Gość: - IP: *.acn.waw.pl 15.05.07, 14:31 Prima aprilis już był... Ale walka o mistrzostwo drugiej ligi zapowiada się pasjonująco! Jak się nie uda za rok to jeszcze zostaną, hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kula Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.crowley.pl 15.05.07, 14:34 pierwszy;)) a co do przeprowadzki... mam nadzieje, ze Stawowy będzie takim trenerem jakim jest Kijek dla prokomu - powoli budował swoj zespoł i ma 100% poparcia Krazuego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavesh Re: Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.bremultibank.com.pl 15.05.07, 15:28 Znów zacznie się kupowanie! Arka nigdy nie potrafiła wygrywać na boisku. Degradacja powinna byc do IV ligi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.chello.pl 16.05.07, 07:56 To jest wyjątkowo korupcjogenny klub ja bym go wykluczył ze struktur PZPN ,w ostateczności degradacja do 4 ligi , ale nie oni juz marza o mistrzostwie Polski.Narazie beda grać w 2 lidze i wcale nie jest powiedziane ze z niej tak szybko awansują, chyba ze liczą na pieniądz p.Krauzego.Arka persona non grata polskiego futbolu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee A ile będzie kosztował wygrany mecz. IP: *.toya.net.pl 15.05.07, 16:39 Uzgodnił Pan to już z Panem Krauze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrość Re: A ile będzie kosztował wygrany mecz. IP: *.gdynia.mm.pl 15.05.07, 19:36 zazdrość się przez Was przelewa:) czyli wierzycie, że Arka już niedługo wróci do ekstraklasy:) to się ceni;P pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja, a kto pyta? Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:43 Uhahahahahahahahahha... uuuuuuu. ;) Przeeestamcie, bo juz nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarX Bufonady ciąg dalszy IP: *.su.krakow.pl 15.05.07, 14:50 A pan Wojtek S. jak zwykle pewny siebie... O ile sobie dobrze przypominam, to na stulecie Cracovii obiecywał mistrzostwo dla "Pasów"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Jeziorny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:03 Rzeczny:arka będzie słaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fracy Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.belchatow.msk.pl 15.05.07, 15:07 nom moze w 3 lata zdobędą ale mistrzostwo 2 ligi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Krauze wie co mówi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:14 W sopocie też jak się wziął za basket to Prokom dzieli i rządzi od lat. A Kijewski mimo iż jest słaby to pracuje już długo. Uważam, że Stawowy to niezły trener, który będzie miał okazję pracować w mocnej wkrótce Arce przez lata. Bo pan Krauze nie zwalnia trenera po jednej czy nawet sześciu porażkach. To nie jest człowiek pokroju Cupiał. p.s. Jestem z Trójmiasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:18 kruzego debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balast Stawowy: Arka będzie mocna IP: 195.7.32.* 15.05.07, 15:25 Mistrzostwo w 3 lata? Buhehehe.. Sorry ale juz byli tacy co tak mowili.. i ###no z tego wyszlo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Stawowy: Arka będzie mocna IP: 83.238.44.* 15.05.07, 17:19 Cupiałowi się udało... w dodatku wielokrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Proszowice pamietamy IP: *.eranet.pl 15.05.07, 15:38 "dziekujemy" za poczatek rozwalenia klubu panie Wojtku. Czy w Gdyni opcja Proszowicka tez bedzie brana pod uwage jesli trafi sie intratna propozycja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Jeszcze kilka degradacji a 2 liga będzie lepsza IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.05.07, 15:42 od ekstraklasy hahaha czy o to chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mulatu Astatke Stawowego silny punkt to wyrafinowane slownictwo. IP: 86.69.185.* 15.05.07, 16:11 Kiedys bylem swiadkiem meczu w Zakopanem z Karpatami Lwow.Specjalnie tam pojechalem bo wiele w mediach slyszalem jaki to utalentowany trener itd itp. O grze jego zespolu nie mowie bo byla to kopanina ale po lesie kolo COS echo nioslo co chwila qu.. wracej ,qu.. grej pilka i inne cenne uwagi.Nerwowy widac koles i nieco spiety.Zreszta kontrakt na 10 lat podpisal a po miesiacu zerwal ,wszedl dwa razy z rzedu w okolicznosciach dosc tajemniczych i chyba z kompleksow upokorzyl Swierczewskiego.Oprocz tego baraze o utrzymanie to tez niewidzialna reka maczala palce a Stawowy tylko stal z boku i o niczym nie wiedzial. Porwanie polowy druzyny Proszowianki tez za dobrze o nim nie swiadczy. Plany wyglaszne wszem i wobec z reguly sie nie sprawdzja. A tak nawiasem mowiac to w przyszlym sezonie powinien walczyc o wejscie do 2 ligi ale jak widac prezes ma dlugie rece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Stawowego silny punkt to wyrafinowane slownic IP: *.chello.pl 15.05.07, 18:17 wez pajacu z kolegami z gdanska rzucaj bananami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wój Stawowy: Arka będzie mocna IP: 217.153.207.* 15.05.07, 16:25 Mistrzostwo za trzy lata... Pomyślmy - aż tyle kasy to Krauze chyba nie da, chociaż z drugiej strony najwięksi konkurenci w pre-paidowym futbolu (Łęczna, Śląsk, Zagłębe) są na łopatkach. Ale chyba trzeba jeszcze będzie w piłkę pograć - tu może być haczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.chello.pl 15.05.07, 17:33 JA JUZ NIE MOGE SŁUCHAC TEGO STAWOWEGO !!!! WPIERW PŁAKAŁ PRZEZ PARE TYGODNI , ŻE DA ODPOWIEDZ CZY ZOSTAJE ! I ZOSTAŁ BO POPROSTU TE RZEKOME ROZMOWY Z LEGIA CZY WISŁA WCALE NIE BYŁY TAK DALEKO ZAAWANSOWANE !1 A TERAZ WCISKA KITY , ZE NIE CHCE ZOSTAWIC ARKI ITD! DYZMA POLSKIEJ PIŁKI! JESLI TYLKO POJAWI SIE KONKRETNA PROPOZYCJA TO SPIEPSZY Z ARKI AŻ BĘDZIE SIE KURZYŁO !!! ARKA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Stawowy: Arka będzie mocna IP: 195.117.142.* 15.05.07, 17:53 W koszykówce Pan Karuze zapowiedziła udział w Final Four Euroligi, też w cuągu trzech lat. Na razie ledwo ledwo wyeliminowali Anwili w półfinale Mistrzostw Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żółto-Niebieski Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.chello.pl 15.05.07, 18:24 Na takie słowa czekałem całe życie..... Zycie jest piękne. Warto było żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Arka Gdynia !!! IP: *.chello.pl 15.05.07, 18:28 Zazdrosne bubki aż się skręcają z zazdrości. Uważajcie, bo dostaniecie skrętu kiszek. Arka nasza Arka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm znowu będą kupować ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 18:34 no nie ! bezczelni są... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.echostar.pl 15.05.07, 19:15 a niby gdzie ci kopacze mają odejść? daj bóg ci handlarze nie wrócą do ligii przec conajmniej trzy sezony a panu stawowemu życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń bo mieć marzenia torzecz piękna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkowiec Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.chello.pl 15.05.07, 19:28 Wojtek, lejesz miód na moje żółto - niebieskie serce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Radom Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.tkdami.net 15.05.07, 20:17 Pozdrawiam kibiców Arki. Lubię ten klub, lubię Gdynię. Trzymam kciuki za Wasz szybki awans do ekstraklasy. Macie tadycje, a takie nazwiska jak Kupcewicz i Korynt tylko laikom nic nie mówią. Trójmiasto powinno mieć pierwszą ligę i to zarówno Gdynia jak i Gdańsk. To byłyby kapitalne derby na Baltic Arena. Pozdrawiam. I udowodnijcie wszystkim, że Arka może spokojnie awansować do ekstraklasy bez układów i pieniędzy. Stać ją na to. Wielka piłka ma szanse istnieć tylko w dużych ośrodkach miejskich. Marzę, żeby mój Radomiaczek też kiedyś był wielki. Kibice w Radomiu zasługują na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkowiec Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:26 Dobrze ,że właścicielem Arki nie jest Cupiał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba bravo panie stawowy IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.07, 20:57 dobra decyzja, arka ma zaufanie do tego trenera, a krauze ma kase, dwa trzy wzmocnienia i mamy mistrzostwo tej miernej ligi gdzie pewnie znowu odejda przecietniacy do III lig europejskich a zostanie dziadostwo i z takimi to areczka poradzi sobie spoko. juz przeciez widac ze takie kluby jak wisla czy legia to chlopaki do bicia przez np. belchatow czy korone ktore dwa lata temu byly jeszcze w II lidze. arki nie lubia w wawie i dlatego ich wyzucili, przeciez tam wszyscy brali, teraz chca usunac lubin aby legia grala w uefa, jesli drugi by byl lech to by na niego cos wymyslili. to mafia z listkiem,ryzawym,latem i innymi, ale poki co to arka w drugiej lidzie sobie odpocznie i za rok zacznie kopac tylki. zycze powodzenia arka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marga Re: bravo panie stawowy IP: 83.168.75.* 15.05.07, 21:25 gdybys znal troche historie rozgrywek ligowych to niepisal bys takich farmazonow.mistrza przy stole ja........................... Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Spod jakiego kamienia wypełzłeś, że ... 16.05.07, 09:02 ... piszesz takie bzdury. Może masz 13 lat i po prostu nie wiesz co się działo w lidze. Poza tym, co ma Warszawa do wrocławskiej prokuratury i zatrzymania prezesa Arki. Poczytaj trochę i poszukaj informacji a nie bredź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michi Stawowy Pierwszy Pajac IV RP!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:57 A ja już w tym roku będę Mistrzem Orange Ekstraklasy,na FIFA2007!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.chello.pl 15.05.07, 22:01 no no a kaczory zostana na nastepna kadencje:) za 3 lata to arka bedzie w 4 lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krauze - pedryl ! Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 05:03 wywalic ich z pzpn za te machloje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mistrza też chcecie kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borges Re: Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:26 śmieszni ludzie, najczesciej z warszawki... teraz sobie mozecie pisac, krzyczec itp, jeszcze macie troche czasu... juz nielugo do gdyni smieszne legie, wisly (ktorym od czasu odkrycia korupcji cos nie nie wiedzie, czyz nie? a tak zawsze mistrz albo legia albo wisla, a w pucharach gdzie nie dalo sie kupic juz to od kazdej przecietnej druzyny w plecy ze az milo), beda przyjezdzac po zanotowanie porazek :) pozdrawiam krzykaczy (i warszawke) a prawdziwe pzdr dla Żółto-Niebieskich! ARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Wojciech Stawowy: Arka będzie mocna IP: *.ksknet.pl 21.05.07, 13:20 Wojciech Stawowy jest najlepszym trenerem ligowym. I mam nadzieję że już wkrótce Arka awansuje spowrotem do I ligi. Odpowiedz Link Zgłoś