Dodaj do ulubionych

Dziekanowski: Nie jestem skończony

IP: *.aster.pl 24.07.07, 22:17
Zycze sukcesow Panie Dariuszu
Obserwuj wątek
    • Gość: ED Trzymaj się Darek IP: *.sds.uw.edu.pl 24.07.07, 22:23
      jw
      • Gość: Monika Dla mnie Darek jesteś Śmieciem!!! IP: *.autocom.pl 25.07.07, 11:28
        Pamiętam jak odbywały się przygotowania do MŚ bezdomnych w piłce noznej. Miałeś
        trenować tych ludzi. Przyjechałeś swoim wypasionym samochodzikiem, nie podałeś
        nikomu ręki, kilka razy kopnąłeś piłke, dałes kilka uwag i odjechałeś. W tym
        reportażu ci ludzie, krótko po twoim odjeździe powiedzieli, że ty juz nie
        wrócisz i mieli rację. Ty jesteś cool, jak obracasz się w towarzystwie bogatych
        ludzi, znanych z boisk piłkarskich i salonów. Innych masz w głebokim poważaniu.

Cieszę się, że ci się nie powiodło. I liczę, że nadal będziesz na dnie. Dopóki
        nie ptrzeprosisz tych bezdomnych, nie przeprosisz społeczeństwa, że okazałes
        się malutką gnidą. I nie wysupłasz choć trochę pieniędzy w ramach
        zadośćuczynienia na walkę z pomocą futbolu z biedą i beznadzieją bezdomnych i
        młodych pozbawionych perspektyw. Dopóki nie naprawisz tego co wtedy zepsułeś
        będziesz na dnie i zasługujesz na to dno.
        • Gość: kaz na razie pije za swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:48
          a nie z pomocy społecznej !
          • Gość: Monika Re: na razie pije za swoje IP: *.autocom.pl 25.07.07, 11:56
            Za swoje? Może by tak te pieniądze z kadry, które dostaje za nic, przeznaczyć
            na kilka boisk na prowincji dla młodych ludzi.
        • Gość: wróg idiotów A dla mnie Monika jesteś Śmieciem !!! IP: *.aster.pl 25.07.07, 12:33
          Lubi grzebać w śmieciach i chciałaby żeby wszyscy lubili bo kto nie lubi
          grzebać w smieciach jest dla niej nic nie warty.
          A cieszenie się z tego że ktoś jest na dnie najlepiej świadczy o chrakterze tej
          wiedźmy.
        • Gość: Tomi troche za ostro ale prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:35
          jak taka osoba moze byc ambasadorem UEFA
        • Gość: Robert Re: Dla mnie Darek jesteś Śmieciem!!! do Moniki IP: *.aster.pl 26.07.07, 08:19
          A dla mnie Monika jesteś zwykłą szmatą,zakompleksionym kmiotem.Mam nadzieję że
          twoje zasrane życie stanie się dla ciebie przekleństwem.Wszystkiego najgorszego
          ci życzę,zdychaj w męczarniach.
    • Gość: green [...] IP: *.gdynia.mm.pl 24.07.07, 22:35
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: jesion Re: Dla mnie Dziekanowski jest śmieciem IP: 78.133.140.* 24.07.07, 22:37
        A dla mnie nie, powodzenia Panie Darku.
        • Gość: cezar85 skoszony rowno z trawa.Darek wstawaj i walcz!!! IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 24.07.07, 23:36
          nie pierwsy to i nie ostatni raz
          nie raz ja cie skosze za bledne decyzje,
          ale nie znaczy,ze zle ci zycze.kadra cie potrzebuje,polska tez
          trzymaj sie i zaloz ochraniacze bo wslizgi dopiero sie zaczna
          powodzenia i pozdrawiam

• Gość: Enio Widocznie świeże Warszawskie powietrze IP: *.toya.net.pl 25.07.07, 10:59
            Panu nie służy.W Łodzi była kasa ale powietrze nie to.
            • Gość: kris Czemu się go tak czepiają? IP: 62.233.164.* 25.07.07, 11:57
              Każdy może mieć problemy, nawet ludzie ze świecznika - normalna sprawa poza tym
              facet jest w porządku i tyle - Powodzenia

www.fototel.pl/
    • pawel949 Śpiewaja sklepy monopolowe 24.07.07, 22:42
      że Dziekanowski ma słabą głowę...

Oj panie Darku - życzę panu jak najlepiej. Ale nawet jeśli teraz pan nie pił to
      widać idą za panem dawne grzechy...
      • Gość: malaj Zdarł z Polonii pieniądze i przepił IP: *.aster.pl 25.07.07, 00:16
        Wyrzucony za alkohol bezczelnie, z poparciem pana Tomczaka i całej PZPN-owskiej
        ferajny szantażował Polonię. A jak kasę wymusił to popłynął.
    • Gość: Rodowity Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.lodz.mm.pl 24.07.07, 22:50
      Nie przyjeżdżaj do łodzi bo powietrze ci zaszkodzi , jak sam kiedyś mówiłeś a
      jak by powiedział twój były prezydent "spieprzaj dziadu"
      • Gość: kjk Nie przyjeżdżaj do Łodzi bo powietrze ci zaszkodzi IP: *.bel.vectranet.pl 24.07.07, 22:53
        prawdziwe do bulu niestety, tak to miasto wyglada z wielu stron
        • Gość: gm Re: Nie przyjeżdżaj do Łodzi bo powietrze ci zasz IP: *.multicon.pl 24.07.07, 23:50
          kup sobie słownik ortograficzny analfabeto! dureń
    • Gość: mleko Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.chello.pl 24.07.07, 22:54
      a kto chlał kiernosie przed finałem pucharu Polski w bełchatowie w hotelu
      vis'a'via stdionu????????????pijaczyna
    • jarek.gurtowski Pozdrowienia, Panie Darku. Będzie dobrze! 24.07.07, 22:57
      Taki "macher" jak Pan, jeszcze uratuje conajmniej remis w tym "meczu"
    • andre_zg Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony 24.07.07, 23:04
      Darek, masz moje poparcie. Sluchalem tez wywiadu w Trojce - bardzo osobisty i szczery, az zaskakujacy! Hiena mowie NIE, czlowieka nie mozna tak traktowac, skazywac przez brukowce. Powodzenia i zdrowia towarzyszce zycia!!!

AM
    • Gość: Irek Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.lodz.mm.pl 24.07.07, 23:07
      Póki Dziekan uprawiał sport rozładowywał stres dużym wysiłkiem. Przyzwyczaił oragnizm do tego. Na sportowej emeryturze zła energia się kumuluje.
      Po za tym ciekaw jestem jaki zodiak reprezentuje Dziekan.
      Jeśłi jest wodnikiem to nie na pewno ani nie przeżył załamania, ani nie pił.
      Na krótko odwrół się do świata tyłem.
    • ja.ja222 Dziekanowski: Nie jestem skończony 24.07.07, 23:18
      Każdy ma wzloty i upadki i dlatego jest tylko człowiekiem. Powodzenia.
    • xs550 Trzymaj sie Dziekan! 24.07.07, 23:24
      Zadbaj o siebie i stawaj na nogi bo jestes potrzebny polskiej pilce. Sukcesy
      polskiej reprezy to i twoje dzielo.
    • Gość: rt Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.aster.pl 24.07.07, 23:56
      poparcie
    • Gość: m Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.07.07, 23:57
      O kurde.co sie stalo?.Mieszkam w Kanadzie od 20 lat od 5 -ciu jestem stalym
      dyskutatantem na forum i co w koncu widze.90% komentarzy do Dziekanowskiego sa
      wyrozumiale pozbawione zawisci.Brawo chlopaki i babki.To mi sie podoba a tak
      refleksyjnie,moze jest dojscie do przecietnego Polaka.Tak jak dziekan po prostu
      jest szczerze i bez nie bajerowania."Jestem na zakrecie".Sorry...Polak mowi
      dobra wychodz z problemu my poczekamy...Tak trzymac panie i panowie
      • Gość: Dzidek Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: 207.117.33.* 25.07.07, 00:03
        Pewnie, ze nie jest! Jeszcze z niego beda ludzie. Moze troche pobladzil ale
        jednak nie mozna przekreslac czowieka. To wielka odwaga przyznac sie, ze ma sie
        problemy zbyt wielkie, aby pokonac je o wlasnych silach.
    • Gość: Hu Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.chello.pl 25.07.07, 00:05
      za LOdz baranie sie nie wypowiadaja.Szacunek dla DD. Facet budzi sympatie. Jak
      taki jelop sie wypowiada o Lodzi to wieszac na latarniach. Boze i taki kretyn
      wyrabia opinie o Lodzi i ludziach. A my na prawde nie jestesmy zli
    • Gość: :) Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.centertel.pl 25.07.07, 00:06
      to tylko pilka wiecej luzu
    • Gość: graa Re: Dla mnie Dziekanowski jest śmieciem IP: *.aster.pl 25.07.07, 00:08
      dokladnie to samo robisz ty dzis.
    • Gość: wiadomo Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 00:14
      jak pisal o tym super express to sie wszyscy smieli, a teraz? wiecej szacunku
      dla innych pism bo ta wasza wyborcza najcudniejsza nie jest
    • Gość: hu Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.chello.pl 25.07.07, 00:21
      no jasne przeciez nikogo nie powiesze. Tylko denerwuja mnie pseudokibice -
      wlasciwie to co wypisuja. Facet ma kryzys i moze problem. Ale 80% facetow w tym
      kraju ma problem z alko - w malutkim, wiekszym lub wiekszym stopniu. Jesli z tym
      walczy - szanuje go za to i tyle
      • Gość: Giertych Roman Nie jestem skończony IP: *.tpca-cz.com 25.07.07, 02:03
        Jeszcze bede premierem.
    • Gość: mhm Troche z gnidy i lajdaka to wlasnie Darus... IP: *.2a.pl 25.07.07, 00:37
      Tak sie zarzekal jak go Polonia skrzywdzila, a na stronie tego klubu kibice
      zamiescili odpis jego karty od lekarza gdzie wyraznie pisalo, ze chla... to
      mieli go trzymac w klubie.

Potem poprzegrywal wszystkie procesy z Polonia i wykorzystal znajomosci w PZPN
      do zmuszenia Polonii (odjeli jej 6 pkt, to inne kluby tyle za korupcje dostaly)
      do zaplacenia. Dziwnym trafem jak sie przy Konwiktorskiej bogaty sponsor
      znalazl...

Do tego sprzedal sie Jaruzelowi pod koniec lat 80-tych przez co posrednio padla
      zgoda miedzy Legia a Lechia...

No i jak tam alimenty Darus? Bo wsrod nastek to 1 zawsze byles (jak ladny
      sweterek im kupiles...)...
    • Gość: barus Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.ipt.aol.com 25.07.07, 00:48
      dziekan spie....j z Lodzi bo ci lodzkie powietrze zaszkodzi pamietasz
    • Gość: LEppera do Pzpn Re: Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 01:06
      Tak chyba wody mineralnej nie piliscie, ale wode alkoholowa to juz loilisci ja
      sie da. Pijakiem jestes i tyle a ze sie cos tam nauczyles bo grales na zachdzie
      Europy w tamtym okresie to nie mysl ze jestes kims wielkim. Dobrze ze cie
      wyrzucili z mlodziezowki za picie pamietasz jak bylo:d. A Listek zrobil to
      pewnie z musu bo po co bylo takiego wielkiego trenera zwlaniac i jednoczesnie
      swojego kolezke.
    • Gość: kat A nwlasnie ze jestes skonczony IP: 66.213.29.* 25.07.07, 01:22
      Tak sie nie robi, podp_erdalasz kolegow. Kto cie do tego falszerstwa
      namawia.Jestes uzalezniony od oszoloma ktory chce cie prowadzic jak sobake na
      lancuchu. Wstyd dziekan. Na pewno zmienisz zycie ale nie takimi metodami,
      kosztem oczerniania bliskich. Kto cie tresuje???????
    • Gość: noik Trzymaj sie Darek!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.07.07, 03:13
      j.w
      • Gość: Jerry Re: Trzymaj sie Darek!!! IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 25.07.07, 04:10
        Psychopata i alkocholik trenuje kadre? toz to skandal.
      • Gość: Henio Re: Trzymaj sie Darek!!! IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 25.07.07, 04:13
        Tak, trzymaj sie, zebys nie spadl jak pochlasz.
    • Gość: yah_42 Trzymaj sie, pomozesz innym IP: *.wireless.umn.edu 25.07.07, 04:26
      !
      • Gość: Monika Pomógł już kiedyś, bezdomnym. IP: *.autocom.pl 25.07.07, 11:31
        kanalia
    • Gość: socjolog Dziekanowski: Nie jestem skończony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:22
      Panie Darku ! Nie rób Pan z siebie kompletnego gnoja ! Jest Pan
      mało kompetentny i cóz ! - tz. polak, z półki tych pijacych ! Daj
      se Pan spokój ze sportem i wez sie Pan za prawdziwa robote. Jest
      Pan zdolny a wiec naucz sie Pan stawiania domów , zbierania
      truskawek czy pomoc w lesie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka