temel 05.10.07, 19:07 w portalu małopolskiego futbolu przeczytałem i oniemiałem. Jak tak dobry grajek może iść do takiego miernego zespołu i grać tam za frytki? W sumie to na razie podjął treningi z zespołem, ale podobno szanse na grę ma dużą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radio M. Re: Frankowski w Kmicie! IP: 207.59.139.* 06.10.07, 14:27 Takich rzeczy nie wolno tu pisać. Przecież te teksty czytają dzieci! Kiedy on wszedł w tę Kmitę? Jak: z tyłu, z przodu?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV TRW Re: Frankowski w Kmicie! IP: 207.59.139.* 06.10.07, 14:51 Tak! ja się na sporcie za bardzo nie znam, ale znajomy mi powiedział, że ta Kmita to nawet dziesięciu lat nie ma!!!!!!! Powiem o tym Tadkowi, to im pokaże! I założymy u nas prawdziwą, skromną telewizję sportową. Odpowiedz Link Zgłoś
temel Re: Frankowski w Kmicie! 06.10.07, 16:05 Narazie z nią trenuje, potem może dojdzie do czegoś poważniejszego. Mam nadzieję że Tadzio nie ma mi za złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Frankowski w Kmicie! IP: *.cpe.unwired.net.au 09.10.07, 03:47 Bo pewnie mieszka w Zabierzowie. Czy to wazne gdzie trenuje, czy to, ze zaczal trenowac????? Odpowiedz Link Zgłoś
temel Re: Frankowski w Kmicie! 10.10.07, 18:51 no to teraz Was zaskoczę! ''Sensacyjną wiadomość dostarczył nam informator Futbol Małopolska. We wczorajszym treningu A-klasowej Michałowianki wzięli udział Artur Sarnat i Mirosław Szymkowiak! się porobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisla TS Re: Frankowski w Kmicie! IP: *.net 13.10.07, 12:24 Kmita Zabierzów ma 71 lat, jest w dobrych kontaktach z Wisłą Kraków, i dlatego Tomek tam trenuje. Jakbyście nie wiedzieli, w zeszłym roku obie drużyny grały ze sobą z okazji 100-lecia Wisełki i 70-lecia Kmity. Odpowiedz Link Zgłoś
adrzyg jaki smrody to pisdaaa 07.10.07, 00:33 temel napisał: > w portalu małopolskiego futbolu przeczytałem i oniemiałem. Jak tak dobry > grajek może iść do takiego miernego zespołu i grać tam za frytki? > W sumie to na razie podjął treningi z zespołem, ale podobno szanse na grę ma du > żą! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Jest Hutnik,jest Wawel,utytułowane kluby z Krakowa 08.10.07, 21:59 Tarnovia i Unia z Tarnowa, a Małoposlkę w drugiej lidze reprezentuje takie coś. :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
temel Re: Jest Hutnik,jest Wawel,utytułowane kluby z Kr 08.10.07, 23:17 tornson co chcesz? najlepszy LKS w Polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD O nie! IP: 144.92.199.* 11.10.07, 18:26 Najlepszy LKS w historii to Igloopol Debica! Dziecieciem bedac bylem jego fanem (Pisz, Zielinski, Podbrozny, Klak...) Odpowiedz Link Zgłoś
temel Re: O nie! 11.10.07, 19:39 Gość portalu: DSD napisał(a): > Najlepszy LKS w historii to Igloopol Debica! Dziecieciem bedac bylem > jego fanem (Pisz, Zielinski, Podbrozny, Klak...) a teraz tylko IV liga :/ Odpowiedz Link Zgłoś