Gość: ixi IP: *.aster.pl 24.07.07, 22:17 Zycze sukcesow Panie Dariuszu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Dla mnie Darek jesteś Śmieciem!!! IP: *.autocom.pl 25.07.07, 11:28 Pamiętam jak odbywały się przygotowania do MŚ bezdomnych w piłce noznej. Miałeś trenować tych ludzi. Przyjechałeś swoim wypasionym samochodzikiem, nie podałeś nikomu ręki, kilka razy kopnąłeś piłke, dałes kilka uwag i odjechałeś. W tym reportażu ci ludzie, krótko po twoim odjeździe powiedzieli, że ty juz nie wrócisz i mieli rację. Ty jesteś cool, jak obracasz się w towarzystwie bogatych ludzi, znanych z boisk piłkarskich i salonów. Innych masz w głebokim poważaniu. Cieszę się, że ci się nie powiodło. I liczę, że nadal będziesz na dnie. Dopóki nie ptrzeprosisz tych bezdomnych, nie przeprosisz społeczeństwa, że okazałes się malutką gnidą. I nie wysupłasz choć trochę pieniędzy w ramach zadośćuczynienia na walkę z pomocą futbolu z biedą i beznadzieją bezdomnych i młodych pozbawionych perspektyw. Dopóki nie naprawisz tego co wtedy zepsułeś będziesz na dnie i zasługujesz na to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz na razie pije za swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:48 a nie z pomocy społecznej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: na razie pije za swoje IP: *.autocom.pl 25.07.07, 11:56 Za swoje? Może by tak te pieniądze z kadry, które dostaje za nic, przeznaczyć na kilka boisk na prowincji dla młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróg idiotów A dla mnie Monika jesteś Śmieciem !!! IP: *.aster.pl 25.07.07, 12:33 Lubi grzebać w śmieciach i chciałaby żeby wszyscy lubili bo kto nie lubi grzebać w smieciach jest dla niej nic nie warty. A cieszenie się z tego że ktoś jest na dnie najlepiej świadczy o chrakterze tej wiedźmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi troche za ostro ale prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:35 jak taka osoba moze byc ambasadorem UEFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Dla mnie Darek jesteś Śmieciem!!! do Moniki IP: *.aster.pl 26.07.07, 08:19 A dla mnie Monika jesteś zwykłą szmatą,zakompleksionym kmiotem.Mam nadzieję że twoje zasrane życie stanie się dla ciebie przekleństwem.Wszystkiego najgorszego ci życzę,zdychaj w męczarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green [...] IP: *.gdynia.mm.pl 24.07.07, 22:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesion Re: Dla mnie Dziekanowski jest śmieciem IP: 78.133.140.* 24.07.07, 22:37 A dla mnie nie, powodzenia Panie Darku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 skoszony rowno z trawa.Darek wstawaj i walcz!!! IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 24.07.07, 23:36 nie pierwsy to i nie ostatni raz nie raz ja cie skosze za bledne decyzje, ale nie znaczy,ze zle ci zycze.kadra cie potrzebuje,polska tez trzymaj sie i zaloz ochraniacze bo wslizgi dopiero sie zaczna powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enio Widocznie świeże Warszawskie powietrze IP: *.toya.net.pl 25.07.07, 10:59 Panu nie służy.W Łodzi była kasa ale powietrze nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Czemu się go tak czepiają? IP: 62.233.164.* 25.07.07, 11:57 Każdy może mieć problemy, nawet ludzie ze świecznika - normalna sprawa poza tym facet jest w porządku i tyle - Powodzenia www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pawel949 Śpiewaja sklepy monopolowe 24.07.07, 22:42 że Dziekanowski ma słabą głowę... Oj panie Darku - życzę panu jak najlepiej. Ale nawet jeśli teraz pan nie pił to widać idą za panem dawne grzechy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaj Zdarł z Polonii pieniądze i przepił IP: *.aster.pl 25.07.07, 00:16 Wyrzucony za alkohol bezczelnie, z poparciem pana Tomczaka i całej PZPN-owskiej ferajny szantażował Polonię. A jak kasę wymusił to popłynął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.lodz.mm.pl 24.07.07, 22:50 Nie przyjeżdżaj do łodzi bo powietrze ci zaszkodzi , jak sam kiedyś mówiłeś a jak by powiedział twój były prezydent "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjk Nie przyjeżdżaj do Łodzi bo powietrze ci zaszkodzi IP: *.bel.vectranet.pl 24.07.07, 22:53 prawdziwe do bulu niestety, tak to miasto wyglada z wielu stron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Nie przyjeżdżaj do Łodzi bo powietrze ci zasz IP: *.multicon.pl 24.07.07, 23:50 kup sobie słownik ortograficzny analfabeto! dureń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleko Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.chello.pl 24.07.07, 22:54 a kto chlał kiernosie przed finałem pucharu Polski w bełchatowie w hotelu vis'a'via stdionu????????????pijaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Pozdrowienia, Panie Darku. Będzie dobrze! 24.07.07, 22:57 Taki "macher" jak Pan, jeszcze uratuje conajmniej remis w tym "meczu" Odpowiedz Link Zgłoś
andre_zg Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony 24.07.07, 23:04 Darek, masz moje poparcie. Sluchalem tez wywiadu w Trojce - bardzo osobisty i szczery, az zaskakujacy! Hiena mowie NIE, czlowieka nie mozna tak traktowac, skazywac przez brukowce. Powodzenia i zdrowia towarzyszce zycia!!! AM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.lodz.mm.pl 24.07.07, 23:07 Póki Dziekan uprawiał sport rozładowywał stres dużym wysiłkiem. Przyzwyczaił oragnizm do tego. Na sportowej emeryturze zła energia się kumuluje. Po za tym ciekaw jestem jaki zodiak reprezentuje Dziekan. Jeśłi jest wodnikiem to nie na pewno ani nie przeżył załamania, ani nie pił. Na krótko odwrół się do świata tyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Dziekanowski: Nie jestem skończony 24.07.07, 23:18 Każdy ma wzloty i upadki i dlatego jest tylko człowiekiem. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Trzymaj sie Dziekan! 24.07.07, 23:24 Zadbaj o siebie i stawaj na nogi bo jestes potrzebny polskiej pilce. Sukcesy polskiej reprezy to i twoje dzielo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.aster.pl 24.07.07, 23:56 poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.07.07, 23:57 O kurde.co sie stalo?.Mieszkam w Kanadzie od 20 lat od 5 -ciu jestem stalym dyskutatantem na forum i co w koncu widze.90% komentarzy do Dziekanowskiego sa wyrozumiale pozbawione zawisci.Brawo chlopaki i babki.To mi sie podoba a tak refleksyjnie,moze jest dojscie do przecietnego Polaka.Tak jak dziekan po prostu jest szczerze i bez nie bajerowania."Jestem na zakrecie".Sorry...Polak mowi dobra wychodz z problemu my poczekamy...Tak trzymac panie i panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: 207.117.33.* 25.07.07, 00:03 Pewnie, ze nie jest! Jeszcze z niego beda ludzie. Moze troche pobladzil ale jednak nie mozna przekreslac czowieka. To wielka odwaga przyznac sie, ze ma sie problemy zbyt wielkie, aby pokonac je o wlasnych silach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hu Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.chello.pl 25.07.07, 00:05 za LOdz baranie sie nie wypowiadaja.Szacunek dla DD. Facet budzi sympatie. Jak taki jelop sie wypowiada o Lodzi to wieszac na latarniach. Boze i taki kretyn wyrabia opinie o Lodzi i ludziach. A my na prawde nie jestesmy zli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.centertel.pl 25.07.07, 00:06 to tylko pilka wiecej luzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graa Re: Dla mnie Dziekanowski jest śmieciem IP: *.aster.pl 25.07.07, 00:08 dokladnie to samo robisz ty dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 00:14 jak pisal o tym super express to sie wszyscy smieli, a teraz? wiecej szacunku dla innych pism bo ta wasza wyborcza najcudniejsza nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hu Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.chello.pl 25.07.07, 00:21 no jasne przeciez nikogo nie powiesze. Tylko denerwuja mnie pseudokibice - wlasciwie to co wypisuja. Facet ma kryzys i moze problem. Ale 80% facetow w tym kraju ma problem z alko - w malutkim, wiekszym lub wiekszym stopniu. Jesli z tym walczy - szanuje go za to i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertych Roman Nie jestem skończony IP: *.tpca-cz.com 25.07.07, 02:03 Jeszcze bede premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Troche z gnidy i lajdaka to wlasnie Darus... IP: *.2a.pl 25.07.07, 00:37 Tak sie zarzekal jak go Polonia skrzywdzila, a na stronie tego klubu kibice zamiescili odpis jego karty od lekarza gdzie wyraznie pisalo, ze chla... to mieli go trzymac w klubie. Potem poprzegrywal wszystkie procesy z Polonia i wykorzystal znajomosci w PZPN do zmuszenia Polonii (odjeli jej 6 pkt, to inne kluby tyle za korupcje dostaly) do zaplacenia. Dziwnym trafem jak sie przy Konwiktorskiej bogaty sponsor znalazl... Do tego sprzedal sie Jaruzelowi pod koniec lat 80-tych przez co posrednio padla zgoda miedzy Legia a Lechia... No i jak tam alimenty Darus? Bo wsrod nastek to 1 zawsze byles (jak ladny sweterek im kupiles...)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barus Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.ipt.aol.com 25.07.07, 00:48 dziekan spie....j z Lodzi bo ci lodzkie powietrze zaszkodzi pamietasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEppera do Pzpn Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 01:06 Tak chyba wody mineralnej nie piliscie, ale wode alkoholowa to juz loilisci ja sie da. Pijakiem jestes i tyle a ze sie cos tam nauczyles bo grales na zachdzie Europy w tamtym okresie to nie mysl ze jestes kims wielkim. Dobrze ze cie wyrzucili z mlodziezowki za picie pamietasz jak bylo:d. A Listek zrobil to pewnie z musu bo po co bylo takiego wielkiego trenera zwlaniac i jednoczesnie swojego kolezke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat A nwlasnie ze jestes skonczony IP: 66.213.29.* 25.07.07, 01:22 Tak sie nie robi, podp_erdalasz kolegow. Kto cie do tego falszerstwa namawia.Jestes uzalezniony od oszoloma ktory chce cie prowadzic jak sobake na lancuchu. Wstyd dziekan. Na pewno zmienisz zycie ale nie takimi metodami, kosztem oczerniania bliskich. Kto cie tresuje??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik Trzymaj sie Darek!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.07.07, 03:13 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Trzymaj sie Darek!!! IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 25.07.07, 04:10 Psychopata i alkocholik trenuje kadre? toz to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Trzymaj sie Darek!!! IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 25.07.07, 04:13 Tak, trzymaj sie, zebys nie spadl jak pochlasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yah_42 Trzymaj sie, pomozesz innym IP: *.wireless.umn.edu 25.07.07, 04:26 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Pomógł już kiedyś, bezdomnym. IP: *.autocom.pl 25.07.07, 11:31 kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjolog Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:22 Panie Darku ! Nie rób Pan z siebie kompletnego gnoja ! Jest Pan mało kompetentny i cóz ! - tz. polak, z półki tych pijacych ! Daj se Pan spokój ze sportem i wez sie Pan za prawdziwa robote. Jest Pan zdolny a wiec naucz sie Pan stawiania domów , zbierania truskawek czy pomoc w lesie ! Odpowiedz Link Zgłoś