Gość: mlody IP: *.LIBRARY.MCGILL.CA 14.07.03, 19:13 skad Lokvens zna polski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patryk Re: Kosowski dla Gazety: Cel na pierwszy sezon w IP: *.gwdg.de 14.07.03, 19:19 bo urodzil sie w Nachod na granicy czesko-polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldair W Nachodzie dobre piwko jest IP: *.panynj.gov 14.07.03, 19:34 W Nachodzie dobre piwko swego czasu pilem... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Kosowski dla Gazety: Cel na pierwszy sezon w IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 22:48 Jego matka jest Polką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicuś ALE SIĘ NAZWIEDZASZ KAISERSLAUTERN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 19:43 Ty to jednak jesteś głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 był mrówką na polsko - czeskiej granicy :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoma Cel jest jeden gościu!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 21:57 Musisz na stałe wywalczyć miejsce w wyjściowej jedenastce i grać na 150% możliwości, bo pozostanie ci tylko zwiedzanie "Alt Stadt" und so viel frei Zeit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: Kosowski dla Gazety: Cel na pierwszy sezon w IP: *.chello.pl 14.07.03, 22:54 Gość portalu: mlody napisał(a): > skad Lokvens zna polski? Babka Lokvenca jest (albo była) Polka. No i pewnie się w dzieciństwie naszej TV naoglądał. Lato kiedyś mówił, że jak spotkał Lendla w Kanadzie to się strasznie zdziwił, bo Czech mówił świetnie po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Zajebisty cel IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 22:58 buahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha. Równie zajebisty jak czce słowa o zaintersowaniu Kossowskim Barcy czy włoskich klubów. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane zajebista wypowiedź IP: 80.48.253.* 15.07.03, 13:59 Brawo koleś, masz gadane. Zobacz lepiej jakie cwele mają twoi kolesie. Zgarnąć kaske i załapać się na trybuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gator Re: Kosowski dla Gazety: IP: *.pbc.adelphia.net 14.07.03, 23:24 Ludzie opamietajcie sie! Wiecej zyczliwosci i kultury. Czy to zachowanie jeszcze z okresu PRL na zasadzie "zeby sasiadowi kon zdechl". Przeciez on reprezentuje Polske i Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin gala Re: Kosowski dla Gazety: Cel na pierwszy sezon w IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 23:37 Kosowski daje ciała dla byle jakiego Kaiserslautern, to żarty, asysty, bramki - facet jest przegrany, kasa, to jego przewodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: villen Re: Kosowski dla Gazety: Cel na pierwszy sezon w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 08:18 troche mi zal, troche mi szkoda ze "kosa" nie bedzie na lige mistrzow w krakowie, ale coz mowi sie trudno, tak samo szkoda mi ze koles poszedl do jakis baranow z niemieckiej ligi, ale nic, to mnie akurat interesowac nie powinno. Choc dzisiaj rano stwierdzilem ze ja mu zle nie zycze, ale w jaki sposob on chce sie tam wypromowac to ja nie wiem, a wydaje mi sie ze najlatwiej to wypromowac sie z nieznanym zespolem (wisla) w LM a nie jako jakis tam kopacz z jakiejs tam druzyny w niemczech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzeRuSco Czy on wie co robi i mówi? IP: *.chello.pl 14.07.03, 23:43 Nie rozumiem człowieka, najpierw mówi "Tak naprawdę w Bundeslidze mocne są tylko trzy czołowe zespoły. Reszta to siermiężni wyrobnicy." Skoro przeszedł do jednego z ostatnich klubów Bundesligi to znaczy ze się nie szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buahahaha Re: Kosowski dla Gazety: Cel na pierwszy sezon w IP: *.dywizjon.net / 192.168.1.* 15.07.03, 00:31 Primera Division??? Hahahaha...z taka technika jaka prezentujesz to do drugiej ligi polskiej a nie do Hiszpanii mlotku jeden. Tam sie nie tylko biega, tam sie gra w pilke a tacy kopacze jak ty moga najwyzej podawac bidony z piciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek_nsn Re: Kosowski dla Gazety: Cel na pierwszy sezon w IP: *.tkk.pl / 192.168.2.* 15.07.03, 08:51 Ale się dyskusja z tego zrobiła, heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dardus Czy polscy piłkarze biedują? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 09:47 No to teraz "Kosa" za niemieckie EURO będzie mógł sobie zorganizować życie. Pytanie: Ile zarabiał w Wiśle, że tak biedował? A może tak dostałby przez rok 600 zł/miesiąc. Ale i tak życzę, żeby się wybił. Może to przyniesie jakiś efekt w reprezentacji. Byle tylko grał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicxyz@interia.pl Re:CI PSEUDOFACHOWCY I Z GAZETY WYBORCZEJ PRZEDE WSZYS IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 15.07.03, 11:54 JUZ WIDZIELI KOSOWKIEGO W SERII A czy PRIMERA DIVISION! TYLKO ZE TAM NIE WIDZIELI TAKIEGO PILKARZA JAK TEN KOSOWSKI. Tacy fachowcy od pilki jak Blonski ---POWINNI PISAC O ROLNICTWIE, o burakach JESLI JUZ W OGOLE MUSZA PISAC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Kameruńczyk IP: *.cplus.com.pl 15.07.03, 13:44 Ten Kameruńczyk to pewnie Bill Tchato, który na razie odpoczywa jeszcze po trudach Pucharu Konfederacji. Ten czarnoskóry piłkarz może grać zarówno na lewej stronie obrony, jak i w środku tej formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane powodzenia IP: 80.48.253.* 15.07.03, 13:56 Graj dobrze, a i Wisełka nie straci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Madry chlopak, da sobie rade IP: *.ras10.calan-e.alerondial.net 15.07.03, 17:51 Zycze aby udalo Ci sie zgarnac wszystkie premie.Powodzenia Kamil! Odpowiedz Link Zgłoś