Gość: ak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:06 może się poprawią po zaczęli jak pajace ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mert Dlaczego zaczeli jak pajace? Ostatnio chyba o repr IP: 80.50.20.* 14.09.07, 13:27 zentacji było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asp ech to jest praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:21 niema to jak gadać przez 1,5 godziny to samo co każdy przeciętny facet w domu po meczu i dostawać za to kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:23 Dla mnie to niewiele się różni od 2x45. To to samo, tylko w innym opakowaniu i o innej porze. Zresztą ta pora, g. 11.00 też nie jest dobra. Najlepsza byłaby o 20.00 i nie koniecznie w eksklusywnym hotelu. Lubię takie programy, ale w tym za dużo chaosu. Nie wyczerpują tematów do końca. Powracają do rzeczy przy innych kwestiach. Brakuje wypowiedzi i opinii pomeczowych. Brak jakichkolwiek konstruktywnych wniosków, tylko takie bezproduktywne strzępienie języków. Lubię Borka i Kołtonia, choć pamiętam program sprzed roku 2x45, jak Kołtoń totalnie krytykował Beenhakkera po nieudanych pierwszych dwóch meczach eliminacji. Stwierdził wtedy, że Leo się nie nadaje, bo nie zna realiów Polskiego futbolu. Krytykował sam pomysł zatrudnienia Leo i Listkiewicza, ze na to się zgodził. No, ale zmienił poglądy i za to mu chwała. Kowalczyk to nieporozumienie, ten były piłkarzyna ględzi w kółko to samo, nic nie wnosi ciekawego. Program ratują jedynie zaproszeni goście. Zobaczymy, jak będzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TATA zawodnika Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat S.. IP: 195.205.61.* 05.11.07, 17:20 panowie lubię wasz program jak zwykle obiektywnie ale morze bardziej zainteresowalibyście sie szkoleniem młodzieży bo pokazując prezesa Drzymale który mówi o szkoleniu młodzieży jest śmieszne sam mając niezły budżet przeznacza 700zl na stroje dla jednej drużyn młodzieżowych a trener i kierownik drużyny biegają po firmach za pieniędzmi na pozostałe 15kompletow.W taki oto sposób odbywa się szkolenie młodzieży w GRODZISKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ugochukwu Enninaya Re: Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 18:19 A mi sie program podoba. Lubiie Borka i Kołtonia, sa spox. Fakt, mogliby panowi Kowalczykowi podziekowac za program, bo nie dosc, ze nic ciekawego nie gada(no moze czasem zazartuje) to jeszcze porzadnie wysłowic sie nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat S.. IP: *.mtvk.pl 30.12.07, 21:15 witam,mam sprawe do szanownego Borka.komentujac jakis turniej halowy nie wiedzial co to znaczy udezyc z dropsztyka,,hehehe.to wiedza dzieci w wieku trampkarza.a uwaza sie za takiego znawce pilki noznej,odrazu widac ze nie gral nigdy w pilke.i wydaje mi sie ze to nie jedyna rzecz ktorej nie rozumi w pilce.ale za to najlepiej przychodzi mu krytykowanie innych slabszych zawodnikow ktorym cos nie wyszlo.NIe mam nic do niego ale to smieszne.heheh.pozdrawiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnOnImKa Cafe Futbol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 22:48 czytam komentarze co do programu i pare osób opowiada się negatywnie. a ja wręcz przeciwnie, bo zdanie o magazynie mam dobre. ludzie w programie pojęcie o piłce mają, dobrze gadają;), zwracają uwage na opinie kibiców, przechodniów "złapanych" na ulicy, a "revers angle" jest świetne;]. program jest po prostu na "tak". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatykleczna czy gornik odzyska punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 12:05 witam jestem kibicem gornika leczna i zastanawiam sie czy gks odzsyska punkty ktore zostaly mu odjete przed sezonem a ten pan z zaglebia niech wie ze awans nam sie nalezal bo w 2000 roku baraze z nami kupilo kszo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Marcin Kowalczyk IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 13:03 Czy był gościem w tym programie. Piszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigger Dno IP: 217.153.171.* 17.03.08, 01:47 Ale nisko już upadła wyborcza. Wspólpraca z programem, ktory jest tubą do gloszenia swych motywowanych towarzysko-biznesowo przez Borka (giermkiem do zadawania "pytań" jest Kołtoń) i głupawych komentarzy będącego na cyku Kowalczyka jest upokorzeniem dla gazety która chce być na poziomie. Sport.pl tabloidyzuje się w tempie zastraszającym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek kielce Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat S.. IP: *.chello.pl 30.03.08, 13:09 Witam, po aresztowaniu Dariusza W. jako wierny kibic Korony Kielce czekałem na wasz program z nadzieją że dowiem się czegoś ciekawego w tej korupcyjnej sprawie od WAS ekspertów których b.lubię oglądać i słuchać a tym czasem dziś czyli 30.03.2008r nie pojawiliście się wogóle ! Zastanawiam się czy to dezercja przed tym tematem tak na gorąco czy zabrakło WAM gości do programu bo wszyscy już są umoczeni ? Jeśli to drugie to możecie zaprosić mnie, chętnie się napije kawy i coś zjem słodkiego na śniadanie w takim gronie a powiem na pewno więcej ciekawego na temat polskiej piłki niż np.p.Kowalczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~P Re: Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat IP: *.jota.za.digi.pl 05.04.08, 10:28 To samo mnie nurtuje. Do tej pory Dariusz W. pojawiał się często w programie i wielokrotnie omawiane z nimi tematy poruszały sprawę z korupcją. Gdy wydało się że legła w gruzach opinia szanowanego Darka W. gospodarze programu nagle nabrali wody w usta? Czyżby to był ich kolega? Czyżby im było wstyd? Dam głowę, że jakby chodziło o inne znane nazwisko, czym prędzej wyszło by to w programie. A tak? Panowie Wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat S.. IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 12:12 Przed chwilą padło pozornie niewinne zdanie że Z.Boniek odszedł z zarządu PZPN bo skusił się posadą trenera.W świetle dzisiejszej wiedzy można by się zastanowić czy marna gra ówczesnej kadry miała tylko przyczyny sportowe?Moglibyście przypomnieć skład na mecz z Łotwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat S.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:30 dajcie sobie spokoj nie moge sluchac waszej ciglej krytyki cokolwiek by sie nei dzialo. ten program z Redem to porazka, usuncie to prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat IP: 83.238.44.* 07.09.08, 12:44 Zgadzam się z przedmówcą, ta krytyka Beenhakera jest nie do zniesiena. Oni w kółko tylko o zachwycającym Wichniarku. Najlepiej by wystawili swojego supereksperta Kowalczyka(wielkie zero) do składu i pewnie jeszcze swoich pozostałych superekspertów, którzy tylko umieją pić wódkę i rozwalać pensjonaty oraz bić policję.Jestem bardzo rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirus Re: Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat IP: *.range86-135.btcentralplus.com 11.09.08, 10:43 Kto jest wielki zero?Kowaczyk? Ktory ten co w studio siedzi? Czy ten co po boisku lata?Ile masz lat?Pewnie z całe 15?Jak Kowal grał w olimpijskiej w 1992 roku to człowiek płakał ale ze szczescia a nie jak teraz z zalu ale co o tym możesz wiedziec.Pewnie Cie ojciec w prawym jaju nosił.Ale ty pusta jesteś Boze uchowaj moją córke przed debilizmem chodzącym jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat IP: *.torun.mm.pl 11.09.08, 13:24 No tak, pieknie grał do IO w Barcelonie, a potem co ?? Wielkie nadzieje i wielkie nic... Przepił swój talent i tyle. A teraz wraz z Borkiem, Hajto, i swego czasu Piekarskim, stworzyli klub wzajemnej adoracji. Szanuje Kowalczyka, za to, że piłkarzem był naprawdę dobrym. Niestety, jego komentarze są poniżej wszelkiej krytyki. Na Euro nie mogłem słuchać tego &*^&*, który wraz z Hajto zgrywali się na wielkich ekspertów. SIC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger Re: Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 13:24 wprowadzic kuratora do cafe futbol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek krytyka Z. Smolarka IP: *.promax.media.pl 12.10.08, 13:19 ...właśnie obejrzałem program cafe futbol (oglądam regularnie)i chciałbym się odnieść do słów pana red. Kołtonia (którego opinie i kompetencje bardzo cenie), który przy okazji omawiania wczorajszego meczu stwierdził, że od początku nie był zwolennikiem E. Smolarka (ma oczywiście prawo do tego rodzaju konstatacji). Pozwole sobie jednak na polemikę z tym stwierdzeniem. Otóż, w dniu wczorajszym E.Smolarek zagrał dobry mecz, być może nie błyskotliwy ale dobry... Jego mniej błyskotliwa postawa była spowodowana faktem, że nie grał on wczoraj na swojej nominalnej pozycji (tj. środkowego napastnika), a jego zadania i rola na boisku (wczoraj) ograniczały się do troche innego rodzaju gry (bardziej defensywnej) , co podyktowane bylo faktem realizacji przezen okreslonej taktyki zespołu. To po pierwsze... a po drugie... naprawdę nie jest w porzadku wobec zawodnika, kiedy to gdy jest w formie jest przez wszystkich chwalony i podziwiany... a pozniej jesli przydarzy mu sie troche mniej udany wystep neguje sie jego miejsce w kadrze i zaslugi dla polskiej piłki (przypomne tylko, ze kilkakrotnie "uratował" Polakom skorę strzelajac decydujace bramki w meczach do eliminacji czy to ME czy tez MŚ...)...dlatego tez uwazam za bezzasadne slowa krytyki pod jego adresem (dotyczace caloksztaltu)... Po trzecie natomist chciałem swtwierdzić (aczkolwiek moge się mylic), ze kandydatura Piszczka lansowana przez p. red. Kołtonia jest conajmniej zastanawiająca w kontekscie zastapienia tym pilkarzem E.Smolarka, któremu ów Piszczek (z calym szacunkiem) nie dorasta do ... getrów . Oczekiwałbym od red. Kołtonia bardziej wywazonego zdania w krytyce i w ocenie zawodnika. Z całym szacunkiem dla redaktora... Radosław Kobeszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic wypowiedz p. Wojciecha Kowalczyka z dn. 30 listopa IP: *.chello.pl 01.12.08, 12:14 Panie Wojciechu Kowalczyk praski miłośniku preparatów wysokoprocentowych.pańskiej Legii nie lubi się w Polsce dlatego,że w latach 50-tych,60-tych,70-tych,80-tych, jako"trepowski" KLUB powołując do odbycia "zaszczytnej" służby wojskowej,rozbijała większość polskich klubów {w najlepszym wypadku,powodując ich poważne oslabienie}i dlatego kluby się spręzają ,żeby Legii dokopać o czym może z racji na wiek Pan nie wiedział,ale w Polsce się pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_gabka Re: wypowiedz p. Wojciecha Kowalczyka z dn. 30 li 22.12.08, 02:28 za to druzyny gornicze mialy za gierka miod, cud i orzeszki, wiec gdzie tu sens i logika? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrfranek Re: Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat 02.12.08, 12:14 P. Romanie Kołtoniu< proszę w najbliższym magazynie opowiedziedż coś jeszcze na temat wybitnego działacza p. Szustera, b. prezesa Gornika Zabrze. Mam trochę wiecej lat niż Pan, chyba nawet wiecej niż p. Szuster, piłka interesuję sie od zawsze. Niestety, akurat tego MAGAZYNU, w którym piał Pan na temat p. Szustera nie oglądałem. Jeżeli jednak tak było, uprzejmie proszę o replay. Miałem Pana za młodego, rzeczowego KIBICA piłki. Jeżeli jednak to co piszą na temat Pana wypowiedzi kibice, głownie Górnika, jest prawdą, to .....jak zwykle, POMYLIłEM się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat IP: 213.199.238.* 21.12.08, 12:04 ogladaj dzis rano ten program i widzac w jakim stanie jest borek zastanawiam sie gdzie balowal cala noc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukaa leo IP: 92.11.220.* 22.12.08, 12:26 Jak tak ogladam ten twoj program to nie widze nic ciekawego tylko ci twoji ,goscie sie tylko czepiaja wszystkich w polskiej pilce a najbardziej Leo ktory haba najlepiej radzi sobie z nasza reprezetacja od dobrych kilku lat.A wy tylko otym ze powinien powolac tego albo tego dobrze ze to on decyduje a nie wy.W plsce jest duzo taletow tylko ze ci potecjalni sami tego nie wiedza ,bo nie maja sie gdzie pokazac i czesto rezygnuja z gry bo nikt nie pomaga,i nie ma gdzie grac zwyklym chlopakom z blokowisk.pokazoj wiecej pilki w tym programie a nie tylko BLBLBLBLBLBLB.Leo wie co robi,a Piechniczek to nikt i nic dla pilki nie zrobi.Lato tez niejest az taki fachura.A place Leo ma normalna jak kazdy selekcjoner.Poco mowicie o rozwiazywaniu kontraktu jak jest dobrze,to z wami jest problem kazdy z was dziennikaze jest najwieksza zwala,Kolton, Borek ,Kowalczyk,nie wracajcie do tego co bylo 2 lata temu,mowcie co jet teraz Lech potega mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodinho reisik IP: *.star.net.pl 08.02.09, 12:21 a nie długo mecz z udine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! schwytac grzegorza l.30 na miesiąc,to jest dopiero korupcja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic panie kołtoń panie borek IP: *.szczecin.mm.pl 28.03.09, 21:29 Zyję 42 lata.Widzałem czasy tryumfu jak i porażki Polskigo fudbolu. Od pół roku w programie lansujecie tego...boruca on chyba wam płaci za swoją reklamę mam tego dość.Mam nadzieje że jutro w programie wreszcie powiecie, a wiecie co macie powiedzieć na temat tego.... I skończcie razem z Kowalczykiem lansowanie tych cieniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyk benhaker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:26 pan Roman Kołtoń cierpi na nienawisc do Leo B. juz nie da sie go słuchac gada zawsze to samo... panie Kołtoń zostań pan selekcjonerem jak jestes taki mądrala . Chodząca encyklopedia selekcjonerstwa szkoda ze sie chowa za ekranem a nie zrobi czegos pozytecznego dla polskiej pilki. najlepiej nie przeszkadzaj koles!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dres Re: benhaker IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 29.03.09, 12:02 KOłtoń powiedział samą prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 11:18 Udajecie w programie takich mądrali to może sami sie weżmiecie za trenowanie ????? Naprawde tak nie lubicie Benhakera czy placą wam za jego krytykowanie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diego Re: Cafe Futbol - nowy magazyn piłkarski w Polsat IP: 83.238.76.* 19.04.09, 13:33 No i doczekaliście się!!! Moja cierpliwość ma, o czy nie byłem przekonany, swoje granice. Dzisiejszy tj. 19.04 09, Cafe Futbol, był ostatnim który oglądałem. Żenada dotknęła dna, szkoda tylko Żewłakowa, był najlepszym uczestnikiem ponurego widowiska. Dlaczego tak nisko oceniam popisy p. dziennika(rzów)y, ....a nie chce mi(sic!!) się nawet pisać, bo od zawsze idzie o to samo: jazda po LEO, jako stały element gry, byle dokopać, jakieś bzdety p. Kowalczyka, p. Iwan jako ekspert od piłki nożnej na plaży w Międzyzdrojach, promocja Znicza Pruszków (nic nie mam do tego klubu) jako kandydata do awansu;jeżeli Znicz awansuje, czego mu życzę, to nad tą ekstraklasą trzeba spuścić zasłonę milczenia, itd. itp. Bełkot, bicie piany. Żewłakow próbował rozmawiać, ale gdzież tam: p.p. Borek, tu akurat się nie dziwię, i Kołtoń, straciłem resztkę sympatii i szacunku, uparli się, że udowodnią tezy z którymi przyszli do Sheratona. I mieli rację! Udowodnili, mnie po raz ostatni, że poziom dziennikarstwa sportowego w tym kraju nie odbiega od poziomu dziennikarstwa w ogólności, z akcentem na specjalność najnowszą tzw. hienizm. "Dajcie mi mięso, może być zaropiałe, byle na ostro"- tak zachęcają do pracy naczelni redaktorzy. W Cafe Futbol było(!!!!) to , dla mnie na szczęście BYŁO, słychać, widać i czuć. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś