Dodaj do ulubionych

Henry: Musiałem odejść

IP: *.hsd1.il.comcast.net 24.06.07, 18:08
Dzieki Thierry za lata pieknej pilki, za wspaniale chwile w Arsenalu! Beziesz
dla nas zawsze wielki.

Osobiscie uwazam ze to dobre posuniecie, czas aby Van Persie w koncu
zablyszczal. Mam nadzieje ze kupia jeszcze ze dwoch doswiadczonych
zawodnikow, bo inaczej bedzie troche ciezko.

Przenajswietszy Arsenal!
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Henry: Musiałem odejść IP: 82.139.30.* 24.06.07, 18:10
      odeszedł?! Kogo wy w tej GW zatrudniacie?!
      • Gość: ja Barcelowicz też musiał IP: *.w81-249.abo.wanadoo.fr 24.06.07, 18:13
    • Gość: mic Henry: Musiałem odejść IP: 212.2.99.* 24.06.07, 18:49
      oojjjojjjj prawie sie popłakałem - nie bedzie trenera i prezesa. Biedny ten
      Henry. A w Barcelonie będą???? W sumie juz najwyzszy czas żeby zmienił klub, od
      2 sezonów grał kiche.
      • Gość: ona Re: Henry: Musiałem odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 18:53
        spokojnej emerytury na Camp Nou Thierry...
      • figo15 Re: Henry: Musiałem odejść 24.06.07, 18:54
        Już dawno kombinował jak uciec z Arsenalu. Nawet się łajza przyznać nie chce
        dlaczego odszedł.
        Życzę mu żeby grzał ławę w Barcelonie i żeby Barcelona przez niego przegrała
        wszystko w następnym sezonie.
        • Gość: Kibic Re: Henry: Musiałem odejść IP: *.blich.krakow.pl 24.06.07, 19:06
          Po nicku wnioskuję, że 15 nie przypadkiem tam się znalazła :PP
          Pomyśl, skoro będzie cały sezon grzał ławkę, to jak Barca będzie przez "niego"
          wszystko przegrywać ?? Potrzebuję oświecenia, zupełnie jak młody Budda :PP
        • Gość: sd Re: Henry: Musiałem odejść IP: *.limes.com.pl 24.06.07, 19:43
          Hahaha, figo15 - włącz mózg jak siadasz do komputera.
          • Gość: Pablo Re: Henry: Musiałem odejść IP: *.chello.pl 24.06.07, 22:50
            i przypomnij mamie o pieluchach
    • Gość: To Już Było Katalońscy galcticos = Koniec barcy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 19:15
      Przepłacony Yaya Toure i Chivu kolejny obrońca z Serie A, który nie sprawdzi sie
      w Hiszpanii (po Cannavaro, Samuelu czy Thuramie). A w szatni jak był syf tak
      będzie... Barca idzie drogą Realu i ciekawie kiedy się w tym połapie...
    • Gość: Gość: Gość: Gość: Barcelona za darmo wzięła najlepszego piłkarza.. IP: *.ists.pl 24.06.07, 20:01
      Po zakończeniu kariery przez Zidana, Henry jest najlepszy na świecie. Barcelona
      wzięłą go za darmo, niebywałe.

No a Arsenal, cóż, na mistrza nie ma szans, również raczej nie spadnie. Ot,
      teraz będzie średniakiem w Premiership.
      • Gość: taktak Za Darmo? Dadzą za niego miedzy 24 a 27 milionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:12
        dolarów, w sierpniu będzie miał 30 lat. Do Zidana nawet go nie porównuj..
    • Gość: metyllo Henry: Musiałem odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:15
      Thiery to najlepszy piłkarz świata
      • Gość: Henryk Re: Henry: Musiałem odejść IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.07, 20:29
        pokrętne tłumaczenie, chyba, że Wenger tez do Barcy przechodzi...
    • Gość: bobo Chelsea Oj, to możemy mieć z Barca problemy w LM :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:08
      :)))
    • Gość: ja i ja Wszędzie tylko nie do Barcy!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.07, 00:08
    • Gość: galon Henry: Musiałem odejść IP: 62.87.186.* 25.06.07, 08:02
      Szkoda tylko , że za tak malutkie pieniądze - wszyscy go chcieli a oni w
      tajemnicy negocjowali tylko z Barcą i to co dwa dni obrażając się na wszystkich
      wokół za "rozsiewanie plotek" o odejściu - typowo francuskie załatwienie
      sprawy.Zenada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka