Gość: hegemon® Kraków? to ostoja gejów i pijanych angoli IP: *.skynet.net.pl 25.04.07, 22:23 ktorzy przyjezdzaja sobie podymac miejscowe tirowki i puszczalskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: Kraków? to ostoja gejów i pijanych angoli IP: 218.185.9.* 26.04.07, 00:48 jestem tirowka i dymam conajmniej 4rech na tydzien, maja male kutaski te chlopaki z wysp, nie to co nasze polskie dorodne i grube kielbaski, tylko szkoda ze te dorodne nie sa bogate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msqlek Euro 2012 za 1871 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 22:59 Juz niedlugo w Polsce w wielka siatkarska impreza - Liga Światowa zawita w naszym kraju! Stad wielki apel do Was - pomozmy dopingiem naszyej druzynie! Chcialbym ayśmy zobaczyli sie na meczach! A jezeli chodzi o bilety, to nic prostszego, doczytalem sie, ze Sponsor reprezentacji Polski - PlusGSM - daje mozliwosc zarezerwowania biletów na mecze Ligi Swiatowej, która odbedize sie w polsce na przelomie maja i czerwca. W 10 salonach w całej Polsce można dokonywać rezerwacji za darmo biletu [natomiast drugi normalnie kupic]. Jest to możliwe przy okazji dokonywania aktywacji lub przedluzenia abonamentu w Plusie. Akcja dla kibiców, którzy będą aktywować jakąś usługę w Plusie trwa od poprzedniego piątku do najbliższej soboty [przez 8 dni mozna rezerwowac w takim wypadku bilety!]. NIe ma na co czekac, bo biletow jest mało, a emocje beda wielkie. musimy tam byc, wiec nie dajcie plamy, Do zobaczenia! Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjj Re: Euro 2012 za 1871 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 23:58 Impreza tak czy inaczej nie odbedzie sie w 12 miastach, bo o ile pamietam, Donieck zglosil 2 stadiony i drugi obiekt (Olimpijski) jest w tej chwili obok Odessy na liscie rezerwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy_obiat Re: Euro 2012 za 1871 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 00:29 i po ch.. tu spamujesz... jak sponsora reprezentacji nie stać już na wykupienie reklamy to raczej nie najlepiej to wróży "sponsorowanym"... popatrz sobie na górę strony początkujący "szpecu" od marketingu - taki prostokącik wesoły migający tam jest... tam sobie ten cyrk dla plebsu o nazwie Liga Światowa reklamuj:[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz khm... a kiedy swiatowa liga hokeja na trawie? IP: *.cable.mindspring.com 26.04.07, 01:13 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Euro 2012 za 1871 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:06 Nie wiem, czy ktoś zwrócił uwagę, kto zasiada w komitecie ukraińskim. Sami oligarchowie, milionerzy i mafiosi, a przewodniczy tej bandzie sam prezydent Juszczenko! U nas za to przykładnie, PiS zawłaszczył sobie właściwie wszystko w tym komitecie, a dla Listka zostaną tylko jakieś ochłapy, albo nic... Ale przynajmniej będzie kogo j-ebać jak to spi-erdolą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy_obiat 8,10,12? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 00:23 może najpierw zbudujcie choć jeden... bo jak w Komitecie Organizacyjnym ma być połowa obecnego rządu z Jarkiem, Edgarem i totalnym nieukiem-ignorantem Zero na czele, to ja tu co najwyżej jakiś peronik za 3 bańki na wsi widzę a nie Stadion Narodowy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełro2112 Euro 2012 za 1871 dni IP: *.pai.net.pl 26.04.07, 00:28 jakim wstydem i żenadą jest dla łodzi wrzucanie jej do jednego wora przegranych razem z bałymstokiem..z calym szacunkiem dla bialostoczan oczywiscie.. (brawo mr.Kropiff!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieDlaKrakowa Trzeba się było starać jak był na to czas. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:47 Teraz jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxam Re: Euro 2012 za 1871 dni IP: *.range81-157.btcentralplus.com 26.04.07, 01:09 jak Gosiu to ja juz wiem gdzie ten dodatkowy stadion...jaja se robia a z nas idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Euro 2012 za 1871 dni IP: *.bois.qwest.net 26.04.07, 04:16 ja proponuje Swinoujscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Euro 2012 za 1871 dni IP: *.toya.net.pl 26.04.07, 05:56 A czemu nie Zgierz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwi Re: Euro 2012 za 1871 dni IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.07, 08:12 a moze belin-nie daleko granicy-autostrady sa,lotniska sa,stadiony sa,polskie dziwki sa meskie tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Euro 2012 za 1871 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:15 Albo na mielinie za rogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dvarhk77 Jak to jest z prawami do transmisji? 26.04.07, 08:35 To UEFA decyduje kto ma dostać prawa? Pewnie się okaże że musimy za to jeszcze sporo zapłacić. Proponuję, aby kraje organizujące dostały 50% zysków z transmisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master I co? Zrobimy na 6-ciu i będą po 2 mecze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:46 Żenada. Obudzili się z ręką w nocniku i teraz płaczą. Mam nadzieję, że UEFA się nie zgodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Re: I co? Zrobimy na 6-ciu i będą po 2 mecze? 26.04.07, 09:11 Dokładnie. Wcześniej jak Polska się starała, to te miasta uważały że szkoda pieniędzy na promocję bo i tak nie wygramy. A gdy już dostaliśmy organizację euro 2012 to wielki lament że ich pominięto. Chyba na własne życzenie pominięto. Odpowiedz Link Zgłoś