! oraz zremizowałem z drużyną Maroka, która to zremisowała z Anglią i wygrała z Portugalią. Panowie, Brazylia i Anglia to była wówczas ścisła światowa czołówka!! MaROKO TAKŻE!!! Nie zdobyli medalu, ale, panowie, to dzięki nam, bo MYŚMY ICH TAK PODMĘCZYLI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 jesteśmy także potęgą militarną 13.07.06, 01:03 w 1410 daliśmy łupnia Krzyżakom. o zwycięskim remisie pod Płowcami nawet nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: hehe ;) IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 02:25 panowie, ale wówczas zaproszono mnie na rozmowy i wprost niderlandzcy rycerze mi mówlili - jesteś, kolego trenerze, skarbnicą wiedzy - to było po pamiętnym mecZu z Krzyżakami w 1410. Także panowie, nie dajmy się zbałamucić - polscy trenerzy nie są tępi, świadczą te dokonania, jak choćby pamiętny mecz na stadionie pod Grunwaldem. Mam nadzieję, że ci przyjezdni wkrótce przypomną sobie i tamtem, historyczny mecz i nasze póżniejsze dokonania i ,.... wyjadą ustępując miejsca naszym strategom - Engelowi Czarnowąsowi 3-ciemu , czy też Janasowi Plątogębemu czwartemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: hehe ;) IP: *.bredband.comhem.se 13.07.06, 08:23 Nie zapomnijmy meczu pod Cedynia gdzie wielki Apostel Kurdupelek odniosl zwyciestwo nad Niemcami. Ach...to byly czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlubomirski Nie nad Niemcami tylko nad jednym margrabia 13.07.06, 15:04 Gdyby cale cesarstwo rzymskie - wtedy Niemcy chcialo nam dokopac to by nawet 5 minut nie trwalo. podobnie z Krzyzakami. Panstwo zakonne skladalo sie z 900 mnichow i posiadalo ludnosc cywilna rzedu 300 tys ludzi. Mimo tego 5 mln Polksa i 3 mln Litwa oraz 6 mln Rus nie mogly sobie z nim poradzic, a oni ustawiali wszystkich jak chceli. Dodatkowo Zakon nigdy nie byl czescia niemiec i a Prusy wschodnie nawet po zjdenoczeniu Niemiec nie byly czescia Rzeszy Niemieckiej. Dopiero po 1 wojnie te tereny zostaly uznane formalnie za niemieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb. Uszaszowski To jest dowod na to,ze wygralismy mecz... IP: 203.194.48.* 13.07.06, 07:19 z NIEMCAMI, KTORZY WYSTEPOWALI WTEDY POD FIRMA 'KRZYZAKOW'.TRENER wtedy tez byl zagraniczny,trener-selekcjoner Jagiello byl Litwinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: jesteśmy także potęgą militarną IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 13.07.06, 12:19 nie zapominaj o odsieczy wiedeńskiej w której w grupie daliśmy łupnia wysoko notowanej w rankingach Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb. Uszaszowski Ale po Wiedniu 'polska mysl szkoleniowa' juz sie.. IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 13.07.06, 13:23 nie liczyla,pojedyncze mecze wygrano tylko pod kierownictwem 'TRENERA' ZAGRANICZNEGO - Napoleona.Byl jeszcze Kosciuszko , ale tego olala ' polska mysl szkoleniowa', bo sklad 'REPREZENTACJI' jej sie nie podobal.Pozniej byl juz tylko Pilsudski i jego prawdziwa reprezentacja Polski.Potem znowu chlopaki grali zagranica, chociaz byl dobry polski trener Sikorski, ale na nasze nieszczescie,klika angielska podstawila mu noge.Nie wspomnialem jeszcze meczow z XIX w., w ktorych Polacy grali bez trenerow,PO KILKU WYGRANYCH MECZACH WSZYSTKO ZAKONCZYLO SIE KLESKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jay Re: jesteśmy także potęgą militarną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:40 Husaria to niewątpliwie czysto polska myśl szkoleniowa. Nasi nawet usiłowali do tego nawiązać rysunkami na koszulkach, co było żałosne. Należało przypiąć do pleców te konstrukcje z piórami, a na pewno nie stracilibyśmy pierwszej bramki z Ekwadorem. A jakby jeszcze Jeleń się z tym rozpędził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karaś Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.wfd74a.dsl.pol.co.uk 13.07.06, 01:06 Wybaczcie kolokwializm ale kapcie mi ze stóp spadły jak to przeczytałem.Jak ten zapijaczony emeryt może być szefem wydziału szkoleniowego pezetpeen? Szlag mnie trafia jak czytam coś takiego.Połączenie leppera z wałęsą! A poza tym ch.. im w pzpn-owską dupę.Bardzo mi żal pana Beenhakkera. Życzę mu jak najlepiej,tyle że świnie jakie mu pezetpeenowcy będą podrzucać nie pozwolą temu człowiekowi zrobić za wiele.Szkoda.... No i jeszcze ci piłkarze,pożal się Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek piechniczek to kompletny palant: IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 13.07.06, 01:30 "bo to ja byłem wykładowcą na kongresie trenerów europejskich w Splicie w 1983 r. I to mój wykład zrobił największe wrażenie, a Jupp Derwall powiedział: "Panowie, spłynęła na nas lawina informacji, którą długo po powrocie do domu będziemy analizować". entliczk pentliczek co piepszy piechniczek tego nie wie nikt......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik wykladal po..holendersku;)) IP: 141.117.77.* 13.07.06, 01:45 teraz tylko Leo nauczy sie Polskiego i beda jak..bracia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz beenhakker ma robić drużynę a nie loda trenerowi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:50 .. piechniczkowi i jego kolegom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjay82 Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 01:45 A NOWAK PIOTR z DC united. MOze on by pomogl. Facet troche nauczyl sie amerykanskiego wyszkolenia. Nie jestem fanem Ameryki ale ich pomysly sa fajne, dlaczego nie mozna zrobic czegos takiego jak Salary Cup zeby pan Abramowicz sie nie żadzil. Chyba musimy my i cala europa troche nauczyc sie od USA, Popatrzcie na NBA i nauczcie sie byc menagerami wiochmeni (chociaz to inna liga). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voytek Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.bur.dsl.connect.net.au 13.07.06, 04:28 Amerykanie. Ha!Ha! Pilka Nozna to nie dla nich.,jak by czesto przegrywali to by im sie propaganda popieprzyla,i te ich filmy Amerykanie zawsze gora. Wszystko to szmal zadnego respektu do niczego, IQ -50 oni by nawet nie wiedzieli gdzie jest Europa. Przyklady z USA Ha!Ha! przeciez druzyna u nich to jak Mc Donald frenchais. Brak kultury nadrabiaja arogancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:22 jakoś niemcy na tym mundialu mieli speców z USA i źle na tym nie wyszli... zresztą ameryka jest w piłkę nożną już od polski lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: 72.10.76.* 13.07.06, 02:08 "Polscy trenerzy udowodnili, że potrafią odnosić sukcesy na wielkich imprezach - trzecie miejsca na MŚ w 1974 i 1982 r., czterokrotny start w MŚ z rzędu w latach 1974-86, teraz dwukrotny awans. Znalezienie się wśród 32 najlepszych zespołów, niezależnie od mankamentów, które wszyscy doskonale widzieliśmy na mundialu, to też przecież sukces." If you are born looser, then yes, you can call this success!. Ciezko w to uwierzyc... Po tak niskie gole siegamy? Precz z PZPN. Absolutny wstyd. To co, Wlosi, Francuzi, Niemcy, Mexico, Czechy itp... spodnie inaczej jak my ubieraja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 02:32 Ale panowie, przecież pamiętajmy też o tym, ze polska druzyna potrafiła pokonać portugalię, belgię, a nawet Peru i nie wspome to preZ grecność, że to ja byłem wówczas trenerem tej drużyny. Panowie, nie dajmy sie zwariować, nie jestem tępy, mógłbym opowiadać o tym godzinami, ale kominakl mi przygasa. Wasz Antek z Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.orange.pl 13.07.06, 02:53 asystentem powiniem zostac cz.michniewicz w pzpn-ie moja chyba jakas alegrgie na niego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Troche szacunku Panie i Panowie! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 13.07.06, 03:23 Piechniczek ze sredniakow stworzyl brazowych medalistow MS! Gdyby wystawil Szarmacha z Wlochami a Bonek nie dostal zoltej kartki za mor to mogl nawet doprowadzic Polske do finalu. W Meksyku bylo znacznie gorzej ale Portugalie pobil i z grupy wyszedl. Pozniej schody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb,Uszaszowski Przeciez ten stary, zawistny pingwin... IP: 203.194.48.* 13.07.06, 07:04 Pichniczek zyje juz tylko przeszloscia.Co bylo, a nie jest,NIE PISZE SIE W REJESTR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi wyszedl z grupy, bo z grupy wychodzily 3 zespoly IP: *.chello.pl 13.07.06, 11:49 tak to i janas by wyszedl z grupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voytek Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.bur.dsl.connect.net.au 13.07.06, 03:41 Panie Piechniczek. Dlaczego Janas nie wybral krajowych pilkarzy skoro ci zagraniczni byli slabi. Kogo to jest wina. Selekcjoner= selekcja najlepszych na mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSD Dlaczego nie dac szansy selekcjonerowi bez.. IP: *.hsd1.va.comcast.net 13.07.06, 04:55 ukladow.... Wielu ludzi w naszym srodowisku pilkarskim jest tak cholernie powiklanych. Dzisiaj ogladajac mecz Celtyku z DC United ( 0:4 ) uswiadomilem sobie ze super by bylo gdyby pan Nowak dostal szanse od PZPN-u Odpowiedz Link Zgłoś
oregon Re: Dlaczego nie dac szansy selekcjonerowi bez.. 13.07.06, 08:27 Nowak - świetny pomysł, tez zagraniczny bo Niemiec w dodatku szkolony w Ameryce a to juz blisko Klinnsmanna...tylko co on umie? Wiemy cos na jego temat? Bo nie wiem czy te dc united gra lepiej w pilke od dundee united... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBi Na Nowaka jeszcze przydzie czas... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.07.06, 08:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Nowaka na Mundial 2010 IP: 216.217.131.* 13.07.06, 14:08 To jest bardzo dobry trener, potrafil narzucic DC United swoj styl i niezaleznie jacy zawodnicy sa wstawieni to druzyna gra tak samo. Z Celtikiem Nowak wymienil cala jedenastke i ze 20 min do konca graly juz same rezerwy, kilku nawet takich co nigdy nie widzialem na oczy, a potrafili strzelic jeszcze 2 bramki. Nowak ma swietna wizje gry i potrafi to wcielic w zycie. On jest dusza i sercem tej druzyny, wiec napewno dalby sobie rade z reprezentacja Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Nowaka na Mundial 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:25 no i ma rękę do talentów- Szetela i Adu to dobre przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiom22 co za dziady... IP: *.ipt.aol.com 13.07.06, 07:08 naprawde nie spodziewalem sie co to za stare dziady z tych naszych polskich ekspertow... Po co nam dobry POLSKI trener ... jak mozna miec swietnego Swiatowego!!! (nie tylko holenderskiego) Szkoleniowca... Ekspeci stare dziady polakom potrzeba INTEGRACJII za swiatem a nie odcinania sie w polskosci i ukladach itp... to naprawde SWIETNE ze nie polak jest trenerem bo teraz wylaza wszystkie glupoty naszych "ekspertow" , Beenhakker napewno bedzie dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Nie rozśmieszaj mnie staruszku IP: 212.126.26.* 13.07.06, 07:08 Albo nie ośmieszaj sam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcarci entliczek pętliczek IP: *.lanet.net.pl 13.07.06, 07:22 dinozaury atakują-żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Dwulicowiec IP: 213.17.140.* 13.07.06, 08:04 "Musiałbym mówić o swoich błędach z mundialu w Meksyku w 1986 r"? Co to jest? To Janasowi każe pisać raport, a sam ukrywa dlaczego nam nie wyszło w 86? Dwulicowiec. Wiem ale nie powiem. Paranoja. Jeśli Janas nie wie to tego nie napisze i nikt poza Antkiem nie będzie wiedział. To jest szef szkolenia w PZPN - brawo. Leśne dziadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezul Idą leśni... IP: 203.166.32.* 13.07.06, 08:12 kompas mają z gwiazd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matias Re: Piechniczek dla Gazety: Popieram Beenhakkera IP: *.chello.pl 13.07.06, 08:25 Panie Piechniczek a jakby pana makler najpierw panu zarabiał pieniądze ale potem w najważniejszej operacji utopił całą kasę to też by go pan zostawił za poprzedni bilans ,czy raczej wylał na zbity pysk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemon 25 lat temu !!! Piechniczek ja mam 23 lata !! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 08:42 Kiedy kU*wa przestaniesz pieprzyc odrzeczy ! Mysl trenerska sprzed cwiercwiecza ?? Ja mam 23 lata i NIE ZNAM INNEJ PILKI niz ta mizera ktora jest teraz. Jak slysze ze Piechniczek byl 3ci na WORLD CUP, to sie smieje i do tej pory sadze ze to zarty... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_p Jak ja mialem 23 lata... 13.07.06, 11:14 ...to myslalem, ze jestem cholernie dorosly ;-) A przynajmniej nie najezdza na holenderskiego dziadka. Forza Leo! Odpowiedz Link Zgłoś