Gość: novi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 16:57 aż mnie dreszcze przeszły ciekawe, na co zachorował Rasiak... idę sobie zroibć przedmeczowego vifona. piwo już się chłodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiniol Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertelno.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:15 nie dostał odpowiedniej dawki drewnochronu, ważne że mój ex-mąż gra:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:18 no tak... korniki zaatakowały. tak naprawdę jednak kochamy grzesia jak własnego brata. pozdrowienia dla wasyla. niech żeberka ebiego szybko się zasklepią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiniol Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:20 3mamy 3mamy !!!!! Grzesio to mój zaginiony przed laty brat, Muraś gdzie jesteś hop hop! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:22 muraś? łyżeczki... tylko z kim? chyba z radomskim tym razem. chociaż radomski woli kobiety. i to w mundurach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiniol Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:24 ja tam wole kowadełko z Gargułą, [sorry Krzynio, ale z ex-mężem asie tego nie robi].z Rasiaka nici ostatnio rzadko kłamie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:27 no tak, gargułę to mi zostaw w spokoju, weź sobie matusiaka. pozwalam. i pamiętaj, jak dla nas to pan artur. szacuneczek musi byc. usiądź na nosie grzesia i zapytaj czy jest wodą :)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiniol Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:31 ej, no nie bądź cham! bierz se Maćka, a Matusiak....pssssyyy! no a na pana Artura lepiej nawet nie patrzeć, jego wzrok zarezerwowany jest dla kogo innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:34 psssssssssyyy. maciek to tylko z milosci do kapitanow. a wzrok artura lubi stara drzymonta. powiedziala mi ostatnio. ale nie mow marcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cure Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.ghnet.pl 24.03.07, 17:47 W żartach idziecie po bandzie. Tego z Żewłakowem nie zrozumiałem. Jest w składzie czy go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
student.kielce.pl Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertelno.. 24.03.07, 17:17 Trzymać kciuki za Polaków!!! A już niedługo mecz w Kielcach!!! 6 pkt w naszym zasięgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszoniaki transmisja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:20 wie ktos, gdzie w necie możńa to obejrzeć? BO w pracy siedzimy... pls Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna nikt Re: transmisja IP: *.chello.pl 24.03.07, 17:48 w pracy, a tu mecz...? tu macie rozpiske: www.myp2p.eu/Matches/Match3.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfga Re: transmisja IP: 212.182.35.* 24.03.07, 17:48 topic up jest to w necie gdzies? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertelno.. 24.03.07, 17:36 A będzie 5:0......... a e a e a o !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:37 morfeusz_1 napisał: > > > A będzie 5:0......... a e a e a o !!! > > 69:0 i osiągnę pełną satysfakcję. albo chociaż 6:9 dla nas. ale bardziej prawdopodobne jest to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:38 pozdrowienia dla drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:43 wysyłając smsa do mamy, że schowałam już rosół do lodówki, musiałam wpisać hasło "bolid". to chyba dobry znak? sama nie wiem co ma piernik do wiatraka. a Małysz stawia na 3:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:47 szczęśliwa flaga ze śladami zębów i śliny po meczu z Finlandią i Portugalią została wyciągnięta. A Żewłakow jest bucem, może go bozia pokarała. Też wolałabym Tomasza K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:48 Gość portalu: novi napisał(a): > szczęśliwa flaga ze śladami zębów i śliny po meczu z Finlandią i Portugalią > została wyciągnięta. A Żewłakow jest bucem, może go bozia pokarała. Też > wolałabym Tomasza K. po meczach, po meczach. polskiego uczył mnie Euzebiusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiniol Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:47 ej 6:9 musi być, dla każdego po jednej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:47 Przecież jest Żewłak w pierwszym składzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:48 no wlasnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qusseck Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertelno.. IP: *.bb.sky.com 24.03.07, 17:48 Numer 14 - Michal Zewlakow, cos nie wiemy co piszemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:50 haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:51 kompletnie, konkretnie to pomaga jak mało co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: cośtam IP: *.ostnet.pl 24.03.07, 17:50 Zczuba: "17:39 Są już pełne składy z numerkami Polska: 1-Artur Boruc - 13-Marcin Wasilewski, 6-Jacek Bąk, 2-Dariusz Dudka, 14-MICHAŁ ŻEWŁAKOW" "17:42 Ze składów wnioskujemy, że urazu nabawił się także Michał Żewłakow. Nie ma go nawet na ławce." Siostra Leokadia mówi - "nie pijcie od południa gdy mecz grany jest o 18." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Żewłakow??? IP: *.chello.pl 24.03.07, 17:51 a numer 14 na lewej obronie to atrapa? Napisalibyście lepiej, co jest z transmisją w TV... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Żewłakow??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:53 dobra idę oglądać. nie będę wam już jechać po bandzie. kompletnie nie. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zig Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertelno.. IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 24.03.07, 17:54 Super relacja - podoba mi sie wasze poczucie humoru. serio. narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierozgarnięty Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.gbn.pl 24.03.07, 17:59 Znowu bałwanienie do kwadratu.Już nie wiem kto jest najdowcipniejszy w Polsce. "Z czuba" czy mann i materna. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Skoro Małysz nie może pozdrowić rodziny 24.03.07, 18:02 To niech pozdrowi Maryśkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Reklamy na czas humnu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:04 tvp2 na czas hymnu azerskiego postanowilo puscic blok reklamowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertelno.. IP: 81.210.75.* 24.03.07, 18:05 17:58 Adam Małysz stawia na 3:0. bez przesady. azerzy tyle nie strzelą. Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 Goooooooooooooooooooooooollllllll llll 24.03.07, 18:08 Fajnie sie zaczyna :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 Re: Goooooooooooooooooooooooollllllll llll 24.03.07, 18:09 Cholera już 2 :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tao Re: Goooooooooooooooooooooooollllllll llll IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.07, 18:12 No dobra ale to ze wy mylicie krzywego krzynowka z zurawskim to juz lekka przesada... nie czepiajta sie szpaka ;] pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 Re: Goooooooooooooooooooooooollllllll llll 24.03.07, 18:38 Ehhh.... mozna iść spać :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thelima Tjaaa Adam sięgnie po srebną kulę... IP: *.aster.pl 24.03.07, 18:12 Szpakowski at it's best ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj nudoo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:33 obudźcie mnie jak się zrobi ciekawie :P (cholera, ale głód meczów naszej rep. w piłce nożnej, trzyma przy telewizorze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Islandczyk Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:33 A Szpakowski wciaz uparcie twierdzi ze sedziuje Jacobsen, a sedzia naprawde sie nazywa Jacobson (przy okazji: nazwisko kazdego Islandczyka konczy sie na -son, a kobiety -dottir). Mala rzecz a cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djtajga Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:38 Golllllllllllllllllllllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3:0 nudaaa! Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.chello.pl 24.03.07, 18:39 kurcze nudno tylko 3:0 :) liczylem na wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak Realizacja dźwięku na tvp - Fatalna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:54 . Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel 24.03.07, 18:56 A będzie 5:0......... a e a e a o !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seeb Szpakowski ok. 25. minuty IP: *.intelinet.pl 24.03.07, 19:01 "Przypominamy - bąki Dudka strzelcami bramek" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertelno.. IP: *.chello.pl 24.03.07, 19:01 s20.bitefight.pl/c.php?uid=16573 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 19:02 Wlasnie zgasilem tv. Tego nie da sie ogladac z tym komentarzem. lepiej juz spedzic czas na obiektywnej, profesjonalnej i z przymruzeniem oka transmisji z czuba. Szpakowski czytal cos o Lenczyku! Brawo, znaczy uczy sie do zawodu. Pomylil Wasilewskiego z Lobodzinskim (oczywiscie nie przyznal sie do bledu), gramy juz jak Wlosi, Gargula to prawie Pirlo, a w Palermo juz zacieraja rece, bo przeciez Gargula to prawie ;-) ich pilkarz (bedzie cieplo na tej lawce). Trzeba tez cos dodac o Mirku poecie-wazeliniarzu Trzeciaku, ktory tak pieknie opowiada o jakichs zewniakach, o wspanialym Gargule, Zurawskim i chyba zapomnial, ze gramy z Azerbejdzanem.... zal. czy naprwde nie ma kogos lepszego kto by to skomentowal profesjonalnie, bez frazesow i z sensem? To dno jest przeciez, ale tak juz od rana, bo przeciez w Planicy tez gwiazdy: Tajner, Szaran, Heller i Kurzajewski... eh.. szkoda sie denerwowac. I kto za to placi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.chello.pl 24.03.07, 23:00 Pan płaci, pani płaci, my płacimy. Społeczeństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bookie Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.bulldogdsl.com 24.03.07, 19:02 Panowie trzymac tak dalej postawilem dzisiaj u bookmakersow 1 funta na 6:0 dla Polski. Jeszcze 3 gole i dostane 20 funciakow z nawiazka. Polska Gooooola!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel 24.03.07, 19:12 będzie 5:0.... 4...żuraw 5...jeleń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8ug Re: Polska - Azerbejdżan. W drodze ku nieśmiertel IP: *.icm.edu.pl 24.03.07, 19:12 kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn kretyn Odpowiedz Link Zgłoś