Gość: tak właśnie IP: *.chello.pl 23.08.07, 21:21 teraz albo nigdy! wywalmy wreszcie to bydło z naszych stadionów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CzaR Re: Teraz zero tolerancji IP: *.chello.pl 23.08.07, 21:36 Sarzało drugi Lepperze, w Polsce nie potrzeba takich populistów. Co to za dziennikarstwo z tak ogromnym spłycaniem tematu? Może Tobie też można powiedzieć "Nie chcesz napisać dokładnie tego co każe CI przełożony, chociaż sie z nim nie zgadzasz? To zwolnienie dyscyplinarne, dożywotni zakaz pracy w zawodzie i won do kopania rowów". Poznaj dogłębnie temat zanim napiszesz coś głupiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: Teraz zero tolerancji IP: *.aster.pl 23.08.07, 22:24 debil ... szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomson Sarzało wywal ze stadionu kibiców,bo nie dopingują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 23:42 te kolejne 5000 co nie przyszło specjalnie, też wywal! Niech nie będzie niczego, Kononie jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyTomson!!! Re: Sarzało wywal ze stadionu kibiców,bo nie dopi IP: *.hsd1.il.comcast.net 24.08.07, 03:31 Ale jesteście durni. O, rany jakie jesteście półgłówki!!! Jak mozna wypisywać takie durnoty jak te powyższe!! Przecież to jasne, Barany jedne, że jak Legia nie zrobi tego o czym pisze red. to będziecie swoją Legie oglądać w Okręgówce... BYDŁO ZE STADIONÓW WON!!!! PRECZ NA MADAGASKAR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomson Re: Sarzało wywal ze stadionu kibiców,bo nie dopi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 09:27 > Ale jesteście durni. O, rany jakie jesteście półgłówki!!! > Jak mozna wypisywać takie durnoty jak te powyższe!! > Przecież to jasne, Barany jedne, że jak Legia nie zrobi tego o czym > pisze red. to będziecie swoją Legie oglądać w Okręgówce... > BYDŁO ZE STADIONÓW WON!!!! PRECZ NA MADAGASKAR!!!! tzn gdy czego nie zrobi? Konkretnie. Bo jak na razie zauważyłem głownie propozycję zakazów stadionowych dla kibiców, którzy nie dopingują, bądź mimo posiadania kart kibica (=frekwencja średnia - 4000 mniej więcej) nie przychodzą na mecze, bądź w ogóle tych kart nie wyrabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran47 Re: Teraz zero tolerancji IP: *.dyn.optonline.net 24.08.07, 06:17 Racja; bydlo do obory albo na lake , won ze stadionuw.O to wlasnie chodzi tumanie.Po prostu dosyc .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicinnejdrużyny Re: Teraz zero tolerancji IP: *.aster.pl 24.08.07, 15:17 Drogi CzaR - tak na pewno powinniśmy się tu głębiej zastanowić. Ci co demolują stadiony to tak naprawdę wartościowi młodzi ludzie. Powinniśmy się spotkać z nimi w jakiejś ciemnej uliczce gdy są w "robocie". Pewnie nawet ty byś się nie chciał z nimi spotkać. Pewnie ktoś ci mózg zlasował bajkami o żydo-komunie i agenturze w ITI. Legia nie ma na szczęście wyjścia albo Liga Mistrzów z kulturalną widownią (nie musi to być teatr) albo wyrywanie krzesełek, awantury i pasjonowanie się tylko Orange Ekstraklasą. Życzę jej tego pierwszego. Kibic innej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Sarzało - wzorzec kretyna 23.08.07, 21:37 Najlepszy jest ten fragment: "Nie chcą spokojnie siedzieć na trybunach i dopingować? Dożywotni zakaz stadionowy i won!' Wniosek z tego zdania jest taki, że za brak dopingu, klub powinien wymierzać zakaz stadionowy. Sarzało, zapisz się do SLD! Jesteś żywym dowodem konieczności złagodzenia ustawy aborcyjnej ze względów społecznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patataj ihaha Re: Sarzało - wzorzec kretyna IP: *.salford.ac.uk 23.08.07, 22:42 lol, manago wlasnie dales dowod na to aby wprowadzic aborcje :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiler Re: Sarzało - wzorzec kretyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 00:05 Hehe, głupi tedku, już po was... Swoją drogą, czy już wyłapali tych wszystkich, których zdjęcia oficjalna strona legii upubliczniła? Ponoć kablowaliscie, że aż miło... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic spokojny Re: Sarzało - wzorzec kretyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 06:42 Popieram!Debilny tekst,zresztą jak większość pana Jacka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Teraz zero tolerancji IP: *.dclient.hispeed.ch 23.08.07, 21:42 Tak trzymac! Albo ludziki sie zreformuja albo won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol siażało = szczyt idioty, starego pierdoly IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: siażało = szczyt idioty, starego pierdoly IP: *.dyn.optonline.net 23.08.07, 21:58 Ot dziennikarz ? Zero pojecia ale artykul skrobnal i pare groszy zainkasowal . Niektorzy pismacy za pieniadze zrobia wszystko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eq Re: Teraz zero tolerancji IP: *.aster.pl 23.08.07, 21:49 "[decyzja uefa] fatalna pod względem wychowawczym" lol. przecież tych ludzi nie da się wychować. dla nich wykluczenie Legii to nie była żadna kara! okazje do burd znaleźliby i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F czego się można spodziewać po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:50 starym chłopie, który sobie farbuje włosy, jak jakaś panienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Kara zawieszona, nie anulowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:55 Kara została zawieszona a nie anulowana. To tylko kwestia czasu, kiedy bandyci z Legii znów zrobią rozróbę, która zamknie praw d występów w pucharach na lata. I pewnie stanie się to szybciej niż ktokolwiek tego się spodziewa. Piłka dla normalnych ludzi, nie bandytów! Odpowiedz Link Zgłoś
cucujus Re: Kara zawieszona, nie anulowana 24.08.07, 01:03 pewnie dlatego właściciele Legii nie pójdą na ustępstwa. W dłuższej perspektywie tanie wychodzi profilaktyka niż leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Lu [...] IP: *.centertel.pl 23.08.07, 21:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? KaraluchSięPojawił ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:59 ch..z zasadami , wymordujecie nas nożami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakręcany_czołg Teraz zero tolerancji IP: *.chello.pl 23.08.07, 21:56 Sarzało - zajmij się lepiej swoją łódzką wioską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww ide o zaklad ze za rok sytuacja sie powtorzy IP: *.domainunused.net 23.08.07, 22:25 w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / W/ Wynny jest PZPN IP: *.proxy.aol.com 23.08.07, 22:46 Kary jakie sa nakladane na inne kluby w polsce nie sa adekwatne do przewinien. Sa kluby ktore maja wieksze przekrety i nie sa karane ze wzgledu na uklady polityczne. No to widzimy nawet po Legji W-wa. Ten klub powinien byc bardzo mocno ukarany . Zakaz wstepu kibicow na wlasny stadion juz nie wspomnie wyjazdy. Okres conajmniej roczek. Krakowia tak samo. I co w sumie. Gniew spada na zupelnie inne kluby. To jest sprawiedliwa polityka PZPN-u? Oj PZPN nie jest wam wstyd? Czy to zjezdza wam po plecach? Czy nadal istnieje korupcja w PZPN-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemeq Przecz z bandytami! Precz z SKLW! IP: *.centertel.pl 23.08.07, 22:33 Popieram w 100% działania ITI i Zarządu KP Legia w tej sprawie i mam nadzieję, że wykopią tych bandytów ze stadionu na zbity pysk i na dobre. Żeby było jasne: nie jestem kibicem w kapciach, co to stadion tylko w TV widzi. Na Legię chodzę od 1982 roku - miałem siedem lat, gdy ojciec mnie pierwszy raz zaprowadził na Łazienkowską. Nie jestem święty i zdarza mi się wykrzykiwać obraźliwe przyśpiewki pod adresem przyjezdnych. Ale jest granica między kibicowskimi emocjami, a bandytyzmem i działaniem na szkodę Klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Przecz z bandytami! Precz z SKLW! Przeczytaj!! IP: *.chello.pl 24.08.07, 04:26 Skoro jesteś Takim wielkim kibicem to czemu nie popierasz działań SKLW. Ja nie wypowiadam sie na forach internetowych itp. ale na to musiałem zareagować. Owszem zgadzam się żeby wyrzucić bandytów ze stadionów lecz jednak nie rozumiem czemu dostali zakazy ultrasi. Ludzie którzy tworzą cała atmosferę. Co biegali po boisku w Wilnie??? Nie!!! Trzymali Race. Jestem ciekawy gdzie siedzisz na stadionie na Krytej czy Żylecie? Jak byś nie zauważył po ostatnim mecz kibice z Krytej gwizdali na Żyletę? Czemu? Znasz odpowiedz??? Ja ma tylko przypuszczenia. 1 uważa sie wszystkich kibiców z Żylety za bandytów więc po co maja się odzywać przecież oni bluźnią. 2 Kryta zaczęła śpiewać... śpiewa jak śpiewa... byłą przerwa Żyleta chciał coś powiedzieć wtedy gwizdy... co chodzi o to że my śpiewamy to sie nie wtrącajcie tak jak wy śpiewaliście my wam nie przeszkadzaliśmy. Ja jestem szarym kibicem. Nie stoję za jedną z tych stron. Ja przychodzę dopingować drużynę wiec ten sposób mi nieoodpowiada wspierania drużyny. A wiesz czemu nie ma dopingu??? Nie dlatego że żyleta jest zastraszona czy coś w tym stylu. Nie ma po prostu komu prowadzić dopingu. Nie wiem to Ci odpowiada??? Ja chcę żeby klub się dogadał i zaczął współpracować z SKLW. Czemu nie może być jak w Poznaniu. Klub traktuję kibiców jako symbol itp. pozwolił im na race kilka na mecz. U nas nawet nie zaczyna sie poruszać takich tematów. U nas woglę się nie dba o kibiców(przepraszam tylko o tych którzy maja grube portfele) bo po co skoro to jest zło konieczne. Czemu Pan Miklas tak robi??? Nie wiem ale jestem pewien że to co jest w pismach z KP Legia to jest wszystko pod publiczkę. Nowego klubu kibica nie założy z prostej przyczyny-trwa to za długo. SKLW istniej nie oficjalnie od prawie 30 lat. Czy Artura Boruca też uważasz za chuligana??? Bo ja nie a jednak jest w SKLW. Wina leży po obydwu stronach. Ja nigdy się nie spotkałem z czymś oburzającym na stadionie w stylu dilerka namawianie do śpiewania itp. nie chcesz śpiewać idź na L albo na A. daj miejsce kibicą którzy będą śpiewać. Obwinianie SKLW za Wilno też jest głupotą nie było jakiegoś super wyjazdu organizowanego przez nich w stylu pociąg specjalny itp. chłopaki porostu zamówili sobie autokary i pojechali na mecz. Nie mieli ochraniać meczu jak to już kiedyś robili. SKLW się skompromitowało robiąc wielkie halo o pokój z oprawami flagami itp. na tym punkcie przegrali z KP i to nie ulega wątpliwości. Chcemy meczów bez bandytów? To niech wprowadzi sie wszędzie karty kibic na całą Polskę. Wtedy będzie wiadomo kto wchodzi na mecz co ma w aktach(za razem na co go stać) Zakazy Stadionowe wydaje Sąd nie klub. Są sądy 24h to niech się tym zajmują. PZPN też niech zacznie coś robić a nie tylko siedzą i mówią że korupcji nie ma itp. wracając do SKLW i KP Legia. Legia to kibice bez kibiców nie ma widowiska. Pan Miklas chce Anglii na trybunach ale jej nie dostanie. z prostej przyczyny nie ma stadionu i nie ma poziomu gry Polskich grajków. OZSK chciało być mediatorem w rozmowach po między SKLW i Klubem. Klub się nie zgodził. Czemu??? Ja tylko przypuszczam że czekał na decyzję UEFA. Decyzja jest korzystna to teraz do rozmów może zasiądą. I jak sie dogadają to co dalej będziesz pisał że precz z SKLW??? Obecna sytuacja jest tak że na Żylecie śpiewa kto chce. Ale co ma śpiewać??? nie ma komu nadawać dopingu. Pytań jest wiele jeszcze więcej przypuszczeń. Na gnieździe nie stanie Ci osoba która nie ma pojęcia o prowadzeniu dopingu. Ja przyprowadziłem wiele osób na mecz nie ze względu na mecz(przeciwnika) lecz dla atmosfery. I te osoby chodzą już tam troszkę. Prawda jest taka że NIE MA LEGII BEZ ŻYLETY. a wiesz czemu??? Bo to Żyleta tworzy całą otoczkę meczu nie Kryta. Na Żylecie są oprawy jest prowadzony doping itp. Żyletę zburzą kibice przeniosą się za bramkę i dalej będzie to samo. Czy chcesz tego czy nie. Oczywiście nie ma ludzi nie zastąpionych i ma nadzieje że jeżeli nie pan S. to ktoś inny z NS weźmie się za doping. Kibice zaczynają się dzielić. Może ja też w to wpadłem bo jestem może bardziej po stronie SKLW a nie klubu. Ty jesteś za Klubem. Ok masz takie poglądy nie inne. Nie zabronię Ci tego. Ja chciał bym żeby coś ruszyło w kierunku normalności z dopingiem i postępowaniu KP i Stowarzyszenia. Władze miasta wspierają SKLW. Mają do nich zaufanie. Klub go nie ma od początku przejęcia Legii przez ITI. Napisałeś "mam nadzieję,że wykopią tych bandytów ze stadionu na zbity pysk i na dobre." Można wywnioskować że albo SKLW albo całą Żyletę lub też prawdziwych chuliganów. Ja siadając na Żylecie teraz czuje się jak bandyta i kryminalista. Nie byłem w Wilnie nigdy nie brałem udziału w awanturach na stadionie. Więc pytam czemu??? Czy kobieta lub dziecko w wieku 7 lat jest już chuliganem??? czy ja też jestem chuliganem bo siedzę na Żylecie??? Nie wiem nie potrafię sam sobie odpowiedzieć na to pytanie. Nie potrafię odpowiedzieć czemu kibice się dzielą i również czy kiedyś wróci atmosfera z przed lat. Działania Klubu prowadzą do nikąd bo nie można stworzyć Wielkiego Klubu bez kibiców. To by było na tyle. I tak już dużo napisałem a mógł bym napisać jeszcze więcej. Prosił bym o odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
floyd_the_barber Re: Przecz z bandytami! Precz z SKLW! Przeczytaj! 27.08.07, 06:23 MArio, przede wszystkim dziekuje Ci, bo to pierwsza wypowiedz osoby ktora ma odmienny poglad na ta sprawe ( czyli popiera SKLW i NS ) zawierajaca merytoryczne argumenty i logike. Jednak nie zgadzam sie z Toba. Ja takze mialem ciarki gdy ogladalem oprawy tworzone przez NS ( ta ze S. Starzynskim i "I had a dream"- cos wspanialego), uwazam ze byly najlepsze wPolsce i jedne z lepszych w Europie. Jednak dlaczego NS godzili sie by polmozgi wywieszaly flagi z pozdrowieniami do wiezienia dla ludzi odsiujacych wyroki m.in. za bandytyzm stadionowy? NIe reagowali - wiec godzili sie na to. Chodzisz na Legie wiec wiesz jaki autorytet i szacunek ma Staruch i Bosman wsrod ludzi przychodzacych na stadion. Dlaczego wiec NIE REAGOWALI gdy w Wilnie Ci podli dranie niszczyli stadion i wizerunek naszego ukochanego klubu? Wystarczyloby jedno slowo, i nic by sie nie stalo. JA nie twierdze ze brali czynny udzial w demolowaniu stadionu Vetry, nie wiem tego wiec nie bede nikogo oskarzal, jednak NIE REAGOWALI, wiec de facto godzili sie na to. KIbice krzycza ze LEGIA TO MY, jednak to bzdura, Legia to pilkarze, kibice, dzialacze, ZARZAD, SPONSORZY. Ja moge sobie wyobrazic Legie bez Zylety i, niestety, wspanialego dopingu, lecz bez pieniedzy, pilkarzy i ludzi ktorzy tym wszystkim kieruja klub przestaje istniec. SKLW skoro mieni sie reprezentantem kibicow, bierze za nich odpowiedzialnosc. I ta odpowiedzialnosc ponosi. Pan Bosman skompromitowal sie gapiac sie na demolke w Wilnie, i niestety nie dziwie sie zarzadowi ze nie chce z nim podejmowac rozmow. SKLW wymknelo sie w ciagu ostatnich lat zupelnie spod kontroli, czego eskalacja nastapila w Wilnie. JAkiekolwiek stowarzyszenie kibicow musi itniec przy klubie, i MUSI byc od niego zalezne. TAk jest w kazdym nowoczesnym klubie na Zachodzie, a w POlsce np. w Lechu. Zarzad ma dosc rozmow z SKLW, bo SKLW nie zapobieglo katastrofie w Utrechcie, we Wiedniu a w konsekwencji w Wilnie. Legia ma wspanialych kibicow, ale niestety rowniez cala rzesze bezmozgich tchorzy w szalikach zielono-bialo- czerwonych ktorzy niszcza jednym idiotycznym manewrem caly dorobek klubu, pilkarzy, zarzadu, sponsorow i kibicow. Klub postanowil sie ich w koncu pozbyc, obral taka polityke i jest konsekwentny. Dlatego moim zdaniem nalezy nie rzucac im klod pod nogi ale trzymac kciuki ze w koncu sie uda. Zakochalem sie w Legii ( co moze wydac siue paradoksalne) 18.06.1997 kiedy to jako 13-letni szczeniak zobaczylem jak w 8 minut radosc przeradza sie w rozpacz. I przez te dziesiec lat nigdy nie widzialem by moj klub byl tak nienawidzony i mieszany z blotem jak teraz! I jesli na Legii ma byc 2000 normalnych, kochajacych futbol i (L) kibicow; zamiast 15000 spiewajacych do utraty tchu kibicow z oprawa i racami ale wsrod ktorych bedzie chcoc kilku bandytow ze sklonnosciami do podobnej jak w Wilnie anarchii, to ja, wybacz, wole opcje z 2000! Popieram Cie w jednym: W legii nie powinno byc podzialow, jedyny jaki dopuszcam to podzial na kibicow i lachudry podobne do tych z Wilna, Wiednia, HOlandii, Starowki etc. Z tym ze ci drudzy niech sie lepiej wytluka na jakiejs kretynskiej ustawce z bandytami z innego miasta, a na stadion popatrza tylko na zdjeciu. Najlepiej w kratke! pozdrawiam, czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entent Re: Przecz z bandytami! Precz z SKLW! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:57 a teraz, pajacu mydlony przez ITI co ma wspólnego SKLW z bandytmi? tak, napewno wszyscy z tych 3000 ludzi w Wilnie, już nie mówiąc o tej garstce dymiącej na murawie należało do SKLW, a już zabezpieczenie stadionu też pewnie wina SKLW? już nie mówiąc o tym że SKLW nawet nie miało nic wspólnego z organizacją wyjazdu... żyj dalej w miklastriksie, tow. Walter prowadź! (acha, rozumiem że to ci sami bandyci 1 sierpnia składali wieńce i znicze na grobach PW? zastanów się...) Odpowiedz Link Zgłoś
spoko_kolarz Ależ my siedzimy spokojnie na trybunie 23.08.07, 22:38 Tyle, że nie dopingujemy. Czy to przestępstwo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldkibol [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Teraz zero tolerancji IP: *.chello.pl 23.08.07, 23:13 Po takim "artykule" zaczynam zastanawiać się kto jest gorszy: debil, który dymił w Wilnie, czy debil, który pisze coś takiego i robi ludziom wodę z mózgu? Co się dzieję z tą "Wyborczą"?! Skąd oni ich biorą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Teraz zero tolerancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 23:26 a co jesli mozna wiedziec jest glupiego w tym artykule? bo ja, kibic w kapciach co byl tylko 2 razy na cywilizowanym stadionie werderu brema, akurat nie wiem, a przerobienia mi mozgu na wode sie obawiam. wiec jezli mozna prosic o pare uzasadnionych rzeczowo argumentow na debilizm dziennikarza... no bo debilizm kiboli (nie normalnych kibicow) rozumiem bez potrzeby tlumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
stafu Re: Teraz zero tolerancji 24.08.07, 00:21 przykłady bzdur? proszę bardzo: na przykład to, że przy okazji wprowadzanych obostrzeń najbardziej cierpią pozostali kibice którzy są w ogromnej mniejszości. Ci którzy dymią nie cierpią praktycznie wcale bo im brak możliwości obejrzenia jednego czy kilku meczów nie przeszkadza. na przykład to że Klub traktuje kibiców jak durną masę stosując odpowiedzialność zbiorową i nazywając NAS - m.in. mnie, mafią, bandytą itd. w prasie! na przykład to, że walczy się z ludźmi którzy są społecznie zaangażowani w działania na rzecz dobrego imienia Klubu bardziej niż opłacany odpowiedni dział marketingu. na przykład to, że wyrzuca się ze stadionu ludzi którzy tworzyli świetne oprawy, widowiska które są do dzisiaj wzorem w całej Polsce i ściągnęły na stadiony mnóstwo ludzi przy żenującym poziomie sportowym... przykłady można mnożyć, oczywiście kibice także nie są bez winy ale chodzi mi o rzetelne przedstawienie racji dwóch stron i poza tym: po 1) nie wolno obwiniać pozostałych kibiców "dlaczego nie reagowaliście? dlaczego nie usuniecie ze swojego grona chuliganów?" bo to nie jest tak że parę tysięcy ludzi zna się z imienia. a kto z Was zareagował kiedykolwiek w czasie bijatyki/napadu na ulicy, dyskotece, w tramwaju czy gdziekolwiek indziej będąc w mniejszości i nie będąc "kawałem chłopa"?? odważnym łatwo być w internecie. ja ani inni kibice jesteśmy od tego aby uspokajać tłum tak jak nie jestem od tego będąc np. w dyskotece czy na ulicy! po 2) klub piłkarski to nie jest kino dlatego nawet jeśli nie pierwszy z brzegu dziennikarz ale ktoś z zarządu powie mi "won", ja nie odejdę bo to nie multikino gdzie mogę wybrać silver screen. to jest przywiązanie, dożywotnia lojalność która nie ma substytutów. to marzenie każdego marketera z którego tacy fachowcy jak ITI nie korzystają... coż, dziwne. pozdrawiam - kibic nie-w kapciach Odpowiedz Link Zgłoś
cucujus Re: Teraz zero tolerancji 24.08.07, 01:24 stafu napisał: > przykłady bzdur? proszę bardzo: > po 1) [...] ja ani > inni kibice jesteśmy od tego aby uspokajać tłum tak jak nie jestem > od tego będąc np. w dyskotece czy na ulicy! masz rację - do dyskoteki ochrona może nie wpuścić. I nikt jej tego nie będzie miał za złe. No może poza nielicznymi wyjątkami. > po 2) klub piłkarski to nie jest kino dlatego nawet jeśli nie > pierwszy z brzegu dziennikarz ale ktoś z zarządu powie mi "won", ja > nie odejdę bo to nie multikino gdzie mogę wybrać silver screen. to > jest przywiązanie, dożywotnia lojalność która nie ma substytutów. to > marzenie każdego marketera z którego tacy fachowcy jak ITI nie > korzystają... Przepraszam że spytam, przywiązanie do czego - klubu czy atmosfery (w ostatnich latach) na trybunach? > coż, dziwne. pozdrawiam - kibic nie-w kapciach Anonimowy kibic który kilka temu założył klapki. Śledź, ale z marzeniami o wizycie na stadionie Legii. A marzenia się realizuje, bez względu na okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjblkbkb sarzało ma rację w tym.... IP: *.sds.uw.edu.pl 23.08.07, 23:30 że ITI jest włascicielem Legii, i przyspiewki kibiców "Legia to my" sa gó.. warte. I ma racje pisząc, że kibice moga albo zaakceptować warunki stawiane przez ITI albo nie przychodzić na mecze. nie pasuje? Nie przychodź. Proste. jakie negocjacje, jakie stowarzyszenie kibiców? Czy Stowarzyszenie Kibiców jest w stanie obiecać (i dotrzymac obietnicy), ze zadym więcej nie będzie? Nie. Gó.. może, co pokazało Wilno, więc nie będzie żadnych negocjacji i targowania się, tylko zamordyzm. Ale jeśli na swołocz w szalikach inne metody nie działają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomson I jak tu wierzyć w niezależność mediów ? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 23:40 typowy tekst na zamówienie :) Dwa ostatnie zdania mają się nijak do reszty tekstu. Tylko że pan Sarzało zapomniał wspomnieć o tym, że przy okazji ITI stoi przzed wyborem: mieć stadion czy nie mieć stadionu na 32.000... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietpol Teraz zero tolerancji IP: *.interkam.pl 24.08.07, 00:08 pajacu chyba nie wiesz co słowo tolerancja znaczy!! bydło to masz u siebie w zagrodzie!!nie pozwolę obrażać siebie i tysięcy kibiców Legiuni, którzy z wileńskimi incydentami nie mięli nic wspólnego!! PIłKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Teraz zero tolerancji IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 24.08.07, 02:55 Legia qu.. to my,nikt nam nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia194 Teraz zero tolerancji IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.08.07, 03:21 Zdaje się, że aby zapobiec kibolskim wybrykom to ogólnie ekstraklasa i pzpn powinny się zająć "odgórnym" wyłapywaniem wspomnianych kiboli. System kart kibica itp. powinien mieć zasięg ogólnopolski. Bo co z tego, że KP Legia wprowadzi karty oraz zabroni wchodzić na swój stadion jak Ci kibice, którym wejść nie wolno na Łazienkowską i tak zjawią się na innym meczu, w innym mieście. Najpierw trzeba wprowadzić jakiś system identyfikacji i egzekwowania kar... A co do kibiców Legii... Ja na meczę chodzę nie od dziś. Zawsze na Żyletę. Jeszcze nigdy nic mi się nie stało ani nie widziałam nic złego. Za to wiem, że atmosfera jest tam cudowna i każdy daje z siebie wszystko aby dopingować klub. Szkoda mi tylko tego, że są ludzie, którzy nazywają siebie kibicami, a tak naprawdę działają na niekorzyść klubu, który niby kochają postępując tak jak w Wilnie. Natomiast NIE WSZYSCY KIBICE LEGII, nie ważne czy z Żylety czy z Krytej TO PRZESTęPCY!!!!!! Chodząc na mecze każdy to wie. Dlatego czemu wszyscy kibice mieliby cierpieć przez grupkę pijanych debili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Teraz zero tolerancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 06:48 Autor tego artykułu zupełnie nie zna się na sprawach kibicowskich, i niech się lepiej nie wypowiada. Pewnie dostał kasę za ten artykuł od Waltera i innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Aż bałem się wchodzić na stadon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 07:41 gdy wchodziłem na stadion przy Łazienkowskiej zadawałem sobie pytanie: "czy oberwę?, czy znowu będę musiał walczyć o to by cało wrócić do domu?" teraz nie będę czuł się bezpieczniej bo hulganów nie da się wytępć łątwo, na jeden mcz przyjdzie jedna, na kolejny jeszzce jedna grupa bandytów. Na tadionach powinna być selekcja i byłby spokój. W Angli mecz ukochanej drużyny to węto, przychodzą całe rodziny, w Niemczech każdy daje z siebie wszystko by tylko pomcó swojej drużynie, w Hiszpanii podobnie, we Włoszech kocha się klub i oddaje się za niego wszytko, ale ą granicem, a w Polsce co? Bandyci i piknikowcy, ludzie, którzy przychodzą na mecz żeby posiedzieć i później chodzić podnieconym ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sophistes karty identyfikacyjny IP: *.proxnet.pl 24.08.07, 11:39 Ja, w sprawie tych feralnych kart. Ktoś pisał, iż to dobry pomysł, etc. A ja twierdzę, iż w obecnej formie (każdy klub wprowadza swoje karty) to idiotyzm najczystszej wody. Dlaczego? Mieszkam na śląsku, uwielbiam futbol, ale nie identyfikuje się jakoś specjalnie z jakąś „firmą”. W ostatnim czasie odwiedziłem stadiony Górnika, Piasta, Podbeskidzia, może w łykend wybiorę się do Chorzowa. Po wprowadzeniu tych debilnych kart, będę mógł co najwyżej połowić sobie w Bytomce. Czy jako kibic niezrzeszony w żadnym kretyńskim stowarzyszeniu muszę na każdy stadion wyrabiać osobną kartę? Czy to znaczy, iż będąc na wakacjach w okolicy Trójmiasta, mając ochotę zobaczyć na żywo Lechię, lub Arkę, będę mógł co najwyżej kupić sobie czapeczkę, i to trzy dni po meczu? Leśne dziadki z PZPN, obudźcie się kur.. w końcu. ALBO WPROWADZAMY KARTY OGÓLNOPOLSKIE, ALBO ŻADNYCH. Futbol DLA kibiców, nie odwrotnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarmanek74 Re: karty identyfikacyjny IP: 213.92.80.* 24.08.07, 12:43 popieram 100% to jedyne wyjście Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Teraz zero tolerancji 24.08.07, 12:49 Piłka nożna warta oglądania, to mistrzostwa świata,kontynentu,LM,ligi zachodnie. Nie nazywajmy szamba perfumerią. Polska liga piłkarska, to wylęgarnia samych patologii - beztalencia i leniwe wory na boisku, złodzieje i cwaniacy na stołkach i z gwiazdkami, a na trybunach popisy durniów,którzy odreagowują molestowanie jakiemu byli poddawani w dzieciństwie i kompleks małego siusiaka. Kto się w tym chce babrać ? Patriotyzm lokalny, kibicowanie drużynie ze swojego miasta... anachronizmy dla zaścianka. Człowiek racjonalny napawa się dobrym meczem,klasą sportową,kompetencjami i profesjonalizmem graczy,a nie ich przynależnością. Trzeba mieć naprawdę zdrowo w czubie,żeby 90 minut patrzeć na jakieś żałosne kaleki piłkarskie i tworzone przez nich "widowisko" i jeszcze się tym emocjonować,komu pierwszemu zejdzie z buta i po jakiego typu przypadkowym kiksie padnie gol. O 90 minutach intensywnej gry, której uczestnikom piłka nie odskakuje na metr przy każdym kontakcie, którzy umieją zawiązać akcję i wykazują się na boisku nie tylko szybkością i sprawnością,ale i rozumieniem gry można pomarzyć - taką grę się ogląda w Lidze Mistrzów albo wszędzie tam gdzie piłkę kopią profesjonaliści,a nie banda ignorantów, którym do szczęscia styknie miano lokalnej gwiazdki, która potrafi się postawić Azerom i polec z honorem w starciu z kucharzami i dziadkami klozetowymi z jakiegoś miejsca w którym diabeł mówi dobranoc. Kibiców też nie obchodzi klub, który nie ma nadziei na realne sukcesy. Logo i nazwa staje się więc szyldem dla zadymiania. POlska piłka wymaga totalnego przewietrzenia. Wymaga działań,a nie robienia groźnych min i potrząsania szabelką. Mają być usadzeni kibole ? No to gdzie jest lobby naciskające na tworzenie ostrego prawa i jego egzekwowanie ? A może nie zależy nikomu na tym, bo tego chłamu ligowego nie chce już nikt oglądać i odsunięcie na aut kiboli, to zbyt duża strata pieniędzy. Jeśli tak, to proponuję panu redaktorowi i wszystkim innym redaktorom sportowym w POlsce zaprzestać pisać o sprawach polskiej ligowej piłki. I tak większośc z was robi to tylko dlatego,że ma z tego kasę,a nie z przekonania i prawdziwego zainteresowania tym co się dzieje w lidze,w której w ostatniej dekadzie zapewne 90 % meczów zostało sprzedanych, najlepsi gracze wyjechali na Zachód gdzie okazało się,ze są na poziomie sprzątaczek klubowych, a na stołkach zainstalowali się panowie, których nie sposób ruszyć choćby i buldożerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entent Re: Teraz zero tolerancji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:52 zieeew, czy ty siebie człowieku poroniony czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosomak czytaj jelopie Sarzalo i ucz sie obiektywizmu! IP: 213.218.116.* 24.08.07, 13:44 www.legialive.pl/news.php?id=23193 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entent Re: Teraz zero tolerancji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:44 Szarzało krótka pało, ile ci iti zapłaciło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entent Re: Teraz zero tolerancji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:49 taak...cała gazeta... najpierw tekst "Partiotyzm jak rasizm", teraz to...nie wiedziałem że możecie się bardziej zniżyć niż jesteście obecnie. a teraz najlepszy chyba fragment: "Żadnych rozmów z stowarzyszeniami uzurpującymi sobie prawo do reprezentowania wszystkich kibiców, żadnego wyciągania ręki do obrażonych zadymiarzy. Nie chcą spokojnie siedzieć na trybunach i dopingować? Dożywotni zakaz stadionowy i won!" poprostu bez komentarza... aż się zaczęłem zastanawiać czy S. był KIEDYKOLWIEK na JAKIMKOLWIEK meczu na stadionie, najlepiej poza lożą vip, a już nie mówiąc o jeżdżeniu na wyjazdy /no bo jak to, z tym plebsem czy obrażonymi zadymiarzami, a fe!/ ŻENADA.br Odpowiedz Link Zgłoś