Gość: fred IP: *.chello.pl 15.04.07, 23:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezoon Do Zbigniewa Bońka 15.04.07, 23:30 co prawda to prawda bagno ta nasza liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stec? Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:08 A ten Stec to kto???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Świetny piłkarz, kiepski trener, żałosny megaloman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:04 Tyle o Bońku, który puszy się, choć braki ogłady i wykształcenia wyłażą przy każdej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Świetny piłkarz, kiepski trener, żałosny mega 16.04.07, 17:48 Gość portalu: elvis napisał(a): > Tyle o Bońku, który puszy się, choć braki ogłady i wykształcenia wyłażą przy > każdej okazji. <a najlepiej zaszyj sie ruda malpo w gaju i nie wychylaj lba durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jartadek Re: Do Zbigniewa Bońka 16.04.07, 11:10 Masz rację, z tym, że normalnie zwykłe bagno ma dno, a bagno polskiej piłki nożnej jest bezdenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacu Dlatego Wyborcza dostaje baty od Axla na rynku IP: *.devs.futuro.pl 16.04.07, 11:37 Naprawdę Panie Rafale Pan nie domyśla się dlaczego dostajecie bęcki od Niemców? Mieliście największy udział w rynku a teraz. Ciekaw jestem dlaczego?: 1. Bo zupa była za słona? 2. Bo znów nie miła orgazmu? 3. Zero obiektywizmu i upolitycznienie waszej gazety? A i jeszcze jedno panie Rafale: LEGIA MISTRZ, MISTRZ, MISTRZ.....;) Ja proponuję rzeby Pan zapłacił jakieś pani w lokalu żeby dosiadła się do Bońka a Pan mu pstryknie fotke Odpowiedz Link Zgłoś
util Hehe, chciałbyś... GW leje Niemców :] 16.04.07, 12:56 Baty od Niemców? Niech Dziennik choć spróbuje się zbliżyć dopoziomu sprzedazy gazety. Patrz i płacz :P I nie pisz już bdzur biedaku. wirtualnemedia.pl/document,,2102871,PBC_Wyborcza_przed_Faktem.html > Ja proponuję rzeby Pan zapłacił jakieś pani w lokalu żeby dosiadła się do Bońka > a Pan mu pstryknie fotke Tak, takie metody stosuja dziennikarzyny FAKTu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Ja masz racje IP: *.1.251.72.1dial.com 16.04.07, 16:15 masz racje > > Ja proponuję rzeby Pan zapłacił jakieś pani w lokalu żeby dosiadła się do > Bońka > > a Pan mu pstryknie fotke > > Tak, takie metody stosuja dziennikarzyny FAKTu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Do wściekłych "psów". Czytajcie napinacze IP: *.devs.futuro.pl 16.04.07, 11:52 Za to też Boniek odpowiada? ;) www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=28758 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucha Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:04 Pisząc ten artykuł nie wiem czy oglądał Pan mecz piątkowy Zagłębie-Łks,to dopiero była parodia futbolu,polegająca na tym że Hajto kopie ile ma siły w nogach a na 16m Zagłębia dopada do niej surowy napastnik Arifovic i szuka bramki na króla strzelców.2 zasada super gry to taka że Hajto wyrzuca piłkę z autu ile ma siły i ktoś tam strzela głową jak trafi!!!Skandal a Pan pisze że Widzew jest słaby.Przepraszam widzew gra słabo ale w piłkę ,a Łks jak w 5 ligach Ja kopę ty biegniesz parodia.Ztym stylem to te kluby mogą grac z leszczami lecz takich zespołów jest już mało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek zibi jest cool ale chyba nie do konca.... IP: *.dyn.grandenetworks.net 15.04.07, 23:31 gral swietnie. mowil madrze. ale w "biznesie' zibi to chyba jeden z "sopranos" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-Stec Boniek do Steca: zabijasz futbol w GW! IP: *.cable.mindspring.com 16.04.07, 05:25 Stecu jakie dragi bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-anty-stec brak poziomu, brak slow IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.07, 13:01 kolejny pacan, ktory tym glosniej krzyczy im mniej wie - klasy zero, oglady tez, wiedzy za grosz, ale dawaj - drzec internetowego ryja! zamilcz, polglowku, dla swojego dobra zwlaszcza; wszak glupio tak sie kompromitowac publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik piszesz o sobie ? IP: *.1.251.72.1dial.com 16.04.07, 16:09 Myslalem ze cos ciekawego napisales - a ty nic, tyle ze krzykliwy tytul i wymowny pesudonim. Nie masz ani klasy ani nic ciekawego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum----- IP: *.4web.pl 16.04.07, 08:51 i dzielnie bronią faceta który załatwia im wszystko przy zielonym stoliku. Dzieli nas różnica skali My zdobywamy punkty na boiskach Widzew w PZPNowskiej sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smitt Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 10:06 ja mysle ze pan Stec to ma jednak duzo racji. w swoim niebagatelnym artykule lansuje mode na tak zwanego kozla ofiarnego. poniewaz atmosfera zwiazana z dzialaniami korupcyjnymi troche juz przyschla a i pisac nie za bardzo jest o czym - to trzeba znalezc cos wyjatkowo ciekawego. juz od przeszlo tygodnia w wyborczej ukazuja sie artykuly podobnej tresci- jaki Widzew jest ZLY - zdeprawowany - ile w tym klubie kretactwa i oszustwa, a Boniek to tzw. Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - szef wszystkich szefow - wszystko i wszedzie moze. wnioskuje wiec ze za jakies 1-2 lata Widzew bedzie swietowal mistrza Polski - poniewaz na wszystkie ligowe druzyny padnie bialy strach i oddadza mecze przy zielonym stoliku Walkowerem!! Dalej wywody sa rownie ciekawe - Arka jak i Gornik to w dzisiejszej ligowej kopaninie najbardziej dotkenite kluby....przeciez spadaja z ligi!!!-jak to mozliwe!! -nie pan Stec zgadza sie z tym zeby spadaly - aczkolwiek niechetnie za co mu BRAWA!! ale jest to tylko taka drobna wzmianka- natomiast oburzenie trwa. przeciez jak spadnie Arka i Gornik - to powinny spac takze....podlug pana Steca oczywiscie Widzew z Bonkiem. nie wiadomo jak to pan Stec oblicza w swojej madrej glowce - aczkolwiek wskutek rozniczkowania oraz nadmiernego calkowania wychodza mu takowe glupotki. to ze najbardziej zagrozona druzyna jest Pogon badz Wisla Odra Gornik L czy Gornik Z to juz niestety nie jest w stanie z chlodnym umyslem stwierdzic. wywod jest doskonaly w swojej prostocie taki w stylu LepperooKaczuchowatym -jest wrog trzeba z nim WALCZYC - wiele osob co widzac na forum chwyta mysl przewodnia - Boniek Zlo Polskiej Pilki - teraz idziemy dalej - walkower dla Widzewa- olala- - w ta sprawe wole juz sie nie zaglebiac- aczkolwiek z tego co pamietam Widzew chcial grac!!! a ze kochana Areczka niestety starala sie znalezc jakies kruczki prawne i tym samym uniknac kary - to tez jest wina Bonka. trzeba tez przypomniec ostatnie swietnie artykuly pana Steca - ktory z oburzeniem stwierdza ze mistrza Polski nie bedzie - poniewaz Wisla czy tez Legiunia slabo graja w lidze chlipu chlip - ciekawe ktora z tych dwoch firm jest miloscia pana Steca. Dziwie sie kibicom z Belchatowa - Lubina - Kielc a nawet z samej Lodzi - okazuje sie ze reszta Polski nie jest godna posiadac najlepsza druzyne w pilce kopanej. kiedys dla mnie artykuly pana Steca byly ciekawym dodatkiem w Sportowym dziale gazety - teraz stanowia dla mnie niezapomniana rubryke taka w stylu Faktu. Ciekawi mnie tylko nadmiar cierpliwosci dla pana Steca od jego pracodoawcow - moze potrzebny mu jest dluzszy wypoczynek by mogl na spokojnie przeanalizowac sytuacje w polskiej pilce - i wrocic do swojego stylu z poprzednich lat. zycze duzo zdrowia - szybkiego powrotu - i przede wszystkim rehabilitacji w nastepnych wydaniach - wierze w Pana i trzymam kciuki Pzdr z Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum 16.04.07, 10:48 Co ty chrzanisz człowieku. Objawiasz strukturę swej mózgowej sieczki oraz widzewskiego, bezradnego szowinizmu. Wg twego paplania - jeśli Widzew ma dostać 3 punkciki przy zielonym stoliku, to jest OK i wrogami są wszyscy, którym się to nie podoba. Żenada i cieniastwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smitt Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 11:32 krotki komentarz - i to ma byc kontruktywna krytyka - hohoho lepiej przemysl to co napisales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: 159.148.3.* 16.04.07, 11:38 Twoje stronnicze wypociny można skomentować w jeden sposób: jak Boniek ukraść krowę to dobrze, jak Bońkowi ukraść krowę to źle. Jesteś dla mnie zerem po próbujesz najzwyklejsze krętactwo przerobić na postępowanie godne naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smitt Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 11:51 ulala hohoho - zerem podobno byl Ziobro - i swoja droga niezle na tym wychodzi:) czyzbys byl malym Millerkiem... dla mnie to nie kretactwo tylko sprawiedliwosc a dla ciebie...szkoda gadac. w twoim mniemaniu zapewne powinno sie jeszcze Arce i Gornikowi po pucharze Fair Play podarowac-takie bidne druzyny...chlipu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laughu Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.p.lodz.pl 16.04.07, 12:01 Napisał przecież, że Widzew chciał grać(tak rzeczywiście było). Przeczytaj uważnie. Dla mnie to rozsądny głos, nie wiem skąd to demonizowanie Bońka, może dlatego, że jest wyrazistą postacią o ostrym języku, a Widzew, oprócz ogromnych rzeszy kibiców, ma wielu zaciekłych przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jf Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.pixs.philips.com 16.04.07, 14:42 a długi widzewa?? co z nimi? czemu GKS Katowice zaczynał od 4 ligi, a Widzew nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: 83.238.13.* 16.04.07, 17:39 Ja nie jestem z Łodzi i mojego klubu nie ma w OE. I teraz to juz mnie wali ta liga. Bo czym tu sie pasjonować? Ale chyba o to PZPNowi chodzi, zeby odstraszac ludzi od interesowania sie liga. Boniek to cwaniak. Na boisku tez byl cwaniak. Widzewa nie lubie, bo jego kibice kiedys rozwalili naszą bramę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.chello.pl 16.04.07, 12:34 jak zwykle belkot widzewianki na te sama modle. kolezanko zanim zaczniesz uprawiac slowotok i zawraca ludziom dupe, to pocwicz czytanie ze zrozumieniem, bo tego artykulu nie zrozumiales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smitt Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 12:46 widzewianki?? no coz nick smitt-to chyba meski...no ale coz dla ciebie to pewnie jedno i to samo i rozumiem ze dla ciebie slowotokiem jest wszystko powyzej 5 linijek. jesli uwazasz ze mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem - w takim razie znajdz jakas szkole - to ja i ciebie zapisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Przestań bełkotać tylko zacznij operować faktami IP: *.4web.pl 16.04.07, 14:04 Dlaczego Bońkowi tak łatwo przechodził przez gardło spadek widzewa z ekstraklasy? Otóż dlatego że rudy już wcześniej wiedział o degradacyjnym Płocko/Widzewskim przekręciku więc spadkiem kompletnie się nie przejmował. "Wracając do spraw piłkarskich - nie obawia się Pan, że Widzew spadnie z ligi? - A jak spadnie, to co się stanie? Umrze ktoś? Zbudujemy nową drużynę i znów awansujemy." - miasta.gazeta.pl/lodz/1,35145,3922493.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody B. Re: Przestań bełkotać tylko zacznij operować fakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:13 Max wiadomo ze jestes kibicem ŁKS-u i nie mozna od ciebie wymagac zadnego pozytywnego komentarza jesli chodzi o Widzew, wiec postaram ci sie to jasno napisac: Słyszałes kiedys o czyms takim jak drwina i wypowidz lekko ironiczna? Bonka cały czas ktos pyta o polityke kadrową, spadek etc. Gosc ma dosyc i dlatego dał taka odpowiedz. Tak samo jak późniejsza o naszej walce o miejsce w pucharze UEFA. Za która nawiasem mówiac twój kolega po szalu 1908 mało zawału przed monitorem nie dostał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 16.04.07, 15:30 Hipokryci z ŁKSu który kupił sobie Mistrza Polski, utrzymanie w 1 oraz 2 lidze niech się nie wpisują!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool To jest cool!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 16.04.07, 11:54 Też Boniek winny? www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=28758 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Polska-Łotwa Warszawa el. do ME 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:33 Dziekuje bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
brayton Do Zbigniewa Bońka 15.04.07, 23:34 Panie Redaktorze, apel szlachetny ale beznadziejny. Jest Pa młody i ma prawo nie pamiętać jak Pan Zbigniew Boniek brał czynny udział, już jako gracz Widzewa, w korupcyjnym spuszczeniu do 2 ligi swego byłego klubu Zawisza Bydgoszcz aby uratować w ten sposób Ruch Chorzów. I co można od niego wymagać, daj Pan spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 15.04.07, 23:35 Uzytko0wniku "fred" tym postem sam najlepiej wystwiłeś o sobie samym świadectwo. Po co takie prymitywy jak ty tu sie wypowiadają jak nic do powiedzenia nie mają. A do meritum to skandal jest niesłychany i w zasadzie juz jawna korupcja z dodawaniem punktów wybranym zespołom przy zielonym stoliku. Bezczelność działaczy PZPNu osiągnęła szczyt. Czy znajdzie sie ktos wreszcie z jajami zeby ropedzić to skompromitowane towarzycho??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.salford.ac.uk 15.04.07, 23:37 drogi politolog, przeczytaj najpierw powyzsze komentarze a juz bedziesz wiedzial ze niestety takiego w naszym kraju nie ma :/ tacy tylko korupcj przyklasna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 01:00 Lipiec próbował, to FIFA się burzyła. Tak naprawdę to od nich trzeba by zacząć, np. przy okazji faworyzowania gospodarzy różnych imprez. Tam gdzie jest kasa tam są brudne interesy. A Stec jak nie ma o czym pisać, to może lepiej niech nie pisze nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Do Zbigniewa Bońka IP: *.centertel.pl 15.04.07, 23:36 O ile mnie pamięć nie myli, to 'Pan Zbigniew' już nam się przedstawił od innej strony i w trochę mało elegancki sposób zrezygnował kiedyś z prowadzenia reprezentacji :))) Więc po co więcej wymagać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart kto tu jest idiota? IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.07, 23:38 ten maly ktos, kto nazwal Steca idiota to jakis niespelniony agresorek, kolejny typowy onanista zyciowy. pewnie glosuje na PIS, krzyczy na meczach chamskie teksty, ma komplesy i zerowa wiedze na dowolny temat. czasami zal, ze internet dostepny jest dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: kto tu jest idiota? IP: *.chello.pl 16.04.07, 00:21 taaa, Bart man, bo kazdy kto smie podnies reke na swietych dziennikarzy wybiorczej to na pewbo moher i glosuje na pis. walnij sie mlotkiem w glowe, cycu. Zygac mi sie chce jak widze taka oblude i hipokryzje. Karcisz kogos co sam robisz. najpierw przeczytaj co sam napisales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: kto tu jest idiota? IP: *.aster.pl 16.04.07, 00:24 Jak ci sie chce "zygac", to idz sobie "zygnij" i nie zagladaj tu wiecej, bo sie poRZygac mozna. Stec - niestety - ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Moi - to do ciebie IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.07, 09:22 najpierw odrobina klasy, kultury i zwyklej wiedzy, chocby ortograficznej, dopiero pozniej swoje "opinie" na forum - taka proponuje kolejnosc. jesli jedyne, co potrafisz robisz to obrazanie, to naprawde lepiej siedziec cicho. bo tego typu "wypowiedzi" to zwykly belkot i buldoczenie - z czyms takim sie nie polemizuje. i widzisz - potwierdziles sam, ze mam racje. pozdrawiam i redaktora Steca, i Pana Bonka i normalnych kibicow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobolobo Re: Moi - to do ciebie IP: *.aster.pl 18.04.07, 00:20 Sugerujesz, że jak ktoś robi błędy, to napewno nie posiada wiedzy. Nic bardziej mylnego... A polemizować polemizował z Tobą nie bełkocząc, tylko odnosząc się do Twojego stwierdzenia, które mogłoby sugerować: "każdy kto polemizuje ze Stecem jest beee i głosuje za PiS-em..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja znowu lejesz wode i tyle IP: *.1.251.72.1dial.com 16.04.07, 16:11 myslalem ze cos z sensem napisales, jestem rozczarowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: kto tu jest idiota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:12 To po prostu kibic Wisły Płock lub Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:39 Arka awansowala kosztem Widzew do 1 ligi, ale oczywiscie to Boniek jest najbardziej winny. Wszystkie kluby zagloswaly za tym, ze nikt nie sprada, ale to Boniek jest winny. Widzew chcial grac z Arka, ale Boniek jest winny... Nie uchwalono znian w konstytucji, ale.... Ostatni Pan Iwanski napisal, ze slaby Widzew uniknal degradacji.... Ten idio... zapomnial, ze jeszcze nie ma konca sezonu i Widzew nie jest na miejscu spadkowym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 15.04.07, 23:58 a widzew awansowal do 1. ligi kosztem jagielloni, bo jako nowy twor/klub bonka nie mial prawa zaczynac swojej dzialalnosci na szczeblu centralnym. a jak jest inaczej to oddajcie 40mln nakradzionych pieniedzy lajzy. boniek pier... moraly o lesnych dziadkach a sam jest umoczony po ryj. z tym, ze on robi byznesy bo oprocz widzewa kreci jeszcze lody na reklamach/sponsoringu przy pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 00:16 Ciągnij kasę od Grajewskiego i Pawelca - spółka Grajka istnieje i jest wypłacalna ale jakoś mało jest chętnych do odzyskania swoich pieniędzy, Pawelec też ma swoją spólkę która was sponsoruje więc w czym problem??? Ile jeszce trzeba ludziom tłumaczyć procedurę żeby zrozumieli? Kolejne 20 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 16.04.07, 00:38 nie pie..tu kocopalow, bo w 1. lidze nie gra grajewski tylko klub, ktory na tych dlugach byl budowany. dlugi nie wasze ale LM i 2 mp za te pieniadze, to juz wasze hipokryci, co? i czytaj ze zrozumieniem: jak zalozyliscie nowy klub, odcieliscie sie przeszlosci, w tym dlugow, to jakim cudem rozpoczeliscie gre na szczeblu centralnym???? zreszta: "O godzinie 19.50 członkowie Stowarzyszenia RTS Widzew zdecydowali w jawnym głosowaniu o likwidacji mającego blisko 94 - letnią tradycję klubu." widzewlodz.pl/komentarze.php?idn=1637 oraz "Najpoważniejsze jest to, że licencja na grę Widzewa Łódź w drugiej lidze, ponad dwa lata temu, została wydana z naruszeniem prawa. Widzew nie powinien grać ani w drugiej, ani teraz, po awansie, w pierwszej. Komisja zaleca wycofanie Widzewa z rozgrywek." www.reprezentacja.com.pl/index.php?plik=wstawki/news_caly&numer=10542&kat=15&nazwa=Micha%B3+Listkiewicz i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 01:37 Tak, tak, powtarzaj w kółko a stanie się prawdą, pozostań tam gdzie jesteś bo nawet wymieniać argumentów nie potrafisz. PS. Jeśli o mnie chodzi to wolałbym te MP i LM oddać i zamienić na normalny byt Widzewa w I lidze. Poza tym zaszczuty człowiek broni się wszystkimi siłami, wygadując czasem rzeczy które pokrycia w sądzie nie znalazły, wnioski sam wyciągnij. A salwowanie się informacjami z nieoficjalnych for klubu również odradzam, bo równie ciekawe opinie i wiadomości są na waszym fans na którym święci wobec siebie nie jesteście, innymi słowy zapomniał wół jak cielęciem był. Odpowiedz Link Zgłoś
mw099 Re: Do Zbigniewa Bońka 16.04.07, 06:44 Tak, niech powtarza.. Bo ma niestety racje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody B. Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:22 A co 1908 powiesz na wyrok sądu który przyznał racje Widzewowi i pozwolił grac pod szyldem nowej spółki, zachowujac nazwe etc? Tez spisek i robota Bonka? Człowieku jestes tak zaslepiony i nienawidzisz Widzewa ze jad saczy sie z kazdego postu. Oj chyba ktos musiał Ci kiedys z Widzewa bardzo dokuczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 16.04.07, 15:56 pierwsze slysze, ze to sad decyduje o przyznaniu licencji i na gre na szczeblu centralnym. no ale moze po pierwsze sie myle a po drugie bedac swiadomym na cieciele, duszy i umysle mojego wielkiego zaslepienia i nienawisci do widzewa posluguje sie opiniami osob duzo bardziej zorientowanych w temacie.:)))) przeciez nie ja to powiedziałem tylko michal l.! to co tez was nienawidzi? "Najpoważniejsze jest to, że licencja na grę Widzewa Łódź w drugiej lidze, ponad dwa lata temu, została wydana z naruszeniem prawa. Widzew nie powinien grać ani w drugiej, ani teraz, po awansie, w pierwszej. Komisja zaleca wycofanie Widzewa z rozgrywek." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 16.04.07, 16:09 ŁKS kupił mistrza Polski, II i I Ligę!!!! Wywalić tą zakałę polskiej piłki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 wiesdzew rządzi w Łodzi a kmita z. w krakowie IP: *.chello.pl 16.04.07, 16:27 hehehe no fakt 3. ligi nie kupilismy, bo nigdy tam nie gralismy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 16.04.07, 16:30 "Pamietam awans ŁKS do I Ligi ( w końcówce rozgrywek II ligi Sadek strzela Hutnikowi w Nowej Hucie- pierwsza transmisja z II Ligi w TVP - chyba nie było jeszcze 2 programów - nie wiem , nie pamietam. Sadek walnał głowa) No i po wakacjach - bomba I liga i NOWA TRYBUNA tak , tak, to był ten moment. Wielki festyn - hymn "a ja kocham mace " śpiewają Trubadurzy i Pro Contra wygrywają oczywiscie Trubadurzy- z wersją (jesli chodzi o hymn) przypominającą nieco ostatki 2 didżejów o 7 rano po robocie która skonczyli o 3) I pierwszy rywal Wisełka I poszło 3:0 .Bomba A póżniej? chyba 2 mecz w Łodzi - siedziałem na biezni - pismaki coś pisali o 50 tys. - stadion Naszych ulubieńców był wtedy obliczany na 40. tys To było z Polonia Bytom - niestety 0:0 Póżniej nie było juz tak fajnie (moze Trubadurzy nie mieli czasu żeby podśpiewac) Wiadomo - Beniaminek nie ma lekko No i przyszedł mecz ostatniej szansy: Nie jestem statystykiem ale przyjezdzał na Bazar Ruch i był potrzebny 1 punkt przy układzie ze Stal Mielec wygra z Zagłębiem Sosnowiec 1;0 Nie pamiętam kogo to topiło ale Mielec swoje zrobiła, a na Bazarowie była tragedia, bo Na I połowkę wyszedł w Ruchu wtedy II bramkarz (chyba Kurowski - jak nie pomyliłem-b. dobry bramkarz ale wtedy robił za drugiego) - i były problemy - no bo nie potrafili uderzyc, iale się chlopcy zmotywowali i uwalili 2 gały do przerwy Na II POłOWę WYSZEDł JUż cZAJA - WTEDY I BRAMKARZ RUCHU no i on juz nic nie wpuścił, a goscie doprowadzili do remisu> I tak to się wszystko szczęsliwie ułożyło Jak ktos to czyta i był na tym meczu to wie że Ruch nie potrafił do tego stopnia patałaszyć - oni spokojnie mogli z 5 wrzucić do przerwy nie pocac sie. Akurat tak sie zdarzyło ze wówczas Kierownikiem Drużyny (nie, nie to nie Gapek - tamten to miał stanowisko bo go mianował Komitet) byl Ojciec mojego kolegi z podstawówki i On właśnie na moje stwierdzenie że to była kicha -powiedział ; to zadzwon do gazety)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody B. Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 07:28 Zapominasz tylko o jednej kwesti. Jasne ze to nie sad wydaje licencje. Po prostu Widzew skierował sprawe do NSA po tym całym krzyku. I ten przyznał racje nam. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 16.04.07, 15:54 kretyński komentarz kretyna. Kiedy oddacie 14 milionów które ukradliscie z kasy miasta Łodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:39 Gość portalu: fred napisał(a): > Stec, ty idioto! Fred .. .....! Jedyne, co mi się nie do końca zgadza w texcie, to z tymi piłkarzami Arki. Oni chyba rozumieją, co jest grane (i dobrze wiedzą), tyle że wniosek z ich wiedzy jest taki: relegować całą I ligę do IV, całą II do V i tak dalej. A tymczasem jedni polecą, drugim się upiecze. A dodatkowo, jeśli wprawnie zmieniali kluby, to mogą nawet ż ad n y c h konsekwencji nie ponieść. A co do reszty 100% zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: Do Zbigniewa Bońka 07.05.07, 20:58 właśnie, co jest grane, czy ktos podjąłby się opisania tego w jednym, zbiorczym post-cie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el cid Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 15.04.07, 23:39 Stec gada komunały i pewnie myśli że kłamstwo powtarzane po wsze czase stanie się prawdą. Ile jeszce trzeba tłumaczyć ludziom, ile trzeba papieru zmarnować żeby w końcu nawet dziennikarze zrozumieli że mickiewiczowskie chwyty to były dobre, ale za Dejmka! Panie Stec niech Pan nie przerzuca odpowiedzialności na innych i nie stosuje odpowiedzialności zbiorowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wearfqwer niewiele zrozumiałeś widać IP: *.sds.uw.edu.pl 16.04.07, 09:54 Stec nie wybiela innych, ba przypiął im łatkę beznadziejnych. Stec tylko prosi Bońka o to by odciął się od debilnej, bezsensownej i haniebnej decyzji PZPNu o uratowaniu od spadku drużyn, które znajdą się na końcu tabeli. Gdy tylko zawieszono Arkę rozległy się na forum insynuacje, że zrobiono to po to, by Legia dostała 3 punkty gratis. Post factum widać, ze nie chodziło tu o Legię tylko i Wisłę Płock i Widzew. Nikt, poza kibicami drużyn które dostały walkowera, nie ma wątpliwości, ze był to absolutny debilizm. Że sportowa rywalizacja wymaga, by wszystkie kluby miały równe szanse, by nie było żadnych walkowerów a zasady sprzed sezonu zostały zachowane i dopiero po awansach i spadkach wprowadzić dodatkowe degradacje i awanse. I tylko o to chodzi - że PZPN jak zwykle stanął po przeciwnej stronie niż kibice i zdrowy rozsądek, a Boniek chowa się za tą decyzją by później móc strugać Rejtana. A taka już rola dziennikarza, by krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak_widać Stec może i idiota, ale boniek jeszcze gorszy... IP: *.acn.waw.pl 15.04.07, 23:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupot_bialych_mew fred ty cwoku IP: *.acn.waw.pl 15.04.07, 23:41 Czyzbys byl kibicem pozal sie boze widzewa albo wisly. Mam nadzieje ze obydwa te kluby zagoszcza w II lidze na dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.07, 23:42 Coś się nie popisałeś może napiszesz o co konkretnie Ci chodzi, a nie rzucasz tekstami jak jakiś pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.warszawa.dialog.net.pl 15.04.07, 23:45 Stec? hmm, totalnie kompromitujący artykulik malutkiego dziennikarzyny... Zgadzam sie z kilkoma poprzednimi wpisami: STEC TO KOMPLETNY IDIOTA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol ligi Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.cmbg.cable.ntl.com 15.04.07, 23:43 Pan Stec jest chory jakie zabijanie sportowej rywalizacji ?!!! O czym my tu mowimy ?!! Nikt nic nie wymyslil co zrobic z arka i gornikiem a propozycja Pana Bonka byla jedyna logiczna.. Ja bym sposcil oba kluby do czwartej bez gadania, tu nic sie nie da zrobic.. Wiec co - mamy powiekrzyc lige bo ktos kupowal mecze sytuacja jest wyjatkowa i tyle jedyne logiczne rozwiazanie to wlasnie plan Pana Bonka i chwala mu za to. Bo reszta nie wiedziala co robic !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.leed.cable.ntl.com 16.04.07, 00:15 zupelnie nie zrozumiales tresci artykulu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . W temacie jest błąd! IP: *.dsl.mindspring.com 16.04.07, 01:20 Gość portalu: k napisał(a): > tak jak w temacie W twoim temacie jest błąd, tak samo jak w rozumowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarigol Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:44 BRAWO PANIE STEC! Brawo za szczerość i odwagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enzo Brawo Stec IP: *.merinet.pl 15.04.07, 23:46 Boniek dużo mówi, a jeszcze nic pozytywnego nie zrobił. Obym się mylił. Naprzód panie Zbyszku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat straszny frajer IP: *.chello.pl 15.04.07, 23:47 Stec chyba po znajomosci ma prace w GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Do Zbigniewa Bońka IP: *.w.pppool.de 15.04.07, 23:53 Ten list bardzo mi sie podobal. Jest w calosci rozsadnie napisany i jestem tego pewien, ze wlasnie takie gwiazdy polskiej pilki noznej jak Zbigniew Boniek powinny pokazywac co to jest prawdziwy fotbol, a nie podejmowac czy komentowac decyzje, ktora ja niszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asdf Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:54 Zaglebie kupowalo mecze na potege. I co? Cisza.... LKS kupil majstra: www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=28758 i co? Cisza.... Inne kluby (LECH, Polonia) tez uciekly od dlugow. I co? Cisza.... Boniek ma dobre nazwisko, wiec mozna mu przyjeba... poczytnosc wzrosnie... Macie pretensje o dlugi? Napiszcie do wladz Lodzi, ktore splacja dlugi tylko jednego lodzkiego klubu.... miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,4058999.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 16.04.07, 00:04 te mongol widzewski pomijajac juz, ze argumenty masz tak silne jak wasza lipna druzyna pseudokopaczy, to jeszcze pragne zwrocic twoja uwage, ze ŁKS to nie tylko pilka nozna i tu ci sie troche sprawa tych dlugow rypla:))) nie to co u was, nie dosc, ze sekcja jedna, to jeszcze dziadowska:)) poza tym juz sie nakradliscie dosc za komuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.04.07, 08:01 A masz dowody na kupowanie meczow przez zaglebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Zbigniew boniek to koleś listkiewicza IP: *.pronet.lublin.pl 15.04.07, 23:55 czego możemy sie spodziewac !!!!! Może kiedyś ich spotkamy ---zęby powybijamy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejeG Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.kalisz.mm.pl 16.04.07, 00:06 Co do ostatniego zdania - jeżeli pan nie może i nie chce to po co pan sugeruje. Czyżby naprawdę nie widział pan różnicy??? Czyżby ukaranie walkowerem krętaczy było czymś niezwykłym w piłce nożnej??? A może chodzi o odwrócenie (tak niechcąco) uwagi od naszych świetnych działaczy poprzez zorganizowanie kozła ofiarnego??? A tak nawiasem gdyby naprawdę w PZPN o wszystkim mógł decydować Boniek mam wrażenie że mielibyśmy dużo mniej powodów do zmartwień. Zibi rób swoje!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamszostak Do Zbigniewa Bońka IP: *.acn.waw.pl 16.04.07, 00:09 Brawo panie Rafale, ma Pan absolutna racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Lecha Do Rafała Steca: Pomaga Pan zabić dziennikarstwo IP: *.ostnet.pl 16.04.07, 00:14 Ciekawe czy Pan Stec pomyslal o nastepujacych sprawach: 1. W sporcie jak w biznesie - trzeba umiec korzystac z sytuacji. Wyobrazmy sobie, ze Boniek nie przyjmuje walkowera, przegrywa z Arka a pozniej brakuje 3 pkt. do utrzymania sie w lidze. Dostaje nagrode fair play? Spuszcza swoj klub do drugiej ligi, byc moze skazujac go na powolna smierc? 2. Arka miala okazje do "odwieszenia" przed meczem z Widzewem. Znala warunki, jakie musi spelnic i ten mecz mogl zostac rozegrany. Nie zrobila tego. Wiec dlatego Widzew ma cierpiec, bo tonacy z Gdyni brzytwy sie chwyta i probuje wykorzystywac kruczki prawne zeby uciec od zasluzonej kary? Tu rzeczywiscie mamy przyklad fair play. 3. To pewnie tez wina Boncka, ze prokuratura dostarczyla dokumenty akurat w okolicach meczu z Widzewem. Boniek jest zaiste szatanem. Trzyma w garsci nawet wymiar sprawiedliwosci. 4. Panie Stec - oczywiscie mozna sie popisywac erudycja i myslec, ze piorem uzdrawia sie polski futbol, ale czepianie sie ludzi, ktorzy walcza i wykorzystuja okazje, zeby poprawic sytuacje swojego klubu. Wykorzystuja w sposob legalny. Uprzedzajac ewentualne ataki - nie kibicuje Widzewowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Do Rafała Steca: Pomaga Pan zabić dziennikars IP: *.mysmart.ie 16.04.07, 00:25 W sposob legalny? Byc moze. Ale czy w sposob przyzwoity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Lecha Re: Do Rafała Steca: Pomaga Pan zabić dziennikars IP: *.ostnet.pl 16.04.07, 00:39 Popatrz na dzisiejszy swiat. Chociazby na nasz kraj. Idealisci umieraja straszna smiercia. Przyzwoity? Jezeli cos nie jest zabronione to jest dozwolone. Przyzwoitosc malo kogo interesuje, jezeli chodzi o biznes. Nie mozna kogos potepiac za to, ze umie wykorzystywac sytuacje. Przyjmujac oczywiscie, ze Boniek stal za zawieszeniem Arki przed meczem z Widzewem, bo z artykulu Pana Steca to mozna wywnioskowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Do Rafała Steca: Pomaga Pan zabić dziennikars IP: *.chello.pl 16.04.07, 00:45 ludzie jestescie slepi czy glupi? kary dla arki i lecznej jak najbardziej ok, tylko narazie te kary polegaja na tym, ze widzew i to cos z plocka o nieustalonej nazwie (nie wiem moze juz ustalili w koncu, bo co roku inna) dostali za frajer jako jedyni z ligi walkowery a inni grajac z tymi samymi zespolami arki i lecznej pogubili punkty. teraz na dokladke dostali jeszcze utrzymanie przy stoliku. oczywiscie to zwykly przypadek a fryzjer to czarna owca wsrod polskich dzialaczy/sedziow/obserwatorow itd Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: Do Zbigniewa Bońka 16.04.07, 00:14 nie to miałem na myśli ale każdy ma prawo do swojego zdania Odpowiedz Link Zgłoś