Gość: tmk IP: *.mynet.com.pl 04.07.07, 15:12 głupi sport dla głupich Amerykanów nic dodać, nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mako NFL Europa da się lubić IP: 88.220.41.* 04.07.07, 15:17 Liga nazwywała się NFL Europa, a nie Europe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz PLFA Re: NFL Europa da się lubić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:57 "O istnieniu ligi NFL Europe dowiedzieliśmy się dopiero przy okazji jej likwidacji i do końca nie wiem czy mamy czego żałować" ---> to swiadczy o autorach, skoro potrafiliscie napisac calkiem fajny komentarz do ostatniego finalu SuperBowl, wiecie ze istnieje PLFA to dlaczego nie wiedzieliscie ze istniala NFLE??? a czy macie czego zalowac - owszem macie, obejrzyjcie chocby jeden mecz PLFA (najblizsze we wrzesniu po przerwie letniej) np w Warszawie zebyscie nie mieli za daleko. Inny agrment - brak wejsciowek na Wembley na mecz sezonu zasadniczego jaki tam zostanie rozegrany w tym roku. a do tmk ---> Glupi sport? to znajdz na stronie PZFA klub, ktory jest najblizej Ciebie, idz na trening i sie przekonaj. W tym sporcie jesli ktos nie ocali Twojej dupy to sam sobie nie poradzisz - to sie nazywa gra zespolowa, tam 1 zawodnik meczu nie wygra... pod tym wzgledem pilka nozna jest lata swietlne za tym sportem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekszha Jest Bog w Niebie IP: *.hsd1.mi.comcast.net 04.07.07, 16:18 Wiekszosc zawodnikow to sa sksponaty do uczelni medycznych. Naszpikowani hormonami narkotykami waza ponad 300kg tylko do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fa player Re: Jest Bog w Niebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:52 Jestem członkiem jedengo z zespołów PLFA, i nie waże 300 kg nie ćpam nie szprucyje sie, a football amerykański polecił mi mój lekarz jako najlepszy sport dla prawdziwego faceta. To nie piłka nożna gdzie napastnik się wypieprza przy byle okazji jak jakaś cipka. Football boli i jest ciezki tak jak zycie, ale taki wlasnie jego urok. Grasz jako zespol, wygrywasz jako druzyna giniesz jako jednostka. Odpowiedz Link Zgłoś
nikozja83 Re: Jest Bog w Niebie 04.07.07, 16:58 E TAM, NIE CHCE MI SIE WIERZYC W TO SPALENIE, ALE FAJNIE ZE ZAUWAZACIE COS POZA FUTBOLEM Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Jest Bog w Niebie 06.07.07, 20:53 Gość portalu: ekszha napisał(a): > Wiekszosc zawodnikow to sa sksponaty do uczelni medycznych. > Naszpikowani hormonami narkotykami waza ponad 300kg tylko do szpitala. chyba sie zle przygladasz zawodnikom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJ Re: NFL Europa da się lubić IP: *.acn.waw.pl 04.07.07, 17:47 Czemu jak zawsze piszecie o jakims bardziej egzotycznym dla Polakow sporcie to robicie powazne bledy w tekscie. Tak bylo w artykulach o MMA, tak jest tutaj. NFLE na poczatku swojego istnienia miala tylko 2 lub 3 druzyny z Niemiec, inne byly w Londynie, Szkocji i Barcelonie. W koncu wyszlo, ze tylko Niemcy jaraja sie wystarczajaco futbolem i skonczylo tam 5 druzyn a niewykluczone ze Amsterdam tez by w koncu wyeksportowali i zmienili nazwe na NFL Deutschland. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch NFL Europa da się lubić 06.07.07, 20:51 wyjatkowo beznadziejny tekst. napisany pobiezenie i z bledami dotyczacymi NFLE. po co krytykowac cos czego sie na oczy nie widzialo?po jednym,dwoch meczach na zywo pewnie zmienilibyscie swoja opinie. szkoda, ze jak juz przeczytaliscie sobie ilu ludzi przychodzilo na mecze, nie podzieliliscie sie ta informacja?:-) wyszlo troche wiecej niz 12-tu,prawda? wyszlo znacznie wiecej niz przychodzi na mecze pilki noznej polskiej ekstraklasy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.nfleuropa.pl NFL Europa da się lubić IP: *.73.1311O-CUD12K-02.ish.de 06.07.07, 22:50 Szkoda, że autor artykułu tak słabo opisał temat. Myślę, że lepiej jednak nie brać sie za coś o czym nie ma się pojęcia. W zespołach NFL-E grają zawodnicy młodzi, tacy którzy poszukują drugiej szansy w swoich macierzystych klubach NFL oraz tzw. nationals czyli zawodnicy z całego świata - m.in w Frankfurt Galaxy znajdował się w składzie Filip Pawełka. Warto by też było dodać, że ten jakże mało popularny sport gromadzi na meczach średnio po 20tys ludzi (we Frankfurcie ponad 30tys) a na meczy finałowym było prawie 50tys ludzi (max pojemnosc Commerzbank Arena to 50tys). W obronie tej jakże mało popularnej dyscypliny występują politycy niemieccy oraz np. burmistrz Duesseldorfu. Panowie autorzy trochę przygotowania przed napisaniem artykułu... Odpowiedz Link Zgłoś