Dodaj do ulubionych

Do Zbigniewa Bońka

IP: *.chello.pl 15.04.07, 23:28
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • rezoon Do Zbigniewa Bońka 15.04.07, 23:30
      co prawda to prawda
      bagno ta nasza liga
      • Gość: Stec? Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:08
        A ten Stec to kto????
        • Gość: elvis Świetny piłkarz, kiepski trener, żałosny megaloman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:04
          Tyle o Bońku, który puszy się, choć braki ogłady i wykształcenia wyłażą przy
          każdej okazji.
          • europa130 Re: Świetny piłkarz, kiepski trener, żałosny mega 16.04.07, 17:48
            Gość portalu: elvis napisał(a):

> Tyle o Bońku, który puszy się, choć braki ogłady i wykształcenia wyłażą przy
            > każdej okazji.
            <a najlepiej zaszyj sie ruda malpo w gaju i nie wychylaj lba durniu.
      • jartadek Re: Do Zbigniewa Bońka 16.04.07, 11:10
        Masz rację, z tym, że normalnie zwykłe bagno ma dno, a bagno polskiej piłki
        nożnej jest bezdenne.
      • Gość: jacu Dlatego Wyborcza dostaje baty od Axla na rynku IP: *.devs.futuro.pl 16.04.07, 11:37
        Naprawdę Panie Rafale Pan nie domyśla się dlaczego dostajecie bęcki od
        Niemców? Mieliście największy udział w rynku a teraz. Ciekaw jestem dlaczego?:
        1. Bo zupa była za słona?
        2. Bo znów nie miła orgazmu?
        3. Zero obiektywizmu i upolitycznienie waszej gazety?
        A i jeszcze jedno panie Rafale: LEGIA MISTRZ, MISTRZ, MISTRZ.....;)
        Ja proponuję rzeby Pan zapłacił jakieś pani w lokalu żeby dosiadła się do Bońka
        a Pan mu pstryknie fotke
        • util Hehe, chciałbyś... GW leje Niemców :] 16.04.07, 12:56
          Baty od Niemców? Niech Dziennik choć spróbuje się zbliżyć dopoziomu sprzedazy
          gazety. Patrz i płacz :P I nie pisz już bdzur biedaku.

wirtualnemedia.pl/document,,2102871,PBC_Wyborcza_przed_Faktem.html

> Ja proponuję rzeby Pan zapłacił jakieś pani w lokalu żeby dosiadła się do Bońka
          > a Pan mu pstryknie fotke

Tak, takie metody stosuja dziennikarzyny FAKTu.
          • Gość: Wielki Ja masz racje IP: *.1.251.72.1dial.com 16.04.07, 16:15
            masz racje

> > Ja proponuję rzeby Pan zapłacił jakieś pani w lokalu żeby dosiadła się do
            > Bońka
            > > a Pan mu pstryknie fotke
            >
            > Tak, takie metody stosuja dziennikarzyny FAKTu.
      • Gość: pp Do wściekłych "psów". Czytajcie napinacze IP: *.devs.futuro.pl 16.04.07, 11:52
        Za to też Boniek odpowiada? ;)
        www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=28758

• Gość: kucha Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:04
        Pisząc ten artykuł nie wiem czy oglądał Pan mecz piątkowy Zagłębie-Łks,to
        dopiero była parodia futbolu,polegająca na tym że Hajto kopie ile ma siły w
        nogach a na 16m Zagłębia dopada do niej surowy napastnik Arifovic i szuka
        bramki na króla strzelców.2 zasada super gry to taka że Hajto wyrzuca piłkę z
        autu ile ma siły i ktoś tam strzela głową jak trafi!!!Skandal a Pan pisze że
        Widzew jest słaby.Przepraszam widzew gra słabo ale w piłkę ,a Łks jak w 5
        ligach Ja kopę ty biegniesz parodia.Ztym stylem to te kluby mogą grac z
        leszczami lecz takich zespołów jest już mało!!!
    • Gość: alek zibi jest cool ale chyba nie do konca.... IP: *.dyn.grandenetworks.net 15.04.07, 23:31
      gral swietnie. mowil madrze. ale w "biznesie' zibi to chyba jeden
      z "sopranos"
      • Gość: Anty-Stec Boniek do Steca: zabijasz futbol w GW! IP: *.cable.mindspring.com 16.04.07, 05:25
        Stecu jakie dragi bierzesz?
        • Gość: anty-anty-stec brak poziomu, brak slow IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.07, 13:01
          kolejny pacan, ktory tym glosniej krzyczy im mniej wie - klasy zero, oglady
          tez, wiedzy za grosz, ale dawaj - drzec internetowego ryja!
          zamilcz, polglowku, dla swojego dobra zwlaszcza; wszak glupio tak sie
          kompromitowac publicznie.
          • Gość: Czytelnik piszesz o sobie ? IP: *.1.251.72.1dial.com 16.04.07, 16:09
            Myslalem ze cos ciekawego napisales - a ty nic, tyle ze krzykliwy tytul i
            wymowny pesudonim. Nie masz ani klasy ani nic ciekawego do powiedzenia.
      • Gość: Łodzianin -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum----- IP: *.4web.pl 16.04.07, 08:51
        i dzielnie bronią faceta który załatwia im wszystko przy zielonym stoliku.

Dzieli nas różnica skali
        My zdobywamy punkty na boiskach
        Widzew w PZPNowskiej sali
        • Gość: smitt Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 10:06
          ja mysle ze pan Stec to ma jednak duzo racji. w swoim niebagatelnym artykule lansuje mode na tak zwanego kozla ofiarnego. poniewaz atmosfera zwiazana z dzialaniami korupcyjnymi troche juz przyschla a i pisac nie za bardzo jest o czym - to trzeba znalezc cos wyjatkowo ciekawego. juz od przeszlo tygodnia w wyborczej ukazuja sie artykuly podobnej tresci- jaki Widzew jest ZLY - zdeprawowany - ile w tym klubie kretactwa i oszustwa, a Boniek to tzw. Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - szef wszystkich szefow - wszystko i wszedzie moze. wnioskuje wiec ze za jakies 1-2 lata Widzew bedzie swietowal mistrza Polski - poniewaz na wszystkie ligowe druzyny padnie bialy strach i oddadza mecze przy zielonym stoliku Walkowerem!!
          Dalej wywody sa rownie ciekawe - Arka jak i Gornik to w dzisiejszej ligowej kopaninie najbardziej dotkenite kluby....przeciez spadaja z ligi!!!-jak to mozliwe!! -nie pan Stec zgadza sie z tym zeby spadaly - aczkolwiek niechetnie za co mu BRAWA!! ale jest to tylko taka drobna wzmianka- natomiast oburzenie trwa. przeciez jak spadnie Arka i Gornik - to powinny spac takze....podlug pana Steca oczywiscie Widzew z Bonkiem. nie wiadomo jak to pan Stec oblicza w swojej madrej glowce - aczkolwiek wskutek rozniczkowania oraz nadmiernego calkowania wychodza mu takowe glupotki. to ze najbardziej zagrozona druzyna jest Pogon badz Wisla Odra Gornik L czy Gornik Z to juz niestety nie jest w stanie z chlodnym umyslem stwierdzic. wywod jest doskonaly w swojej prostocie taki w stylu LepperooKaczuchowatym -jest wrog trzeba z nim WALCZYC - wiele osob co widzac na forum chwyta mysl przewodnia - Boniek Zlo Polskiej Pilki - teraz idziemy dalej - walkower dla Widzewa- olala- - w ta sprawe wole juz sie nie zaglebiac- aczkolwiek z tego co pamietam Widzew chcial grac!!! a ze kochana Areczka niestety starala sie znalezc jakies kruczki prawne i tym samym uniknac kary - to tez jest wina Bonka.
          trzeba tez przypomniec ostatnie swietnie artykuly pana Steca - ktory z oburzeniem stwierdza ze mistrza Polski nie bedzie - poniewaz Wisla czy tez Legiunia slabo graja w lidze chlipu chlip - ciekawe ktora z tych dwoch firm jest miloscia pana Steca. Dziwie sie kibicom z Belchatowa - Lubina - Kielc a nawet z samej Lodzi - okazuje sie ze reszta Polski nie jest godna posiadac najlepsza druzyne w pilce kopanej.
          kiedys dla mnie artykuly pana Steca byly ciekawym dodatkiem w Sportowym dziale gazety - teraz stanowia dla mnie niezapomniana rubryke taka w stylu Faktu. Ciekawi mnie tylko nadmiar cierpliwosci dla pana Steca od jego pracodoawcow - moze potrzebny mu jest dluzszy wypoczynek by mogl na spokojnie przeanalizowac sytuacje w polskiej pilce - i wrocic do swojego stylu z poprzednich lat.

zycze duzo zdrowia - szybkiego powrotu - i przede wszystkim rehabilitacji w nastepnych wydaniach - wierze w Pana i trzymam kciuki

Pzdr z Lodzi
          • pioskee Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum 16.04.07, 10:48
            Co ty chrzanisz człowieku. Objawiasz strukturę swej mózgowej sieczki oraz
            widzewskiego, bezradnego szowinizmu. Wg twego paplania - jeśli Widzew ma dostać
            3 punkciki przy zielonym stoliku, to jest OK i wrogami są wszyscy, którym się
            to nie podoba. Żenada i cieniastwo.
            • Gość: smitt Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 11:32
              krotki komentarz
              - i to ma byc kontruktywna krytyka - hohoho
              lepiej przemysl to co napisales

• Gość: zyx Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: 159.148.3.* 16.04.07, 11:38
                Twoje stronnicze wypociny można skomentować w jeden sposób: jak Boniek ukraść
                krowę to dobrze, jak Bońkowi ukraść krowę to źle.
                Jesteś dla mnie zerem po próbujesz najzwyklejsze krętactwo przerobić na
                postępowanie godne naśladowania.
                • Gość: smitt Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 11:51
                  ulala hohoho - zerem podobno byl Ziobro - i swoja droga niezle na tym wychodzi:) czyzbys byl malym Millerkiem...
                  dla mnie to nie kretactwo tylko sprawiedliwosc a dla ciebie...szkoda gadac.
                  w twoim mniemaniu zapewne powinno sie jeszcze Arce i Gornikowi po pucharze Fair Play podarowac-takie bidne druzyny...chlipu:(
                • Gość: Laughu Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.p.lodz.pl 16.04.07, 12:01
                  Napisał przecież, że Widzew chciał grać(tak rzeczywiście było). Przeczytaj
                  uważnie. Dla mnie to rozsądny głos, nie wiem skąd to demonizowanie Bońka, może
                  dlatego, że jest wyrazistą postacią o ostrym języku, a Widzew, oprócz ogromnych
                  rzeszy kibiców, ma wielu zaciekłych przeciwników.
                  • Gość: jf Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.pixs.philips.com 16.04.07, 14:42
                    a długi widzewa?? co z nimi? czemu GKS Katowice zaczynał od 4 ligi, a Widzew nie?
                    • Gość: kornik Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: 83.238.13.* 16.04.07, 17:39
                      Ja nie jestem z Łodzi i mojego klubu nie ma w OE. I teraz to juz mnie wali ta
                      liga. Bo czym tu sie pasjonować? Ale chyba o to PZPNowi chodzi, zeby odstraszac
                      ludzi od interesowania sie liga. Boniek to cwaniak. Na boisku tez byl cwaniak.
                      Widzewa nie lubie, bo jego kibice kiedys rozwalili naszą bramę.
          • Gość: 1908 Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.chello.pl 16.04.07, 12:34
            jak zwykle belkot widzewianki na te sama modle. kolezanko zanim zaczniesz
            uprawiac slowotok i zawraca ludziom dupe, to pocwicz czytanie ze zrozumieniem,
            bo tego artykulu nie zrozumiales.
            • Gość: smitt Re: -------Kibice Widzewka zagościli na tym forum IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 12:46
              widzewianki?? no coz nick smitt-to chyba meski...no ale coz dla ciebie to pewnie jedno i to samo i rozumiem ze dla ciebie slowotokiem jest wszystko powyzej 5 linijek. jesli uwazasz ze mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem - w takim razie znajdz jakas szkole - to ja i ciebie zapisze
              • Gość: max Przestań bełkotać tylko zacznij operować faktami IP: *.4web.pl 16.04.07, 14:04
                Dlaczego Bońkowi tak łatwo przechodził przez gardło spadek widzewa z ekstraklasy?
                Otóż dlatego że rudy już wcześniej wiedział o degradacyjnym Płocko/Widzewskim
                przekręciku więc spadkiem kompletnie się nie przejmował.

"Wracając do spraw piłkarskich - nie obawia się Pan, że Widzew spadnie z ligi?
                - A jak spadnie, to co się stanie? Umrze ktoś? Zbudujemy nową drużynę i znów
                awansujemy." - miasta.gazeta.pl/lodz/1,35145,3922493.html
                • Gość: Młody B. Re: Przestań bełkotać tylko zacznij operować fakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:13
                  Max wiadomo ze jestes kibicem ŁKS-u i nie mozna od ciebie wymagac zadnego
                  pozytywnego komentarza jesli chodzi o Widzew, wiec postaram ci sie to jasno
                  napisac:

Słyszałes kiedys o czyms takim jak drwina i wypowidz lekko ironiczna? Bonka
                  cały czas ktos pyta o polityke kadrową, spadek etc. Gosc ma dosyc i dlatego dał
                  taka odpowiedz. Tak samo jak późniejsza o naszej walce o miejsce w pucharze
                  UEFA. Za która nawiasem mówiac twój kolega po szalu 1908 mało zawału przed
                  monitorem nie dostał
        • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 16.04.07, 15:30
          Hipokryci z ŁKSu który kupił sobie Mistrza Polski, utrzymanie w 1 oraz 2 lidze
          niech się nie wpisują!!!!!
      • Gość: cool To jest cool!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 16.04.07, 11:54
        Też Boniek winny?
    • Gość: gosc Polska-Łotwa Warszawa el. do ME 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:33
      Dziekuje bardzo.
    • brayton Do Zbigniewa Bońka 15.04.07, 23:34
      Panie Redaktorze, apel szlachetny ale beznadziejny. Jest Pa młody i ma prawo
      nie pamiętać jak Pan Zbigniew Boniek brał czynny udział, już jako gracz
      Widzewa, w korupcyjnym spuszczeniu do 2 ligi swego byłego klubu Zawisza
      Bydgoszcz aby uratować w ten sposób Ruch Chorzów.
      I co można od niego wymagać, daj Pan spokój.
    • Gość: politolog Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 15.04.07, 23:35
      Uzytko0wniku "fred" tym postem sam najlepiej wystwiłeś o sobie samym świadectwo.
      Po co takie prymitywy jak ty tu sie wypowiadają jak nic do powiedzenia nie mają.
      A do meritum to skandal jest niesłychany i w zasadzie juz jawna korupcja z
      dodawaniem punktów wybranym zespołom przy zielonym stoliku. Bezczelność
      działaczy PZPNu osiągnęła szczyt. Czy znajdzie sie ktos wreszcie z jajami zeby
      ropedzić to skompromitowane towarzycho???
      • Gość: ja Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.salford.ac.uk 15.04.07, 23:37
        drogi politolog, przeczytaj najpierw powyzsze komentarze a juz bedziesz wiedzial
        ze niestety takiego w naszym kraju nie ma :/ tacy tylko korupcj przyklasna...
      • Gość: Anioł Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 01:00
        Lipiec próbował, to FIFA się burzyła. Tak naprawdę to od nich trzeba by zacząć,
        np. przy okazji faworyzowania gospodarzy różnych imprez. Tam gdzie jest kasa
        tam są brudne interesy. A Stec jak nie ma o czym pisać, to może lepiej niech
        nie pisze nic.
    • Gość: Przemo Do Zbigniewa Bońka IP: *.centertel.pl 15.04.07, 23:36
      O ile mnie pamięć nie myli, to 'Pan Zbigniew' już nam się przedstawił od innej
      strony i w trochę mało elegancki sposób zrezygnował kiedyś z prowadzenia
      reprezentacji :))) Więc po co więcej wymagać?
    • Gość: Bart kto tu jest idiota? IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.07, 23:38
      ten maly ktos, kto nazwal Steca idiota to jakis niespelniony agresorek, kolejny
      typowy onanista zyciowy.
      pewnie glosuje na PIS, krzyczy na meczach chamskie teksty, ma komplesy i zerowa
      wiedze na dowolny temat.
      czasami zal, ze internet dostepny jest dla wszystkich...
      • Gość: moi Re: kto tu jest idiota? IP: *.chello.pl 16.04.07, 00:21
        taaa, Bart man, bo kazdy kto smie podnies reke na swietych dziennikarzy
        wybiorczej to na pewbo moher i glosuje na pis. walnij sie mlotkiem w glowe,
        cycu. Zygac mi sie chce jak widze taka oblude i hipokryzje. Karcisz kogos co
        sam robisz. najpierw przeczytaj co sam napisales.
        • Gość: leming Re: kto tu jest idiota? IP: *.aster.pl 16.04.07, 00:24
          Jak ci sie chce "zygac", to idz sobie "zygnij" i nie zagladaj tu wiecej, bo sie
          poRZygac mozna. Stec - niestety - ma racje.
        • Gość: Bart Moi - to do ciebie IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.07, 09:22
          najpierw odrobina klasy, kultury i zwyklej wiedzy, chocby ortograficznej,
          dopiero pozniej swoje "opinie" na forum - taka proponuje kolejnosc.
          jesli jedyne, co potrafisz robisz to obrazanie, to naprawde lepiej siedziec
          cicho. bo tego typu "wypowiedzi" to zwykly belkot i buldoczenie - z czyms takim
          sie nie polemizuje.
          i widzisz - potwierdziles sam, ze mam racje.
          pozdrawiam i redaktora Steca, i Pana Bonka i normalnych kibicow:)
          • Gość: Bobolobo Re: Moi - to do ciebie IP: *.aster.pl 18.04.07, 00:20
            Sugerujesz, że jak ktoś robi błędy, to napewno nie posiada wiedzy. Nic bardziej
            mylnego... A polemizować polemizował z Tobą nie bełkocząc, tylko odnosząc się do
            Twojego stwierdzenia, które mogłoby sugerować: "każdy kto polemizuje ze Stecem
            jest beee i głosuje za PiS-em..."
        • Gość: Ja znowu lejesz wode i tyle IP: *.1.251.72.1dial.com 16.04.07, 16:11
          myslalem ze cos z sensem napisales, jestem rozczarowany.
      • Gość: kornik Re: kto tu jest idiota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:12
        To po prostu kibic Wisły Płock lub Widzewa.
    • Gość: WWW Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:39
      Arka awansowala kosztem Widzew do 1 ligi, ale oczywiscie to Boniek jest najbardziej winny. Wszystkie
      kluby zagloswaly za tym, ze nikt nie sprada, ale to Boniek jest winny. Widzew chcial grac z Arka, ale
      Boniek jest winny... Nie uchwalono znian w konstytucji, ale....
      Ostatni Pan Iwanski napisal, ze slaby Widzew uniknal degradacji.... Ten idio... zapomnial, ze jeszcze nie
      ma konca sezonu i Widzew nie jest na miejscu spadkowym....
      • Gość: 1908 Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 15.04.07, 23:58
        a widzew awansowal do 1. ligi kosztem jagielloni, bo jako nowy twor/klub bonka
        nie mial prawa zaczynac swojej dzialalnosci na szczeblu centralnym. a jak jest
        inaczej to oddajcie 40mln nakradzionych pieniedzy lajzy. boniek pier... moraly o
        lesnych dziadkach a sam jest umoczony po ryj. z tym, ze on robi byznesy bo
        oprocz widzewa kreci jeszcze lody na reklamach/sponsoringu przy pzpn
        • Gość: dess Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 00:16
          Ciągnij kasę od Grajewskiego i Pawelca - spółka Grajka istnieje i jest
          wypłacalna ale jakoś mało jest chętnych do odzyskania swoich pieniędzy, Pawelec
          też ma swoją spólkę która was sponsoruje więc w czym problem??? Ile jeszce
          trzeba ludziom tłumaczyć procedurę żeby zrozumieli? Kolejne 20 lat?
          • Gość: 1908 Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 16.04.07, 00:38
            nie pie..tu kocopalow, bo w 1. lidze nie gra grajewski tylko klub, ktory na
            tych dlugach byl budowany. dlugi nie wasze ale LM i 2 mp za te pieniadze, to juz
            wasze hipokryci, co? i czytaj ze zrozumieniem: jak zalozyliscie nowy klub,
            odcieliscie sie przeszlosci, w tym dlugow, to jakim cudem rozpoczeliscie gre na
            szczeblu centralnym???? zreszta:

"O godzinie 19.50 członkowie Stowarzyszenia RTS Widzew zdecydowali w jawnym
            głosowaniu o likwidacji mającego blisko 94 - letnią tradycję klubu."

widzewlodz.pl/komentarze.php?idn=1637
            oraz

"Najpoważniejsze jest to, że licencja na grę Widzewa Łódź w drugiej lidze, ponad
            dwa lata temu, została wydana z naruszeniem prawa. Widzew nie powinien grać ani
            w drugiej, ani teraz, po awansie, w pierwszej. Komisja zaleca wycofanie Widzewa
            z rozgrywek."

www.reprezentacja.com.pl/index.php?plik=wstawki/news_caly&numer=10542&kat=15&nazwa=Micha%B3+Listkiewicz
            i tyle w temacie

• Gość: dess Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 16.04.07, 01:37
              Tak, tak, powtarzaj w kółko a stanie się prawdą, pozostań tam gdzie jesteś bo
              nawet wymieniać argumentów nie potrafisz.

PS. Jeśli o mnie chodzi to wolałbym te MP i LM oddać i zamienić na normalny byt
              Widzewa w I lidze.
              Poza tym zaszczuty człowiek broni się wszystkimi siłami, wygadując czasem rzeczy
              które pokrycia w sądzie nie znalazły, wnioski sam wyciągnij.
              A salwowanie się informacjami z nieoficjalnych for klubu również odradzam, bo
              równie ciekawe opinie i wiadomości są na waszym fans na którym święci wobec
              siebie nie jesteście, innymi słowy zapomniał wół jak cielęciem był.
              • mw099 Re: Do Zbigniewa Bońka 16.04.07, 06:44
                Tak, niech powtarza.. Bo ma niestety racje..
            • Gość: Młody B. Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:22
              A co 1908 powiesz na wyrok sądu który przyznał racje Widzewowi i pozwolił grac
              pod szyldem nowej spółki, zachowujac nazwe etc?
              Tez spisek i robota Bonka? Człowieku jestes tak zaslepiony i nienawidzisz
              Widzewa ze jad saczy sie z kazdego postu. Oj chyba ktos musiał Ci kiedys z
              Widzewa bardzo dokuczyc...
              • Gość: 1908 Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 16.04.07, 15:56
                pierwsze slysze, ze to sad decyduje o przyznaniu licencji i na gre na szczeblu
                centralnym. no ale moze po pierwsze sie myle a po drugie bedac swiadomym na
                cieciele, duszy i umysle mojego wielkiego zaslepienia i nienawisci do widzewa
                posluguje sie opiniami osob duzo bardziej zorientowanych w temacie.:))))
                przeciez nie ja to powiedziałem tylko michal l.! to co tez was nienawidzi?

"Najpoważniejsze jest to, że licencja na grę Widzewa Łódź w drugiej lidze, ponad
                dwa lata temu, została wydana z naruszeniem prawa. Widzew nie powinien grać ani
                w drugiej, ani teraz, po awansie, w pierwszej. Komisja zaleca wycofanie Widzewa
                z rozgrywek."

• Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 16.04.07, 16:09
                  ŁKS kupił mistrza Polski, II i I Ligę!!!!
                  Wywalić tą zakałę polskiej piłki!!!!
                  • Gość: 1908 wiesdzew rządzi w Łodzi a kmita z. w krakowie IP: *.chello.pl 16.04.07, 16:27
                    hehehe no fakt 3. ligi nie kupilismy, bo nigdy tam nie gralismy:)))
                    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 16.04.07, 16:30
                      "Pamietam awans ŁKS do I Ligi ( w końcówce rozgrywek II ligi Sadek strzela
                      Hutnikowi w Nowej Hucie- pierwsza transmisja z II Ligi w TVP - chyba nie było
                      jeszcze 2 programów - nie wiem , nie pamietam. Sadek walnał głowa)
                      No i po wakacjach - bomba I liga i NOWA TRYBUNA tak , tak, to był ten moment.
                      Wielki festyn - hymn "a ja kocham mace " śpiewają Trubadurzy i Pro Contra
                      wygrywają oczywiscie Trubadurzy- z wersją (jesli chodzi o hymn) przypominającą
                      nieco ostatki 2 didżejów o 7 rano po robocie która skonczyli o 3)
                      I pierwszy rywal Wisełka I poszło 3:0 .Bomba
                      A póżniej? chyba 2 mecz w Łodzi - siedziałem na biezni - pismaki coś pisali o
                      50 tys. - stadion Naszych ulubieńców był wtedy obliczany na 40. tys To było z
                      Polonia Bytom - niestety 0:0
                      Póżniej nie było juz tak fajnie (moze Trubadurzy nie mieli czasu żeby
                      podśpiewac)
                      Wiadomo - Beniaminek nie ma lekko
                      No i przyszedł mecz ostatniej szansy:
                      Nie jestem statystykiem ale przyjezdzał na Bazar Ruch i był potrzebny 1 punkt
                      przy układzie ze Stal Mielec wygra z Zagłębiem Sosnowiec 1;0
                      Nie pamiętam kogo to topiło ale
                      Mielec swoje zrobiła, a na Bazarowie była tragedia, bo
                      Na I połowkę wyszedł w Ruchu wtedy II bramkarz (chyba Kurowski - jak nie
                      pomyliłem-b. dobry bramkarz ale wtedy robił za drugiego) - i były problemy - no
                      bo nie potrafili uderzyc, iale się chlopcy zmotywowali i uwalili 2 gały do
                      przerwy
                      Na II POłOWę WYSZEDł JUż cZAJA - WTEDY I BRAMKARZ RUCHU
                      no i on juz nic nie wpuścił, a goscie doprowadzili do remisu>
                      I tak to się wszystko szczęsliwie ułożyło
                      Jak ktos to czyta i był na tym meczu to wie że Ruch nie potrafił do tego
                      stopnia patałaszyć - oni spokojnie mogli z 5 wrzucić do przerwy nie pocac sie.
                      Akurat tak sie zdarzyło ze wówczas Kierownikiem Drużyny (nie, nie to nie Gapek -
                      tamten to miał stanowisko bo go mianował Komitet) byl Ojciec mojego kolegi z
                      podstawówki i On właśnie na moje stwierdzenie że to była kicha -powiedział ; to
                      zadzwon do gazety)"
                • Gość: Mlody B. Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 07:28
                  Zapominasz tylko o jednej kwesti. Jasne ze to nie sad wydaje licencje. Po
                  prostu Widzew skierował sprawe do NSA po tym całym krzyku. I ten przyznał racje
                  nam. Proste?
        • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 16.04.07, 15:54
          kretyński komentarz kretyna.
          Kiedy oddacie 14 milionów które ukradliscie z kasy miasta Łodzi????
    • Gość: ja ja Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:39
      Gość portalu: fred napisał(a): > Stec, ty idioto!

Fred .. .....!
      Jedyne, co mi się nie do końca zgadza w texcie, to z tymi piłkarzami Arki. Oni chyba rozumieją, co jest
      grane (i dobrze wiedzą), tyle że wniosek z ich wiedzy jest taki: relegować całą I ligę do IV, całą II do V i tak
      dalej. A tymczasem jedni polecą, drugim się upiecze. A dodatkowo, jeśli wprawnie zmieniali kluby, to
      mogą nawet ż ad n y c h konsekwencji nie ponieść.
      A co do reszty 100% zgody.
      • lsilanow Re: Do Zbigniewa Bońka 07.05.07, 20:58
        właśnie, co jest grane, czy ktos podjąłby się opisania tego w jednym, zbiorczym post-cie?
    • Gość: el cid Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 15.04.07, 23:39
      Stec gada komunały i pewnie myśli że kłamstwo powtarzane po wsze czase stanie
      się prawdą. Ile jeszce trzeba tłumaczyć ludziom, ile trzeba papieru zmarnować
      żeby w końcu nawet dziennikarze zrozumieli że mickiewiczowskie chwyty to były
      dobre, ale za Dejmka!
      Panie Stec niech Pan nie przerzuca odpowiedzialności na innych i nie stosuje
      odpowiedzialności zbiorowej.
      • Gość: wearfqwer niewiele zrozumiałeś widać IP: *.sds.uw.edu.pl 16.04.07, 09:54
        Stec nie wybiela innych, ba przypiął im łatkę beznadziejnych.

Stec tylko prosi Bońka o to by odciął się od debilnej, bezsensownej i haniebnej
        decyzji PZPNu o uratowaniu od spadku drużyn, które znajdą się na końcu tabeli.

Gdy tylko zawieszono Arkę rozległy się na forum insynuacje, że zrobiono to po
        to, by Legia dostała 3 punkty gratis. Post factum widać, ze nie chodziło tu o
        Legię tylko i Wisłę Płock i Widzew.

Nikt, poza kibicami drużyn które dostały walkowera, nie ma wątpliwości, ze był
        to absolutny debilizm. Że sportowa rywalizacja wymaga, by wszystkie kluby miały
        równe szanse, by nie było żadnych walkowerów a zasady sprzed sezonu zostały
        zachowane i dopiero po awansach i spadkach wprowadzić dodatkowe degradacje i awanse.

I tylko o to chodzi - że PZPN jak zwykle stanął po przeciwnej stronie niż kibice
        i zdrowy rozsądek, a Boniek chowa się za tą decyzją by później móc strugać Rejtana.

A taka już rola dziennikarza, by krytykować.
    • Gość: jak_widać Stec może i idiota, ale boniek jeszcze gorszy... IP: *.acn.waw.pl 15.04.07, 23:40
    • Gość: tupot_bialych_mew fred ty cwoku IP: *.acn.waw.pl 15.04.07, 23:41
      Czyzbys byl kibicem pozal sie boze widzewa albo wisly.
      Mam nadzieje ze obydwa te kluby zagoszcza w II lidze na dlugo.
    • Gość: bzyk Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.07, 23:42
      Coś się nie popisałeś może napiszesz o co konkretnie Ci chodzi, a nie rzucasz
      tekstami jak jakiś pajac.
      • Gość: Maro Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.warszawa.dialog.net.pl 15.04.07, 23:45
        Stec? hmm, totalnie kompromitujący artykulik malutkiego dziennikarzyny...
        Zgadzam sie z kilkoma poprzednimi wpisami: STEC TO KOMPLETNY IDIOTA!
    • Gość: kibol ligi Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.cmbg.cable.ntl.com 15.04.07, 23:43
      Pan Stec jest chory jakie zabijanie sportowej rywalizacji ?!!!
      O czym my tu mowimy ?!!
      Nikt nic nie wymyslil co zrobic z arka i gornikiem a propozycja Pana Bonka byla
      jedyna logiczna..
      Ja bym sposcil oba kluby do czwartej bez gadania, tu nic sie nie da zrobic..
      Wiec co - mamy powiekrzyc lige bo ktos kupowal mecze sytuacja jest wyjatkowa i
      tyle jedyne logiczne rozwiazanie to wlasnie plan Pana Bonka i chwala mu za to.
      Bo reszta nie wiedziala co robic !!!
      Pozdrawiam
      • Gość: elibre Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.leed.cable.ntl.com 16.04.07, 00:15
        zupelnie nie zrozumiales tresci artykulu
      • Gość: k rude jest fąłszywe IP: *.lanet.net.pl 16.04.07, 01:05
        tak jak w temacie
        • Gość: . W temacie jest błąd! IP: *.dsl.mindspring.com 16.04.07, 01:20
          Gość portalu: k napisał(a):
          > tak jak w temacie

W twoim temacie jest błąd,
          tak samo jak w rozumowaniu.
    • Gość: jarigol Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:44
      BRAWO PANIE STEC! Brawo za szczerość i odwagę
    • Gość: Enzo Brawo Stec IP: *.merinet.pl 15.04.07, 23:46
      Boniek dużo mówi, a jeszcze nic pozytywnego nie zrobił. Obym się mylił. Naprzód
      panie Zbyszku!
    • Gość: bat straszny frajer IP: *.chello.pl 15.04.07, 23:47
      Stec chyba po znajomosci ma prace w GW
    • Gość: Tom Do Zbigniewa Bońka IP: *.w.pppool.de 15.04.07, 23:53
      Ten list bardzo mi sie podobal. Jest w calosci rozsadnie napisany i jestem tego pewien, ze wlasnie takie
      gwiazdy polskiej pilki noznej jak Zbigniew Boniek powinny pokazywac co to jest prawdziwy fotbol, a nie
      podejmowac czy komentowac decyzje, ktora ja niszcza.
    • Gość: Asdf Do Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:54
      Zaglebie kupowalo mecze na potege. I co? Cisza.... LKS kupil majstra:
      i co? Cisza.... Inne kluby (LECH, Polonia) tez uciekly od dlugow. I co? Cisza....
      Boniek ma dobre nazwisko, wiec mozna mu przyjeba... poczytnosc wzrosnie...
      Macie pretensje o dlugi? Napiszcie do wladz Lodzi, ktore splacja dlugi tylko jednego lodzkiego klubu....
      miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,4058999.html
      • Gość: 1908 Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.chello.pl 16.04.07, 00:04
        te mongol widzewski pomijajac juz, ze argumenty masz tak silne jak wasza lipna
        druzyna pseudokopaczy, to jeszcze pragne zwrocic twoja uwage, ze ŁKS to nie
        tylko pilka nozna i tu ci sie troche sprawa tych dlugow rypla:))) nie to co u
        was, nie dosc, ze sekcja jedna, to jeszcze dziadowska:)) poza tym juz sie
        nakradliscie dosc za komuny
      • Gość: hgw Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.04.07, 08:01
        A masz dowody na kupowanie meczow przez zaglebie?
    • Gość: marko Zbigniew boniek to koleś listkiewicza IP: *.pronet.lublin.pl 15.04.07, 23:55
      czego możemy sie spodziewac !!!!!
      Może kiedyś ich spotkamy ---zęby powybijamy !!!!!
    • Gość: AndrzejeG Re: Do Zbigniewa Bońka IP: *.kalisz.mm.pl 16.04.07, 00:06
      Co do ostatniego zdania - jeżeli pan nie może i nie chce to po co pan sugeruje.
      Czyżby naprawdę nie widział pan różnicy??? Czyżby ukaranie walkowerem krętaczy
      było czymś niezwykłym w piłce nożnej??? A może chodzi o odwrócenie (tak
      niechcąco) uwagi od naszych świetnych działaczy poprzez zorganizowanie kozła
      ofiarnego??? A tak nawiasem gdyby naprawdę w PZPN o wszystkim mógł decydować
      Boniek mam wrażenie że mielibyśmy dużo mniej powodów do zmartwień.
      Zibi rób swoje!!!!!!!!!!
    • Gość: adamszostak Do Zbigniewa Bońka IP: *.acn.waw.pl 16.04.07, 00:09
      Brawo panie Rafale, ma Pan absolutna racje
    • Gość: Kibic Lecha Do Rafała Steca: Pomaga Pan zabić dziennikarstwo IP: *.ostnet.pl 16.04.07, 00:14
      Ciekawe czy Pan Stec pomyslal o nastepujacych sprawach:
      1. W sporcie jak w biznesie - trzeba umiec korzystac z sytuacji. Wyobrazmy sobie, ze Boniek nie przyjmuje walkowera, przegrywa z Arka a pozniej brakuje 3 pkt. do utrzymania sie w lidze. Dostaje nagrode fair play? Spuszcza swoj klub do drugiej ligi, byc moze skazujac go na powolna smierc?
      2. Arka miala okazje do "odwieszenia" przed meczem z Widzewem. Znala warunki, jakie musi spelnic i ten mecz mogl zostac rozegrany. Nie zrobila tego. Wiec dlatego Widzew ma cierpiec, bo tonacy z Gdyni brzytwy sie chwyta i probuje wykorzystywac kruczki prawne zeby uciec od zasluzonej kary? Tu rzeczywiscie mamy przyklad fair play.
      3. To pewnie tez wina Boncka, ze prokuratura dostarczyla dokumenty akurat w okolicach meczu z Widzewem. Boniek jest zaiste szatanem. Trzyma w garsci nawet wymiar sprawiedliwosci.
      4. Panie Stec - oczywiscie mozna sie popisywac erudycja i myslec, ze piorem uzdrawia sie polski futbol, ale czepianie sie ludzi, ktorzy walcza i wykorzystuja okazje, zeby poprawic sytuacje swojego klubu. Wykorzystuja w sposob legalny.

Uprzedzajac ewentualne ataki - nie kibicuje Widzewowi.
      • Gość: Peter Re: Do Rafała Steca: Pomaga Pan zabić dziennikars IP: *.mysmart.ie 16.04.07, 00:25
        W sposob legalny? Byc moze.

Ale czy w sposob przyzwoity?
        • Gość: Kibic Lecha Re: Do Rafała Steca: Pomaga Pan zabić dziennikars IP: *.ostnet.pl 16.04.07, 00:39
          Popatrz na dzisiejszy swiat. Chociazby na nasz kraj.
          Idealisci umieraja straszna smiercia.
          Przyzwoity? Jezeli cos nie jest zabronione to jest dozwolone. Przyzwoitosc malo kogo interesuje, jezeli chodzi o biznes. Nie mozna kogos potepiac za to, ze umie wykorzystywac sytuacje.
          Przyjmujac oczywiscie, ze Boniek stal za zawieszeniem Arki przed meczem z Widzewem, bo z artykulu Pana Steca to mozna wywnioskowac...
      • Gość: 1908 Re: Do Rafała Steca: Pomaga Pan zabić dziennikars IP: *.chello.pl 16.04.07, 00:45
        ludzie jestescie slepi czy glupi? kary dla arki i lecznej jak najbardziej ok,
        tylko narazie te kary polegaja na tym, ze widzew i to cos z plocka o
        nieustalonej nazwie (nie wiem moze juz ustalili w koncu, bo co roku inna)
        dostali za frajer jako jedyni z ligi walkowery a inni grajac z tymi samymi
        zespolami arki i lecznej pogubili punkty. teraz na dokladke dostali jeszcze
        utrzymanie przy stoliku. oczywiscie to zwykly przypadek a fryzjer to czarna owca
        wsrod polskich dzialaczy/sedziow/obserwatorow itd
    • rezoon Re: Do Zbigniewa Bońka 16.04.07, 00:14
      nie to miałem na myśli
      ale każdy ma prawo do swojego zdania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka