Gość: lupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 17:32 jakie 25? dzisiaj jakies 30tys!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emigrant Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 17:37 Oni tam nadkomplet wpuszczają, żeby jak najwięcej kasy wycwanić, złotówy jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia Wa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 17:39 i chyba tego nie czytacie :P Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia Wa.. 06.10.07, 18:15 a żużel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia Wa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 18:18 hehe... 410 legionistow jest na trybunach <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia IP: *.aster.pl 06.10.07, 18:26 reszta nie miala hajsu heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 18:31 i tak je dostali tylko dzieki łasce lechitów... bo przeca maja zakaz stadionowy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KewinOZIMEK Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia Wa.. IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 06.10.07, 18:35 Ale jak ja go mogę śledzić skoro nie mam Canału + ???!!! Może jakiś filmik instruktażowy pokażecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kyjothe Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia 06.10.07, 18:35 moze zamiast tego wasilewskiego trzeba było wrzucić te trzy bramki urbana strzelone realowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kewin Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 06.10.07, 18:36 Ale jak ja go mogę śledzić skoro nie mam Canału + ???!!! Może jakiś filmik instruktażowy pokażecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 18:40 wlacz sobie radio merkury :P Odpowiedz Link Zgłoś
duniawigan Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia 06.10.07, 18:45 albo zainstaluj sopcast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gientki_roman Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.10.07, 18:50 panie uswiadom mi jaki kanal mam wybrac w sopcastcie, bo jak wchodz na ten z tytulem lech poznan vs legia warszawa to jakies dzieciaki graja pilka lekarska :f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia Wa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 18:47 wisla juz 3:0 wygrywa :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ale cholernie przynudzacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 18:48 az zal was dzisiaj czytac :( Odpowiedz Link Zgłoś
duniawigan Re: ale cholernie przynudzacie 06.10.07, 18:57 www.kuszotv.pl/ tam znajdziesz po lewo -piłka nożna -sobota Channel - 17544 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia Wa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 19:15 wrocilam ze sklepu... jakie pustki na ulicach ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 19:36 yeah... 1:0 dla Lecha ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia Wa.. IP: 193.189.116.* 06.10.07, 19:33 Czy nie uważacie że brak takiego Marka Zienczuka w kadrze swiadczy o sile naszej kadry??? Czy moze Leo jest po prostu.... ślepy??? Dla mnie to drugie jak coś... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 30,000- pol miasta na meczu!!! 06.10.07, 19:42 Brawo za frekwencje i oprawe! Lech u siebie bywa grozny i wiadomo bylo, ze Legia latwo miec nie bedzie. Ale tak dlugo jak pilka jest w grze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Re: 30,000- pol miasta na meczu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 19:58 Albo uważasz, że Poznań ma 60.000 ludności, albo myślisz, że na Bułgarską wejdzie 300.000 kibiców. Tak czy inaczej trochę wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia Wa.. IP: *.chello.pl 06.10.07, 19:42 Jak Legia przegra to sie chlopaki z wyborczej zmartwia. Niedawno jakis artykul byl o tym, ze Legia wygra w Poznaniu w Krakowie i juz jest mistrzem. Troche obiektywizmu Panowie Redaktorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Re: Nastepnym razem więcej pokory Panowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 19:56 Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia 06.10.07, 20:04 chyba czytasz bez zrozumienia. a jeśli tak pisali, to podaj linka, żeby ludzie mogli sami ocenić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fswhsohfp Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 20:04 Nic bardziej nie cieszy, jak porażka Legii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Teraz zacznie sie gadanina, że poziom słaby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:01 i OE do bani itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izajasz Ale wy jesteście głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:19 Oglądam mnóstwo spotkań OE i nie widziałem jeszcze meczu stojącego na tak wysokim poziomie. Jak możecie pisać, że był nudny?!? Pewnie, lepiej obejrzeć jak Wisła ładuje 5 bramek outsiderom z Podlasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia Wa.. IP: 82.160.150.* 06.10.07, 20:22 Nie zgadzam sie z redaktorami że mecz słaby. Legia i Lech biegały i walczyły przez cały mecz. Sytuacji faktycznie nie było dużo ale emocje były a to sie liczy w piłce najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Panie Sędzio Mikulski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:25 Od dzisiaj obserwuję każdy pana mecz...jak popełni Pan jakikolwiek błąd to będzie Pan ..y na każdym kroku. Wszędzie...Nawet poza granicami Polski...Może się Pan zapisać do PiSbolszewii bo to taka sama banda i jordolona hołota jaką Pan reprezentuje.... Panie sędzio Mikulski od dzisiaj żadnego błędu Pan już nie popełni.... I to tyle w pana sprawie. Gratuluję Lechowi...przegrywał 90 % piłek w środkowej części boiska. Wykorzystał jedną akcję...Wygrał. Gratulacje dla Lecha Poznań... A co do Legii Warszawa...Grzelak ...Ty nie masz prawa wyjść w pierwszym składzie do końca rundy jesiennej....Jurku Urban to nie jest trzeci czy drugi napastnik...Zawodnik Grzelak to jest piąty albo szósty napastnik.....Przekazać go do rezerw...Jureczku Urban...Próbowałeś mecz rozstrzygnąć na swoją korzyść...Nie udało się, ale pamiętaj, że to nie jest koniec sezonu a zawodnicy Legii Warszawa nie są ciulikami ani baniarzami.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmerski Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia Wa.. IP: *.mlyniec.gda.pl 06.10.07, 20:26 77 min: Smuda też gra na remis. Ściąga Reissa, wprowadza Injaca. HAHA dobry komentarz szczegolnie ze w tym momencie prowadzil Lech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz nie zrozumiałeś IP: 85.138.207.* 06.10.07, 23:10 widać zbyt subtelne jak na Ciebie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Prawie mecz sezonu czyli Lech Poznań - Legia IP: *.eastwest.com.pl 06.10.07, 20:34 beznadziejna redakcjo! wasz poziom jest żenujący i bardzo stronniczy. ale na szcęście wszyscy wiemy że macie kompleks!!! LECH POTĘGĄ jest!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg bezmózgowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:42 Pan redaktor nie tylko fujarę ma obrzezaną ale również mózg skoro to co widział to nie było widowisko piłkarskie. 99% spotkań w polskiej lidze nawet na przez kwadrans nie potrafi utrzymac takiego tempa meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: bezmózgowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 22:12 a mnie denerwuje, jak ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem a wyzywa innych. Bo chyba Szanownemu Panu umknęło, że zostało napisane, że JAK NA OE TO NIEZŁE WIDOWISKO. po prostu porównują do meczy na światowym poziomie. To źle, że chciałoby się, żeby nasza liga wyglądała podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskobol Nie lubie Lecha, ale gratuluje mu... IP: 82.160.81.* 06.10.07, 20:47 zwycięstwa. Pomścili nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: lech to h.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:47 prymitywie z azjatyckiej wsi piszesz tylko to co słyszysz od tatusia i mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEST a wczoraj legia tak się puszyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 21:03 a dziś coś cichutko!!!! dostała w du.pę i dobrze zasłużyła sobie, brawo LECH Odpowiedz Link Zgłoś