Gość: ..wisle IP: *.acn.waw.pl 12.08.07, 21:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek.08 Matusiak: Nie chcę być rezerwowym 12.08.07, 21:59 >> Palermo zgodzili się na negocjacje. Wiem, że we Włoszech każdy >>klub ma po 15 rezerwowych, ale ja nie chcę nim być - mówi napastnik A do Angli to pewnie przejdzie jako gwiazda. Nic jeszcze nie osiągnął, a mądrzy się za trzech - dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Matusiak: Nie chcę być rezerwowym 12.08.07, 22:57 Prawdopodobieństwo tego ciągle rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Re: Matusiak: Nie chcę być rezerwowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:13 Redakcjo, kierunek Fulham nadal aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo_B No i co mądralo ? IP: *.aster.pl 12.08.07, 22:18 Mądrzy ludzie odradzali ligę włoską ale Pan Gwiazda Bełchatowa Radosław wiedział lepiej. Teraz zmiana frontu, już sie Palermo niepodoba i witamy sie z II ligą angielską. A wkrótce lotem bumerangu pan Matusiak ogłosi spektakularny powrót do Orange Ekstraklasy. Casus Kosowskiego sie kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Mądrala się odezwał... przyganiał kocioł garnkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 01:38 > Teraz zmiana frontu, już sie Palermo niepodoba i witamy sie z > II ligą angielską. A któryż to z wymienionych zespołów gra w II lidze angielskiej? Derby owszem w zeszłym sezonie Championship, ale awansowali po barażu z WBA. Tak więc zarówno Derby jak i Fulham to kluby Premiership. Troszkę nie na czasie jesteśmy, ale się wymądrzamy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden krakus Re: Matusiak: Nie chcę być rezerwowym IP: *.eranet.pl 12.08.07, 22:35 podobnie jak twoja Mamusia i Tatus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Matusiak: Nie chcę być rezerwowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:44 Na Cyprze też jest fajna liga. I ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pele Matusiak, jesteś głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 23:19 I po cholere będziesz się bronił przed spadkiem, kiedy Earnshaw plus inny Anglik to murowany pierwszy atak? Była propozycja z AZ Alkmaar który chyba nie zatrzyma Koevermansa i tam było iść, trener fachowiec, drużyna walczy o najwyższe cele i jest jedną wielką kliką reprezentantów (to AZ dostarza teraz najwięcej piłkarzy dla Oranje). Polscy piłkarze są za słabi fizycznie na Premiership i tyle. A im więcej ławy panie Radku, tym szybciej u Leo pójdziesz w odstawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyton Moze ława w Derby jest wygodniejsza niz w Palermo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 23:20 Moze ława w Derby jest wygodniejsza niz w Palermo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Rasiaka tam mocno kopia po kostkach. 1-2 mecze i na lawe IP: *.bredband.comhem.se 13.08.07, 02:12 Matusiak nie wytrzyma fizycznie, we wloszech byl za slaby technicznie, a w Anglii za slaby fizycznie...buahaha, ale ma pecha... nawet Swierczewski se nie radzil...a jest najtwardszy w polskiej lidze, zagra moze z 5 meczy przez sezon i....laweczka podobno w w Derby jest podgrzewana na jesien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 ale chcesz kase wiec siedz i grzej IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 13.08.07, 16:30 powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś