Dodaj do ulubionych

Do Zbigniewa Bońka

• Gość: krd Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 16.04.07, 00:18
      fakt. stec to buc nad buce. mam juz szczerze dosyc tych jego artykulikow.
      • arius5 Stec, znajdz lepsze rozwiazanie, posluchamy. 16.04.07, 01:43
        No, sluchamy panie Stec, jak to mozna zrobic lepiej ?
        • Gość: Tolek a ty bez pomyslu ? IP: *.1.251.72.1dial.com 16.04.07, 16:13
          te forum pelne fachowcow, dziwne ze ty tak bez pomyslu...
    • Gość: Olej Do Zbigniewa Bońka IP: *.marton.net.pl 16.04.07, 00:18
      Stec plecie glupoty
    • Gość: łodzianka Do Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 00:26
      o ku.. jakie wy macie problemy. dla mnie polskiej ligii może wogóle nie być.
      jak mam ogladac tych patałachów w akcji to aż mnie ściska nie powiem gdzie. pan
      stec pisze naprawde madrze. popieram go w 100% a jak polska piłka nie moze sie
      oczyscic sama niech najlepiej zniknie z tego świata. jak mam ogladac blokersów
      jadacych na mecz widzewa to wole zeby ten klub zostal zlikwidowany!!!!!!!
    • pawel-strzalka Re: Do Zbigniewa Bońka 16.04.07, 00:30
      co fakt, to fakt, ograniczenie spadkowiczów do Arki i Górnika bez względu na
      wyniki jest zabójstwem dla sportowej rywalizacji, ale:
      1. nie przyznanie walkowerów było by niesprawiedliwe, mecze nie zostały
      rozegrane w terminie, kluby były zawieszone i wszystko odbyło się zgodnie z
      przepisami
      2. Boniek nie jest królem polskiej piłki i nie podejmuje decyzji jednoosobowo
      3. Przypominam, że w dole tabeli oprócz Widzewa jest jeszcze kilka zespołów,
      którym ta decyzja jest jeszcze bardziej na rękę, bo tylko cud mógłby je uratować
      przed spadkiem, ale jak widać lepiej swoje żale wylać na Widzew, podobnie czynił
      Jasiu Tomaszewski do momentu gdy zakneblowano mu wreszcie usta, po tym jak
      przyznał się że sam brał udział w łapówkarskim procederze
    • Gość: Stach Do Steca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 00:35
      Stecu najsłynniejsi polscy piłkarze to Lubański i Deyna. A ten rudzielec nie
      mógł by nawet za nimi butów nosić. To tylko komercyjny hochsztapler.
    • Gość: GórnikZabrze Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.04.07, 00:51
      Powinno sie rozegrac na boisku a nie przy stoliku!
      To jeste przykre ze tak sie ciagle dzieje...
    • Gość: many Do Zbigniewa Bońka IP: *.wro.vectranet.pl 16.04.07, 00:51
      ostre słowa, ale prawdziwe !!
      • Gość: hansolo Pogonić patałachów IP: *.sds.uw.edu.pl 16.04.07, 00:55
        • Gość: hansolo Re: Pogonić patałachów IP: *.sds.uw.edu.pl 16.04.07, 00:59
          Rozgonić towarzystwo i tyle, za każde kupienie meczu ligę niżej, w skrajnych przypadkach wywalić z rozgrywek. Niech by rozgrywki OE miałybyć zawieszone na rok czy dwa - to tylko uzdrowi sytuację. A nie się głaskają po głowach - Arka i Łęczna powinny być wywalone teraz, wszystkie ich mecze w tym sezonie unieważnione a do OE w następnym roku awansowałyby 4 zespoły.
          • Gość: cornholio Re: Pogonić patałachów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:49
            Biedni pilkarze Arki, ktorzy nie wiedza za co zostali ukarani, czy tez zostali
            ukarani nie za swoje czyny? (jakos tak chyba jest napisane) :D:D:D:D:D:D

To moze, szanowny redaktorze, w ogole nie karac, tym bardziej, ze przeciez Arka
            przyznala sie do winy. Kpina i smiech na sali. Zgadzam sie z tym, ze
            zawieszenie na te pare spotkan bylo bardzo glupie (no ale przeciez GW byla na
            miejscu i wie, ze za wszystkim stoi uklad), no ale skoro juz relegowano druzyny
            o te 2 klasy, to nie lepiej bylo je wyrzucic od razu do konca sezonu? Bo o co
            teraz graja Ci pilkarze? O to, czy gdy juz odejda po calej Polsce, juniorki obu
            klubow zaczna gre od 3, czy 4 ligi? Kary powinno sie oglosic po sezonie,
            niestety, PZPN padl ofiara presji opinii publicznej i mediow (w tym goracej
            oredowniczki GW), aby surowo karac uczestnikow korupcyjnej afery. Poniewaz na
            chwile sprawa umilkla, pojawily sie glosy, ze to uklad, ze znowu wszyscy sie
            wywina od odpowiedzialnosci etc.
            Dziwi mnie tez strasznie, czemu podejmujac decyzje o karach dla tych dwoch
            klubow, nie zdecydowano jednoczesnie o sankcjach dla zespolow z drugiej ligi? I
            czemu tak nagle wszystko ucichlo w sprawie Zaglebia Lubin, na ktorego kupowanie
            spotkan byla ponoc masa dowodow we wroclawskiej prokuraturze?

Co do tego, ze gdy nikt nie spada liga traci na emocjach, nie ma chyba
            watpliwosci. Ale co proponujecie? Spuscic 4 ostatnie druzyny, a 5 kazac grac
            baraz? I kto ich zastapi? Prosze przeanalizowac wyniki czolowych klubow II ligi
            od poczatku rundy wiosennej, a dojdziecie do wniosku, ze nikomu z czolowki tak
            naprawde nie zalezy na wejsciu do OE. Jasne, bedzie euforia kibicow, radosc
            lokalnych spolecznosci, ale juz grzejacym cieple posadki pilkarzom, czy
            dzialaczom, ktorzy musieliby wysuplac wielokrotnie wyzsze sumy na utrzymanie
            klubu moze byc to wybitnie nie w smak. Jakie wyniki padly w kolejce ostatniej i
            w kolejkach poprzednich? Wszystkie w sportowej rywalizacji? Handel punktami,
            czy moze jeszcze gorzej...sabotaz? A moze jest tak, ze druzyny z 2 ligi wejda
            do OE niejako za kare?
            Pozdrawiam
            • Gość: max ale pieprzysz koleś IP: *.4web.pl 16.04.07, 11:47
              nikt nie ma wątpliwości co do zasadności kary tylko dlaczego jednym przyznaje
              się punkty przy zielonym stoliku(Widzew, Płock), a drudzy muszą z "kanciarzami"
              mimo wszystko grać i punkty wywalczyć na boisku. czemu miało służyć to dwu
              kolejkowe zawieszenie? odpowiesz mi na to pytanie czy dalej będziesz bredził?
              • Gość: Wielki Ja dobrze mu odpowiedziales ! IP: *.1.251.72.1dial.com 16.04.07, 16:18
                Gość portalu: max napisał(a):

> nikt nie ma wątpliwości co do zasadności kary tylko dlaczego jednym przyznaje
                > się punkty przy zielonym stoliku(Widzew, Płock), a drudzy muszą
                z "kanciarzami"
                > mimo wszystko grać i punkty wywalczyć na boisku. czemu miało służyć to dwu
                > kolejkowe zawieszenie? odpowiesz mi na to pytanie czy dalej będziesz bredził?
                • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 16.04.07, 16:24
                  max jesteś głupkiem czy tylko takiego udajesz????
                  Zawieszenie oby klubów było niezbędne aby sprzedawczyki przyznały się do winy!!!
                  PS. Jak dla mnie powinno się anulować totalnie wyniki tych drużyn w obecnym
                  sezonie!!!
        • los_chlopakoss Boniek, Listkiewicz, Kolator - Republika Kolesiów 16.04.07, 11:42
    • Gość: turtl Brawo Stec ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 00:58
      By odnaleźć się w ciemności trzeba krzyczeć. Najgłośniej jak się da. I nie przestawać wierzyć, że to pomoże.
    • Gość: Hebzio Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 01:05
      Obojetnie czy p Stec jest idiotą czy nie, Boniek robi sie na drugiego
      Tomaszewskiego i wiadomo z kombinuje. Niy taki wielki w dupe włoch a tu sie
      obraza tu sie gniewa. Panie Boniek DO DOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gsg Genialny artykuł!! IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 01:10
      Dobitnie ukazuje jakie układy rządzą polską piłką i kto ma przywileje u
      związkowych skorumpowanych leśnych dziadków.
      Brawa dla Pana Panie Stec!
    • Gość: Bartolini777 Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.smrw.lodz.pl 16.04.07, 01:22
      Ludzie, którzy piszą takie bzdury, jak szanownie wielmożny red. Stec nie kukają
      kto jest kim w polskiej piłce nożnej. Jeśli nie łapiesz, że masz co jeść dzięki
      Panu Bońkowi, to już nic nie pisz o tym abo pisz w Fukcie. Nie pozdrawiam
      red.Steca,bo chyba nie na za co. I tak to skasują bo prawda w oczy kole!
      Słabo Stecu ale wierszówka na koncie będzie i wszystko się zgadza jak dla
      ciebie, nie?. Dogadaj się ze Spoconym Jankiem T., może podpowie jeszcze jakiś
      pomysł na artykuł.Jesteście siebie warci. Przykro mi z twojego powodu.
      Bez odbioru......
      • Gość: b Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.biskupin.wroc.pl 16.04.07, 01:27
        straciles czlowieku caly moj szacunek.wiadomo ze kazdy o swoja dupe sie martwi
        ale kiedys myslalem ze najlepszy polski pilkarz bedzie cos soba
        reprezentowal...od dzisiaj sram na ta nasza lige.po co to ogladac skoro i tak
        kazdy moze zrobic tak zeby jego druzyna nie spadla.3h sie liczy, nic wiecej
      • Gość: Pan Z Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.acn.waw.pl 16.04.07, 01:59
        Bartolini, bo nie kumam o co ci chodzi?? Moim zdaniem Stec ma 100% racji. Boniek
        nakrecil 3 pkt dla nedznego Widzewa i nie prostestowal zeby Dmoszynski & Co
        awansowali do polfinalu PP. Moim zdaniem jest to skandal. To co robi PZPN to
        jest niezrozumiala dla mnie masakra. Ale jak widac Kolator Listkiewicz i inni
        nigdy nie znikna z naszej pilki. Listkiewicz nic nie zmienil w tym skostnialym
        zwiazku po zdjeciu ekipy SP Dziurowicza. Bo nie chodzilo o zmiane metod tylko o
        zmiane ludzi. Napisz (jesli potrafisz) co to znaczy ze dzieki Bonkowi Stec ma co
        jesc?? Bo ty masz taka PiSowska mentalnosc... "Pan Stec nie kuka", wiec
        wytlumacz tym nie kukajacym o co chodzi zeby kukac zaczeli a nie mow tylko o
        "czyms" i ze nikt "tego" nie rozumie... chyba nie dasz rady co??
    • Gość: ghdf boniek to zakala polskiej pilki IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 01:33
      wstyd!!
    • Gość: emce rudy foszusc IP: *.gemini.net.pl 16.04.07, 01:33
      a czego mozna sie spodziewac po rudym oszuscie
    • Gość: adam Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 02:13
      Brawo!! swietny tekst, swietny artykul. ale Boniek nie zareaguje, wstydzi sie.
      jest tak samo umoczony jak wszyscy. niestety :(
    • Gość: Misio (RTS) Do Zbigniewa Bońka IP: *.pienista.net 16.04.07, 03:30
      Przyczepianie się do Widzewa i Wisły, że dostają walkowery, to jakiś debilizm.
      To oczywiste, że jeśli PZPN kogoś zawiesza i ten ktoś nie gra meczu, to zawsze
      należą się walkowery. Natomiast w tej konkretnej sytuacji Arka i Górnik powinny
      zostać natychmiast zdegradowane, a wszystkie mecze rozegrane z tymi klubami
      powinny być uznane za niebyłe, lub zweryfikowane, jako walkowery. Natomiast
      święta prawda, że kompletnie bez sensu jest to, że na dole tabeli nie ma o co
      walczyć. Mimo natychmiastowego relegowania dwóch drużyn zasady na dole powinny
      zostać takie same - dwa spadają, jeden baraż.

PS
      Już nie mogę słuchać tego obrzucania się mięsem przez półmózgów (nie ważne z
      jakich klubów - z mojego Widzewka też się czasem zdarzy). Ja tam na przykład i
      ŁKSowi dobrze życzę, a nawet Legii (nie żebym ich lubił jakoś nadmiernie, ale
      bez takich marek liga polska nie istnieje).
      • Gość: Don King nowomowa pismakow w dialogu z Bonkiem IP: 74.12.99.* 16.04.07, 05:49
        Nie da sie zaprzeczyc ze Boniek to swiatowej klasy pilkarz, i czlowiek znajacy
        sie na biznesie, oraz organizacji klubow. Widzial w zyciu to co najlepsze.

Pismaki ktore niewiele w zyciu widzialy, jesli juz z nim polemizuja, to
        przynajmniej nie powinny uzywac "swojskiej nowomowy" ktora swego czasu
        poslugiwal sie Wlodzimierz Ilicz Lenin (np. komunizm to elektryfikacja)(nasza
        liga zdycha)
        • Gość: grzes Re: nowomowa pismakow w dialogu z Bonkiem IP: *.nwrk.east.verizon.net 16.04.07, 07:47

a wiesz popre tu lenina
          mozesz mi powiedziec w ktorym roku skonczono elektryfikacje Polski a w
          ktorym Wloch????????????????????
      • Gość: jarek Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:37
        Sensownie piszesz.
    • Gość: janusz Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 16.04.07, 06:26
      dołaczam sie do pytania!
    • Gość: b_lebowski Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.ten.net.pl 16.04.07, 06:54
      Idioci to wy, którzy bronicie Bońka.
    • Gość: janusz Zostaną huligani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:11
      Bylem wierynym kibicem OE. Ale teraz juz nie mam sił patrzeć na ten cyrk. Na
      stadionach zostaną już chyba sami huligani, którym nie zależy na rywalizacji
      sportowej.
    • Gość: DRaco Do Zbigniewa Bońka IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.07, 07:18
      Tak, Boniek nie odpowiada tylko za gradobicie i koklusz. A w ogóle to sam kupił
      te wszystkie mecze Arce i Górnikowi, żeby ich teraz zdegradować i utrzymać Widzew.
    • Gość: piter Do Zbigniewa Bońka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:31
      Boniek Ty małpo ruda spadaj do Wloch,niechcemy Cie ogladac
      • Gość: grzes Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.nwrk.east.verizon.net 16.04.07, 07:56

no coz dla mnie BOniek jest zawsze splamiony to slawne 5 zl za podpis dla
        dziecka byl wtedy amatorem i juz dyktowal swoje stawki to co teraz sie zmienil
        zaczal lubiec kibicow , fanow i bedzie robil cos dla nich i sportu tylko
        ksa i po trupach do przodu
        • Gość: Ewa Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:05
          Patrzcie ile tu nazwisk: Widzicie tu Bonka????

Decyzja Zjazdu PZPN o tym, że na koniec sezonu nikt bezpośrednio nie spada z ekstraklasy oprócz
          klubów zamieszanych w ustawianie meczów szkodzi polskiej piłce i sprzyja korupcji - mówi Andrzej
          Rusko.
          Przegląd Sportowy: Szefowie PZPN nie konsultowali projektu uchwały z Ekstraklasą SA?
          Andrzej Rusko: Mówili, że konsultują, ale kompletnie zlekceważyli nasze zdanie. W poświąteczny
          wtorek ja oraz szef Rady Nadzorczej Ekstraklasy Leszek Miklas i dyrektor zarządzający rozgrywkami
          Bogdan Basałaj spotkaliśmy się z prezesem Michałem Listkiewiczem, wiceprezesem Eugeniuszem
          Kolatorem, rzecznikiem związku Zbigniewem Koźmińskim i szefem Departamentu Prawnego Andrzejem
          Wachem. Tłumaczyliśmy im, że taka uchwała szkodzi polskiej piłce, że w ogóle nie należy jej na
          Zjeździe dyskutować, bo nerwowy pośpiech jest tutaj szkodliwy.

I nie przyjęli tych argumentów?

Niektórzy nam przytakiwali, więc miałem wrażenie, że rozumieją, o czym mówimy. A jednak w czwartek
          zadecydowano, że z ligi nikt bezpośrednio nie spada. Przecież prowadzący obrady Kolator mógł po
          prostu powiedzieć, że dzisiaj takiej decyzji nie trzeba głosować.
    • Gość: mirek Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:45
      Pnie Stec. Zgadzam sie z Panem ze decyzje PZPN są złe. Ale niech Pan się puknie
      w czoło i przypomni sobie, jakie pochwały pisaliscie w gazecie o wspaniałych
      działaczach, seriach zwycięstw piłkarzy, zasłuzonych awansach do ligi,
      tymczasem była to lipa.
    • Gość: Mieszko I Re: Do Zbigniewa Bońka IP: 80.54.108.* 16.04.07, 07:56
      Boniek idiota, Stec też idota. Gdzie i kto jest wobec tego prawy, sprawiedliwy,
      godny zaufania??? Czy ta Polska to jest rzeczywiście jedno wielkie bagno,
      szambo i 3 metry mułu??? Z tym krajem ani w tym, kraju rzeczyswiście nic i
      nigdy już sie nie da zrobić??? Gdzie te szlachetności, gdzie prawda, gdzie ten
      demonstrowany wszędzie katolicyzm z jego Dekalogiem i demonstrowaną od święta
      świętoszkowatością??? TO ISTNY GRAJDÓŁ Z PIEKŁA RODEM.
      • Gość: kx TO istny grajdół z piekła rodem IP: *.spray.net.pl 16.04.07, 08:52
        Zgadza się!!!:)
      • Gość: soccio Sami jestecie idioci. Stec ma rację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 09:13
        Odkąd to zmienia się reguły w trakcie gry. Robią was w bambuko. Zdzieracie
        gardła a mecze są utawiane. Teraz ustalili że jak ktoś zajmie miejsce spadkowe
        to nie spadnie. Żenada i dziadostwo. Takie idiotyzmy są tylko możliwe w kraju.
        A wy jeszcze bijecie brawo i czepiacie się dziennikarza który dobrze
        zdiagnozował sytuację. Taką piłkę to ja pier... i takich kibiców też. Dobrze ze
        jest siatkówka
    • Gość: karolew Do Zbigniewa Bońka IP: *.range86-146.btcentralplus.com 16.04.07, 08:04
      red. Stec jest bezradny i szuka winnych.
      tyle że akurat szuka nie tam gdzie potrzeba.
      taka retoryka i myślenie a la J.Tomaszewski.
    • Gość: Foka13 Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:13
      Oto cała prawda.Czy ktoś jeszcze ma złudzenia? Panie Stec jestem z Panem!
    • Gość: JANas Jest prosty sposob. Przestancie chodzic na ta lige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:26
      i a na reprezentacji caly czas wygwizdujcie dzialaczy centrali. Skutek gwarantowany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka