Gość: znawca IP: *.chello.pl 07.06.07, 18:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dynek Armenczykow ... ? IP: *.kolornet.pl 07.06.07, 18:09 I to mowi jeden z czolowych redaktorow gazety ? Gdy to uszlyszalem od razu wylaczylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja też Re: Armenczykow ... ? IP: *.aster.pl 07.06.07, 19:18 Ja też. Potem wyrzuciłem jeszcze komputer za okno i spaliłem mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik uwaga: debile na forum IP: *.1.251.72.1dial.com 07.06.07, 19:23 co wypowiedz to glupsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: uwaga: debile na forum IP: *.nj.pl 07.06.07, 19:32 a co masz przeciwko debilom? Pachnie mi to dyskryminacją, tym powinna zająć się KE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: uwaga: debile na forum IP: *.126.254.199.dyn.user.ono.com 07.06.07, 19:35 plokhumu tanceru jajci meshajut... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: uwaga: debile na forum 07.06.07, 20:06 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > co wypowiedz to glupsza Twoja trzecia, moja czwarta...;)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Armenczykow ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:23 Czemu ? Czyżbyś był tak święcie przekonany, że nie ma słowa "Armeńczyk" ? Radzę zajrzeć do słowników. Ja znalazłem taki wyraz po kilku minut "googlania". Zresztą to się samo narzuca. Taki Andre Agassi jest podobno Ormianinem, ale Armeńczykiem już chyba nie. Jeśli dobrze rozumiem różnicę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadu Re: Armenczykow ... ? IP: *.aster.pl 08.06.07, 23:28 bardzo dobrze rozumiesz, Armeńczyk to mieszkaniec Armenii, Ormianin to przedstawiciel narodu armeńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Piotr Re: Armenczykow ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:29 Dopuszczalne są dwie formy - Ormian i Armeńczyków, z tymże ta pierwsza jest popularniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Armenczykow ... ? IP: *.jjs.pl 07.06.07, 20:14 Armeńczyk -mieszkaniec Armenii,niekoniecznie Ormianin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mccluskey Re: Armenczykow ... ? IP: *.echostar.pl 07.06.07, 20:39 www.kurnik.pl/slownik/sw.phtml?sl=arme%F1czyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson Re: Armenczykow ... ? IP: *.aster.pl 07.06.07, 22:47 trzeba być doprawdy naiwnym by bez sprawdzenia w googlu (5 sekund) poprawiac kogoś kto wlasnie wrócił z Armenii jak Stec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav27 Re: Armenczykow ... ? IP: *.net.zeork.com.pl 07.06.07, 23:50 Nie no kolejny raz zostaje udowodnione że jak zagramu słabszy mecz to się Naszych bluzga Z Azerami też się nie kleiło i co, jest OK???!!! Takie z nich redaktory jak ze mnie dyrektor Biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Pedalski to jest twój wpis. IP: *.icpnet.pl 07.06.07, 18:10 i to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: Rafał Stec: Nie mamy zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 18:25 Cała ta kadra to nadaje się na wyrobników do PGR bykom jajca huśtać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greenskin Re: Rafał Stec: Nie mamy zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:20 dobra wypowiedź trafiająca w sedno. jak się komuś nie podoba to nie ogladajcie Steca - i to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Rafał Stec: Nie mamy zespołu IP: *.aster.pl 07.06.07, 18:35 Stec - ty p_ajacu to ty nie masz drużyny, specjalisto i fachowcu od 7 boleści, wieklki mi specjalista i znawca - żal go słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Rafał Stec: Nie mamy zespołu 07.06.07, 20:10 Gość portalu: Zbyszek napisał(a): > Stec - ty p_ajacu to ty nie masz drużyny, specjalisto i fachowcu od 7 boleści, > wieklki mi specjalista i znawca - żal go słuchać. Zbysiu, to powiedz nam jak fachura o ty druzyni, grojom chopoki dobze, czy ino tak udajom bo nie kce im sii...? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Rafał Stec: Nie mamy zespołu IP: *.aster.pl 08.06.07, 02:13 OK - według mnie mamy zespół, pracę Leo widać gołym okiem bo prócz zmiany jakościowej widać i mentalną. NIe chodzi tu o jeden mecz z Portugalią ale o postawę w kilku spotkaniach. Fakt, w ostatnim meczu nie było najlepiej ale do licha dużą częśćspotkania to my dyktowaliśmy warunki i to nie była bezwładan kopanina kilku panów co poznali się wczoraj ale przemyślana gra taktyczna. I jeszcze raz nie zmienia to faktu że mecz chłopakom nie wyszedł, co nie jest podstawą do biadolenia że nie mamy drużyny. Dobija mnie takie gadanie koleśi typu Stec i wypowiadanie się ex katedra jako guru piłki. Jak zanm życię jeśli w następnym meczu cośnie pójdzie to Pan Rafałek pierwszy rzuci kanmień i zakrzyknie odwołać LEO. żale nie powiem co ściska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda rzymianka Nie mamy kompetentnych dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 18:48 Sami pseudofachowcy zmieniający zdanie po każdym zawianiu wiatru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gazety Re: Nie mamy kompetentnych dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:02 zastanawiam się, kto rzeczywiście słucha opinii tzw. "fachowców - dziennikarzy". czy Wy sobie myślicie, że kibic nie potrafi sam wygenerować własnego zdania i opiinii. dajcie sobie spokój. do takich wniosków jak pan stec doszedłby każdy kibic, nawet o konstrukcji cepa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja znowu co za glupie wypowiedzi forumowiczow IP: *.1.251.72.1dial.com 07.06.07, 19:24 takich nonsensow to dawno nie czytalem jak nie macie nic ciekawego do napisania to po prostu nie piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupi forumowicz Re: co za glupie wypowiedzi forumowiczow IP: *.os3.kn.pl 07.06.07, 20:06 a ty za to co ciekawego napisales "mondry" forumowiczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: co za glupie wypowiedzi forumowiczow 07.06.07, 20:12 Gość portalu: ja znowu napisał(a): > takich nonsensow to dawno nie czytalem > jak nie macie nic ciekawego do napisania to po prostu nie piszcie To nie pisz...;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też "ja" Re: co za glupie wypowiedzi forumowiczow IP: *.chello.pl 09.06.07, 01:30 Na tym żałosnym forum Buc siedzi obok buca: Jeśli nie gnoi Steca To flekuje Boruca. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nie mamy kompetentnych dziennikarzy 07.06.07, 20:11 Gość portalu: młoda rzymianka napisał(a): > Sami pseudofachowcy zmieniający zdanie po każdym zawianiu wiatru. ...a bo to kibice wolski...;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany kibic Boruc : wypier.... z kadry !!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.06.07, 20:18 mam nadzieje ze to jeb... drewno juz nigdy nie stanie w polskiej bramce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyBORUC jerzy dudek wróć !!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.06.07, 20:30 jedyny porzadny bramkarz to jerzy dudek - miejmy nadzieje ze ten pajac boruc juz nigdy w polskiej druzynie nie zagra !!! niech spier... pajacowac do celtiku - to szczyt jego umiejetnosci. niech tam wqrwia kibicow a nie u nas !!! wsztyscy nienawidzacy tego ch..a wpisywac sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chujwamnaryje Re: jerzy dudek wróć !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.06.07, 21:29 ale jestes zalosnym ciulem, tak samo jak poprzedzajacy cie szmaciarz. Redaktor dredowiec tez chyba zapomnial juz Boruca z mudialu czy meczu z Anglia, punktow nam nie uratowal ale od kompromitacji uchronil. Wystarczy blad w meczu z Azerami, teraz przegrana z Armenia przez zalosna postawe druzyny - w drugiej polowie nie mieli sil biegac, i dostaje sie Borucowi. Taka typowa polska cecha, zeby komus dowalic jak sie potknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jerzy dudek wróć !!!!!!! IP: *.uml.lodz.pl 07.06.07, 22:24 facet, mundial był rok temu. Boruc od tego czasu przytył. Teraz ma nadwagę (i mówię to ja jako kibic) co było wczoraj ewidentnie widać jak kamera na niego najazd robiła. Tylko ślepy by nie widział spokojnie 5kg nadwagi u niego :/. Beenhaker widząc to powinien wystawić na bramkę kogoś z rezerw. W ogóle to co wczoraj wyprawiali nasi na boisku woła o pomstę do nieba, jak z takimi grajkami mamy być w Euro to wolałbym by się nie zakwalifikowali. Przynajmniej by wstydu oszczędzili. Wiem, że porażka jest ciężka do przełknięcia, ale trochę obiektywnego spojrzenia na grajków też się przyda. Dewiza: Jak ktoś gra jak szmata to się go zmienia. Vide Jacek Bąk :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: jerzy dudek wróć !!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.07, 22:44 >Boruc od tego czasu przytył Co jakos nie przeszkodzilo mu bronic fenomenalnie w Celticu. W CL to on byl najjasniejsza gwiazda swojego zespolu, a porazka TYLKO 0:1 w dwumeczu z pozniejszym zwyciezca edycji -Milanem- to jego zasluga. Rownie dobrze mogl Milan z 10 bramek strzelic... Co do reszty zespolu- zgadzam sie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jerzy dudek wróć !!!!!!! IP: *.uml.lodz.pl 07.06.07, 22:50 Zgadzam się, że w CL chyba każdy się wzbija na wyżyny swoich możliwości :) Boruc w Lidze Szkockiej nie zachwyca, ale w CL był najjaśniejszą gwiazdą w swojej drużynie, to niezaprzeczalne. Niestety, ale też wpuścił straszną szmatę w tym meczu. Ja wiem, że Kaka i tak dalej, ale siatkę między nogami mu założył. (chociaż pewnie sam bym tego nie obronił, bo nie mam skilla ^^). Jestem jednak ciekaw jakby wystawić do składu naszych młodych gniewnych, co prawda teraz to gdybanie, ale jednak pewien niedosyt jest... :c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znająca się stec wygląda jak pajac z cyrku IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.07, 22:40 Typowa lewacka alternatywna młodzież. Ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas percy na mozilli to nie dziala IP: *.chello.pl 07.06.07, 23:25 na mozilli to nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menelik Kiedy Stec umyje nogi? IP: *.chello.pl 08.06.07, 16:06 Zawsze jak wchodzi na stadion, to od razu większość kibiców ma odruch wymiotny. Nie pomaga zioło, nie pomaga wódka... Stec umyj nogi! Odpowiedz Link Zgłoś