Gość: tomo IP: *.stegny.2a.pl 07.04.03, 17:25 Szczęsny pieprzy bzdury.zdradził Legię polazł do Widzewa do KSP a potem do Wisły. niech sie lepiej nie wypowiada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wawa Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: *.crowley.pl 07.04.03, 17:34 to co pokazala LEGIA z GORNIKIEM bylo zenujace .Maciej ma sluszna racie co do swojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Zdradził klub?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 17:40 Co to za piep...., że zdradził klub?? Jak pracownik odchodzi do innej firmy to jest zdrada?? Dość mam wypowiedzi jakichś pieprzonych fanatyków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 17:43 Dobrze by było żeby Szęsny zajął się zbieraniem złomu uprawą ogródka lub czymś takim a nie komentował coś naczym się niezna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarkoL Szczęsny jest OK IP: 62.93.97.* 07.04.03, 18:04 Szczęsny jest spoko, a jego komantarze choć często uszczypliwe to zazwyczaj trafne. Lubie słuchać wypowiedzi tego faceta, mówi to co myśli, a poziomem intelektualnym bije wiekszość naszych komentatorów z Tomaszewskim na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Szczęsny jest OK 07.04.03, 19:17 Gość portalu: KarkoL napisał(a): > Szczęsny jest spoko, a jego komantarze choć często uszczypliwe > to zazwyczaj trafne. Lubie słuchać wypowiedzi tego faceta, mówi > to co myśli, a poziomem intelektualnym bije wiekszość naszych > komentatorów z Tomaszewskim na czele. Szczęsny to jedna z najbarwniejszych postaci naszej piłki, inteligentny, błyskotliwy, dowcipny, zna się na rzeczy, nie wiem dlaczego niektórzy się go czepiają, według mnie to jeden z lepszych komentatorów w TVP. Słucha się go bardzo przyjemnie, jako jeden z nielicznych posługuje się też sprawnie językiem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Szczęsny jest OK IP: *.Astral.Lodz.PL 07.04.03, 21:10 kataryna.kataryna napisała: > > > Szczęsny to jedna z najbarwniejszych postaci naszej piłki, > inteligentny, błyskotliwy, dowcipny, zna się na rzeczy, nie wiem > dlaczego niektórzy się go czepiają, według mnie to jeden z > lepszych komentatorów w TVP. Słucha się go bardzo przyjemnie, > jako jeden z nielicznych posługuje się też sprawnie językiem > polskim. Moglbym podpisac sie pod kazdym z tych slow a Szczesnego wyciagnalem przy moim ostatnim rywinowym poscie ;-) Powiem szczerze gdy mam np. sluchac basalaja to wylaczam fonie z tv i wlaczam Zimocha z radia. pozdrawiam ps Kataryno chyba slabo kibicowalas ostatnio bo Twoja druzyna swoja postawa nie pomogla mojej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Szczęsny jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 21:16 Gość portalu: marek napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > Szczęsny to jedna z najbarwniejszych postaci naszej piłki, > > inteligentny, błyskotliwy, dowcipny, zna się na rzeczy, nie wiem > > dlaczego niektórzy się go czepiają, według mnie to jeden z > > lepszych komentatorów w TVP. Słucha się go bardzo przyjemnie, > > jako jeden z nielicznych posługuje się też sprawnie językiem > > polskim. > > Moglbym podpisac sie pod kazdym z tych slow a Szczesnego wyciagnalem przy moim > ostatnim rywinowym poscie ;-) Powiem szczerze gdy mam np. sluchac basalaja to > wylaczam fonie z tv i wlaczam Zimocha z radia. > > pozdrawiam > > ps Kataryno chyba slabo kibicowalas ostatnio bo Twoja druzyna swoja postawa nie > > pomogla mojej Niestety, nie pomogła też sobie. Jak napisałeś, że przegrywają 2-1 miałam jeszcze nadzieję na remis ale niestety, nie udało się, chociaż aż takiej porażki się nie spodziewałam. Chodzą słuchy, że jest jakaś spółdzielnia, która ma spuścić Polonię. A Szczęsny to gość z klasą, kiedyś był moim ulubionym piłkarzem, teraz jest moim ulubionym komentatorem, poza tym to bardzo ciekawy człowiek, szkoda, że w naszej piłce rodzynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Szczęsny jest OK IP: *.Astral.Lodz.PL 07.04.03, 22:40 Gość portalu: kataryna napisał(a): > > Niestety, nie pomogła też sobie. Jak napisałeś, że przegrywają 2-1 miałam > jeszcze nadzieję na remis ale niestety, nie udało się, chociaż aż takiej > porażki się nie spodziewałam. Chodzą słuchy, że jest jakaś spółdzielnia, która > ma spuścić Polonię. A Szczęsny to gość z klasą, kiedyś był moim ulubionym > piłkarzem, teraz jest moim ulubionym komentatorem, poza tym to bardzo ciekawy > człowiek, szkoda, że w naszej piłce rodzynek. Mam nadzieje, ze nasze kluby jednak nie spadna a kiedys doczekamy sie meczow o wyzsza niz otrzymanie stawke. Szczesny jest naprawde swietny gdy komentuje, zresztą podziwiam go tez za pozasportowa postawe bo zycie troche mu dokopalo. ostatnio moj kumpel- dziennikarz zartobliwie zapytal czy by nie zastapil w bramce Huguesa. nikt tego glosno nie mowi ale takze Szczesny przyznal ze gdyby Wisla miala lepszego bramkarza to byc moze gralaby w UEFA dalej.. no wlasnie Szczesny to rodzynek w naszym krajowym pilkarstwie. probuje sobie przypomniec choc jeszcze jedna tak ciekawa postac. chyba sie nie uda. Wdowczyk zanudza ludzi swoimi komentarzami, Basalaja nie znosze, Szpakowski juz chyba nic ciekawego nie wymysli. jeszcze gorzej sprawa sie przedstawia gdy ktorys z pilkarzy udziela wywiadu. czesto jest to tak zenujace jak wypowiedzi poslanki Beger ;-) jesli wyjezdzaja grac na zachodzie czesto nie moga sobie wywalczyc miejsca w skladzie wlasnie z powodu trudnosci "jezykowych". odbiegajac od tematow pilkarskich , Adas Malysz tez moglby troche angielskiego liznać. Skandynawscy skoczkowie zawsze chetnie dziela sie wrazeniami i udzielaja wywiadow w tym jezyku. jakos oni znalezli czas na nauke. na szczescie wyniki naszego skoczka sa tak fantastyczne, ze lecza frustracje wszystkich Polakow pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Szczęsny... co ty wiesz o piłce? IP: *.acn.pl 07.04.03, 18:06 Panie Szczęsny, pogratulować zaradności. Z marnej klasy piłkarza lecącego z wszelkich sił na kasę (sic!), stałeś się pan kolejnym doskonałym komentatorem i ekspertem telewizji polskiej i prasy. Problem polega na tym, że nie wystarczy być drogo ubranym aby wiedzieć o czym się mówi. Panie Szczęsny, karmisz pan wszystkich tymi samymi sloganami, czy to na antenie, czy na stronach gazet. A uparte potakiwanie Piechniczkowi i Górskiemu to NIE jest inteligentny komentarz... chyba że pan o tym nie wiedział... Większość to łyka, normalka, ale niektórych męczy... pozdrówki dla wyłączających fonię podczas wypowiedzi ekspertów w przerwach meczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speth Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: *.idea.pl 07.04.03, 20:00 Jak Ty sie znasz lepiej to skomentuj, a nie opluwaj... Zweryfikujesz swoje zdanie po meczu, wtedy sie wypowiesz; albo zamilkniesz fachowcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manfan Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 18:09 wiecie moze czy w wisle zagra Zurawski, czy jeszcze nie zdazyl wyleczyc kontuzji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow do : "manfan" IP: *.acn.pl 07.04.03, 18:40 Żurawski prawdopodobnie nie zagra. Na 90 procent... Zagra być może za to Baszczyński... Ale to i tak im nie pomoże... Nawet z Żurawskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: do : 'manfan' IP: *.crowley.pl 07.04.03, 19:13 Z Arkadiuszem Głowackim i Maciejem Żurawskim, ale bez Angelo Huguesa wystąpi najprawdopodobniej Wisła w środowym meczu z Legią. Pod znakiem zapytania stoją występy Marcina Baszczyńskiego i Mirosława Szymkowiaka, lecz i oni powinni być gotowi na zmierzenie się z Mistrzem Polski. Wystarczy poczytac stronke Wisły a nie siac zamieszanie....ale chyba jestes Legionista...to takie do Was podobne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manfan Re: do : 'manfan' IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 19:32 thanks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz SZCZESNY!?? - co?? - ty juz wiesz co! I od LEGII wara! IP: 195.116.133.* 07.04.03, 18:16 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOZNIAK SZCZESNY TO KUTAS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 19:27 CWEL MENDA SKURWIEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmrE Niedocenianie przeciwnika IP: *.one.pl / 192.168.1.* 07.04.03, 19:29 Mimo iz jestem za Wisłą, wydaje mi się że Szczesny nie docenia Legi jeżeli podobnie postąpią wiślacy mogą się bardzo zdziwnic końcowym wynikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Brawo Szczęsny!! Widać... IP: *.sucha.eu.org / 192.168.1.* 07.04.03, 21:28 warszawiacy to głupi NARÓD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa gringo jest glupi. IP: *.9-67.tampabay.rr.com 07.04.03, 21:34 Palancie dlaczego obrazasz ludzi, jak sie wypowiadasz to wytknij palcem kto jest glupi a nie obrazasz wszystkich. Chyba masz jakies kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: *.bsk.vectranet.pl 07.04.03, 21:55 Gość portalu: tomo napisał(a): > Szczęsny pieprzy bzdury.zdradził Legię polazł do Widzewa do KSP > a potem do Wisły. niech sie lepiej nie wypowiada. Szczęsny jest akurat obiektywny. A bzdury to pieprzysz TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter Sypniewski do Wisly IP: *.telia.com 07.04.03, 22:51 Moze Wisla kupi Sypniewskiego ? Wlasnie dzisiaj w premierowym spotkaniu ligi szwedzkiej strzelil bramke na 2:0 (Halmstad- Sundsvall 2:0). Gral przez ostatnie 30 min. jako ze jest traktowany, ze jest nie w pelni wytrenowany. Dostaje porzadnie w kosc na treningach i trener mowi ze Sypniewski bedzie jeszcze lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubu5000 Wisla mistrzem - tylko to ma sens IP: *.idzik.pl 07.04.03, 23:27 Mam nadzieje, ze Wisla wygra, zebysmy sobie obejrzeli jakies porzadne meczyki w telewizorze, a nie gowniane kopanie (czy ktos jeszcze wierzy ze Legia wygra z jakims europejskim sensownym klubem?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Wisla mistrzem - tylko to ma sens IP: 62.233.175.* 08.04.03, 09:24 Czy ktos jeszcze w to wierzy? M.in. ja i jeszcze kilkaset tys. Warszawiakow, ktorzy kibicuja Centralnemu Wojkowemu Kochanemu Sportowemu a jak chcesz obejrzec jakies dobre meczyk to rusz dupsko sprzed TV i przyjedz na Lazienkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyra Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: *.acn.pl 07.04.03, 23:34 Mistrzem będzie Groclin, GROCLIN MISTRZ MISTRZ MISRZ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: hpcache:* 08.04.03, 07:12 Szczęsny to prostytutka polskiej piłki. A ekspert z niego jak z koziej dupy trąbka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodzik Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: *.acn.pl 07.04.03, 23:35 Mistz, Mistrz, Odra, Misrz, Misrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 01:07 legia to dziady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: *.janet.waw.pl / 192.168.0.* 08.04.03, 01:45 Twoja stara to dziady ;p łosiu sfrustrowany i zakompleksiony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siemasz-ko Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: *.zse.lublin.pl 08.04.03, 08:50 Obu druźynom brakuje świerzości. Są jakby przemęczone dopiero rozpoczętym sezonem.Jednak to legia wykazuje większą formę.Na pewno obie druzyny wzniosą się na wyżyny swoich umiejętności , ale myślę , że to jednak legia okaże się lepsza w ostatecznym rozrachunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y SZCZESNY, TOMASZEWSKI i ZYDOROWICZ!!! IP: 62.233.175.* 08.04.03, 09:17 Trojka "najlepszych" komentatorow;-) Jestem pewien, ze gdyby we trojke posadzic ich w studiu ubaw bylby po pachy. Saczesny, ktory gralby nawet w Pcimiu (bez urazy dla mieszkancow Pcimia) gdyby mu dobrze zaplacono, Tomaszewski, czlowiek, ktory sam zatrzymal Anglie i tak jak szczesny wie wszystko i ma "swoje zdanie" oraz Zydorowicz, ktory potrafi milczec przy komentowaniu mecz przez pare minut. Skad TVP bierze takich "specjalistow"? Z lapanki?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Przed Wisła - Legia: Lepsi przeciw silniejszy IP: *.k.mcnet.pl 08.04.03, 09:25 Zdradził Legie? Po prostu odszedł z chorego klubu. Kibole Legii i tak mu potem "pięknie" podziękowali. Odpowiedz Link Zgłoś