Dodaj do ulubionych

Cholernie smutne pożegnania

25.07.07, 18:23
Ja pierdzielę. Jeszcze dziś, po latach, jak ogląam ten filmik z Koreańcami robiącymi w balona Włochów i (zwłaszcza) Hiszpanów, to mnie krew zalewa ://. Normalnie nie wiem, jakbym tego sędziego (albo jakiegoś Koreańca) miał gdzieś pod ręką, to bym mu chyba zasunął z Zidana (albo i coś więcej).
W ogóle Koreańczycy powinni mieć na wiele lat zakazane organizowanie wielkich imprez sportowych. Co prawda Seul słabo pamietam, bo mały byłem, ale klicki jakie się działy w turnieju bokserskim jednak mam w pamięci. Całe szczęście, że nie dostali olimpiady zimowej. Powinni jeszcze się nauczyć, na czym polega sport i widowisko, ale zanim wyzbędą się komunistycznych nawyków ściemniaczowo-korupcyjnych(nie wiem, od sąsiadów przeszło to do nich, czy jak?) musi minąć ładne parę lat.
Aż się boję za to myśleć, czy przypadkiem na igrzyskach w Pekinie nie będzie większych przewałów. Ale mam nadzieję(?), że Chińczycy kasę wydadzą raczej na doping niż na sędziów (jeśli to jakieś pocieszenie).
Obserwuj wątek
    • Gość: jesionek Ale była chała, gdy Korea "drukowała" IP: 78.133.140.* 25.07.07, 18:50
      No, to był klasyk. Nie znam historii sportu na tyle żeby opiniować ale
      przypomina się mecz Legia - Górnik o mistrzostwo kraju i mega wałek w W-wie.Co
      do W.C. nieuznanie 2 prawidłowych goli to było naprawdę coś absolutnie
      bezczelnego, na oczach milionów widzów, hehe.
      • Gość: dzekson2 Re: drukarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 19:00
        a nie wiecie panowie ze gospodarzom i nawet ściany pomagają i nie tylko bo i
        sędziowie ta ale z zidana można by było komuś tam wyjechać
        s16.bitefight.onet.pl/c.php?uid=52990
      • Gość: f3 Re: Ale była chała, gdy Korea "drukowała" IP: *.chello.pl 26.07.07, 10:49
        ty jestes mega walek! Gornik gral jak zespol rzeźników a nie pilkarski...
    • Gość: Az co to za kawałek z filmiku o Hagim? IP: *.bsk.vectranet.pl 25.07.07, 19:33
      To chyba był również motyw muzyczny z którejś starej FIFY. 98 albo 99.
      Pamięta ktoś?
      • Gość: jam Re: co to za kawałek z filmiku o Hagim? IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.07, 20:44
        Ja pamiętam to z FIFY 2000 na PlayStation - Robbie Williams "It's Only Us"
      • Gość: mj Re: co to za kawałek z filmiku o Hagim? IP: 80.48.71.* 26.07.07, 11:47
        98-chumbawamba
        99-fatboy slim
    • Gość: komuch Re: Cholernie smutne pożegnania IP: *.is.net.pl 25.07.07, 20:04
      Bo Family Guy zawsze rozbawia :D:D
    • Gość: rt Jurek zszedł niepokonany IP: *.aster.pl 25.07.07, 21:10
      zaraz po finale LM który był jego wielkim triumfem (może niepotrzebnie tylko
      potem wystartowal w meczu elim. reprezentacji chyba z Finlandią no ale to juz
      wina Leo)
    • Gość: gość chaotyczne IP: *.warszawa.dialog.net.pl 25.07.07, 22:51
      ciekawe, ale chaotyczne i można się zgubić. wydawało mi się, że piszą to dziennikarze
    • Gość: gzz 2 wicemistrzostwa w 1991...w 2 roznych klubach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:27
      Jürgen Kohler wedle artykulu w 1991 zdobyl 2 wicemistrzostwa tej samej ligi ale
      w dwoch roznych klubach na dodatek... lepszy niz copperfield normalnie !!!
      • Gość: gzz na dodatek tej samej ligi...istny magik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:29
        jak w temacie
        • Gość: m_j Re: na dodatek tej samej ligi...istny magik IP: *.crowley.pl 26.07.07, 09:18
          jesli na jesień grał w klubie ktory potem zdobyl mistrza, a na wiosne przeniosl
          sie do klubu z ktorym zdobyl wicemistrza, to ma dwa wicemistrzostwa:
          - jedno normalne
          - drugie jako pół mistrzostwa
          :)))
    • yez.hodowca Re: Cholernie smutne pożegnania 26.07.07, 01:49
      wozniakmich napisał:

> Aż się boję za to myśleć, czy przypadkiem na igrzyskach w Pekinie nie będzie wi
      > ększych przewałów.

Będą. Normalni sportowcy pożałują, że jednak nie zbojkotowali tej szopki. Trzeba było zrobić to od razu po ogłoszeniu Pekinu przez MKOl. Może wtedy ci pazerni hipokryci z MKOl by się zreflektowali, bo teraz to już za późno na cokolwiek...
    • yez.hodowca Lothar 26.07.07, 01:52
      A co z Lotharem Matthaeusem?
      Zszedł triumfalnie z boiska na pięć minut przed końcem finału Ligi Mistrzów w 1999, gdy jego Bayern prowadził 1:0. Chwilę potem było 2:1 dla Manchesteru koniec pieśni.
      • Gość: anny Daj Boze innym kopaczom taka kariere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 02:42
        Niech jakis polski zawodnik bedzie mial chociaz takie osiagniecia
        • Gość: hansolo Re: Daj Boze innym kopaczom taka kariere IP: *.sds.uw.edu.pl 26.07.07, 08:13
          Pech, po prostu pech że akurat w ostatnim meczu zdarzyła się żle przyjęta piłka,
          nieudany wślizg czy niecelne podanie po którym padał gol... (z wyjątkiem Zizou :( )
      • Gość: th57k Re: Lothar IP: *.chello.pl 26.07.07, 10:51
        A on nie skończył przypadkiem w półfinale z Realem? Bo mi się coś kojarzy że
        odbierał gratulacje od Roberto Carlosa ... Ale pewien nie jestem.
    • Gość: marcovanbasten.net Re: Cholernie smutne pożegnania IP: *.echostar.pl 26.07.07, 09:36
      Dodalbym jeszcze Van Bastena - tutaj jest swietny filmik
      www.youtube.com/watch?v=4t8bWeO69BkPozdrawiam
      • Gość: Xiom A może jakieś ładne pożegnania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:07
        A może dla równowagi teraz czas na artykuł o ładnych (ew. pięknych)
        pożegnaniach. Na mnie największe wrażenie zrobiło pożegnanie i ostatni mecz
        Luisa Enrique. Ostatni mecz sezonu, kilka minut przed końcem meczu, trener
        zmienia LE, cały stadion wstaje, owacja na stojąco, LE żegna się ze wszystkimi
        na boisku, a potem schodzi i chociaż mecz trwa dalej to wszystkie kamery są
        zwrócone na niego.
        A po ostatnim gwizdku runda honorowa.
        Kiedyś ktoś z ekipy fcbarca.com zrobił rewelacyjną kompilację na temat LE, ale
        nie udało mi się jej znaleźć na YouTube. Jest na ich stronie w najlepszych
        kompilacjach.
        Pzdr
        X.
    • Gość: pop pamietam ten mecz hagiego IP: *.chello.pl 26.07.07, 12:10
      on nie tylko wyleciał z boiska ale jeszce na pożegnanie sędziemu "postrzelał
      palcami" (czyli pokazal ze ma go głęboko w d****...).
      ale piłkarzem był świetnym, choc chyba od zawsze kontrowersyjnym - i za to go
      wlasnie ceniłem i caly czas cenie ;)
    • Gość: czytelnik Cholernie smutne pożegnania IP: *.nat.student.pw.edu.pl 26.07.07, 22:33
      Gazeta.pl naprawde chce dazyc za najnizszym poziomem w swoich artykulach???
      Tematy artykulow mnie rozwalaja np "CHOLERNIE smutne pozegnania". Za moment
      zaczna wrzucac ku#%&'y do naglowkow zeby podkreslic ekspresje. Sam artykul tez
      poniza stylem.

Oby nie tak dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka