Gość: T To niestety prawda. Wiekszość - czili pewnie grubo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 08:22 ponad 70% to rasisci. Niektórzy nawet moze sobie z tego nie zdaja sprawy ale są nimi. ___ Bonusy - kasa za darmo bukmacher.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® odebrać gdańskowi EURO2012 IP: 195.47.239.* 17.08.07, 08:59 tylko komu je dac?? tego nie wiem niestety Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 A nie mogli debile użyć jabłek i pomidorów ? 17.08.07, 11:23 Nie byłoby całej afery :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makumba Re: To niestety prawda. Wiekszość - czili pewnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 15:01 ja tam nie jestem rasistom, ale buty z murzyńskiej skóry to bym sobie po same jaja uszył! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Ano wstyd. 17.08.07, 10:10 I smutna prawda. Swoja droga, na stadionach nie juz prawdziwych kibicow. Boja sie przychodzic na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: ale wstyd! :/ 17.08.07, 13:51 Wstyd??? Chyba wiekszy wstyd przynosi nic nie robienie i zbijanie bakow przy witrynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humi [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 08:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: 217.229.217.* 17.08.07, 08:43 wykopmy idiotow takich jak humi ze stadionow i problem zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: 217.229.217.* 17.08.07, 08:43 wykopmy idiotow takich jak humi ze stadionow i problem zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30 policzyl? Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.chello.pl 17.08.07, 08:42 prosze do 30 liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ens Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: 62.69.213.* 17.08.07, 09:41 nie polscy kibice tylko polacy to rasiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacze Bajdy Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści - niestety! IP: *.natpool8.outside.ucf.edu 17.08.07, 15:10 Niestety... WIEKSZOSC tego pseudo-katolickiego narodu to ludzie o pogladach rasistowskich, antysemickich i szowinistycznych! To bardzo smutne ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horn Jestescie rasistami wszyscy IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.07, 08:42 W niedziele w TV Polonia (!) transmitowano wystepy kabaretowe. W jednym z tzw. "numerow" wystepowal "artysta" ucharakteryzowany na "murzyna bambo". Mniejsza o tresc tego zenujacego g..na z zerowa zawartoscia komizmu (banany, bambusy, murzynek bambo ("...hahahahaha....") W tym momencie powiedzialem do zony : to jednak bardzo dobrze, ze USA nie zniosla wizowego.. naprawde dobrze. Zachodnia cywilizacje trzeba chronic przed barbarzyncami. Odpowiedz Link Zgłoś
harrimar Re: Jestescie rasistami wszyscy 17.08.07, 09:43 Moim zdaniem akurat Stany są bardzo rasistowskie. Oni mają z tym problem - jak w filmie amerykańskim nie zagra Afroamerykanin, to zaraz podnosi się ryk - że reżyser i producent to rasiści. Jak były smutne obchody pierwszej czy drugiej rocznicy 11 września, to dzieci czytały nazwiska zamordowanych. Dzieci też obowiązkowo w parach - białe i czarne. Strasznie sztucznie to wyglądało. Biorąc pod uwagę to, że w Stanach nawet 10-miesięczne dziecko dostało pozwolenie na broń, a w każdym roku jakiś psychol musi ostrzelać szkołę/uniwersytet i zabić 15 osób, to nie wiem, który kraj jest bardziej barabrzyński. Zresztą w Niemczech w Olivera Kahna też rzucali bananami, bo mówili, że wygląda jak małpa... Debile są tacy sami na całym świecie, tylko u nas jakby bardziej się panoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horn Re: Jestescie rasistami wszyscy IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.07, 11:45 Tutaj nie chodzi o pijanych polglowkow rzucajacymi bananami. Na widowni tego kabaretu siedzieli "inteligentni" ludzie, smiali sie z idiotycznych, rasistowskich skeczy, a panstwowa telewizja satelitarna przekazywala to w eter !!! Co sadzisz na ten temat, hmm ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew To rzeczywiscie wpadka TV, jezeli ten pseudo skecz IP: 87.111.45.* 17.08.07, 13:27 wygladal tak, jak mowisz. Ja mieszkam na poludniu Hiszpanii i powiem szczerze, miejscowi potrafia byc rowniez niespecjalnie usposobieni do czarnych, zalezy od czlowieka. Generalnie, nikomu nie dzieje sie tu krzywda, bo tych 'innych' jest tu masa. Tak naprawde, kazdy jest tu inny - od Skandynawow, przez Slowian, Angoli, Niemcow, dalej Arabow, Cyganow, Chinczykow, Hindusow do Murzynow. Wszyscy mieszaja sie z miejscowymi, czyli Andaluzyjczykami w proporcjach niemal rownych z nimi, wiec ciezko tu o rasizm. Jest ogolna tolerancja, ale zdarzaja sie czasem nieciekawe komentarze o 'tych czarnych', zwlaszcza w wykonaniu starszych ludzi. Wynika to pewnie z tego, ze wiekszosc z Murzynow pracuje tu nielegalnie i snuje sie po ulicach probujac sprzedac cos, zeby zyc. Ja im wspolczuje, ale potrafia rzeczywiscie byc dosc namolni. Ale to jasne, ze nie ma to nic wspolnego z kolorem skory! Na stadionach jednak to inna bajka, rasistowskich komentow zdarza sie sporo. Debile sa wszedzie, tylko w Polsce nikt ich nie karze - tu jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacze Bajdy Re: Jestescie rasistami wszyscy? IP: *.natpool8.outside.ucf.edu 17.08.07, 15:20 "harrimarze..." Ja akurat znam Stany dosyc dobrze (wlacznie z tym, ze mieszkalem przez przynajmniej kilka lat na tzw. "glebokim poludniu") i zareczam ci, ze w USA (oczywiscie - proporcjonalnie do liczby ludnosci...) jest mniej rasizmu niz w Polsce. Istnieje takze cos takiego jak "polityczna poprawnosc" ale to dotyczy glownie instytucji stanowych i federalnych. Z dziennikarzami jest roznie - tegoroczny przyklad - radiowe wypowiedzi pana Imus'a. To nie znaczy, ze w USA rasizm (w obie strony) calkowicie nie istnieje (bo w mniejszym, czy wiekszym stopniu on istnieje praktycznie wszedzie) tyle, iz teraz to jest zupelny margines... P.S. Czym mam ci podac liste filmow, w ktorych NIE wystepuje zaden czarnoskory aktor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Jestescie rasistami wszyscy? IP: *.cust-83.exponential-e.net 17.08.07, 18:29 Hi! Z roznych wzgledow b jestem ciekaw tej listy !!!...mozesz ja podac...dla ulatwienia, cala ta p poprawnosc w US filmie zaczela sie ~ 1967...oczywiscie nie trac czasu na oczywiste filmy jak S... Private Ryan & S...List etc etc i prosze napisz czy ci sie podoba ta cala pp w Anglo & US filmach ?. K.r. Kinoman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrek Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.9.183.254.revip2.asianet.co.th 17.08.07, 08:59 polacy rasisci kazdy to powie... i nikt tu nie lubi inny czlowiek... smutne ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bipeer Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: 213.17.251.* 17.08.07, 09:14 Ta żenada z bananami będzie się jeszcze długo ciągnęła za tymi kołkami z gdańska. Ponoć nazywają ich tam Banan Gang. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***gad*** Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:20 Koleś , lepiej powiedź, że potykałeś się o własne nogi, bezradny jak dziecko piłkarzyna. Brzydcy kibice nakrzyczeli i jeszcze bananami rzucali... Oj, teraz się rozpłacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.whirlpool.com 17.08.07, 14:17 Żeby udowodnić mu jego bezradność rzucałeś razem z kolegami na pocieszenie te banany? Stuknij się w czerep.. oszołomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bd Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.dhcp.embarqhsd.net 17.08.07, 09:36 Polacy sa koszmarnie nietolerancyjni. To narod rolnikow. Czemu tu sie dziwic?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halczyk Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:54 Zamiast liczyć banany, które na niego spadały to by lepiej grał w piłkę jak należy to zyskał by przynajmniej szacunek kibiców własnego klubu, ale skoro Ptak sprowadził samych pseudopiłkarzyków, czyli tych co mu sie udalo na Copacabanie złapać w siatke. Nie pochwalam zachowania tych kibiców, ale problem rasizmu jest na całem świecie nie tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycero Re: Amaral: Polscy kibice IP: *.tpnet.pl 17.08.07, 10:00 Przecież on nie mówi o kibicach tylko o rasistach takich jak ty i tobie podobni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Nie kibice tylko kibole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:56 Polscy kibice już dawno przestali chodzić na mecze. A kiboli jest cała masa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janio masta toc yo IP: *.pro-internet.pl 17.08.07, 10:01 ja nie mam nic przeciw zabawianiu sie z czarna dziewczyna, sam zapraszam sobie murzynke do gdanska ale jakos murzynkow nie lubie od kiedy moja exzona daje jednemu w londynie, obrzydliwe! polska dla polakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS Re: toc yo IP: *.whirlpool.com 17.08.07, 14:19 niczym się od tego który obsługuje twoją ex nie różnisz poza kolorem skóry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak! Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:16 Pier....olenie rasisci!!! Takim to but na klate i hu.....a w ryj !!! Pedały !! BraCi DwÓch RtS I RUCH 4ever !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba20 No niestety IP: *.chello.pl 17.08.07, 10:23 Polscy kibice(a właściwie kibole lub pseudokibice)to niestety straszna hołota.Niedobrze mi jest gdy widze na trybunach te wszystkie napakowane,łyse wyrostki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kema Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:26 Oj dzieci, dzieci. Siedzicie sobie w cieplych domkach w Polsce i nic nie wiecie. Wyjedzcie do USA i pomieszkajcie na dzielnicy z czarnymi. Zobaczycie kto wtedy bedzie rasista... To co sie dzieje w Londynie to faktycznie zenada. Jada tam dziewczyny, ktore nie mialy powodzenia u siebie na prowincji i sie oddaja babmusom. Potem musza samotnie wychowywac czarne dzieci. Powinno sie wlosy obcinac jak za okupacji. Na koniec powiem jedno: czarny jest czarny i nazwanie go tak to zaden rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba20 Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.chello.pl 17.08.07, 10:28 Mimo to uważam,że więcej jest rasistów polaków niż rasistów murzynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kema Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:35 Wyjedz za granice i pomieszkaj troche to sie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Polacy to rasiści IP: *.bbtec.net 17.08.07, 11:27 Kema, twoja wypowiedz to zenada. Wlasciwie to nie wiem o co w niej chodzi. Ze Polki d**e daja murzynom. I co z tego? Chca to daja. Chca miec czarne dzieci to maja. A co to kogo obchodzi. Tylko takich jak ty. A czarni maja powod do rasismu - 300 lat niewolnictwa! Teraz biali pracuja na czarnych i bardzo dobrze. Jak to sie mowi - raz pod wozem raz na wozie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Polacy to rasiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 23:26 Widac 300 lat to za malo. A Ty pewnie wolisz jesc z psiej miski zamiast przy stole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacze Bajdy Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.natpool8.outside.ucf.edu 17.08.07, 15:43 Widzisz "kema"... obciete wlosy odrastaja ale obciety rozum (to odnosi sie do ciebie) juz niestety nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Nie to niemożliwe. Polacy rasistami? Buhahaha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: 83.168.104.* 17.08.07, 11:33 jacy rasiści,to tylko bezdenna głupota,te prymitywy zrobią wszystko aby zwrócić na siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
sher.khan Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści 17.08.07, 11:55 Najgorsze że biała kibolska hołota rzucanie czymkolwiek w kogokolwiek ma za powód do dumy. Tak jak było parę tygodni temu na Litwie. Tu nie chodzi tylko o rasizm ale o zaistnienie. Bezrobotni blokersi chcą pokazac przez chwilę że coś znaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiegosc Re: Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: 195.47.201.* 17.08.07, 14:08 otoz to, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Amaral: Polscy kibice to rasiści IP: *.centertel.pl 17.08.07, 12:15 Amaral- nie jesteś lepszy. Do dziś nie zapłaciłeś w Łodzi, mimo zawartej umowy, człowiekowi który zaufał Ci i wyleczył z poważnej kontuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Czesc Polakow to papugi IP: *.drs-tsi.com 17.08.07, 14:34 Niektorzy lubia papugowac zle wybryki kibicow z innych krajow a ktore pokazuje telewizja, bo wtedy czuja sie prawdziwymi Europejczykami jak beda rozrabiac jak np. Wloscy rasisci i wandale. Odpowiedz Link Zgłoś