Dodaj do ulubionych

Dziesięcioletnia perełka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 11:35
U mnie chłopaki na podwórku są lepsi
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.e-wro.net.pl 27.09.06, 11:52
      Pff, to ja znam wielu w wieku 14 i 10 lat zawodnikow, ktorzy są lepsi od tego
      Chery i Demirciego.
      • Gość: Michal Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.scotcourts.gov.uk 27.09.06, 14:45
        Mnie natomiast podobala sie przede wszystkim plynnosc gry w zespolach jakiej
        nie powstydziliby sie nasi ligowcy.
        • tekameka to synek Drewnialdo - Sęczek 27.09.06, 16:56
    • Gość: Sharp Theo Walcott IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.09.06, 11:54
      Jakim cudem Theo Walcott we wtorek mogl zadebiutowac w reprezentacji Anglii
      (podpis pod zdjeciem) jak gral w meczu Arsenalu z Porto? chyba ze to nie chodzi
      o ten wtorek tylko ze generalnie byl wtorek jak zadebiutowal.
    • Gość: Jerofiejew Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.am.gdynia.pl 27.09.06, 11:56
      Dzieciak kreci i nic z tego nie wychodzi! Kolejny Ronaldo Ch. wyjdzie!
    • Gość: hans hebron spoko spoko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:33
      takich mieszaczy to i ja znalem, w wieku 8-10 lat gralo sie z duzo starszymi i
      sie ich orblo jak chcialo...a potem dojrzewanie, nagle czlowiek staje sie duzo
      mniej "zgrabny" w ruchach,mniej zwinny, dochodzi do tego wzrost masy
      tluszczowej i ostrzejsza gra na poziomie wieku lat 14-16, i juz z geniusza mamy
      sredniaka
      • Gość: maga Re: spoko spoko IP: *.ghnet.pl 27.09.06, 17:01
        dokladnie. jeszcze dodatkowo dochodzi kasa, slawa i mamy, co czesto spotykane u
        pilkarzy, sodowke i imprezy zamiast kariery bo mysli taki ze jak juz ma talent
        to praca nad soba mu niepotrzebna.
      • Gość: eterr Re: spoko spoko IP: *.autocom.pl 14.03.07, 12:10
        dokladnie, bramkarze ani obroncy nie graja tu niiiic....Chlopak tylko z ciut wyzsza koordynacja jak na swoj wiek...
    • Gość: Rivo Dziesięcioletnia perełka IP: *.chello.pl 27.09.06, 12:35
      te dziecaiaki z latwoscia okiwalyby nasze reprezentacyjne "gwiazdy"
      • Gość: kani Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.torun.mm.pl 27.09.06, 12:58
        ten pierwszy to rzeczywiscie nie rewelka bo z tego mieszania to w gruncie rzeczy
        nic ale ten drugi gra niezle... i laduje jakie bramy i skad
        • Gość: kazio Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.server.ntli.net 27.09.06, 13:26
          Rok czy dwa lata temu pisano o takim fenomenie z Grecji ktory nazywal sie Pedro
          Armenakas no i sluch o nim zaginal
    • obsydianowy-gargulec Re: Dziesięcioletnia perełka 27.09.06, 13:49
      wikipedii przez dwa "i"!
    • Gość: Heniek Dziesięcioletnia perełka IP: 213.69.97.* 27.09.06, 14:08
      Nic nadzwycajnego. U mnie w podstawowce lepsi sa.
    • Gość: Jpo Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.aster.pl 27.09.06, 15:21
      Chyba ktoś zapomniał, że to grają dzieci przeciw dzieciom. U mnie na boisku też
      można sobie pooglądać takie akcje...Wydział szkolenia PZPN, do roboty!
    • ita20 Re: Dziesięcioletnia perełka 27.09.06, 15:33
      nie wyrzucajcie mnie!!
    • vicekweb Re: Dziesięcioletnia perełka 27.09.06, 15:50
      w sumie ten pierwszy to nic nie pokazal nie wychodzily mu zwody potykal sie i za
      to zrobili mu program? ehhh niech zrobia o dzikich krolikach lepiej :P w Polsce
      jest sporo mlodych dobrych ale nikt ich nie diostrzega i jak ktos juz wspomnial
      staja sie sredniakami :(
    • Gość: :) bzdurna ocena IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.09.06, 16:52
      głupi jesteś stary i jakiś psychiczny do tego.
    • Gość: waldas Re: Dziesięcioletnia perełka IP: *.icpnet.pl 27.09.06, 18:05
      tak. ale w piciu wódki !
    • Gość: FAN KROLA JAGIELLO Na Podlasiu tez sa tacy chlopcy !!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 27.09.06, 18:05
      Kto nie wie niech obejzy derby drugiej ligi pomiedzy Jagiellonia bialystok , a
      Lks Lomza . I zobaczy druga co prawda lige , ale Poludniowo Amerykanska . I
      pomyslec , ze Lks gra wszystkie mecze na wyjezdzie , przed sezonem odszedl od
      nich trener i wielu pilkarzy , wtym dwuch do lidera Extrklasy GKS
      BELCHATOW !!!! JAGIELLONIA CO ROKU ODNOSI SUKCESY W ROZGRYWKACH JUNIOROW
      STARSZYCH i MLODSZYCH ( lub je wygrywa ) , inne zespoly z PODLASIA tez w nich
      sobie dobrze radza . Region ten wychowal wielu swietnych pilkarzy w ostatnich
      latach , Piekarskiego ( min. Krola strzelcow ligi Brazylijskiej ) Citke , ktory
      odmuwil transweru do ligi Angielskiej za sume 8,5 Mil Funtow , Lapinskiego ,
      Bogusza , Frankowskiego , Bogusza , Sobolowskiego i wielu .
    • Gość: 7 Dziesięcioletnia perełka IP: *.tp.unicity.pl 27.09.06, 18:22
      co talent marny !!!!!!
      raz na 10 razy mu cos wyjdzie i talent
      ja bym powiedzial ze to zyd i cham!!!!!!!!!!
      • Gość: satan Re: Dziesięcioletnia perełka IP: 213.77.64.* 03.10.06, 13:09
        wy potraficie tylko krytykowac sami pokazcie co potraficie to sie posmiejemy
        zazwyczaj ci co najwiecej krytykuja gó.. sami wiedza i potrafia a w polsce
        tacy technicy sie nie wybijaja bo u nas licza sie tylko warunki fizyczne mozna
        byc słabym technicznie ale byc kolosem typu wegrzyn i w polsce mozna grac w
        ekstraklasie tylko jezeli skonfrontujemy nasze kluby z zagranicznymi to wyłazi
        wszysto ten brak umiejetnosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka