Gość: marcio amoroso IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 15:14 HMmm przecież Kubicki był asystentem Okuki, a Okuka w tym sezonie nic nie zdobył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rachon zdjecie IP: *.mad.east.verizon.net 13.06.03, 15:17 a kto jest ten Pan na zdjeciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrt Q_r_wa, Zarajczyk rozp.... Legię jak Gondor Pogoń IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 15:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Dzięki Drago za pracę jaką włożyłeś w Legię, nigdy Ci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 15:29 tego nie zapomnimy. Życzę Ci samych sukcesów w przyszłym klubie i mam nadzieje że trafisz do klubu który będzie miał unormowaną sytuacje finansową. Pozzdrawiam i jeszcze raz 100 krotne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portek wierszykk IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 15:45 Bohaterzy:P.Janas i M.Listkiewicz po meczu ze Szwecją maly pokój,w rogu prycza,szare sciany,2 male okienka,czerwona lampka) L:(prosto z mostu,bez zbednego ubarwiania)Chodz tu Pawle mój malutki,bo mi juz stwardnialy sutki J:Jakie beda tego skutki? L:Takie ze zlapie trollu i wyrucham jak w Tyrolu(Tyrol-miejce slynace z licznych orgii,szczególnie w okresie zimowym,pan Michał spędza tam co roku ferie)Wykonanie jodlowania skutkiem mego ptaka stania J:?(wyraznie niechetny do odbycia stosunku plciowego z Listkiem,przybity,smutny,moze ma okres,dla niepoznaki glaszcze Michała po lewym posladku) L:Wez sie maly do roboty,bo mnie zbiera na wymioty,nie podnieca mnie to wcale ,wolalbym juz sztuczna lale J:(powoli przelamuje sie)Siadz wiec sobie na mej pale.Siadaj Misiu i nie gadaj,przeczysc zada i ból zadaj. (Już o SZwedach nie pamięta) L:Alez z ciebie ogier ,eh ,nie starczyloby i trzech,by twe rzadze zaspokoic,bede dwoic sie i troic lecz gwarancji ci nie daje,tak jak daja papagaje(specyficzna,jeszcze do konca nie zbadana subkultura piłkarzy polskich) J:Ty za duzo gadasz Misiu,lepiej podrap mnie po rysiu L:Jestes bezposredni druhu,zaraz zaznasz mego dmuchu J:Dmuchaj,dmuchaj i to szybko moja zabko , moja rybko(motyw zoofiliczny) L:Ale jestem podjarany,dalej,wyliz moje rany,ja chce zostac wylizany J:moge possac wpierw ci siurka? L:Niech ci bedzie,liz ogorka(Janas odbywa stosunek oralny z Listkiewiczem,okreznymi ruchami masuje jezykiem jego pracie) L:O,jak dobrze ,jak wspaniale,wole cie niz sztuczna lale , która nie potrafi wcale,lizac,ssac- jak ty potrafisz.(Michał znienacka proponuje pewna zabawe)-zaklad czy w moj odbyt trafisz? J:stawiam cnote swa ze trafie L:Co ,cwiczyles na zyrafie!?(w slangu homoseksualistów jedna z najgorszych obelg)Alez Pawle,badz powazny,wie to przeciez prawie kazdy,ze swa cnate juz straciles,kija w dupe sobie wbiles (przyp.red.-Janas stracil cnote w zupelnie innych okolicznosciach) J:(bardzo podniecony,gluchy na obelgi Michała)Kija wsadze na rozgrzewke,potem sciagne ci konewke(znow).Mego gniewu zasmakujesz,chuja(niebo)w dupie wnet poczujesz L:Lubie cie takiego,eh.Masz dzis ciote?(spogladajac na brunatno- czerwone bokserki Pawłła)A to pech.Mi to jednak nie przeszkadza,popatrz jak Indianin wsadza.Oto jest moje marzenie,nadziac cie na przyrodzenie.Bedziesz krwawil?No i dobrze,lubie czerwien mój ty bobrze. J:Oh,nie moge dzis tu z toba,z twoja mala ta ozdoba.Ja mam dzis zahamowania,dzis nie bedzie tu jebania!(stanowczo,z pasja,jeednak malo wiarygodnie) Na to Listek zmiekl momentalnie L:Paweł,czuje sie fatalnie.Jak ty mozesz mi odmawiac? Paweł spodnie jal poprawiac. J:Chociaż jestes chlopie zdrowy,puste dzisiaj twoje lowy L:Moze chcesz jak w tej przyspiewce zmienic mnie na model nowy?! J:Nie , to nie tak moj fistaszku,mój skowronku , ty mój laszku (laszek-rodzaj meski od laszki-atrakcyjny,dziarski mlodzieniec o dosc duzym przyrodzeniu)Lecz uwazam ze w tym zwiazku jest za duzo fizycznosci,zero widze tu milosci.Ty mnie juz nie kochasz wcale!!! L:Fakt,kupilem sztuczna lale.Ale tylko to dlatego,ze szanuje siurka twego,nie chce nadwyrezac jego. J:(przez lzy)koniec z nami , dosc juz tego,nie wykrecaj sie szatanie-wolisz niz mnie-sztuczne panie!!!Moze jeszcze masz kochanka?! L:Paweł,masz na mysli Janka?My sie tylko calujemy J:Przestan, bede wymiotowac,chce jak strus swa glowe schowac i ze wstydu jeczec,lkac,ja pierdole,kurwa mac. (Janas wychodzi,trzaska drzwiami,jednoczesnie dyskretnym ruchem zapinajac rozporek,Michał nawet nie próbuje go zatrzymac,wie,ze to bez sensu,5 min. pozniej dzwoni do wujka,ktory na 2 tyg wyjechal do Tyrolu,jednak wujek nie odbiera,Michał zaczyna plakac,caly swiat wydaje mu sie bez sensu,masturbuje sie ogladajac "Jaka to melodia",zasypia koniec cz.1 P.S Mój tekst to zdecydowanie fikcja literacka.O ile dość dokładnie opisuje stosunki między oboma panami i ich sposoby na przeżywanie porażki,to sposób w jaki Janas dokonuje dymisji,jest zdecydowanie hiper-optymistyczny,myśle że tak naprawdę będziemy się męczyć z tymi panami aż do końca ich kadencji(a kiedy to?) Dla podsumowania dodam że Janas i Listek daje dupy tak samo dobrze jak jego piłkarze dali w SZwecji> Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Dziękuję Drago!!! 13.06.03, 15:55 Dziekuję Drago, za mistrzostwo, 33 mecze bez porażki, zwycięstwa z Polonią, Widzewem i Wisłą. Dziękuję i życzę powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukeric no bardzo ladny wierszykk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.03, 16:20 jestem - mowie zupelnie szczerze - pod wielkim wrazeniem Twojego talentu Portek, widac w Tobie przeblyski geniuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romb Ale syf... IP: *.pul.tke.pl 13.06.03, 17:02 Kiedyś mnie kutasy z warszawki oprały, ale tak mi trochę żal, że taki klub jak legię się rozpieprza. Bo co to za frajda oglądać jakiś groclin czy szczakowiankę gdy nie ma pogoni, śląska, jagiellonii, stomilu, czy ruchu... a może to sposób by maxymalnie wk... kibiców rywali. trzeba kupić ich klub i spuścić wodę. Sprzedać co sie da by jakoś wyrównać straty k.... ale ta polska jest poje.... Dragomir lepiej wracaj do domu bo tu wypadnie ci reszta włosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanley Kubicki na lawke rezerwowych. IP: *.alphalink.com.au 13.06.03, 18:20 Kubicki to przeciez nie trener, tylko przypadek w tym zawodzie. Byl pilkarzem przecietnym. I nic wiecej. Trenerem nigdy nie byl. Nie wychowal ani jednego pilkarza. Przede wszystkim, nie jest pedagogiem, a trener powinien byc przede wszystkim pedagogiem, umiejacym dotrzec do swych podopiecznych z pelna kultura , tu uklony dla pana Kazia Gorskiego) Zabawa z Kubickim w pilke, to kolejny rok straty dla Legii i polskiej pilki noznej. Jezeli jednak w PZPN trwa to juz kilkanascie lat ( panu prezesowi Listkowi gratuluje posady, to nastepnym tenerem reprezentacji powinien byc obecny doradca Janasa), wiec czemu jeszcze ma nie potrwac w Legii przez rok z ...Kubickim? Stanley. Odpowiedz Link Zgłoś