Dodaj do ulubionych

Leo wymieni pół drużyny?

• Gość: przemek_ck Ot moja 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:51
      Kowaleski - Golański, Lewandowski, Jop, Mila - Jeleń, Garguła, Kazimierczak,
      Krzynówek - Matusiak, Zurawski

Ej pascal może o tym niewiesz ale Mila właśnie najlepsze lata gry to miał na
      lewej obronie (w młodzierzowej reprezentacji - ME i w Groklinie - nawet wtedy
      wywalczyli wicemistrzostwo Polski). Tak nalewej obronie. Poźniej niewiadomo
      dlaczego ktoś Mile przestawił (Mila na rozgrywającego się nienadaje!!!zagubiony
      chodzi po boisku i zbiega do linni bocznej. Dajcie MIli spokuj! Niech zagra na
      swojej pozycji!!!
      Gość portalu: pacal napisał(a):

> "Alternatywą dla Michała Żewłakowa na lewej obronie jest Sebastian Mila."
      >
      > Co za gigant intelektu wyszedł z tą światłą myślą?
      > Mila obrońcą? Bocznym? Szybkim? Inicjującym kontry? Pewnym siebie? Nie dającym
      > się przepchnąć przeciwnikowi? 6 x NIE.
    • macu3 Garguła + Matusiak 05.09.06, 10:37
      Jak ma grać Garguła, to niech zagra też Matusiak. Nie ma sensu wystawiać
      beznadziejnego Smolarka, kiedy obaj zawodnicy GKS Bełchatów wypracowali razem
      już 5 bramek.
      • macu3 Re: Garguła + Matusiak 05.09.06, 10:38
        w lidzę oczywiście.
    • Gość: Kibic Krew mnie zalala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:35
      Takie opinie moze wyglaszac jakis zgorzknialy, pilkarski emeryt. W przypadku kapitana druzyny narodowej to jest skandal.
      To wyp... Macius z tej druzyny skoro uwazasz, ze nic sie nigdy nie uda, a jezeli juz to przez przypadek i przy olbrzymim szczesciu. Najlepiej wezcie sie za rece, usiadzcie w rogu boiska i cicho lkajcie, patrzac jak przeciwnik wbija nam kolejne bramki.
      Trudno, czasami trzeba poswiecic pilkarskie walory jakiego gracza dla dobra calej druzyny. Czy to ze wzgledu na kompletna nieprzewidywalnosc jak u Sypniewskiego, czy totalny defetyzm i minimalizm jak u Zurawskiego. Tacy gracze jak Roy Keane czy Luis Enrique tez nie byli najlepszymi "technikami" w swoich zespolach. Mieli za to olbrzymi wplyw na morale druzyny. Macius tez najwyrazniej ma. Niech sie wiec z niej wynosi i zabierze ze soba swoich wiecznie narzekajacych kumpli ex-wislakow, Frankowskiego i Szymkowiaka.
      • Gość: Beret Re: Krew mnie zalala IP: *.3.pl 05.09.06, 11:38
        Popieram !!!!!!!!!!!
    • jezzi nie wiem czy to cos da 05.09.06, 11:49
      Kowalewski za Dudka, Golanski za Wasilewskiego, Lewandowski na srodku, Baka tez
      bym wymienil, ale on przynajmniej z nimi wszystkimi sie troche rozumie,
      Kazmierczak na lewa strone, bo mam dosc ogladania Krzynowka mimo calego szacunku
      dla jego osoby, Gargula za Szymkowiaka, Jelen oczywiscie na prawa, w ataku
      Zurawski i Matusiak. 7 zmian w podstawowej jedynastce. tylko najgorsze jest to,
      ze mam powazne watpliwosci teraz czy jest to w stanie cokolwiek zmienic. jak z
      kolumbia wychodzili w nowym ustawieniu to tez wydawalo mi sie ze bedzie dobrze a
      tymczasem byl wielki chooj, ale trzeba cos zmienic bo inaczej... moga to
      przegrac, nie bede jakos bardzo zawiedziony po tym co zobaczylem w sobote, ale
      przynajmniej chce przekonac sie czy ci inni ludzie sa w stanie cos pograc innego
      • Gość: Roger Mila Mila jest OK!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:58
        Skoczy na plecy napastnikowi i przywrze jak kleszcz, ten z dodatkowym ciezarem
        nie wyprzedzi stoperow w rajdzie na bramke. Probke mozliwosci Sebek pokazal w
        akcjach zaczepnych z Gravesenem w meczu z Dania.
    • efex82 Uwierze, jak zobacze. 05.09.06, 15:59

• Gość: total Re: Leo wymieni pół drużyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:36
      Ślepe krety kogo wy wymieniacie TU TRZEBA WYWALIĆ ŻURAWSKIEGO ten leń nic nie
      robi na boisku a oni zrobili go kapitanem brawo
      • minnetou tajemnica macieja k. 06.09.06, 15:30
        moge sie zalozyc, ze maciek zurawski moglby grac lepiej w reprezentacji, ale
        jak to w przypadku polskich pilkarzy grajacych za granica zwyczajnie sie boi.
        boi sie gdziekolwiek noge wlozyc, bo przypadkiem kontuzje zlapie i po dojsciu
        do zdrowia bedzie w celtiku siedzial na lawce, az go wypozycza. przemeczac sie
        tez nie jest dobrze, bo jeden wolniejszy mecz w lidze i scenariusz ten sam-
        lawka- wypozyczenie. zbyt duzo zawodnikow celtic kupil, nie warto ryzykowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka