Gość: Typer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 18:28 Gdybym mógł teraz obstawic postawiłbym na 2-1 dla Wisły.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dejson88 Re: Wisła musi wygrać IP: *.rybnet.pl 15.05.07, 18:41 ja jakoś czuje że Łeczna utrzyma prowadzenie a jak nie to i tak wygra :) może 1:2 postawie dla odmiany :D Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Re: Wisła musi wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:16 No i nie trafiłem.. typer ze mnie średni. Może i dobrze, bo jeszcze bym wrócił do prawdziwych zakladów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Tabela nieaktualna IP: *.chello.pl 15.05.07, 19:18 Drużyny są po 27 kolejkach, a BOT Bełchatów ma już 58 punktów. Dlaczego gazeta podaje klasyfikację z przed miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tabela nieaktualna IP: *.echostar.pl 15.05.07, 19:34 Bo to jest tabela do 20 kolejki Ekstraklasy. Zaległy mecz to i tabela z tamtego okresu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Tabela nieaktualna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:32 tylko tabela po 27 kolejce tego meczu nie uwzględnia. no to gdzie te punkty zgineły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100Q Płock II liga :) IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.07, 20:30 Ta drużyna to dramat od kilku sezonów. Sztucznie utrzymywana I lidze od kilku lat. Więc przyszedł czas .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjk Re: Płock II liga :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:33 nom strasznie skutecznie tym bardziej że dwa sezony temu miała 4 miejsce, rok temu pod koniec tabeli ale to zasługa Caplara, ale chociaz puchar wywalczyli, wiec Twoje argumenty merytoryczne sa niezbyt dobre ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba czyli 4 zespoły lecą! IP: *.icpnet.pl 15.05.07, 20:37 ciekawe czy wszystkie 4 zespoły awanujące z 2.ligi dostaną licencje? to ostatnia szansa dla wisły-pertochemii-petro-orlenu płock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tko nic nie jest przesądzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:39 Wystarczy, że Płock wygra z ŁKS-em a Zabrze nie wygra w Gdyni i o wszystkim zadecyduje mecz Zabrze-Płock w 29. kolejce. Łęczna też nie jest pewna, bo mają kiepski terminarz Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Łęczna utrzymana! Polonia Bytom w 1.lidze! 15.05.07, 20:48 Górnik Łęczna pokonując w Płocku Wisłę zagrał dla Polonii Bytom! Spadną z 1.ligi 4 drużyny! Łęczna ma teraz 6 pkt przewagi nad Płockiem! Pozostały już tylko 3 mecze! Nie wierzę, że Wisła Płock wygra wszystkie spotkania!!! Ale numer! Mimo porażki z Jagą, Polonia Bytom ma na 60 % awans w kieszeni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Łęczna utrzymana! Polonia Bytom w 1.lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 23:49 polonia może być nawet 5-ta bo sosnowiec ukarają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Łęczna gra o to by nie spaść do III ligi IP: 83.238.13.* 15.05.07, 21:34 Kto to pisał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Łęczna gra o to by nie spaść do III ligi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:34 I to by było na tyle, jeżeli chodzi o Wisłę Płock. Druga liga! Święty Boże nie pomoże! To idiotyczne prezentować tabelę z 20 kolejki, kogo to teraz obchodzi? Łęczna tym zwycięstwem uchroniła się od IV ligi. Odpowiedz Link Zgłoś