Dodaj do ulubionych

NFL Europa da się lubić

IP: *.mynet.com.pl 04.07.07, 15:12
głupi sport dla głupich Amerykanów

nic dodać, nic ująć
Obserwuj wątek
    • Gość: mako NFL Europa da się lubić IP: 88.220.41.* 04.07.07, 15:17
      Liga nazwywała się NFL Europa, a nie Europe
    • Gość: gracz PLFA Re: NFL Europa da się lubić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:57
      "O istnieniu ligi NFL Europe dowiedzieliśmy się dopiero przy okazji jej
      likwidacji i do końca nie wiem czy mamy czego żałować" ---> to swiadczy o
      autorach, skoro potrafiliscie napisac calkiem fajny komentarz do ostatniego
      finalu SuperBowl, wiecie ze istnieje PLFA to dlaczego nie wiedzieliscie ze
      istniala NFLE??? a czy macie czego zalowac - owszem macie, obejrzyjcie chocby
      jeden mecz PLFA (najblizsze we wrzesniu po przerwie letniej) np w Warszawie
      zebyscie nie mieli za daleko. Inny agrment - brak wejsciowek na Wembley na mecz
      sezonu zasadniczego jaki tam zostanie rozegrany w tym roku.
      a do tmk ---> Glupi sport? to znajdz na stronie PZFA klub, ktory jest najblizej
      Ciebie, idz na trening i sie przekonaj. W tym sporcie jesli ktos nie ocali
      Twojej dupy to sam sobie nie poradzisz - to sie nazywa gra zespolowa, tam 1
      zawodnik meczu nie wygra... pod tym wzgledem pilka nozna jest lata swietlne za
      tym sportem
      • Gość: ekszha Jest Bog w Niebie IP: *.hsd1.mi.comcast.net 04.07.07, 16:18
        Wiekszosc zawodnikow to sa sksponaty do uczelni medycznych.
        Naszpikowani hormonami narkotykami waza ponad 300kg tylko do szpitala.
        • Gość: fa player Re: Jest Bog w Niebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:52
          Jestem członkiem jedengo z zespołów PLFA, i nie waże 300 kg nie ćpam nie
          szprucyje sie, a football amerykański polecił mi mój lekarz jako najlepszy
          sport dla prawdziwego faceta.

To nie piłka nożna gdzie napastnik się wypieprza przy byle okazji jak jakaś
          cipka. Football boli i jest ciezki tak jak zycie, ale taki wlasnie jego urok.
          Grasz jako zespol, wygrywasz jako druzyna giniesz jako jednostka.
          • nikozja83 Re: Jest Bog w Niebie 04.07.07, 16:58
            E TAM, NIE CHCE MI SIE WIERZYC W TO SPALENIE, ALE FAJNIE ZE ZAUWAZACIE COS POZA
            FUTBOLEM
        • yasmin_ch Re: Jest Bog w Niebie 06.07.07, 20:53
          Gość portalu: ekszha napisał(a):

> Wiekszosc zawodnikow to sa sksponaty do uczelni medycznych.
          > Naszpikowani hormonami narkotykami waza ponad 300kg tylko do szpitala.

chyba sie zle przygladasz zawodnikom
    • Gość: TJ Re: NFL Europa da się lubić IP: *.acn.waw.pl 04.07.07, 17:47
      Czemu jak zawsze piszecie o jakims bardziej egzotycznym dla Polakow sporcie to
      robicie powazne bledy w tekscie. Tak bylo w artykulach o MMA, tak jest tutaj.
      NFLE na poczatku swojego istnienia miala tylko 2 lub 3 druzyny z Niemiec, inne
      byly w Londynie, Szkocji i Barcelonie. W koncu wyszlo, ze tylko Niemcy jaraja
      sie wystarczajaco futbolem i skonczylo tam 5 druzyn a niewykluczone ze Amsterdam
      tez by w koncu wyeksportowali i zmienili nazwe na NFL Deutschland.
    • yasmin_ch NFL Europa da się lubić 06.07.07, 20:51
      wyjatkowo beznadziejny tekst.
      napisany pobiezenie i z bledami dotyczacymi NFLE.
      po co krytykowac cos czego sie na oczy nie widzialo?po jednym,dwoch meczach na
      zywo pewnie zmienilibyscie swoja opinie.
      szkoda, ze jak juz przeczytaliscie sobie ilu ludzi przychodzilo na mecze, nie
      podzieliliscie sie ta informacja?:-)
      wyszlo troche wiecej niz 12-tu,prawda? wyszlo znacznie wiecej niz przychodzi na
      mecze pilki noznej polskiej ekstraklasy;-)
    • Gość: www.nfleuropa.pl NFL Europa da się lubić IP: *.73.1311O-CUD12K-02.ish.de 06.07.07, 22:50
      Szkoda, że autor artykułu tak słabo opisał temat. Myślę, że lepiej jednak nie
      brać sie za coś o czym nie ma się pojęcia. W zespołach NFL-E grają zawodnicy
      młodzi, tacy którzy poszukują drugiej szansy w swoich macierzystych klubach NFL
      oraz tzw. nationals czyli zawodnicy z całego świata - m.in w Frankfurt Galaxy
      znajdował się w składzie Filip Pawełka.
      Warto by też było dodać, że ten jakże mało popularny sport gromadzi na meczach
      średnio po 20tys ludzi (we Frankfurcie ponad 30tys) a na meczy finałowym było
      prawie 50tys ludzi (max pojemnosc Commerzbank Arena to 50tys).
      W obronie tej jakże mało popularnej dyscypliny występują politycy niemieccy oraz
      np. burmistrz Duesseldorfu.

Panowie autorzy trochę przygotowania przed napisaniem artykułu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka