Gość: Skuter Świteź IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.07, 19:04 Mallorci, Amici Metallici... Mallorki, Amiki, Metalliki ...redaktorku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klos Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:06 Diego Tristan w Legii a ja w Barcelonie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.rcb.vectranet.pl 19.06.07, 19:16 Na razie Legii musi wystarczyć Izolda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 19:30 "Właśnie wyrzucono go z Mallorci" Oj ta Mallorcia, Mallorcia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 19:31 Zapomniałem dodać, ortografie też macie zczuba! Ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Plotki transferowe według Z Czuba 19.06.07, 20:03 Gość portalu: hehe napisał(a): > Zapomniałem dodać, ortografie też macie zczuba! Ha ha! A ile tych ortografii? Dwie, trzy, fafnaście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pekin2008 www.galeriadomen.com ------>> najlepsze oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:57 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w dozczubowy odezw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:23 E tam, jesteście super i tyle :). Nie dajcie się krytykom, dla wielu - w tym dla mnie - jesteście w sieci witryną nr 1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pekin2008 www.galeriadomen.com ------>> najlepsze oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:58 www.pekin2008.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ritz Beznadzieja IP: *.cable.mindspring.com 19.06.07, 19:31 Nudzi mnie już prześmiewczy ton zczuba.pl Zróbcie coś pożytecznego, stwórzcie własny klub piłkarski i wtedy zobaczymy jakimi jesteście asami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Beznadzieja IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 19:39 Pewnie, że beznadzieja. No i te "mimo, że"..., którymi najeżony jest cały portal GW... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedza Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.dolsat.pl 19.06.07, 22:42 Hehe, Tristan jest za slaby dla Legii, oni maja Piotra W. :D skocz.pl/mpg3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celmaki Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.net.pl 19.06.07, 23:34 www.e-basket.pl/News__Baker_aresztowany__39931 Vin Baker strikes again!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak tu go nie kochać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.06.07, 00:40 "Skąd ta plota? Ano stąd, że sponsorem Ulsan Tigers i Chelsea jest Samsung." Bardzo "profesjonalnie" napisany tekst. Czy dla redakcji sportowej w GW to moze pracowac juz kazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhuu Re: Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.aster.pl 20.06.07, 02:53 zdziwiony, jesteś tak głupi że aż nie wiem co powiedzieć. Nie skończyła ci się jeszcze przepustka z o2 czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektor Re: Plotki transferowe według Z Czuba IP: *.aster.pl 20.06.07, 02:51 Świteź, wracaj lepiej do sprawdzania wypracowań. To ci chyba wychodzi w życiu najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś