Dodaj do ulubionych

Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku

IP: 83.19.68.* 26.02.07, 21:11
To coście zrobili z PIŁKARZYKAMI dyskredytuje Was (Redakcjo) w oczach całej
piłkarski ,kibicowskiej Polski.Wasze bzdurne tłumaczenia świadczą o coraz
bardziej upadającej randze Gazety Wyborczej.Ośmieszyliscie siebie a nas
upokorzyliscie.Nigdy tej wzgardy Wam nie zapomnimy.Piszę w imieniu kilkunastu
tysięcy ludzi dla których ta gra była czymś więcej niż grą.
Obserwuj wątek
    • Gość: KOLEJORZ Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:17
      Henry gratulacje!!!
      Kto był na meczu ten wie co to była radość z tej bramki!!!
      Oby tak dalej!!!!
      • Gość: ja Re: Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.core.lanet.net.pl 26.02.07, 23:01
        Oscary? Może jeszcze piłkarskie Noble? Co za kretyn takie nazwy wymyśla???
      • Gość: :) Re: Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: 87.205.12.* 27.02.07, 10:10
        HENRYK KWINTO SUPERSTAR !!!!
    • Gość: wjt Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.62.jawnet.pl 26.02.07, 21:19
      własnie - dlaczego nie ma PIŁKARZYKÓW???????????????????????
      • to_ti Przesada! To Matusiak powinien być piłkarzem roku 26.02.07, 21:27
        Ebi nie udźwignął ciężaru na MŚ....

www.foto-tel.pl/
        • Gość: ws Re: Przesada! To Matusiak powinien być piłkarzem IP: *.toya.net.pl 27.02.07, 09:44
          A Matusiaka w ogóle na MŚ nie było :P
          I uważam, że Radek w niczym lepszy od Smolarka nie był. Możliwe, że w tym roku
          pokaże na co go stać (jeśli wstanie z ławki), ale 2006 rok należał do Ebiego.
    • marek_solon Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku 26.02.07, 21:27
      no i bardzo dobre te decyzje, tylko ja bym mimo wszystko postulował np Reissa
      jako najlepszego napadziora.

Bo Matusiak jest przereklamowany;)

pilkazzaklawiatury.blox.pl
      • Gość: ponad Re: Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:32
        a gdzie jest Golański, Reiss, Boruc!!!
    • Gość: ponad Boruc powinien wygrać Oscary 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:36
      Imprezą roku były mistrzostwa, a tam tylko Boruc dobrze zagrał, zaś Ebi zagrał
      słabo a później wogóle nie grał
      • jack.torrance Re: Boruc powinien wygrać Oscary 2007 26.02.07, 21:38
        Ebi na MŚ zagrał nienajgorzej. A potem, jesienią w eliminacjach ME był
        nieziemski.
      • Gość: mmm Re: Boruc powinien wygrać Oscary 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:57
        Boruca chcą w Milanie czy Arsenalu!!!
        Oskary jakie to orginalne, brawo!!!
    • Gość: muka! Re: Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.aster.pl 26.02.07, 21:48
      To znaczy imie Twe Kilkanaście Tysięcy?
      • Gość: korsarz Re: Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:51
        jestem kibicem Legii, a oskary dla Fabiana i Bronka mnie ubawiły ponad miarę :)
        to jakaś farsa jest... Bronek w lidze zagrał może dwa dobre mecze przez cały
        rok, a Fabian miał pół roku dobre a drugie pół tragiczne... już sto razy lepsi
        byli odpowiednio Dolha i Choto (Cleber, Hernani)
    • Gość: korsarz farsa a nie oskary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:52
      jestem kibicem Legii, a oskary dla Fabiana i Bronka mnie ubawiły ponad miarę :)
      to jakaś farsa jest... Bronek w lidze zagrał może dwa dobre mecze przez cały
      rok, a Fabian miał pół roku dobre a drugie pół tragiczne... już sto razy lepsi
      byli odpowiednio Dolha i Choto (Cleber, Hernani)
    • Gość: Crusader Oscary 2007 rozdane IP: *.range217-42.btcentralplus.com 26.02.07, 21:53
      Polscy piłkarze, polska liga i Oscary ???
      To chyba jakaś kpina.

To tak jakby porównywać Bollywood z Hollywood.
      Żałosne stadko grajków, gdzie najlepsi najwyżej próbują zaglądnąć do
      przedsionka prawdziwej piłki nożnej.
      Żenada - można przynajmniej zaproponować jakąś inną nazwę dla tych nagród.
    • Gość: kibol Re: Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:01
      Coś mam wątpliwość czy te Oskary są uczciwie nadane poprzez głosowanie choćby
      Mecz Roku?????????????????????/
    • Gość: byk najlepszy i najgorszy dziennikarz roku IP: 62.89.80.* 26.02.07, 22:01
      ciekawe czemu pismaki boją sie poddać pod osad czytelnikom czy
      sluchaczom/Najlepszy dziennikarz od pilki-1stefan Szczepłek 2.Dariusz Czernik
      3Roman Hurkowski Najgorszy 1.Roman Kolton 2Robert Błonski 3 Godlewski i
      Stanowski.
    • Gość: wz Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:02
      Trochę mnie zaskoczyły wyniki tej zabawy.
      1.Najlepszy bramkarz Fabiański w klubie przez pół rundy nie grał! Moim zdaniem
      Dolha z Wisły
      2.Obrońca moim zdaniem Choto (mimo że jestem kibicem Lecha)
      3. Napastnik Matusiak albo Reiss (mnóstwo asyst)
    • Gość: reks Golański okradziony IP: 62.89.80.* 26.02.07, 22:04
      Gdyby przy nazwisku Golanskiego ,przynależnosć klubowa brzmiala Legia bylby
      zdecydowanym zwyciezca.Na co bezwzglednie zaslużyl.
    • Gość: ek Najlepszy ekspert Canalu+ Wit Żelazko IP: 62.89.80.* 26.02.07, 22:04
    • Gość: topek Viva Belchatow !!! :) Re: Oscary 2007 rozdane IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.07, 22:06
      No i moja GieKSa zdominowala impreze
      Mam nadzieje, ze bedziemy mieli teraz taka serie jak SKRA w PLSie :)

topek (belchatowianin na emigracji)-> jak zawsze pozdrawiajacy
      • Gość: nehemot Viva Belchatow !!! :) Re: Oscary 2007 rozdane IP: *.promax.media.pl 27.02.07, 08:33
        Będzieci mieli serię za państwowe pieniądze, Lubię sport, ale to chyba z lekka paranoja, że rano włączam expres, żeby się napić kawy i już staję się waszym sponsorem
    • Gość: lissteck plebiscyt oszustów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:17
      Najlepszy bramkarz Orange Ekstraklasy: Łukasz Fabiański (Legia Warszawa)

Najlepszy obrońca Orange Ekstraklasy: Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa)

Czy w polskiej piłce zawsze wszystko musi być wykiwane?
      • Gość: mirek.nou Re: plebiscyt oszustów IP: *.aster.pl 27.02.07, 11:54
        Nie czaję, jak to możliwe, że Fabiański cokolwiek wygrał !
    • Gość: do zibiego Re: Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.gorzow.mm.pl 26.02.07, 22:46
      Tą radość z piłki popsuli wam sami piłkarze a nie wyborcza... bo wygrywa,
      remisuje, czy przegrywa się na boisku, a nie w szatni czy przy zielonym
      stoliku... polecam trochę lodu na twarz...
      Jeśli jesteś zibi kibicem Arki, to polecam przerzucić się na szachy, tam
      wszystko gracze ustawiają:)
    • 1europejczyk Gdyby w Angli najlepszym obcokrajowcem wybrali 26.02.07, 23:10
      Polaka i napisali tylko jego nazwisko i angielski klub w jakim gra, nie
      wspominajac skad pochodzi, podniosl by sie wsrod, nie tylko polskich kibicow,
      "swiety" protest o dyskryminacje Polakow w Europie !
      Szanujmy innych tak jakbysmy chcieli by nas szanowano.

Re: Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku
    • tubelius Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku 26.02.07, 23:17
      moglaby cos wyborcza zrobic bo nie da sie ogladc
      laduje sie po kawalku a tak powoli ze zdazylbym isc do sklepu i spowrotem i
      dalej nie zaladowaloby sie
    • Gość: Skorpion Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:28
      Nie mam pytań.Wszyscy OK , tylko nie Fabiański .Cienias i tyle .Kto go promuje?
    • Gość: smoki Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:28
      a ja z innej beczki...mam pytanko...co z pilkarzykami ??:P
    • Gość: Robuś Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.echostar.pl 27.02.07, 20:25
      po co głosowanie na mecz roku skoro i tak robicie przekręt i wybieracie ten
      mecz który wam pasuje, my kibice znów jesteśmy oszukani, na boisku rolują nas
      piłkarze i sędziowie a poza nim dziennikarze wstyd panowie i Fabiański
      bramkarzem roku hahahahahahha
    • Gość: zboro Re: Oscary 2007 rozdane: Smolarek piłkarzem roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.07, 21:10
      a co z Piłkarzykami bo ja czekam na ten konkurs a net mi nie działał jakiś czas
      i jestem nie w temacie?? Proszę o wyjaśnienie ewentualnie o jakiegoś linka do
      artykułu o piłkarzykach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka