garbusmoneta Kurator w PZPN 19.01.07, 17:47 szanowny panie Lipiec! rozpedzenie tej holoty to najepsza decyzja w panskim zyciu. gratuluje odwagi i zdrowego rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Kurator w PZPN 19.01.07, 17:52 garbusmoneta napisał: > szanowny panie Lipiec! rozpedzenie tej holoty to najepsza decyzja w panskim > zyciu. gratuluje odwagi i zdrowego rozsadku. Minister jak minister ale ten obrzydliwy wygląd- jak glista albo inny tasiemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Kurator w PZPN IP: *.chello.pl 19.01.07, 17:54 chyba nie wierzysz w to co piszesz, lipiec wyczyścił okolicę politycznym instrumentem, żeby zainstalować następny polityczny układ! Kaczka dzieli się tylko na dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kurator w PZPN 19.01.07, 23:49 garbusmoneta napisał: > szanowny panie Lipiec! rozpedzenie tej holoty to najepsza decyzja w panskim > zyciu. gratuluje odwagi i zdrowego rozsadku. Nie dodałeś:i weż pan co nieco na wzmocnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak Może Listek się ukorzenił na tym stołku??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:47 wiooo do lasu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Co za ch..e!! IP: *.bredband.comhem.se 19.01.07, 17:48 Idą w zaparte. Roz....ć to BAGNO.Nie może być tak aby w wewnętrzne sprawy niezawisłego państwa mieszały się organizacje typu FIFA. To jakiś śmiech aby jakiś CYC z UEFA mieszał się w KRYMINALNE sprawy członków jego organizacji. Wypie..ć CH..i . Jeżeli będzie to okupione wykluczeniem polskich drużyn NIC ZŁEGO SIĘ NIE STANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Kurator w PZPN 19.01.07, 17:50 Ten minister to penie jakiś PiSdzielec poza tym ten wygląd - obrzydliwy jak tasiemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Kurator w PZPN IP: *.aster.pl 19.01.07, 20:15 wikary idioto nie błaźnij sie, spójrz lepiej na swoją rodzinę liberalno-czerwona gnido Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnida Re: Kurator w PZPN IP: *.acn.waw.pl 19.01.07, 22:01 ... popatrzyłem... wyglądają lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Listkiewicz, ty psikutachu! IP: *.chello.pl 19.01.07, 17:50 szykuj toboły do pierdla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadyma Tylko ten Rusko jest tylko do mydlenia oczy IP: *.dialup.mindspring.com 19.01.07, 17:55 Dobrze, że wreszcie coś ruszyło, ale stare błędy zostają. Ani Lipiec aniRusko, czy też Czarnecki nie mają pojęcia, czy chęci na zdrowe przemiany. Czym zasłużył się Rusko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Wpisujcie miasta które popierają Listkiewicza! IP: *.chello.pl 19.01.07, 17:55 Baniocha! Yebać Lipca i PiSS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic_ja Re: Wpisujcie miasta które popierają Listkiewicza IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.07, 18:00 No tak. Bandziocha jak zwykle odmiennie od zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinass Rozgonić tę esbecką zgraję!!! Brawo PiS!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.07, 17:56 Najwyzsza pora rozgonić tę przechowlnie esbeków. Dosc patologii w polskiej piłece. Dosć afer. Dość korupcji!!! Pora na IV Rzeczypospolitą!!!!! Tak trzymać Prawo i Sprawiedliwość !!!!!! Tępić resztki komuny aż do ostaniej szumowiny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack PZPN odzsykany - oczywiście zebrało się w ostatnim IP: *.icpnet.pl 19.01.07, 22:02 roku a właściwie przelało. Jak się zakończą te spektakularne ztrzymania to czas pokaże. Będę się śmiał jak niczym. Wówczas komisja specjalna jak nic. Doradzam więcej wstrzemięźliwości. Później mniej boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Kurator w PZPN IP: *.rekin.net 19.01.07, 17:58 W końcu !!!! Cieszę sie tak jak wtedy gdy mi sie dziecko urodziło :D !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafik Kurator w PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:59 no to reraz się zacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boniek Ej niech ktos mnie odpowie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:00 Jak jest utrzymywany ten PZPN? Czy tam idzie kasa z budzetu z moich podatkow czy utrzymuja sie sami z biletow na mecze transmisji tv itd? bo jesli sie samo utrzymuja to po co wszyscy o tym pie..? jesli ja na to nie loze to ch.. mnie obchodzi kto tam jest prezesem i ilu jest agentow sport to nie jest sprawa narodowa tylko sprawa sportowcow i kibicow niech kibice na nich loza, niech pokazuja w kodowanej telewizji i wy.. w pizdu ministerstwo sportu ch.. mnie obchodzi jakis pzpn a po listkiewiczu przyjdzie ten polidiota czarnecki ku.. mac ale zmiana na lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molo BRAWO!!!! Kiedyś tę Republikę Kolesiów IP: *.jed.isu.net.sa 19.01.07, 18:08 trzeba było rozpędzić. Dobrze że wreszcie znalazł się ktoś z jajami i się za to wziął. Brawo panie Lipiec; chociaż nie jestem fanem PiSu, to w tej sprawie z całego serca wam kibicuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goopinick Kurator w PZPN IP: *.aster.pl 19.01.07, 18:10 Spalić Listkiewicza i resztę na stosie!!!!!! Boniek sport to jest sprawa narodowa bo poprzez sukcesy w nim promujemy nasz kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Kurator w PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:11 mam nadzieje ze to bylo przemyslane lipiec pilkarski.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser brawo kaczor!!!!!!!ostro z listkiem i z blatterem IP: *.his.uni.torun.pl 19.01.07, 18:15 wreszczie ktos sie wzial porzadnie za listkiem i jega banda lajdakow, brawo, i niech blatter zrobi co chce, najpierw trzeba zrobic porzadek, do diabla z reprezentacja, listkiewicz do pierdla!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Nie bójcie się Z.A.W.I.E.S.Z.E.N.I.A ani o me 19.01.07, 18:13 Nie ma obaw. Bo primo ZAWIESZENIE to nie jest DYSKWALIFIKACJA i może być szybko cofnięte a secundo to ono nie jest takie pewne (co pokazuje ostatni przypadek Włoch). A nawet jak dostaniemy zawieszenie to powinni nas do pierwszego (marcowego) meczu reprezentacji odwiesić. Poza tym ceną (jaką byłoby czasowe zawieszenie) jest warte zachodu. Najwyżej odpadłaby nam jedna impreza (ME) a będzie szansa pokazać się i błysnąć w kolejnych latach zarówno w ME jak i MŚ. Juz bez balastu betonowych działaczy!! I to jest piękna wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa ten cienias Listkiewicz, uciekł z przed kamery TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:20 pokazali jak słuchał konferencji Lipca i w pewnym momencie sobie poszedł !. Przed rozpoczęciem konferencji powiedział, że poczeka i po konferencji się wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: ten cienias Listkiewicz, uciekł z przed kamer 19.01.07, 18:22 Brawo Panie Ministrze, to strasznie trudna, ale i bardzo odważna decyzja. Normalni kibice są za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sixtus Re: Kurator w PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:22 Pełne poparcie. Nie wierzyłem, że to możliwe. PiS robi rzeczywiste porządki. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kurator w PZPN 19.01.07, 23:57 Gość portalu: Sixtus napisał(a): > Pełne poparcie. Nie wierzyłem, że to możliwe. PiS robi rzeczywiste porządki. Tylko kto po tych porządkach pozamiata - o tym nie pomyślałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero dawać Bońka na Prezesa, Platini już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:22 będzie szefem UEFA, dobry kumpel nie zrobi Bońkowi krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlawy Zamienił stryjek IP: *.korbank.pl 19.01.07, 18:23 Zamieił stryjek siekierkę na kijek. Kto zna tego pana ten wie o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purify Re: Zamienił stryjek IP: 195.150.94.* 19.01.07, 20:22 Ciebie zamienił na kijek, cioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter SB-cki układ TW Liścia rozbity... IP: *.broadband.pl 19.01.07, 18:24 niech żyje niepodległa i samorządna polska piłka nożna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan_tulipan Misiu, nie chciałeś odejść sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:26 to cię wywalili, jeszcze do paki zapuszkują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max gdyby nie ten koksiarz to twoi ulubieńcy z PO IP: *.forweb.pl 19.01.07, 18:34 głaskaliby Liska po tyłeczku i udawali że nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do maxa Re: gdyby nie ten koksiarz to twoi ulubieńcy z PO IP: *.tpnet.pl 19.01.07, 22:42 Tak, a teraz dzięki temu "koksiarzowi" władzę w pzpn przejmuje jeszcze większy platformers, najbliższy kumpel Schetyny. I co ty na to - prawicowy oszołomie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omulew Wypalić Żywym Ogniem to gniazdo IP: 217.77.225.* 19.01.07, 18:27 na kawały się rozwali żywym ogniem się zapali jak pisał poeta. Odpowiedz Link Zgłoś