Dodaj do ulubionych

Myśleli o Urbanie, postawią na Nawałkę?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 01:03
Dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki - rzekł filozof (cokolwiek by to
znaczyć miało, tu pasuje jak ulał). Bukmacherzy już powinni zacząć przyjmować
zakłady, kiedy Nawałka zostanie zwolniony.
Obserwuj wątek
    • wojtek.08 Myśleli o Urbanie, postawią na Nawałkę? 18.12.06, 07:01
      Robimy zakłady kiedy Cupiał wywali Urbana?
      • Gość: maz Re: Myśleli o Urbanie, postawią na Nawałkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 08:34
        I to ma być trener z renomą?! Kto to jest Nawałka? Jakie sukcesy osiągnął? Czy
        był gdzieś ostatnio na stażu w dobrym zachodnim klubie?
        Przecież to "Polska myśl szkoleniowa"! Już widzę te "sukcesy", po których w
        kwietniu wyleci z hukiem!
    • Gość: Acan Niemal spuscił Zagłębie, a teraz Wisłę spuści... IP: 217.116.110.* 18.12.06, 07:54
      jw.
    • Gość: fdfsd Re: Myśleli o Urbanie, postawią na Nawałkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 08:46
      > Dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki - rzekł filozof (cokolwiek by to
      > znaczyć miało, tu pasuje jak ulał)

no wlasnie chyba nie pasuje, moim zdaniem przyslowie mowi o tym, ze okolicznosci nigdy nie sa takie same, a nie, ze nie powinno sie powtarzac jakiejs czynnosci.
      Ogolnie niektore przyslowia sa chyba zle interpretowane.
    • Gość: Cold Panie Urban nie wchodzi Pan w to bagno !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 08:53
      szkoda nerwow, szkoda zdrowia, tam nic nie da sie zbudowac...
    • Gość: Pi Njwyższy czas aby Pan Cupiał sprzedał ten klub IP: *.233.udn.pl 18.12.06, 09:11
      Chciał na tym klubie podwoić swoja fortunę ale się nie udało - wtopił trochę
      grosza. Teraz wykonuje wiele nerwowych ruchów i dlatego nie ma szans na większy
      sukces.
    • Gość: Dominik Wrocław Żenada,to co wyprawia szefostwo Wisły... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.06, 09:45
      kilka meczy i zmiana trenera,a kiedy przyszedł ten niepotraf Drago każdy
      wiedział jak to się skończy.Totalny brak profesjonalizmu,marnotrastwo
      kasy,wielka kupa niekompetentnych nieudaczników...szkoda
      • Gość: edd Re: Żenada,to co wyprawia szefostwo Wisły... IP: *.prio138.trustnet.pl 18.12.06, 11:08
        taaaaaaaaaaa z Nawałką na ławce Wisła ma conajmniej półfinał LM w 2008
        jak można być takimi debilami żeby zatrudniać kolesia który o trenerce
        ma takie pojęcie jak blondynka o zmiennych fazach rozrządu
    • Gość: tomi_78 Re: Myśleli o Urbanie, postawią na Nawałkę? IP: 62.29.140.* 18.12.06, 11:00
      Powoli nikt z poważnych trenerów, nie będzie chciał w Wiśle pracować, po co
      komu kontrakt na góra 3 miesiące? Jak ktoś jest dobry dostanie też niezłą kase
      gdzie indziej. Myśle, że koło Wielkanocy, czeka nas kolejna zmiana trenera.
    • Gość: ernesto tradycjnie preferują politykę długoterminową IP: *.net.autocom.pl 18.12.06, 11:02
      :-]
      Dotychczasowy drugi trener zatrudni sobie syna kolegi i paru innych kumpli, bo
      nikogo innego nie zna. A pan C. deleguje do zarządzania jakiegoś dyrektora od
      kabli. Twórzmy spontanicznie grono profesjonalistów i pasjonatów :-] Powodzenia!
    • Gość: romano A przepraszam którego Urbana: Janka czy Jurka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:38
    • marek_solon Myśleli o Urbanie, postawią na Nawałkę? 18.12.06, 14:21
      Cupiał się nieustannie od dwóch lat kompromituje.

Zauważyliście, że on 3/4 roku ma urlop? Ciągle się słyszy, że jest gdzieś w
      ciepłych krajach

pilkazzaklawiatury.blox.pl
    • charge69 Wisła myślała o Jurku 18.12.06, 14:24
      Z tym Janem to taka przykrywka. Zomowcy chcieli zatrudnić Jurka :)
    • Gość: PrEdAtoR Re: Myśleli o Urbanie, postawią na Nawałkę? IP: *.zbuk.net 18.12.06, 15:46
      Gość portalu: dyliżans napisał(a):

> Dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki - rzekł filozof (cokolwiek by to
      > znaczyć miało, tu pasuje jak ulał). Bukmacherzy już powinni zacząć przyjmować
      > zakłady, kiedy Nawałka zostanie zwolniony.

Gadasz bez sensu debilu. Zdanie "phanta rhei", czyli że nie wchodzi się dwa raz
      do tej samej WODY było potwierdzeniem żywiołu wody, że woda płynie i się
      porusza, więc nigdy nie trafisz do tej samej kropli. I za bardzo to tu nie
      pasuje... :/ Więc nie mów o czymś o czym nie masz pojęcia.
      A błędem polskiej piłki od dawna jest to, że nie dajemy czasu trenerom na
      zbudowanie silnej drużyny, lecz oczekujemy wyników od zaraz. A z Nawałką co
      będzie - pożyjemy, zobaczymy.
      • Gość: dyliżans Do "debila" PrEdAtoRa - moja piękna odpowiedź!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 18:37
        Mądryś, z tym , że nie za bardzo, "debilu" PrEdAtoR ("debil" to bardzo ładne
        określenie, jak ulał do ciebie pasuje). JA nie gadam bez sensu i nie jestem
        debilem, to raczej ty nie chwytasz ironii i od razu bardzo chętnie obrażasz.
        Zapewne jesteś człowiekiem "kulturalnym inaczej", to się zdarza.
        Tak się (i to wcale nieprzypadkowo składa), że ja akurat nie tak znowu mało
        wiem na temat filozofii Heraklita z Efezu. I celowo użyłem przekręconej (i
        bardzo popularnej) interpretacji. Zrobiłem to wyłącznie w celach
        humorystycznych, bo to co dzieje się w Wiśle na nic innego nie zasługuje.
        Zatrudnianie, wywalanie itd.,itp.
        I co teraz powiesz "debilu" PrEdAtoR? Twoje myślenie jednak mocno szwankuje, a
        za mądralę się miałeś. Więc nie mów o czymś, o czym nie masz pojęcia.
    • Gość: Enzo Nawałka jest beznadziejny. Szkoda Wisły. IP: *.merinet.pl 19.12.06, 00:05
      Szkoda mi Wisły, bo kibicuję wszystkim mocnym polskim klubom. A Nawałka ma
      niewielkie pojęcie o piłce, nie umie czytać gry. Dał temu dowód wielokrotnie
      współkomentując mecze w TV. Wielka szkoda. Wiślacy, szukajcie sobie klubu z
      dobrym trenerem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka