Dodaj do ulubionych

Polska - Dania: okiem statystyka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:22
Szkoda, że nie ma liczby podań do tyłu środkowych pomocników. A kiedyś tak
świerczewski był z tego powodu przedrzeźniany...

zpierwszejpilki.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan piłki!` Polska - Dania: okiem statystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:25
      To tragdia , ponad połowa kadry do wymiany z bramkarzem, napastnikami i linią
      środkową( oprócz Krzynówka, bo on się nie boi kiwać).Kuszczak jest teraz 50 %
      lepszy od Dudka!
    • Gość: rex Re: Polska - Dania: okiem statystyka IP: *.5.12.vie.surfer.at 17.08.06, 00:33
      nie jak zwykle, pismaku, bo jakbys sie na pilce znal, i na statystyce tez,
      tobys takich pie..nie sadzil - franek ma w ciagu ostatnich 3 lat srednia 2
      bramki na mecz - policz minuty spedzone na boiskach,i to jest srednia sezonu -
      pokaz mi takiego drugiego.Jeszcze cos -nie zapominaj gryzipiorku z warszawy, ze
      dzieki frankowi polacy pojechali wogole na mistrzostwa.kto angazuje takich
      ludzi???jakala, ty czytasz, co twoje redaktorki za bzdury wypisuja??toz to
      rozpacz....i jeszcze tytul przewrotny - okiem statystyka:) czekam na
      komentarz,i przeprosiny panie pismak
    • Gość: Tyson Re: Polska - Dania: okiem statystyka IP: *.ipt.aol.com 17.08.06, 00:51
      Postuluje:

Hajto do reprezentacji!! Baryla na trenera!! Jarek aka Kaczor na maszayste!!
    • Gość: pongo Re: Polska - Dania: okiem statystyka IP: *.centertel.pl 17.08.06, 00:52
      Też jestem ciekawy jak w statystykach wypadli Radomski i Szymkowiak. Któryś z
      redaktorów napisał, że ten ostatni "rozegrał dobry mecz". Hmmm... Może się nie
      znam, ale dla mnie to wyglądało tak, jakby w środku pomocy grali Bąk i Żurawski.
    • Gość: asd Re: Polska - Dania: okiem statystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:01
      Dla mnie sprawa jest jasna, Golański i Błaszczykowski na prawą stronę.
      • andrzejkurach Re: Polska - Dania: okiem statystyka 17.08.06, 13:21
        to prawda, ze Smolarek zagral slabiutki mecz i
        najpewniej trzeba bedzie o nim zapomniec na pol roku,
        az zmieni klub na troche slabszy :(
        (watpie, ze szybko odzyska miejsce na prawej pomocy w klubie).
        Blaszczykowski/Gorawski a moze i Jelen to rozsadna alternatywa prawa pomoc

Szkoda, ze nie gral Sobolewski, bo mnie Radomski jakos nie przekonuje.
        Defensywny pomocnik musi wlaczac sie w ofensywie, co nie udawala sie najlepiej
        radomskiemu.

Obawiam sie, ze trzeba myslec o castingu na nowego Szymkowiaka. Popatrzcie na
        gre Gravesena w tym meczu, podziwiajcie go i placzcie, ze to my nie mamy tego
        zawodnika w naszej druzynie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka