Dodaj do ulubionych

Plotki transferowe według Z Czuba

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.07, 19:04
Mallorci, Amici Metallici... Mallorki, Amiki, Metalliki ...redaktorku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klos Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:06
      Diego Tristan w Legii a ja w Barcelonie. :)
    • Gość: Katarzyna Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.rcb.vectranet.pl 19.06.07, 19:16
      Na razie Legii musi wystarczyć Izolda.
    • Gość: hehe Re: Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 19:30
      "Właśnie wyrzucono go z Mallorci"
      Oj ta Mallorcia, Mallorcia :D
      • Gość: hehe Re: Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 19:31
        Zapomniałem dodać, ortografie też macie zczuba! Ha ha!
        • quentiin Re: Plotki transferowe według Z Czuba 19.06.07, 20:03
          Gość portalu: hehe napisał(a):

> Zapomniałem dodać, ortografie też macie zczuba! Ha ha!

A ile tych ortografii? Dwie, trzy, fafnaście?
          • Gość: Pekin2008 www.galeriadomen.com ------>> najlepsze oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:57
            ...
            • Gość: w dozczubowy odezw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:23
              E tam, jesteście super i tyle :). Nie dajcie się krytykom, dla wielu - w tym dla
              mnie - jesteście w sieci witryną nr 1 :)
          • Gość: Pekin2008 www.galeriadomen.com ------>> najlepsze oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:58
            www.pekin2008.com.pl
    • Gość: Ritz Beznadzieja IP: *.cable.mindspring.com 19.06.07, 19:31
      Nudzi mnie już prześmiewczy ton zczuba.pl Zróbcie coś pożytecznego, stwórzcie
      własny klub piłkarski i wtedy zobaczymy jakimi jesteście asami.
      • Gość: hehe Re: Beznadzieja IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 19:39
        Pewnie, że beznadzieja. No i te "mimo, że"..., którymi najeżony jest cały portal
        GW... :|
    • Gość: nedza Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.dolsat.pl 19.06.07, 22:42
      Hehe, Tristan jest za slaby dla Legii, oni maja Piotra W. :D

skocz.pl/mpg3
    • Gość: Celmaki Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.net.pl 19.06.07, 23:34
      www.e-basket.pl/News__Baker_aresztowany__39931
      Vin Baker strikes again!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Jak tu go nie kochać?
    • Gość: zdziwiony Re: Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.06.07, 00:40
      "Skąd ta plota? Ano stąd, że sponsorem Ulsan Tigers i Chelsea jest Samsung."

Bardzo "profesjonalnie" napisany tekst. Czy dla redakcji sportowej w GW to moze
      pracowac juz kazdy?
      • Gość: uhuu Re: Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.aster.pl 20.06.07, 02:53
        zdziwiony, jesteś tak głupi że aż nie wiem co powiedzieć. Nie skończyła ci się
        jeszcze przepustka z o2 czasem?
    • Gość: dyrektor Re: Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.aster.pl 20.06.07, 02:51
      Świteź, wracaj lepiej do sprawdzania wypracowań. To ci chyba wychodzi w życiu
      najlepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka