Dodaj do ulubionych

Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C...

IP: 74.129.250.* 09.11.06, 02:39
Ja ogladam. U mnie, na szczescie, 20:37.
Ale bedzie fajnie-nudno...
Moze chociaz troche zdjec naszych zawodniczek, co...?
Koneserskich...?
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 02:42
      Po obejrzeniu tego filmiku pozostaje tylko iść spać :))
      • Gość: dren Serbką po tym songu będzie tak wstyd... IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 02:48
        że się poddadzą ;)
        a poza tym to oglądam [a raczej czytam Czubów] jeszcze tylko przez moment.
        niektórzy muszą jutro iść do [normalnej :P ] pracy, tak?

pozdrowienia, Czuby!
        • sojowa podziekowania dla dzialaczy ze zwiazku!!! 09.11.06, 08:22
          pana Wspanialego, Przedpelskiego itp.
          P.S. panie trenerze IK, nie ma pan jaj...
    • Gość: FAMA Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 02:42
      Ktoś ogląda, chcociaż po tej piosence wątpię czy nasze siatkarki ją przebiją:)
    • Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 02:46
      Ja oglądam!!! dopiero co z imprezy wróciłem ale jestem z wami "z czuba"!!!!nie
      wiem o co polki grają bo ja byc kibic futbolu ale trzymam kciuki bo to zawsze
      polki!!!! a ja byc patriota hehehehehehe.....
    • Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 02:48
      aaaaahaaa....gramy o awans do cwiercfinału czy to juz gra o "pietruszke"wydmuszke??
    • Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 02:55
      Pełne trybuny...to lubie:))) a komentarz tez spi tak samo jak ta typiara w
      studiu:)))))))
    • Gość: dren a czy jeśli napiszę, że chłopaczek prowadzący IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 02:57
      studio w Polsacie ma IQ na poziomie temperatury pokojowej, to bardzo zgrzeszę?
      uwielbiam hehe-dziennikarzy zadających 80 sekund pytanie, na które można
      odpowiedzieć: tak / nie.
      ćwierćwałek
      • Gość: Hehehe Co za hehe-dziennikarze...?! IP: 74.129.250.* 09.11.06, 02:59
        ...do kogo pijesz...?!
        ;-))
    • Gość: dren btw - na trybunach... frekwencja jak w sejmie IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 03:03
      nasze dziewczyny costam chciały rzucać w trybuny, ale miały więcej tych-czychś
      niż było kibiców.
      a mówiłem - grać w lakierkach, krótkich, plisowanych spódniczkach i białych
      koszul[k]ach. i kitki - KONIECZNIE kitki ;)
      • Gość: tao Re: btw - na trybunach... frekwencja jak w sejmie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 03:06
        hmm jedyne pocieszajaca rzecz to ta ze polski zespol jest jednym z ladniejszych
        ;/ jak zaczna rozdawac medale za wyglad a nie za gre to zwyciestwo mamy w
        cuglach a azjatki moga sie schowac! Niemczyk WROC!!!!!

Pozdro czuby :)
      • Gość: Jacek Re: btw - na trybunach... frekwencja jak w sejmie IP: *.cs.ubc.ca 09.11.06, 03:11
        Zapomniales o podkolanowkach i futrzanych maskotkach.

J.
    • Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 03:10
      co sie martwicie?? dla tych 7 czytelnkiów wart to robic... ale prawda jest taka
      ze jakby teraz był mecz Belgia - Polska w EL.Me to jutro(dzisaj) byłyby same
      spoznienia do pracy bez wyjatku...i ze ktoś mówił ze siatkowka rządzi u nas w
      kraju....
    • Gość: dren a propos - narzuca mi się pytanie: IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 03:13
      czy Kłos jest zaginionym bliźniakiem Janasa?
      mimika mięśni twarzowych, błyskotliwość i wylewnośc wypowiedzi, no i ten czas
      reakcji...
      w razie czego - znaleźne dla mnie ;)
      • Gość: Hehehe A dlaczego Kasia Skowronska... IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:18
        ...nie gra...?
        Jak pietruszka, to pietruszka, to komu to przeszkadza, ze ona nie gra, ja sie
        zapytowywuje...?
        I tak relacji nie ma, moge sobie co najwyzej powyobrazac, ale jak tu sobie
        wyobrazac, jak jej nie ma w skladzie...?
        Ech...
        • Gość: Hehehe Re: A dlaczego Kasia Skowronska... IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:20
          ...znaczy sie, relacji oczno-organoleptycznej, bo zczubowa jest...
        • Gość: Hehehe Ale dlaczego, no dlaczego...? IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:28
          Niech ktos odpowie, no dlaczego...?
    • Gość: Tirsa dzień dobry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 03:18
      zczubaki i współniespacze :-))
    • Gość: macias junkie meeting IP: *.acn.waw.pl 09.11.06, 03:18
      do tych co siedza przed monitorami po 3 w nocy i sledza relacje zczubasow- STAY
      WHERE YOU ARE
      www.youtube.com/watch?v=Apb5BN8wTGM
    • Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 03:20
      nie no...współczuje wam...szkoda to ogladac a co dopiero komentowac...a jeszcze
      bardziej wspolczuje tym co to komentuja w tv bo wy przynajmniej mozecie jakies
      skromne 0,7 odpalic a po nich bedzie widac(słychac) :)))
      • Gość: tao Re: Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 03:24
        prosba do czubakow dajcie w przerwie jakies fotki ciekawsze zdjec polek -
        chociaz tym sie czlowiek pocieszy bo patrzac na wynik odechciewa sie na nie
        patrzec....
    • Gość: Hehehe Dobra, jeszcze dwa sety... IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:23
      ...i bedziecie mogli isc spac. Nie mowcie, ze sie nie cieszycie...
    • Gość: skandal Re: Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i IP: *.telpol.net.pl 09.11.06, 03:24
      A ja się obudziłem - śniało mi się, że się duszę w sieci jak złota rybka
      a to nasze siatkarki się tak męczą - więc miałem proroczy sen
    • Gość: meesha Re: Czy ktoś to w ogóle ogląda? IP: 213.25.136.* 09.11.06, 03:25
      Dzień dobry, ja chciałem zaznaczyć, że niektórzy nie muszą wstawać rano do
      pracy bo w tej pracy w tej chwili SĄ :) Fajnie, że jest relacja bo myślałem, że
      już nie będzie co robić do rana :p

Pozdrowienia dla redaktorów i współczytelników!
    • Gość: dren za ten niby-blok przy przechodzącej przedostatniej IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 03:26
      to by im Niemczyk dał...
      a Jana...tfu!-Kłos? spoko-luzik.

powinien prowadzić reprezentację Jamajki
      • Gość: tao do ostatniego wpisu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 03:29
        jak widac sa ludzie co pracuja... nie tak jak ta banda obibokow co spia teraz :P
    • Gość: skandal Re: Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i IP: *.telpol.net.pl 09.11.06, 03:29
      Kiedyś Laskowik uczyl ludzi w Polsce optymizmu : "Nie wolno mówić, że auto się
      zepsuło. Trzeba patrzeć na to optymistycznie. 3 koła są dobre !!!"

Zdobyliśmy 15 punktów w pierwszym secie ! To dużo - miesięcy jest zaledwie 12,
      a krasnoludków - 7
    • Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 03:29
      czym sie szokujecie?? ja jestem z wami i to wystarczy...hehehehehe:))))))
    • Gość: skandal Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.telpol.net.pl 09.11.06, 03:33
      Niemczyk był jak genialny garncarz, który robił cuda nawet z kiepskiej glinki
      • Gość: Hehehe Dobre ;-) IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:35
        A mnie sie podoba zdanie z relacji (wyrwane z kontekstu, albo i nie...?):
        "Najczęściej pokazują nie pokazując"
        Ech, te nasze siatkarki...
        ;-)
        • Gość: Marek_genialny Znam receptę na zwycięstwo IP: *.telpol.net.pl 09.11.06, 04:09
          Trzeba odrobić straty w tym secie i wygrać 2 kolejne. Jak będzie wakat na
          stanowisku trenera to skontaktujcie się ze mną
    • Gość: Tirsa zczubaki, obudzić się! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 03:39
      Gdzie zdjęcia Serbek??
      One ładne są, zwłaszcza te blondynki... może dlatego wygrywają?...
    • Gość: Łukasz Czy ktoś to w ogóle ogląda? Polska - Serbia i C.. IP: *.pro-internet.pl 09.11.06, 03:43
      ...ja ide spac...czemu?? bo nie bede ogladał wygranych(optymizm) ktore nic nie
      znacza...ten kraj potrzebuje sukcesów w najwyzszym tego słowa znaczeniu a nie
      pojedyńczych wiktorii:)))
      • Gość: Hehehe Co, jak to, gwaltem...?! IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:49
        Nas, bohaterow...?!
        Jak to, ile mozna zdjec...? Duzo mozna, mnostwo mozna, co nie mozna, jak
        mozna...?!
        Chcemy Serbek! Chcemy Kasi Skowronskiej!
        Ot, co!
    • Gość: dren dzięki ci Irek [co sie rymuje z deb...] IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 03:48
      Janas przy tobie, to Mistrz taktyki i chytrych planów. że o tempie reakcji nie
      wspomnę.
      Wielki, kuffa, Motywator i Strateg [czy on jest z PISu???!]
      sorry, Czuby - idę spać, bo mi się cofa.
    • Gość: Hehehe Lepsze jutro... IP: 74.129.250.* 09.11.06, 03:56
      ...bylo wczoraj, jak sie zdaje.
      BTW: Czy ktos pamieta, kto to powiedzial...? Ja nie moge sobie przypomniec...
      No, to jeszcze tylko jeden set, i tyle...

PS. A ja wciaz nie wiem, czemu Kasia Skowronska nie gra...?
    • Gość: Hehehe Czuje sie jakos tak...samotnie...? IP: 74.129.250.* 09.11.06, 04:02
      ...wszyscy juz poszli spac...?
      Ech...
      • Gość: tao Re: Czuje sie jakos tak...samotnie...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 04:06
        a moze by tak tego od malysza do kadry ? a tak na powaznie... NIEMCZYK KAM BEK!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka