Gość: neon-pl IP: *.client.attbi.com 24.05.03, 20:56 Hej RTS WIDZEW gol, lalalala...la Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: von Moltke Widze Widzew w Bundeslidze! IP: *.ci.uw.edu.pl 24.05.03, 21:14 W przyszlym sezonie Widzew odstawi reszte ligi tak jak w tym roku zrobil to Bayern!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Widze Widzew w Bundeslidze! IP: 213.17.150.* 25.05.03, 22:46 Masz specyficzne poczucie humoru hahhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toudi Re: Widze Widzew w Bundeslidze! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 11:49 szkoda ze w Łodzi jest tak krucho z kasiorką..ale jestem przekonany ze jak tylkow WIdzewie znajdzie sie ona w przyszylym sezonie to widzew pokaze klasa.La Viva RTS la viva Frantz Smuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Widze Widzew w Bundeslidze! IP: *.bydgoszcz.leased.ids.pl 26.05.03, 13:18 Uważaj, żebyś nie zobaczył w drugiej lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Ciekawe ile kosztuje jeden punkt? IP: *.acn.pl 24.05.03, 21:58 Takie zespoły jak Górnik Zabrze czy Amika Wronki ani nie walczą o puchary ani nie bronią się przed spadkiem, Górnik w Warszawie z Polonią grał bardzo dobrze a tu nagle osłabł. Czy to dzieło przypadku a może jest jakaś stawka? Ciekawy temat dla dziennikarzy, którzy przy okazji jak zwykle błysnęli niechęcią do Polonii pisząc o jej kompromitacji . KSZO grało dobrze i przedtem inne dobre zespoły też miały z nim ciężkie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciu z Kanady Re: Ciekawe ile kosztuje jeden punkt? IP: *.sympatico.ca 24.05.03, 23:40 Gość portalu: tomcat napisał(a): Nie ma co sugerowac lapowy. Moze twoja polonia w tym celuje a jak nie zlapales to nie pluj. Chyba probujesz oczernic Zaglebie ktore jest ambitne i ma dobra serie. Popatrz jak miernie sie spisuje polonia w-wa i nie probuj jej tlomaczyc wysoka klasa jaka prezentuje KSZO. A swoja droga jak trudno naszym zespolom atakowac skutecznie. Tylko Wisla robi to dobrze. > Takie zespoły jak Górnik Zabrze czy Amika Wronki ani nie walczą > o puchary ani nie bronią się przed spadkiem, Górnik w Warszawie > z Polonią grał bardzo dobrze a tu nagle osłabł. Czy to dzieło > przypadku a może jest jakaś stawka? Ciekawy temat dla > dziennikarzy, którzy przy okazji jak zwykle błysnęli niechęcią > do Polonii pisząc o jej kompromitacji . KSZO grało dobrze i > przedtem inne dobre zespoły też miały z nim ciężkie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat tłuku z Kanady IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 24.05.03, 23:56 Twój tekst jest tak śmieszny i głupi iż dobrze że wyemigrowałeś. Mnie tłuków w Polsce. Przeczytaj co piszę i spróbuj to zrozumieć. O zjawisku sprzedaży mówiono i pisano już dawno. Zagłębie Lubin to jeden z najbogatszych klubów w Polsce i można domniemywać różne rzeczy. Gdybyś nie był tłukiem to byś wiedział że Polonia pieniędzy nie ma o czym nawet mało inteligentni wiedzą i nie kupuje - nawet gdyby ewentualnie chciała bo nie ma nawet na podstawowe opłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat PS do tłuka z Kanady IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 24.05.03, 23:59 Naucz się że chamstwem jest pisanie o innych z małej litery a o swoich z dużej. To szkoła towarzyszy Hitlera i Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: Ciekawe ile kosztuje jeden punkt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 19:01 trzy razy ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: 28. kolejka ligi polskiej: Dospel ograł Odrę, IP: *.chello.pl 24.05.03, 22:33 właśnie tłumaczyłem zonie ze juz nie ma walków jak kilka lat temu(była przerwa w dzisiejszych spotkaniach)-amica 2:0 z zagłebiem(czyzby-ale cos mi przez głowe przeszło.... no i co oczywiscie zaglebie strzelilo 2 bramki, a drugi mecz...gornik powinien wyrownac, przeciez duzo lepiej sie przezentuje od widzewa i do tego na wyjazdach gra dobrze...a tu no jakze by znowu... no nic moze pzryszły sezon bedzie be zpodtekstów, a moze sie czepiam... pozdrawiam uczciwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon-pl Re: 28. kolejka ligi polskiej: Dospel ograł Odrę, IP: *.client.attbi.com 25.05.03, 01:34 Gość portalu: artur napisał(a): > właśnie tłumaczyłem zonie ze juz nie ma walków jak kilka lat temu(była przerwa > w dzisiejszych spotkaniach)-amica 2:0 z zagłebiem(czyzby-ale cos mi przez głowe > > przeszło.... no i co oczywiscie zaglebie strzelilo 2 bramki, a drugi > mecz...gornik powinien wyrownac, przeciez duzo lepiej sie przezentuje od > widzewa i do tego na wyjazdach gra dobrze...a tu no jakze by znowu... > no nic moze pzryszły sezon bedzie be zpodtekstów, a moze sie czepiam... > pozdrawiam uczciwych Pytanie: Czy Widzew ma pieniadze na to by kupic mecz? Chociaz nie wiem jakie sa stawki, moze kazdego stac, ale Widzew chyba nie stoi dobrze finansowo... nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manex Re: 28. kolejka ligi polskiej: Dospel ograł Odrę, IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 26.05.03, 00:44 > Pytanie: Czy Widzew ma pieniadze na to by kupic mecz? Chociaz > nie wiem jakie sa stawki, moze kazdego stac, ale Widzew chyba > nie stoi dobrze finansowo... > nara Widzew i inne kluby według mnie mają pieniądze na kupowanie bo inaczej ich prezesi za dużo by stracili.Trzymają pieniądze na czarną godzinę.Myślę nawet że tak biedna Polonia może kupować mecze bo mimo wszystko wydaje mi się że nie na rękę Romanowskiemu byłby spadek w tym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZNANIAK SEZON NA SLEDZIA, KOLEJORZ SEZON NA SLEDZIA:))) IP: *.futuro.pl 24.05.03, 22:34 WKONCU WYGRANA. ALE TAKZE DUZY RESPEKT DLA KIBICOW POGONI, KTORZY MIMO SPADKU POJAWILI SIE W 500 OSOBOWEJ GRUPIE. POGON!!!! CO????? DO ZOBACZENIA!!!!! POGON: WRACAJCIE SZYBKO, DO PIERWSZEJ LIGI WRACAJCIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: SEZON NA SLEDZIA, KOLEJORZ SEZON NA SLEDZIA:) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 20:31 500 to ich na pewno nie bylo. Widzewa bylo wiecej a ich wlasnie bylo cos pod 500. Pogon tez juz przyjezdzala w liczniejszej grupie. Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksbasket WWW.SLASK.WROCLAW.PRV.PL IP: *.kom / 10.101.6.* 25.05.03, 00:04 Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manex Szkoda Groclinu IP: *.magma-net.pl 25.05.03, 12:11 Szkoda że Groclin nie zakwalifikuje się do europejskich pucharów (chyba Dospel i Legia nie dadzą się już wyprzedzić).No bo zamiast oglądania w akcji zawodników z Grodziska ,którzy myślę że by mogli dojść nawet do 3 rundy pucharu uefa, będziemy się męczyć jedną rundę z piłkarzami z Katowic.Gdyby grał Groclin to przynajmniej by było więcej punktów do tego rankingu wg. którego przyznają miejsca w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Rako Condone Re: Szkoda Groclinu IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 25.05.03, 13:19 zgadzam sie z Tobą. Legia to firma uznana chociaz ich nie trawię, a Dospel jakoś sobie radzi, ale nie widzę ich w pucharze UEFA-lepiej niech odpuszczą i dadza Groclinowi m-ce w pucharach - w końcu Dospelu nie stać nawet na wyjazd za granicę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Szkoda Groclinu IP: *.icpnet.pl 25.05.03, 13:27 co wy synki wiesniaki w pucharach nie przesadzajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shanke Dzięki Szczakowianko!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 18:59 Urwane legii punkty ułatwią GieKSie dotarcie do pucharów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisbis Hej Legia dupa zbita! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.05.03, 19:26 lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Dzięki Szczakowianko!!!!!!! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 25.05.03, 21:51 Chciałeś powiedzieć DOSPELOWI, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic gks Re: 28. kolejka ligi polskiej: Dospel ograł Odrę, IP: *.netcom.ca 25.05.03, 19:03 Legia szmaty,niech powie ktos, ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasman Re: 28. kolejka ligi polskiej: Dospel ograł Odrę, IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.05.03, 23:44 No pewnie, że nie. Gieksa z Herenven by sobie nie poradziła. Zresztą wkrótce bolesnie zweryfikujesz swój pogląd, juz po eliminacjach do eliminacji Pucharu UEFA. Chociaż w dobrze pojetym interesie naszj piłki kopanej chciałbym żeby było inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Cala Polska widziala Zbigniew MARCZYK to pala IP: *.tvk.tpsa.pl 25.05.03, 21:58 Marczyka laske robic a nie mecze sedziowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: 28. kolejka ligi polskiej: Dospel ograł Odrę, IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 25.05.03, 22:24 to dla tych co redagują, poprawcie wreszcie tą tabelę, żeby dospel był we właściwym miejscu bo mnie szlak trafi następnym razem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mów_mi_józek z legią można się dogadać... IP: *.ha3.agh.edu.pl 25.05.03, 23:29 ... może pzpn przyzna legii ten tytuł mistrza polski co im zabrali przed dekadą. ambicję "gwiazd" legii to zaspokoi a i szczakowianka będzie cała. niedobrze mi się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEW WIDZE WIDZEW W DRUGIEJ LIDZE IP: *.cg.shawcable.net 26.05.03, 01:09 Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Co ty człowieku piszesz? 26.05.03, 03:53 "gdyby Ireneusz Jeleń wygrał pojedynek z Adamem Piekutowskim,(...)to mecz mógłby się potoczyć zupełnie inaczej." Jeleń był na dwumetrowym spalonym. Oj ta warszawka w Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groch Czy nie zapomniano o zlym sedziowaniu przeciwko Legii IP: *.*.*.* 26.05.03, 10:40 W artykule napisano o watpliwym faulu w meczu Legia - Garbarnia, po ktorym Svitlica strzelil bramke. Szkoda ze autor artykulu chociaz nie napomknal o zlym sedziowaniu i nie uznaniu DWOCH RZUTOW KARNYCH!!! Brawo dla Pana Wita i dla Jacka Bednarza za dobre opinie chociaz wypowiedz o "artystycznym upadku Czarka" troche bawi - nie wazne kto jak pada ale wazne czy karny byl czy nie. Ode mnie rowniez czerwona kartka dla sedziego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu LEGIA BEZ AMBICJI IP: *.mofnet.gov.pl 26.05.03, 11:09 Legia remisuje z zespołem broniącym się przed spadkiem, to bardzo tajemnicze, nieprawdaż ? Tym bardziej, że wyrównanie dla Legii padło tuż po utracie pierwszej bramki. Czy Legii nie zależy już na dobrym miejscu i grze w pucharach ? Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Nieprawda - Legia ma teoretyczne szanse na tytuł.... 26.05.03, 11:42 Teoretyczną ale zawsze - wystarczy, że Wisła przegra dwa razy, Katowice będą też miały 62 punkty (jedno zwycięstwo, jedna porażka), Groclin starci jakieś punkty, a Legia wygra 2 razy... WIsła, Katowice i Legia będą miały po 62 pkt, a w "małej tabeli" najlepsza jest Legia (2 razy wygrana z GKS-em).... Szanse małę, nie życzę wcale Legii mistrzostwa, ale ... zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SE Re: Nieprawda - Legia ma teoretyczne szanse na ty IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 12:14 > WIsła, Katowice i Legia będą miały po 62 pkt, a w "małej tabeli" > najlepsza jest Legia (2 razy wygrana z GKS-em).... tak, tak, bystrzaku, zapomniales tylko, ze i z legia i z dospelem lepszy bilans ma akurat wisla Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: Nieprawda - Legia ma teoretyczne szanse na ty 26.05.03, 12:25 Ech - to Ty nie grzeszysz bystrością... Masz rację, Wisła ma oddzielnie lepszy bilans i z Legią i z Katowicami i jeśli będzie miała tyle samo punktów co jedna z tych drużyn - to ona jestr wyżej w tabeli. Jeśli jednak te trzy zespoły będą miały jednakową liczbę punktów - liczy się mała tabela z udziałem wszystkich tych drużyn. Wisłą ma w niej 6 punktów (zwycięstwo i porażka z Legią, zwycięstwo i porażka z Katowicami a Legia ma 9 punktów - zwycięstwo i porażka z Wislą, dwa zwycięstwa z Katowicami).... Zanim się wypowiesz - pomyśl.... (po poziomie bystrości wydaje mi się że jesteś zwolennikiem integracji Polski z UE) Odpowiedz Link Zgłoś