Dodaj do ulubionych

Brożek: Francja albo podwyżka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 00:23
szkoda tylkoo że na na 5 -stuprocentowych sytuacji wykorzystuje jedną. Pomijając jego skuteczność to Wisła znów zamiast się wzmocnić to rozsprzedaje wartościowych graczy .Coś już przebąkuje się nawet o Błaszczykowskim .niech ściągną jeszcze paru australijczyków lub rumunów i baj baj mistrzu polski!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kubuś Brawo działacze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 00:25
      szkoda tylkoo że na na 5 -stuprocentowych sytuacji wykorzystuje jedną. Pomijając jego skuteczność to Wisła znów zamiast się wzmocnić to rozsprzedaje wartościowych graczy .Coś już przebąkuje się nawet o Błaszczykowskim .niech ściągną jeszcze paru australijczyków lub rumunów i baj baj mistrzu polski!!!
      • Gość: Jerry Re: Brawo działacze. IP: *.nyc.untd.com 19.12.06, 01:11
        Podwyzka? najpierw niech podwyzszy swoje umiejetnosci i skutecznosc.
        • Gość: @@@ Re: Brawo działacze. IP: 220.101.184.* 19.12.06, 02:50
          Wskoczy do podstawowego skladu?? Za kogo??
    • Gość: Nancy Re: Brożek: Francja albo podwyżka IP: *.fbx.proxad.net 19.12.06, 01:24
      Nancy to bardzo "polskie" miasto, fajnie by bylo, jakby grał tu Polak ;)
    • Gość: aero Re: Brożek: Francja albo podwyżka IP: *.generacja.pl 19.12.06, 01:56
      Jesli Brozek boi sie Nancy, to jego marzenia o karierze siegaja chyba czeskiej
      Sparty albo Austrii Wieden.
      • Gość: tomi_78 Re: Brożek: Francja albo podwyżka IP: *.chello.pl 19.12.06, 02:54
        Troche złośliwy twój komentarz ale coś w tym jest. W końcu Nancy to nie Olimpic
        Lyon, ale wydaje mi się, że garją troche inny football jak Wisła, jakoś wiecej
        krótkich szybkich podań na małej przestrzeni, a nie tak jak u nas: pzryjąć,
        stanąć, popatrzeć, zapalić papierosa i dopiero odegrać do kolegi.
        • Gość: damavik Francja!!!!Oddajcie go daleko stą!!! IP: *.publikator.com.pl 19.12.06, 09:00
          Zanierzcie Brożka!!! JA już mam dość słuchać o tym młodym , utalentowanym
          napastniku, którego umijętności niezmienily się od 10 lat. Snajper z kaprawym
          okiem. Podwyżka? Za co? za zmarnowanie 100% sytuacji w meczu z Feyenordem?
          • Gość: PUNKracy Re: Francja!!!!Oddajcie go daleko stą!!! IP: *.stanet.pl 19.12.06, 09:19
            za to,zw wciaz sluchasz o mlodym,zdolnym to podziekuj tym
            wszystkim "trenerzynom",wlacznie z Kasperczakiem...a na chlodno,pomysl jakim
            moglby byc dzisiaj pilkarzem,gdyby otrzymal swoja szanse w wieku Kuby
            Blaszczykowskiego...wciaz patrzymy na Pawla,przez pryzmat Zurawia i
            Franka.tyle,ze oni przychodzac do Wisly byli juz ograni...bo ktos na
            nich,kiedys postawil...
            Brozkowie,Kuzera,Nawotczynski,Kowalczyk,Sosin,Kwiek,Strak,Iwan,Kmiecik,Golos...n
            ie daje ci to nic do myslenia?czy to przypadek?mysle,ze kilka polskich klubow
            majac ich osiagneloby calkeim niezly wynik
    • rydzyk_fizyk Podwyżka o 100% 19.12.06, 02:35
      Pod warunkiem, że nauczy się korzystać z drugiej nogi :>
    • Gość: Don King Nowy trener Wisly IP: *.dsl.bell.ca 19.12.06, 03:55
      Co sadzicie o nowym trenerze? Wg. mnie to niezly pomysl. Nawalka wydaje sie
      miec lepszy instynkt trenerski i trenerskie umiejetnosci niz kilku ostatnich
      trenerow Wisly. Nie ulega watpliwosci, ze Petrescu potrafil zapanowac nad
      zawodnikami i mial metode na podwyzszenie kondycji fizycznej ale blyskotliwy to
      on nie byl. Z opracowaniem skutecznej strategii mial klopoty a przetrenowani
      zawodnicy mieli wiele kontuzji. Prosze mnie zle nie zrozumiec. Klub ktory ma
      tyle pieniedzy co np. klub Abramowicza, kupuje zawodnikow z najwyzszego
      szczebla drabiny i trener ma znacznie ulatwione zadanie. Sztuka jest wygrywac
      z malej klasy zawodnikami a to udawalo sie tylko henkowi kasperczakowi.
      • Gość: Tom Re: Nowy trener Wisly IP: *.ztpnet.pl 19.12.06, 07:17
        No i Frankowi Smudzie z Widzewem kilkanaście lat temu ;-))) Ech... to były
        piękne czasy polskiego klubowego futbolu.
        • Gość: smuda Eh to byly czasy , kupowalo sie i wszyscy sprzedaw IP: 86.69.185.* 19.12.06, 09:19
          ali
      • ph29 Re: Nowy trener Wisly 19.12.06, 08:06
        >Sztuka jest wygrywac
        > z malej klasy zawodnikami a to udawalo sie tylko henkowi kasperczakowi.

Tak, z Żurawskim, Frankowskim, Szymkowiakiem, Baszczyńskim, Kłosem, Głowackim,
        Majdanem i kimś tam jeszcze. Porażka z Tbilisi w tym składzie rzeczywiście była
        sztuką.
      • Gość: citron vert Don King wytlumacz mi co napisales IP: 86.69.185.* 19.12.06, 09:25
        "mial metode na podwyzszenie kondycji fizycznej..."
        "przetrenowani zawodnicy mieli wiele kontuzji..."
        Troche mi tu Stecem zalecialo a co do Henryka to sie zgadzam.
        POZDRAWIAM
    • Gość: Gość Re: Brożek: Francja albo podwyżka IP: *.ists.pl 19.12.06, 06:48
      Chodzi o to, że bracia bliźniacy nie chcą się rozdzielać. Gdy grają
      jednocześnie na boisku, to przeważnie podaja piłki tylko między sobą. Ile Wisła
      przez to traci sytuacji, to nie da się zliczyc. Gdyby Francuzi o tym wiedzieli,
      wzięli by obydwu i wtedy Paweł Brożek nagle paliłby się do wyjazdu...
    • Gość: Ligue 1 Ile punktów? :) IP: *.adsl.net.t-com.hr 19.12.06, 07:28
      20 punktow straty do Lyonu. lekka roznica:)
      • Gość: natanael Re: Ile punktów? :) IP: 212.191.66.* 19.12.06, 10:02
        to pierwsza rzecz jaka się mi rzuciła w oczy :)
        zastanowiło mnie że 6-ta drużyna ma 10 pkt straty, gdy druga ma 17 :D
        cóż.. z Brożkiem na pewno dogonią ;)
    • 4krzych1 głupia i rozrzutna ta Nancy... 19.12.06, 08:20
    • venom.jad Cantoro! 19.12.06, 09:39
      za co ten gościo zarabia 350 tys euro?!? za holowanie piłek i zagrywanie do
      tyłu, a obecnie także za grzanie ławki? wisła to typowy przykład polskiej
      niegospodarności, nie wróżę zbyt dobrze temu klubowi, popatrzcie chociażby na
      bełchatów, nie ma tam obcokrajowców a w lidze są na 1 miejscu, przecież te
      wszystkie cantora, paulisty (mecz z feyenoordem pokazał że ma podstawowe braki w
      wyszkoleniu - nie potrafi celnie podawać) i penksy tylko cieszą się z naiwności
      włodarzy klubu przy reymonta, oni są za słabi na polską ligę, czy nie lepiej
      dawać szansę młodym i myśleć przyszłościowo? i tak z takimi cieniakami wisła
      niczego nie osiągnie, to może wystarczy tylko zmienić to myślenia, powstaje
      stadion więc może być naprawdę pięknie...
    • Gość: baqet Re: Brożek: Francja albo podwyżka IP: *.chello.pl 19.12.06, 09:46
      "Przykład Irka Jelenia pokazuje, że liga francuska służy Polakom - twierdzi
      Paweł Brożek"
      Wszystko się zgadza, ale do tego trzeba mieć umiejętności Jelenia, a póki co to
      Brożek może mu buty czyścić (swoją drogą Brożek jest totalnie przereklamowany-
      niby większość osób go chwali, ale jak się bliżej przyjrzeć to on się nie tylko
      do Francji nie nadaje, ale i na polską ligę...)
      • Gość: xxx Re: Brożek: Francja albo podwyżka IP: 82.139.47.* 19.12.06, 10:38
        A ck do Błaszczykowskiego. hmm Boniek mówi o nim, że każda minuta spędzona w
        Polsce, to dla niego strata...
    • Gość: karl88 Brożek: Francja albo podwyżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:53
      lol! jaka z niego gwiazda sie zrobila. No proste, proste dawac podwyzke, albo sie stad zmywam, bo ja jestem Brozek super gwiazda Wisly <ironia>
    • tjedynak Re: Brożek: Francja albo podwyżka 19.12.06, 17:41
      Niech leci, wszyscy na tym skorzystają... Lepiej być słabym wśród dobrych niż
      dobrym wśród słabych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka