Gość: z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:22 Szkoda, że nie ma liczby podań do tyłu środkowych pomocników. A kiedyś tak świerczewski był z tego powodu przedrzeźniany... zpierwszejpilki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan piłki!` Polska - Dania: okiem statystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:25 To tragdia , ponad połowa kadry do wymiany z bramkarzem, napastnikami i linią środkową( oprócz Krzynówka, bo on się nie boi kiwać).Kuszczak jest teraz 50 % lepszy od Dudka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Polska - Dania: okiem statystyka IP: *.5.12.vie.surfer.at 17.08.06, 00:33 nie jak zwykle, pismaku, bo jakbys sie na pilce znal, i na statystyce tez, tobys takich pie..nie sadzil - franek ma w ciagu ostatnich 3 lat srednia 2 bramki na mecz - policz minuty spedzone na boiskach,i to jest srednia sezonu - pokaz mi takiego drugiego.Jeszcze cos -nie zapominaj gryzipiorku z warszawy, ze dzieki frankowi polacy pojechali wogole na mistrzostwa.kto angazuje takich ludzi???jakala, ty czytasz, co twoje redaktorki za bzdury wypisuja??toz to rozpacz....i jeszcze tytul przewrotny - okiem statystyka:) czekam na komentarz,i przeprosiny panie pismak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyson Re: Polska - Dania: okiem statystyka IP: *.ipt.aol.com 17.08.06, 00:51 Postuluje: Hajto do reprezentacji!! Baryla na trenera!! Jarek aka Kaczor na maszayste!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pongo Re: Polska - Dania: okiem statystyka IP: *.centertel.pl 17.08.06, 00:52 Też jestem ciekawy jak w statystykach wypadli Radomski i Szymkowiak. Któryś z redaktorów napisał, że ten ostatni "rozegrał dobry mecz". Hmmm... Może się nie znam, ale dla mnie to wyglądało tak, jakby w środku pomocy grali Bąk i Żurawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Polska - Dania: okiem statystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:01 Dla mnie sprawa jest jasna, Golański i Błaszczykowski na prawą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkurach Re: Polska - Dania: okiem statystyka 17.08.06, 13:21 to prawda, ze Smolarek zagral slabiutki mecz i najpewniej trzeba bedzie o nim zapomniec na pol roku, az zmieni klub na troche slabszy :( (watpie, ze szybko odzyska miejsce na prawej pomocy w klubie). Blaszczykowski/Gorawski a moze i Jelen to rozsadna alternatywa prawa pomoc Szkoda, ze nie gral Sobolewski, bo mnie Radomski jakos nie przekonuje. Defensywny pomocnik musi wlaczac sie w ofensywie, co nie udawala sie najlepiej radomskiemu. Obawiam sie, ze trzeba myslec o castingu na nowego Szymkowiaka. Popatrzcie na gre Gravesena w tym meczu, podziwiajcie go i placzcie, ze to my nie mamy tego zawodnika w naszej druzynie. Odpowiedz Link Zgłoś