Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów w TVN Turbo

IP: *.kolornet.pl 07.09.06, 21:09
zenada
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosss Liga Mistrzów w TVN Turbo IP: *.ztpnet.pl 07.09.06, 21:10
      ja jestem w kablowce Aster City!! I prze zicgh spory nie zobacze meczow!! bez
      sensu. a skroty w tvp nie kazdy moze ogladac. i gdzie tu troska o klienta??!!
      • Gość: kixx mam c+,mam polsat sport,sport club,eurosport IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 21:19
        ale zeby ogladac lige mistrzow musze wykupic kolejny kanal
        to ja mowie,ze predzej zrezygnuje ze wszystkich wyzej wym,ienionych niz wydam
        kase na nastepny
        bujajcie sie ,frajerzy-uwazam,ze granica rozsadku zostala przekroczona
        albo video on demand ,albo wypieprze te wszystkie kanaly i ogladajcie je sobie
        sami
        • Gość: dddddd Re: mam c+,mam polsat sport,sport club,eurosport IP: *.gemini.net.pl 07.09.06, 23:51
          bardzo dobrze napisane, niech sie tvn'owi odbije czkawką ta LM.
        • Gość: kolo Re: mam c+,mam polsat sport,sport club,eurosport IP: 195.136.92.* 08.09.06, 10:31
          no i komu frustracie ty chcesz na zlosc zrobic? wywalisz kanaly to nic nie
          zobaczysz hahah
          • Gość: szirer Re: mam c+,mam polsat sport,sport club,eurosport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:01
            Mnie tam liga mistrzow do szczescia potrzebna nie jest ;) moge zasypiac przy
            czym innym ;)
      • Gość: Mikołaj Ł. Re: Liga Mistrzów w TVN Turbo IP: *.de.ibm.com 08.09.06, 10:05
        GÓRNIK ZABRZE MISTRZEM!!!!
    • Gość: mar Liga Mistrzów w TVN Turbo IP: *.range86-134.btcentralplus.com 07.09.06, 21:18
      hitem bedzie zeglarski puchar ameryki :))
    • Gość: jagool Re: Liga Mistrzów w TVN Turbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:30
      pocalujcie mnie w..... .przestaje sie interesowac. zegnam ozieble. w tym czasie
      skupie sie jak zaoszczedzic na podatkach
    • Gość: dj Dziękuję Ci, Aster, za wyłączenie TVN Turbo. IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 21:51
      Całe szczęście mam możliwość wyboru i już za miesiąc podzielę sbie splitterkiem C+ z sąsiadem i za tę samą kasę będę miał full programików. Mam nadzieję, że inni zrobią to samo, złodzieje.
    • Gość: krytyk telewizyjny TVN niedługo padnie. Zobaczycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:55
      kto to g.ówno ogląda?
      • Gość: kibol Re: TVN niedługo padnie. Zobaczycie IP: 195.136.92.* 08.09.06, 10:34
        oj capie cvo ty wiesz o ogladalnosci. tvn sciga sie juz z tvp i pewnie za 2
        lata bedzie glowna telewizja w polsce. a pisowskie capy nie musza tego ogladac
        i tak wymra niebawem.
    • Gość: jaMamTo Re: Liga Mistrzów w TVN Turbo IP: 84.38.95.* 07.09.06, 22:00
      w tvn h**owi komentatorzy, wole dobre studio polsatu przed meczem i borka
    • Gość: sramnatvn niech spier.dalaja z tymTVN Turbo IP: *.icpnet.pl 07.09.06, 22:05
      i cmokna mnie w pompke!
      • Gość: Olo Re: niech spier.dalaja z tymTVN Turbo IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.06, 22:18
        Pomalu z tymi pompkami a ile to cudo warte(widzialem za Odra Bombowe)Niemiaszki
        klada na stol miesiecznie ponad 35 Euro. Pytam ile TVN-enie?
    • Gość: ktoś Zniszczyli LM dla kibica!! Polsat Sport Rulezzzzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:12
      ps. i co to niby za komentatorzy??:/
      • Gość: Spudd Re: Zniszczyli LM dla kibica!! Polsat Sport Rulez IP: 193.151.48.* 08.09.06, 10:06
        Kalinowski to dno jako komentator,kiedys Wisłe komentował, wątpie zeby sie
        poprawił, głos ma jakby napchał sobie kopytków do ryja. A Salak jest w porządku
        w O.E, zobaczymy jak będzie komentował. Mogli by wziaść z Eurosportu
        komentatorów, bo na Borków i Kołtoniów ich pewnie nie stac albo tamci by nie
        chcieli.
    • Gość: Karel Gott Tefałen to kicha odpustowa dla buraków z galicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:15
      ja takiego badziewia nie oglądam. Tylko Polsat sport
    • Gość: - Te stację to mają tylko ci z UPC.... prawie nikt.. IP: *.aster.pl 07.09.06, 22:22
    • Gość: botox Re: Liga Mistrzów w TVN Turbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:29
      a ty to pajac jestes?
    • Gość: . Liga Mistrzów w TVN Turbo IP: *.aster.pl 08.09.06, 01:11
      Prezenterzy tefałenu w większości mają takie proste, wiejskie gęby, od góry
      pokryte żelem, od dołu opalone na solarium (zresztą jak chyba wszyscy zajmujący
      się sportem). Do tego krzywy zgryz, wada wymowy i jeszcze jakaś dodatkowa
      deformacja. Jak widzę takiego "buraka" (np. p. Kalinowski - tfu!) to zmieniam
      kanał. Nawet jak jest jakieś ważne wydarzenie a siedzi w studiu jakiś burak
      (np. Bożydar I. z Polsatu) to studio sobie daruje i wolę oglądać reklamy
      pieluch i tamponów niż tą dyskotekową mordę. Nie mam nic do człowieka na ulicy
      jak ma taką zakazaną "mordę" ale, na Boga, zaczynam mieć gdy pcha się on do
      telewizji, na wizję, zamiast siedzieć tam gdzie jego miejsce - w remizie na
      dyskotece.
      • Gość: rolnik Re: Liga Mistrzów w TVN Turbo IP: 195.136.92.* 08.09.06, 10:32
        a ty to pewnie jestes piekny i gladki i zeby masz czyste. paranoja co za buc!
        nie chcesz to nieogladaj nic
    • Gość: annaud Re: Liga Mistrzów w TVN Turbo IP: 195.137.246.* 08.09.06, 11:30
      no tak. Oferta wydaje sie nie najgorsza szczegolnie ze to poczatek ale tych
      komentatorow to mogliby zmienic. Szczegolnie Kalinowskiego. Co do komentatorow
      ogolnie to nie mam nic do Borka czy Bozydara ale osobiscie preferuje gosci z C+.
    • Gość: borsuk Komentarz jak sie patrzy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 15:36
      Ale obsada komentatorska :)Jeszcze Jasine powinni z tvp sciagnac i z Kalinowskim
      byl by duecik niczyn Borek z Koltoniem !!! :)
    • Gość: Grażyna Liga Mistrzów w TVN Turbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:52
      Super! Wreszcie będzie można samemu zdecydować jaki mecz chcę oglądać. Dotąd
      dziennikarze telewizji publicznej lepiej od kibiców wiedzieli, który mecz
      będzie atrakcyjny. Teraz już w ogóle przesadzili kupując mecze grupy F, jako
      najciekwasze dla nas, bo grają tam polscy piłkarze.
    • Gość: kum Re: Liga Mistrzów w TVN Turbo IP: 218.75.87.* 15.09.06, 20:24
      Żenadą jest mniej LM w TVP/ Czy Korzeniowski nie powinień zrezygnować dla dobra
      sportu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka