Gość: Hehehe IP: 74.129.250.* 09.11.06, 02:39 Ja ogladam. U mnie, na szczescie, 20:37. Ale bedzie fajnie-nudno... Moze chociaz troche zdjec naszych zawodniczek, co...? Koneserskich...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 02:42 Po obejrzeniu tego filmiku pozostaje tylko iść spać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren Serbką po tym songu będzie tak wstyd... IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 02:48 że się poddadzą ;) a poza tym to oglądam [a raczej czytam Czubów] jeszcze tylko przez moment. niektórzy muszą jutro iść do [normalnej :P ] pracy, tak? pozdrowienia, Czuby! Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa podziekowania dla dzialaczy ze zwiazku!!! 09.11.06, 08:22 pana Wspanialego, Przedpelskiego itp. P.S. panie trenerze IK, nie ma pan jaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAMA Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 02:42 Ktoś ogląda, chcociaż po tej piosence wątpię czy nasze siatkarki ją przebiją:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 02:46 Ja oglądam!!! dopiero co z imprezy wróciłem ale jestem z wami "z czuba"!!!!nie wiem o co polki grają bo ja byc kibic futbolu ale trzymam kciuki bo to zawsze polki!!!! a ja byc patriota hehehehehehe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 02:48 aaaaahaaa....gramy o awans do cwiercfinału czy to juz gra o "pietruszke"wydmuszke?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 02:55 Pełne trybuny...to lubie:))) a komentarz tez spi tak samo jak ta typiara w studiu:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren a czy jeśli napiszę, że chłopaczek prowadzący IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 02:57 studio w Polsacie ma IQ na poziomie temperatury pokojowej, to bardzo zgrzeszę? uwielbiam hehe-dziennikarzy zadających 80 sekund pytanie, na które można odpowiedzieć: tak / nie. ćwierćwałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Co za hehe-dziennikarze...?! IP: 74.129.250.* 09.11.06, 02:59 ...do kogo pijesz...?! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren btw - na trybunach... frekwencja jak w sejmie IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 03:03 nasze dziewczyny costam chciały rzucać w trybuny, ale miały więcej tych-czychś niż było kibiców. a mówiłem - grać w lakierkach, krótkich, plisowanych spódniczkach i białych koszul[k]ach. i kitki - KONIECZNIE kitki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tao Re: btw - na trybunach... frekwencja jak w sejmie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 03:06 hmm jedyne pocieszajaca rzecz to ta ze polski zespol jest jednym z ladniejszych ;/ jak zaczna rozdawac medale za wyglad a nie za gre to zwyciestwo mamy w cuglach a azjatki moga sie schowac! Niemczyk WROC!!!!! Pozdro czuby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: btw - na trybunach... frekwencja jak w sejmie IP: *.cs.ubc.ca 09.11.06, 03:11 Zapomniales o podkolanowkach i futrzanych maskotkach. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 03:10 co sie martwicie?? dla tych 7 czytelnkiów wart to robic... ale prawda jest taka ze jakby teraz był mecz Belgia - Polska w EL.Me to jutro(dzisaj) byłyby same spoznienia do pracy bez wyjatku...i ze ktoś mówił ze siatkowka rządzi u nas w kraju.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren a propos - narzuca mi się pytanie: IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 03:13 czy Kłos jest zaginionym bliźniakiem Janasa? mimika mięśni twarzowych, błyskotliwość i wylewnośc wypowiedzi, no i ten czas reakcji... w razie czego - znaleźne dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe A dlaczego Kasia Skowronska... IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:18 ...nie gra...? Jak pietruszka, to pietruszka, to komu to przeszkadza, ze ona nie gra, ja sie zapytowywuje...? I tak relacji nie ma, moge sobie co najwyzej powyobrazac, ale jak tu sobie wyobrazac, jak jej nie ma w skladzie...? Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: A dlaczego Kasia Skowronska... IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:20 ...znaczy sie, relacji oczno-organoleptycznej, bo zczubowa jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Ale dlaczego, no dlaczego...? IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:28 Niech ktos odpowie, no dlaczego...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa dzień dobry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 03:18 zczubaki i współniespacze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias junkie meeting IP: *.acn.waw.pl 09.11.06, 03:18 do tych co siedza przed monitorami po 3 w nocy i sledza relacje zczubasow- STAY WHERE YOU ARE www.youtube.com/watch?v=Apb5BN8wTGM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 03:20 nie no...współczuje wam...szkoda to ogladac a co dopiero komentowac...a jeszcze bardziej wspolczuje tym co to komentuja w tv bo wy przynajmniej mozecie jakies skromne 0,7 odpalic a po nich bedzie widac(słychac) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tao Re: Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 03:24 prosba do czubakow dajcie w przerwie jakies fotki ciekawsze zdjec polek - chociaz tym sie czlowiek pocieszy bo patrzac na wynik odechciewa sie na nie patrzec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Dobra, jeszcze dwa sety... IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:23 ...i bedziecie mogli isc spac. Nie mowcie, ze sie nie cieszycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i IP: *.telpol.net.pl 09.11.06, 03:24 A ja się obudziłem - śniało mi się, że się duszę w sieci jak złota rybka a to nasze siatkarki się tak męczą - więc miałem proroczy sen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meesha Re: Czy ktoś to w ogóle ogląda? IP: 213.25.136.* 09.11.06, 03:25 Dzień dobry, ja chciałem zaznaczyć, że niektórzy nie muszą wstawać rano do pracy bo w tej pracy w tej chwili SĄ :) Fajnie, że jest relacja bo myślałem, że już nie będzie co robić do rana :p Pozdrowienia dla redaktorów i współczytelników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren za ten niby-blok przy przechodzącej przedostatniej IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 03:26 to by im Niemczyk dał... a Jana...tfu!-Kłos? spoko-luzik. powinien prowadzić reprezentację Jamajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tao do ostatniego wpisu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 03:29 jak widac sa ludzie co pracuja... nie tak jak ta banda obibokow co spia teraz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i IP: *.telpol.net.pl 09.11.06, 03:29 Kiedyś Laskowik uczyl ludzi w Polsce optymizmu : "Nie wolno mówić, że auto się zepsuło. Trzeba patrzeć na to optymistycznie. 3 koła są dobre !!!" Zdobyliśmy 15 punktów w pierwszym secie ! To dużo - miesięcy jest zaledwie 12, a krasnoludków - 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 03:29 czym sie szokujecie?? ja jestem z wami i to wystarczy...hehehehehe:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.telpol.net.pl 09.11.06, 03:33 Niemczyk był jak genialny garncarz, który robił cuda nawet z kiepskiej glinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Dobre ;-) IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:35 A mnie sie podoba zdanie z relacji (wyrwane z kontekstu, albo i nie...?): "Najczęściej pokazują nie pokazując" Ech, te nasze siatkarki... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek_genialny Znam receptę na zwycięstwo IP: *.telpol.net.pl 09.11.06, 04:09 Trzeba odrobić straty w tym secie i wygrać 2 kolejne. Jak będzie wakat na stanowisku trenera to skontaktujcie się ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa zczubaki, obudzić się! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 03:39 Gdzie zdjęcia Serbek?? One ładne są, zwłaszcza te blondynki... może dlatego wygrywają?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 03:43 ...ja ide spac...czemu?? bo nie bede ogladał wygranych(optymizm) ktore nic nie znacza...ten kraj potrzebuje sukcesów w najwyzszym tego słowa znaczeniu a nie pojedyńczych wiktorii:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Co, jak to, gwaltem...?! IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:49 Nas, bohaterow...?! Jak to, ile mozna zdjec...? Duzo mozna, mnostwo mozna, co nie mozna, jak mozna...?! Chcemy Serbek! Chcemy Kasi Skowronskiej! Ot, co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren dzięki ci Irek [co sie rymuje z deb...] IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 03:48 Janas przy tobie, to Mistrz taktyki i chytrych planów. że o tempie reakcji nie wspomnę. Wielki, kuffa, Motywator i Strateg [czy on jest z PISu???!] sorry, Czuby - idę spać, bo mi się cofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Lepsze jutro... IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:56 ...bylo wczoraj, jak sie zdaje. BTW: Czy ktos pamieta, kto to powiedzial...? Ja nie moge sobie przypomniec... No, to jeszcze tylko jeden set, i tyle... PS. A ja wciaz nie wiem, czemu Kasia Skowronska nie gra...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Czuje sie jakos tak...samotnie...? IP: 74.129.250.* 09.11.06, 04:02 ...wszyscy juz poszli spac...? Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tao Re: Czuje sie jakos tak...samotnie...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 04:06 a moze by tak tego od malysza do kadry ? a tak na powaznie... NIEMCZYK KAM BEK!! Odpowiedz Link Zgłoś