Dodaj do ulubionych

Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę

• Gość: Grzes Hajto - ekspert od Portugalii... IP: *.watson.ibm.com 09.10.06, 17:32
      No, kto jak kto, ale Hajto to raczej o meczach z Portugalia nie powinien sie
      wypowiadac. Chyba ze ma cenne wskazowki jak puscic 3 razy pod rzad tego samego
      napastnika i dac mu strzelic gola!
      • Gość: kibic Re: Hajto - ekspert od Portugalii... IP: *.citysat.com.pl 09.10.06, 17:34
        No prawda Pauleta byc moze mu się sni, albo zapomnial był o nim i sie nie
        potrzebnie odzywa
      • Gość: Mersy Re: Hajto - ekspert od Portugalii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 17:35
        A swoją drogą, to dziwne, że w sprawie Beenhakera nie wypowiedział się jeszcze
        płk Lesień. GW - do dzieła!
    • Gość: yanko Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę IP: *.tkdami.net 09.10.06, 17:37
      no i co wynika z tej krytyki???
      każdy może krytykować ale to nie znaczy, że ma rację...
      A już szczególnie Hajto i z tego powodu, że Leo widział za mało meczy w Polsce.
      Jak Hajto grał w Niemczech to te same pretensje miał do poprzednich
      selekcjonerów tylko chodziło mu o mecze z jego udziałem w lidze niemieckiej
      • rgard Re: Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę 09.10.06, 19:24
        spytajcie Pelego. On prawdę powie.
    • Gość: schweiger schuja niech powie! IP: *.u.pppool.de 09.10.06, 17:38
      sluchajcie jego.On najmadrzejszy bo z Luxemburga jest.Mam nadzieje, ze po aferze
      w Korytach, Shuja doszedl do siebie.I wam wygarnie!
      On sie zna tez bardzo na skokach narciarskich (tzn bardziej na tych do rowu po
      pijaku).
    • Gość: Wlodek Zwracam uwage na Baginskiego i Kowalczyka z Korony IP: *.ed.shawcable.net 09.10.06, 17:38
      Hajto ma racje tylko czesciowo.Poczynania Beenhakera sa ostrozne,poniewaz nie
      mial czasu na rozeznanie i przygotowanie ,nie mowiac o selekcii.Mam pretensje
      do doradcow ze strony polskiej ze nie zwrocili uwagi na Macieja
      Kowalczyka.kowalczyk jest zawodnikiem nie potrzebujacym czasu na
      aklimatyzacje.Przechodzi do innej druzyny i od pierwszego meczu prezentuje
      wysokie umiejetnosci techniczne i strzeleckie.Powinien byc powolany na mecz z
      Portugalia i jestem pewny ze bedzie najlepszym razem ze Smolarkiem .Nastepnym
      supernapastnikiem z nie samowitym instynktem strzeleckim jest Piotr
      Bagnicki.Dlatego Hajto ma racje.
    • Gość: shaq-u Hajto NIE jesteś mistrzem świata w piłce nożnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 17:39
      przycisz się
    • Gość: Wlodek Zwracam uwage na Baginskiego i Kowalczyka z Korony IP: *.ed.shawcable.net 09.10.06, 17:39
      Hajto ma racje tylko czesciowo.Poczynania Beenhakera sa ostrozne,poniewaz nie
      mial czasu na rozeznanie i przygotowanie ,nie mowiac o selekcii.Mam pretensje
      do doradcow ze strony polskiej ze nie zwrocili uwagi na Macieja
      Kowalczyka.kowalczyk jest zawodnikiem nie potrzebujacym czasu na
      aklimatyzacje.Przechodzi do innej druzyny i od pierwszego meczu prezentuje
      wysokie umiejetnosci techniczne i strzeleckie.Powinien byc powolany na mecz z
      Portugalia i jestem pewny ze bedzie najlepszym razem ze Smolarkiem .Nastepnym
      supernapastnikiem z nie samowitym instynktem strzeleckim jest Piotr bagnicki
      Bagnicki.Dlatego Hajto ma racje.
    • adasiekptasiek Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę 09.10.06, 17:42
      Hajto marację-mimo,że gra w piłkę to u niego przeszłość.
    • Gość: go$c!u HaHa-jto, ten fizol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 17:43
      pewnie za malo faulowalismy... dlatego mu sie nie podobalo.
    • Gość: Kibic who the f..ck is hajto ???? IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.06, 17:47
      • yvesl Re: who the f..ck is hajto ???? 09.10.06, 18:15
        ciota
        • Gość: ja hajto ciota tak samo jak forumowicze :P IP: *.core.lanet.net.pl 09.10.06, 21:02
          nie, nic bardziej inteligentnego nie moglem wymyslic. spadajcie becwaly ;p mam
          was gdzies :p
    • Gość: Rafi Bilety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:09
      Dwa bilety na loze honorowa sprzedam w cenie jednego GG2152996 kuj-pom
      • Gość: ats press vienna hajto IP: *.3.14.vie.surfer.at 09.10.06, 18:14
        moze i po czesci racje z tym meczem z kazachami,ale pan panie hajto nie jest tu
        osoba kompetentna.krecili panem jak baranem w meczu z korea poludniowa.wpadles
        gosciu w korkociag i nie mogles sie odkrecic.ty tu kolezko zamilcz
    • Gość: dziwak Smolarek mowi to samo IP: *.nyc.res.rr.com 09.10.06, 18:12
      Beenhaker zgarnia kupe szmalu a nawet mu sie nie chce na mecze polskiej ligi
      chodzic, jego swita jest tak droga ze brakuje na normalny hotel dla
      kadrowiczow, w dodatku teraz kadra sie przygotowywuje sie do meczow za granica
      placac kase Niemcom podczas gdy nowoczesny osrodek we Wronkach stoi pusty
    • yvesl Hajto, co to za kretyn, kto to jest? Jakiś podrzed 09.10.06, 18:14
      Hajto, co to za kretyn, kto to jest? Jakiś podrzedny kopacz ma czelność
      wypowiadać sie w sprawie reprezentacji kraju? Szok, byle łajza cos mowi a
      imbecyle dziennikarze podłapuja temat...
    • Gość: grodzillo Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę IP: 80.68.236.* 09.10.06, 18:22
      od kiedy Hajto jest taki znawca???
    • Gość: Bean Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 09.10.06, 18:26
      Hu-jto, gorący kubku z 2002 roku co ci mówiłem, fajki sprzedaj mi bo już się
      skończyły a kasę wziąłeś...
    • Gość: zenek6 Hajto - kończ waść... IP: *.lama.pl 09.10.06, 18:38
    • Gość: slon44 Panie Hajto! Pan pchaj to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:51
      • woodbridge Co osiagnal Benhkaker a co Hajto ? Hajto milcz. 09.10.06, 18:54
        Hajto pajacu do zadnej druzyny ktora prowadzil Holender nia zalapal by sie
        nawet na lawe.
    • Gość: z bulwersowany Do Kazachstanu to nasi na piechotę powinni pójść. IP: *.business.telia.com 09.10.06, 18:54
      I najlepiej tam zostać.
    • Gość: matriks Re: Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:00
      LEO WYGRAJ I UTRZYJ NOSA TYM PSEUDOZNAWCą !!
      facet trenuje nas od 2 miesięcy a każy myśli że bedziemy grać jak druga brazylia
      . Ludzie trzeba czasu i cierpliwości. Kto tego nie rozumie to jest idiota.
      • Gość: Rok Re: Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę IP: *.ed.shawcable.net 09.10.06, 19:13
        Nareszcie powiedziales prawde
      • Gość: dziwak Re: Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę IP: *.nyc.res.rr.com 09.10.06, 19:25
        a ile czasu potrzeba takiemu fachowcowi aby nie dostawac w d. od druzyn pokroju
        Finlandii? przeciez wiadomo ze kazdy wielki trener na poczatku dostaje baty od
        druzyn znacznie slabszych, prawda?
        • battosai Re: Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę 10.10.06, 09:34
          > a ile czasu potrzeba takiemu fachowcowi aby nie dostawac w d. od druzyn pokroju
          >
          > Finlandii? przeciez wiadomo ze kazdy wielki trener na poczatku dostaje baty od
          > druzyn znacznie slabszych, prawda?

A czy to Beenhakker gra, czy może jego marni grajkowie?
      • rgard Re: Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę 09.10.06, 19:27
        Przecież facet kleci reprezentację z graczy przeważnie drugoligowych.
    • Gość: ? Hajto: Powołujemy Łągiewkę, który mówi, że jest wo IP: *.range81-157.btcentralplus.com 09.10.06, 19:17
      " Powołujemy Łągiewkę, który mówi, że jest wolny, ale że bardzo dobrze głową
      gra." o co mu chodzi??? nie rozumiem tego zdania, moze jestem glupi, albo on
      mowi w innym jezyku.nich mi to ktos rozszyfruje
      • Gość: Kazek Re: Hajto: Powołujemy Łągiewkę, który mówi, że je IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 09.10.06, 20:10
        Chodzi mu o to, że powołany został Łągiewka, a nie Hajto. Jest po prostu
        zawiedziony.
    • Gość: kuba Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę IP: *.chello.pl 09.10.06, 19:27
      Szanowna Gazeto! Parę dni temu prosiłem, żeby nie zamieszczać wypowiedzi
      pieniacza Tomaszewskiego. Podobną mam prośbę jeśli chodzi o "profesora Hajto".
      Taki sam z niego "znawca" jak i z Tomaszewskiego.
      • Gość: puchowy Hajto zapomniał jak grał na MS2002 IP: *.chello.pl 09.10.06, 19:36
        Żenada

PS.
        Co do Leo uwazam ze trzeba mu dac czas do końca roku
        i wtedy go rozliczac
    • Gość: siekerek Re: Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę IP: *.acn.waw.pl 09.10.06, 19:48
      Tomek, kopsnij fajkę :-)
    • Gość: aadam Hajto - głos narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:50
      Jak zwykle Hajto gada te swoje pseudo-mądrości.
      Jak Hajto zostanie trenerem to będziemy mistrzem świata w ... kiszeniu kapusty
    • Gość: Kibolek Szkoda, że nie gra już Pauleta, Benhakker mógłby.. IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 09.10.06, 19:51
      Szkoda, że w Portugalii nie gra juz Pauleta. Benhakker mógłby powołać Hajtę na
      środowy mecz. Hajto był specjalistą w kryciu tego napastnika.
    • Gość: rotfl No ten to sięakurat zna na Portugalii :) IP: 212.122.214.* 09.10.06, 19:51
      rotfl
      ładnie wtedy bronił na MŚ
    • Gość: gosc Hajto: Niech Beenhakker ogląda naszą ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:59
      panie hajto a pan to juz trener ze sie tak znasz ??!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka