Gość: fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 11:35 U mnie chłopaki na podwórku są lepsi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radek Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.e-wro.net.pl 27.09.06, 11:52 Pff, to ja znam wielu w wieku 14 i 10 lat zawodnikow, ktorzy są lepsi od tego Chery i Demirciego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.scotcourts.gov.uk 27.09.06, 14:45 Mnie natomiast podobala sie przede wszystkim plynnosc gry w zespolach jakiej nie powstydziliby sie nasi ligowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sharp Theo Walcott IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.09.06, 11:54 Jakim cudem Theo Walcott we wtorek mogl zadebiutowac w reprezentacji Anglii (podpis pod zdjeciem) jak gral w meczu Arsenalu z Porto? chyba ze to nie chodzi o ten wtorek tylko ze generalnie byl wtorek jak zadebiutowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerofiejew Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.am.gdynia.pl 27.09.06, 11:56 Dzieciak kreci i nic z tego nie wychodzi! Kolejny Ronaldo Ch. wyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron spoko spoko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:33 takich mieszaczy to i ja znalem, w wieku 8-10 lat gralo sie z duzo starszymi i sie ich orblo jak chcialo...a potem dojrzewanie, nagle czlowiek staje sie duzo mniej "zgrabny" w ruchach,mniej zwinny, dochodzi do tego wzrost masy tluszczowej i ostrzejsza gra na poziomie wieku lat 14-16, i juz z geniusza mamy sredniaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: spoko spoko IP: *.ghnet.pl 27.09.06, 17:01 dokladnie. jeszcze dodatkowo dochodzi kasa, slawa i mamy, co czesto spotykane u pilkarzy, sodowke i imprezy zamiast kariery bo mysli taki ze jak juz ma talent to praca nad soba mu niepotrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eterr Re: spoko spoko IP: *.autocom.pl 14.03.07, 12:10 dokladnie, bramkarze ani obroncy nie graja tu niiiic....Chlopak tylko z ciut wyzsza koordynacja jak na swoj wiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rivo Dziesięcioletnia perełka IP: *.chello.pl 27.09.06, 12:35 te dziecaiaki z latwoscia okiwalyby nasze reprezentacyjne "gwiazdy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kani Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.torun.mm.pl 27.09.06, 12:58 ten pierwszy to rzeczywiscie nie rewelka bo z tego mieszania to w gruncie rzeczy nic ale ten drugi gra niezle... i laduje jakie bramy i skad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.server.ntli.net 27.09.06, 13:26 Rok czy dwa lata temu pisano o takim fenomenie z Grecji ktory nazywal sie Pedro Armenakas no i sluch o nim zaginal Odpowiedz Link Zgłoś
obsydianowy-gargulec Re: Dziesięcioletnia perełka 27.09.06, 13:49 wikipedii przez dwa "i"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Dziesięcioletnia perełka IP: 213.69.97.* 27.09.06, 14:08 Nic nadzwycajnego. U mnie w podstawowce lepsi sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.aster.pl 27.09.06, 15:21 Chyba ktoś zapomniał, że to grają dzieci przeciw dzieciom. U mnie na boisku też można sobie pooglądać takie akcje...Wydział szkolenia PZPN, do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
vicekweb Re: Dziesięcioletnia perełka 27.09.06, 15:50 w sumie ten pierwszy to nic nie pokazal nie wychodzily mu zwody potykal sie i za to zrobili mu program? ehhh niech zrobia o dzikich krolikach lepiej :P w Polsce jest sporo mlodych dobrych ale nikt ich nie diostrzega i jak ktos juz wspomnial staja sie sredniakami :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) bzdurna ocena IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.09.06, 16:52 głupi jesteś stary i jakiś psychiczny do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldas Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.icpnet.pl 27.09.06, 18:05 tak. ale w piciu wódki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN KROLA JAGIELLO Na Podlasiu tez sa tacy chlopcy !!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 27.09.06, 18:05 Kto nie wie niech obejzy derby drugiej ligi pomiedzy Jagiellonia bialystok , a Lks Lomza . I zobaczy druga co prawda lige , ale Poludniowo Amerykanska . I pomyslec , ze Lks gra wszystkie mecze na wyjezdzie , przed sezonem odszedl od nich trener i wielu pilkarzy , wtym dwuch do lidera Extrklasy GKS BELCHATOW !!!! JAGIELLONIA CO ROKU ODNOSI SUKCESY W ROZGRYWKACH JUNIOROW STARSZYCH i MLODSZYCH ( lub je wygrywa ) , inne zespoly z PODLASIA tez w nich sobie dobrze radza . Region ten wychowal wielu swietnych pilkarzy w ostatnich latach , Piekarskiego ( min. Krola strzelcow ligi Brazylijskiej ) Citke , ktory odmuwil transweru do ligi Angielskiej za sume 8,5 Mil Funtow , Lapinskiego , Bogusza , Frankowskiego , Bogusza , Sobolowskiego i wielu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Dziesięcioletnia perełka IP: *.tp.unicity.pl 27.09.06, 18:22 co talent marny !!!!!! raz na 10 razy mu cos wyjdzie i talent ja bym powiedzial ze to zyd i cham!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan Re: Dziesięcioletnia perełka IP: 213.77.64.* 03.10.06, 13:09 wy potraficie tylko krytykowac sami pokazcie co potraficie to sie posmiejemy zazwyczaj ci co najwiecej krytykuja gó.. sami wiedza i potrafia a w polsce tacy technicy sie nie wybijaja bo u nas licza sie tylko warunki fizyczne mozna byc słabym technicznie ale byc kolosem typu wegrzyn i w polsce mozna grac w ekstraklasie tylko jezeli skonfrontujemy nasze kluby z zagranicznymi to wyłazi wszysto ten brak umiejetnosci Odpowiedz Link Zgłoś