Dodaj do ulubionych

Polska kontra Kuba, Kliczko kontra Brock. Dwa n...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.06, 02:50
Witajcie zczubaki...
Ech... ciężko czasami być wiernym kibicem...

Ale mimo wszystko wierzę w nasze dziewczyny... i czekam na olimpiadę :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: r. Polska kontra Kuba, Kliczko kontra Brock. Dwa n... IP: *.echostar.pl 12.11.06, 02:51
      nie wiem jak wy, ale ja ide spac.
      • Gość: bombardier Kubanki do Playboy'a IP: *.promax.media.pl 12.11.06, 03:19
        Kibicowalbym Kubie nawet jakby z kazdym przegrywala, kiedy tak na nie patrze to
        nie mog spokojnie usiedzic przed telewizorem hehe-:) obcisle spodenki na tych
        jedrnych pupach to normalnie poezja i to u kazdej jak leci, a zawodniczka z 3
        niejaka Carillo to po prostu powinna do Playboya pozowac a w siatkowke to
        gdzies przy okazji pograc-:) zreszta one wszystkie nadaja sie do Playboy'a, a
        te nasze to cos przy nich bladziutkie heeh doslownie i w przenosni pod kazdym
        wzgledem-:)
      • Gość: bombardier Carillo IP: *.promax.media.pl 12.11.06, 04:12
        no coz - chyba bed musial pojechac na Kube moze carillo jest jeszcze wolna-:)
    • Gość: Tirsa witajcie zczubaki... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.06, 02:52
      Ech... ciężko czasami być wiernym kibicem...

Ale nadal wierzę w nasze dziewczyny... i czekam na olimpiadę...
      :-)
      • Gość: Tirsa Re: witajcie zczubaki... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.06, 02:52
        oooo... czkawkę mam... to ta pora ;-)
    • Gość: Kiepski Ze złotek zostało g..no, ide spać. IP: *.chello.pl 12.11.06, 03:00
      Kliczko w..doli kowbojowi ,to pewne.
      • Gość: tao ooo zlotka... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.06, 03:18
        ooo zlotka graja... to one jeszcze maja checi? czizes ja juz nie moge na nie
        patrzec... takie ladne a takie (no nie napisze ze glupie...) dobra z okresem od
        (chwila jakim okresem przeciez jakby mialy okres to by roznosily wszystkich...)
        z matka natura trza pogadac panowie... i Panie :)

Pozdro
    • baciokstyle linki 12.11.06, 03:17
      ja nie moge!ile linków.....
    • Gość: Tirsa autorytet Kłosa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.06, 03:28
      wali po oczach... on coś mówi do Bełcik, Bełcik ziewa...
      i nadal kiepsko rozgrywa...

Jak można grać mistrzostwa z jedną (nie najlepszą) rozgrywającą??
      • Gość: Gadol Bełcik = nieporozumienie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.11.06, 03:38
        kto ją zrobił 1 i jedyną rozgrywającą ?! To już w naszej lidze nie ma
        lepszych ? Czarno widzę przyszłość Złotek ... :-(
    • Gość: Tirsa a kubański trener IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.06, 03:39
      tak pięknie opieprza swoje zawodniczki... aż chce się grać...
      ech...
      czemu tak nie u nas?
      • Gość: Gadol Re: a kubański trener IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.11.06, 03:44
        Bo jak trener Niemczyk opieprzył naszą gwiazdkę Gosię to go wysadzili z siodła.
        Niemczyk wracaj !!! Ewentualnie Bonita to Niemczyka nasze dziewczyny będą
        uważały za niezwykle spokojnego dżentelmena :)
    • Gość: Gadol Dlaczego... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.11.06, 03:47
      Dlaczego nasze złotka przestają grać albo w połowie albo pod koniec seta ? Boją
      się wygrać czy co ?!
      • Gość: zMI Re: Dlaczego... IP: *.dyn.optonline.net 12.11.06, 03:52
        U jednego z bukow jest 5:1 za wygrana 'pazlotek' w tym meczu - ciagle, bo w
        Live! Ktos wierzy? : ))
        • Gość: Schuja [...] IP: *.pools.arcor-ip.net 12.11.06, 08:42
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Schuja Cenzor polacki sie obudzil , co? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.11.06, 09:53
            Ciekawe co mu sie nie podobalo, moje uwagi o sposobie gry tych waszych ciot czy
            tez spostrzezenia o poziomie higieny osobistej Polek, na przykladzie tych ,
            zatrudnionych w naszych , niemieckich bajzlach.Hehehe.
            • Gość: Spolegliwy Re: Cenzor polacki sie obudzil , co? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.11.06, 10:09
              Powiedziano; Gość portalu: Schuja napisał(a):

> Ciekawe co mu sie nie podobalo, moje uwagi o sposobie gry tych waszych ciot
              czy
              >
              > tez spostrzezenia o poziomie higieny osobistej Polek, na przykladzie tych ,
              > zatrudnionych w naszych , niemieckich bajzlach.Hehehe. - Mysle , ze pan
              Schuja ma duzo racji w tym co pisze.Nie rozumiem natomiast , dlaczego ten
              cenzor LIKWIDUJE tutaj jego mysli.Polactwo , nie bojcie sie , prawda o was moze
              wam tylko pomoc.Cnota nie jestesta , no bo ta sie prawdziwej i rzetelnej
              krytyki nie boi. W siatkowce babskiej jestescie ZERO , w chlopskiej to samo (a
              jak widze tego kobolda coscie go na trenera z Argentyny sciagneli , musze
              zaesze sie posmiac serdecznie) O WASZEJ KOPANEJ Z TYM HOLENDERSKIM EMERYTEM JUZ
              NIE WSPOMNE. Mozna spokojnie podsumowac : w sportach druzynowych jestescie ZERO
              na nastepne 10 latek.W indywidualnych tez pustynia ,a jak sie cos slepym
              przypadkiem wyplywa ,to tez kryminal i przestepcy , co to nawet zycia innych
              nie cenia . A jak porownywalem te sliczne Kubanki z tymi ich , poruszajacymi
              sie jak kobyly na nadwislanskich bloniach przeciwniczkami,to mi sie az cieplo
              robilo.Z powodu tych slicznych senioritas oczywiscie.A kobyly jakie sa kazdy
              widzi . Hehehe.
              • Gość: Jędrzej Schuja, celofanie, znów do siebie piszesz? IP: *.chello.pl 12.11.06, 10:50
                Jakiś ty spragniony uznania i akceptacji, Schujo. Który to już raz sam siebie tu wychwalasz pod innym nickiem? I to zwracając się per "pan" do siebie. Myślisz, ze kogos oszukasz? Osobliwy szujowy charakter pisma plus adres IP to wystarcza, by nie mieć wątpliwości co do autora. Sam siebie tylko oszukujesz. W piętke gonisz, celofanie.
                • Gość: Schuja Re: Schuja, celofanie, znów do siebie piszesz? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.11.06, 11:26
                  Jedrek , tyzes to znowu ( albo Jedrusia )? Co rozumiesz pod "Osobliwy szujowy
                  charakter pisma " ? Nie jestes zbyt bystry Jedrek , bobys zmiarkowal ,ze jako
                  Spolegliwy cytuje siebie samego , by chronic moje cenne przemyslenia i uwagi ,
                  szczegolnie te , dotyczace polactwa , przed tym zwariowanym cenzorem z
                  wybiorczej. Jak juz , powiedz lepiej cos ciekawego o poziomie gry tych waszych
                  kobyl. O ich brzydocie , szczegolnie na tle tych ,naprawde slicznych i
                  zgrabnych dziewczyn z tej wyspy jak wulkan goracej juz nie wspomne.Ledwo te
                  miernoty wylecialy z historii zenskiej siatkowki , juz probuje sie robic
                  podpuche z siata meska.Oni tez sa ZERO totalne , a jak widze tego kobolda
                  argentynskiego , jak im lata miedzy nogami i obija sobie glowe i ich ,chyba
                  malutkie , bo wasze , przyrodzenie , mam dodatkowy powod do smiechu.No coz ,
                  wydaje mi sie ,robicie sie powoli krajem koboldow , takze blizniaczych.
                  • Gość: Jedrzej Machiavelli z celofanu :) IP: *.chello.pl 12.11.06, 11:56
                    Gość portalu: Schuja napisał(a):

> jako Spolegliwy cytuje siebie samego , by chronic moje cenne przemyslenia i > uwagi , szczegolnie te , dotyczace polactwa , przed tym zwariowanym cenzorem > z wybiorczej

Jestem pod wrażeniem pańskiej przebiegłości, Herr Cellophan. Pisze pan pod nowym nickiem, by oszukać cenzora "Wyborczej", ale w kolejnym poście ujawnia pan swój podstep, byśmy nie myśleli, że czubek jesteś, co sam ze sobą gada. Tego nowego postu cenzor oczywiscie nie przeczyta, skądże by! No, Machiavelli to szczeniak przy panu jest, panie Szuja!
                    • Gość: Schuja Re: Machiavelli z celofanu :) IP: *.pools.arcor-ip.net 12.11.06, 12:08
                      Gość portalu: Jedrzej napisał(a):

> Gość portalu: Schuja napisał(a): No, Machiavelli to szczeni
                      > ak przy panu jest, panie Szuja!- dzieki Jedrus za uznanie .Wolalbym jednak ,
                      bys nie polszczyl mojego pieknego nicka . Schuja jest jeden , natomiast szujow
                      jest mnogo , szczegolnie wsrod waszego polactwa.
                      • Gość: Jędrzej Re: Machiavelli z celofanu :) IP: *.chello.pl 12.11.06, 12:27

> dzieki Jedrus za uznanie .

Trudno o bardziej dosadny sarkazm i kpinę niz moje "uznanie" dla ciebie wyrażone w poprzednim poście. Ale widać dla ciebie moje posty są najwyraźniej wciąż za subtelne. Znów expresis verbis pisać muszę, znaczy łopatą do głowy kłaść? Wybacz, ale nie mam czasu.
                        • Gość: Schuja Re: Machiavelli z celofanu :) IP: *.pools.arcor-ip.net 12.11.06, 13:17
                          Gość portalu: Jędrzej napisał(a):

> Gość portalu: Schuja napisał(a):
                          >
                          > > dzieki Jedrus za uznanie .
                          >
                          > Trudno o bardziej dosadny sarkazm i kpinę niz moje "uznanie" dla ciebie
                          wyrażon
                          > e w poprzednim poście. Ale widać dla ciebie moje posty są najwyraźniej wciąż
                          za
                          > subtelne. Znów expresis verbis pisać muszę, znaczy łopatą do głowy kłaść? Wyba
                          > cz, ale nie mam czasu. - znaczy poddajesz sie Jedrek , rozumiem ze brak ci
                          argumentow a wymawiasz sie czasem no to zostawie cie w spokoju.
                          • Gość: Jędrzej Re: Machiavelli z celofanu :) IP: *.chello.pl 12.11.06, 14:52
                            Uff, znowu czegoś Schuja nie pojął? Ja swoje racje wyłożyłem wcześniej w sposób jasny i zrozumiały dla każdego średnio rozgarniętego czytelnika. I dlatego szkoda mi czasu na powtarzanie ich tylko dlatego, że imć Schuja jest zbyt tępy aby je zrozumieć, czy też tępego udaje.

Skończ tę grę, Schuja, bo z każdym postem kompromitujesz się coraz bardziej. Uparcie próbujesz robić dobrą minę do złej gry i w tym celu raz za razem udajesz, ze nie rozumiesz, co do ciebie piszę. W efekcie robisz z siebie durnia po to tylko, by nie przyznać, że już wcześniej durnia właśnie z siebie zrobiłeś. Osobliwa to taktyka i do sukcesu cie nie zaprowadzi.
              • Gość: życzliwy Gość sam sobie odpowiada... Ale porażka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:26
                Daj sobie spokój, wieśniaku! Jesteś żałosny. Twój poziom intelektualny można
                porównać do woli walki naszych siatkarek.
                • Gość: Schuja Re: Gość sam sobie odpowiada... Ale porażka! IP: *.pools.arcor-ip.net 12.11.06, 12:13
                  Ty , polski intelegencie , jak mozna porownywac dwie nieporownywalne sprawy ;
                  IQ oraz cos takiego jak wola czlowieka.Myslales , ze napiszesz dowcipnie a
                  wyszlo po prostu zalosnie.Po prostu jak u polskiego intelegenta .Hehehe.
                  • Gość: calcinus Kompleksy mozna leczyc :) IP: *.m.pppool.de 12.11.06, 13:35
                    Nie wiedziales o tym przyglupie? Jak chcesz mozge ci dac pare adresow dobrych
                    psychologow, bo mi szkoda ciebie jak patrze jak sie biedaku meczysz.
                    • Gość: Schuja Re: Kompleksy mozna leczyc :) IP: *.pools.arcor-ip.net 12.11.06, 13:56
                      Nastepna polacka ciupa sie odezwala i tow dodatku zyjaca na nasz koszt ,
                      niemieckich podatnikow. A won z powrotem , skad zes do nas sie przycholgal ,
                      pewnie na kolanach albo co tez do was podobne , po pijaku na czterech.
                  • Gość: Jędrzej Re: ... porażka! IP: *.chello.pl 12.11.06, 14:54

> jak mozna porownywac dwie nieporownywalne sprawy ;
                    > IQ oraz cos takiego jak wola czlowieka

Jeśli obie zmienne przyjmują wartość zerową, to wtedy można...;)
                    • Gość: Schuja Re: ... porażka! IP: *.pools.arcor-ip.net 12.11.06, 20:14
                      Juz cie mam Jedrus .Wczesniej pisywales tutaj jako Ewunia jakis tam
                      numer.Dlatego ci odpuszczam i nie bede cie juz napastowal.Znaj moje kawalerskie
                      serce.
                      • Gość: Jędrzej Re: ... porażka! IP: *.chello.pl 13.11.06, 04:31
                        Nie po raz pierwszy wdzisz we mnie Ewunię, Schujo. Pozwolę sobie przypomnieć moją odpowiedź na twą poprzednią sugestię tego rodzaju (istotny jest pierwszy akapit):

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=761&w=51262852&a=51408155 
                        Sprawa jest, widać, rozwojowa... ;)
    • Gość: MMaI RSS IP: *.icpnet.pl 12.11.06, 17:06
      Czy planujecie zrobić RSS dla Czuba? znacznie by to pomogło :)
      • sgk Re: RSS 12.11.06, 22:26
        Z czuba ma już RSS:
        rss.gazeta.pl/pub/rss/zczuba.xml
        --
        pozdrawiam,
        eskey
        • Gość: MMaI Re: RSS IP: *.icpnet.pl 13.11.06, 01:02
          dzięki, nie zauważyłem ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka