Dodaj do ulubionych

Bilety na Euro 2012 tylko dla nielicznych

• Gość: takafiga Pewnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 13:23
      Stadiony za moje się wybuduje, ale jak przyjdzie po bilecik, to juz VIPom się należy!
      • Gość: KOLEGA LISC Sprzedam bilet na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 13:30
        SPRZEDAM BILET NA FINAL ,NA POL FINAL NO GENERALNIE NA WSZYSTKO.własnie sobie
        drukuje
        KOLEGA LISCIA .
        • Gość: am Podnieta, podnieta, a gdzie logika? IP: *.devs.futuro.pl 21.04.07, 13:53
          Widze ludzie, ze juz madrzejecie. Czesc entuzjastow Euro w Polszu chcialo by je
          tu zorganizowano tylko po to, by mogli sobie obejrzec jakis mecz na zywo na
          stadionie, teraz zauwazyli ze jest to niemalze niemozliwe. Nagotowalismy se
          bigosu, teraz trzeba go zjesc. Tyle mi z tego przyjdzie, ze bede musial ogladac
          Euro przez tv i jeszcze placic za satelitke, bo publiczna pewnie nie pusci, a
          nawet jak juz to tylko Polakow.
          Zamiast budowac wszystko na Euro, trza bylo tak jak w Anglii - wybudowac
          wszystko, ale nie z okazji Euro, tylko dla kibicow i dla rozwoju pilki. Widzicie
          jak jestesmy zacofani, nawet umyslowo, przeciez najpierw trza miec (Anglia,
          Niemcy, Francja, Holandia, Hiszpania, Włochy, itd.), a dopiero potem zglaszac
          sie do konkursow. Bo skonczy sie na tym, z juz nic wiecej potem nie wybudujemy,
          a nie o to przeciez chodzi.
          Z Euro w Polszu bedzie tak jak z jakims sprawdzianem. Uczen zakuwa na sprawdzian
          i pamieta to tylko przez dwa dni. Tak samo z Euro - wybudujemy drogi, stadiony i
          hotele tylko do 2012, potem nie bedzie na to ani kasy ani checi, mimo ze bedzie
          to jak najbardziej potrzebne, by pilka sie rozwijala.
          Odwolac Euro 2012, uzdrowic polski futbol oraz rząd i zorganizowac Euro 2016.
          • Gość: trawa boiskowa Re: Podnieta, podnieta, a gdzie logika? IP: *.promax.media.pl 21.04.07, 14:22
            To proste. jak nie uda nam się impreza to bedzie wina Listkiewicza, bo on jak w
            dupie w sieczka "latał" za przyznaniem Polsce tego badziewia.
    • Gość: Szwab Jeden bilet na Euro 2012 dla G. Grassa ! IP: *.promax.media.pl 21.04.07, 14:13
      ....za wpie...... się w sprawy polskie.
    • Gość: kxxx23 Czemu te bilety takie tanie !!!! ???? IP: *.promax.media.pl 21.04.07, 14:17
      Co to jest 250 E dla Niemca, Francuza, Włocha czy innego unijczyka. Moze dla
      Polaka to drogo , dla Ruska jeszcze drożej ale tych ostatnich - osikał pies.
    • domena_zajeta Wszyscy mają równe prawa no nie? 21.04.07, 14:30
      Troszkę to jest niefajne ze względu na to, że każdy ma równe uprawnienia do
      obejrzenia danego meczu - nie tylko gospodarze. No nie? Poza tym jak ktoś bardzo
      będzie chciał tych biletów to i tak je dostanie chociażby ze względu na to, że
      można sobie od kogoś odkupić... Założę się, że będą ludzie, którzy nakupią
      biletów a potem będą rozprowadzać... więc...
    • Gość: jaceloth teściowa Listkiewicza IP: *.icpnet.pl 21.04.07, 14:53
      kto jak kto, ale teściowa Listkiewicza bilety dostanie
    • efc2012.eu Ja na szczęście będę miał wtedy pełno roboty. 21.04.07, 14:58
      Zapowiada się 5 ciekawych lat :)
    • Gość: maciek 14% puli dla sponsorów??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 14:58
      troche przesada z tymi 14% z puli biletow dla sponsorow i partnerow, 3% dla
      vipow to sporo, ale mozna sie z tym zgodzic, ale 14% to lekka przesada,
      zwlaszcza ze sponsorzy za kase ktora wydaja na Mistrzostwa dostaja w zamian juz
      reklame i publicity, ktos w UEFA pozamienial sie z wlasnym psem na lby i
      zapomnial o kibicach
      • Gość: marcin Re: 14% puli dla sponsorów IP: *.netrun.cytanet.com.cy 22.04.07, 17:56
        ta pula dla sponsorow to beda nagrody w konkursach dla kibicow czlowieku!
    • Gość: Miszcz Bilety na Euro 2012 tylko dla nielicznych i J.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 15:37
      Kto to jest Jakubycz jakiś mosiek pewniea warszawa nie słyszałem pewnie jakieś
      koszerne miasteczko koło wołomyna
    • Gość: Rodent Niech mi ktos wytlumaczy... IP: *.dsl.look.ca 21.04.07, 16:16
      O co tu chodzi? Z czego sie cieszycie? Euro 2012 do spolki z Ukraina, final w
      Kijowie. Jak nie umie sie zorganizowac samemu to po co wogole zglaszac
      kandydature? Polska jest krajem znacznie wiekszym niz Portugalia a oni
      zorganizowali najlepsze do tej pory mistrzostwa.
    • Gość: vicepia Re: Bilety na Euro 2012 tylko dla nielicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 13:06
      no to sa 3 kategorie biletow. z boku, zza bramek a 3????
    • toja3003 i tak jak zwykle w Polsce będą machloje z biletami 07.05.07, 11:30
    • Gość: Damian Bilety na Euro 2012 tylko dla nielicznych IP: 82.160.71.* 07.01.08, 14:53
      Bilety na Euro 2008 już mam, zapłaciłem bardzo dużo ale już wiem że mecze z
      trybun obejrzę. Na Euro 2012 też się wybieram i jestem przekonany że bilety
      spokojnie kupię.
    • Gość: mateusz Bilety na Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.08, 19:38
      chce mieć bilet na euro 2012 mój tata też ZYGMUNT KOWALSKI chce jechać do
      warszawy proszę o bilet do warszawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka