Gość: Freeza IP: *.autocom.pl 05.06.07, 14:46 Obiektywnie patrząc Łukasz to obecnie ich najlepszy napastnik...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: synciu Łukasz Piszczek wraca do Herthy IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.06.07, 14:53 to nie jest Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Pietroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:20 Na zdjęciu jest Pietroń nie Piszczek. Może Droga Gazeto nie podpisujcie zdjęć, jak nie umiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...;> Re: Pietroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:34 ...ladnie masz...jak to jest pietron to ja jestem ronaldinho...ojej zapomniałem ze nie mam szczeny jak koń...spójrz na numer patalachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Łukasz Piszczek wraca do Herthy IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.07, 15:23 Mam sie smiac czy co? Chyba zapomniales ze jest Marko Pantelic ktory moze nie ma tej formy co na jesien ale nadal jest super napascior i Christian Gimenez to jest super duet ktory by w kazdym polskim klubie nie mial najmniejszych problemow aby sie przebic, do tego dochodza Dejagah , Cairo, Lakic.Wiec o Piszczku nie bedzie nadal zadnej mowy a ty sie nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Droga Gazeto.pl IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.07, 15:36 A tak ogolnie to skad wy panowie redaktorzy(czy pseudo redaktorzy)bierzecie swe informacje???Pokazujecie po pierwsze zle zdjecie do podpisu i kierujecie sie co napisal jakis tam portal"Weltfussball" ktory jest w niemczech raczej nie znany.Trzeba patrzec co pisze "Kicker"lub"Süddeutsche".Takie rozne smieszne bledy z waszej strony widze tu czesto! A pozatym to on do Herthy wraca tylko z wypozyczenia a nie jako nowo pozyskany pilkarz, co na szczescie napisaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do redakcji Re: Droga Gazeto.pl IP: *.promax.media.pl 05.06.07, 16:03 a ja chcialem zauważyć że na zdjęciu jest pietroń !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Łukasz Piszczek wraca do Herthy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:43 Tak tylko niech zmienią zdjęcie bo to jest akurat Marcin Pietroń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekkwr [...] IP: 62.87.136.* 05.06.07, 15:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś