Gość: filiphaken IP: *.e-wro.net.pl 23.10.07, 16:52 Kolejna wypowiedź Lehmana z której wynika, że koleś nie potrafi się zachować z klasą, zarówno wobec trenera jak i kolegów z drużyny. Po prostu nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @#$% Re: Lehmann do Wengera: Przestań mnie upokarzać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 17:08 nie to nie jest niegrzeczne to zalosne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gooner Re: Lehmann do Wengera: Przestań mnie upokarzać! IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.10.07, 17:36 Nie jestem przekonany do Almunii ale poki nie robi bledow powinien zostac nr.1, w 7 meczach w lidze mial 4 razy czyste konto co nie koniecznie jest tylko jego zasluga ale Arsenal wygral wszystkie mecze i byloby nie fair zeby teraz wrocil Lehmann, Takze Jens nie pyskuj tylko czekaj na swoja kolej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scoofield Re: Lehmann do Wengera: Przestań mnie upokarzać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 17:38 Ja skomentuje krótko...ambicja przewyższa możliwości... 37 lat hmmm niemiecki Jurek Dudek...Jens może czas pomysleć o zakończeniu kariery,młodzież czeka też na swoją szanse (mam na myśli Fabiańskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Lehmann do Wengera: Przestań mnie upokarzać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 20:00 Dudek też rozpaczał, ale nie atakował tak Beniteza, a o swoim konkurencie wyrażał się z szacunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arthorious Re: Lehmann do Wengera: Przestań mnie upokarzać! IP: *.chello.pl 23.10.07, 20:07 Jak zwykle Niemcy myślą że są najlepsi i Lehman jako jeden z nich to nam pokazuje. Ciekawe dlaczego wyżala się w niemieckiej telewizji a nie np. w angielskiej, mógłby się tak nie kompromitować bo jest to pozbawione klasy. Jeśli on sądzi że coś mu się należy tylko za to że ma jakieś zdobyte tytuły to mi go szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Lehmann do Wengera: Przestań mnie upokarzać! IP: *.chello.pl 23.10.07, 21:15 Lehmann: "A czy pozostali dwaj potwierdzili swoją klasę, wygrywając jakieś tytuły? Nie mogę sobie żadnych przypomnieć." Fabiański przecież zdobył tytuł Mistrza Polski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob_Arctor Lehmann do Wengera: Przestań mnie upokarzać! IP: 77.236.5.* 24.10.07, 01:01 Jeśli te wypowiedzi są prawdziwe, to potwierdza moją opinię o Lehmannie, że to cham i prostak. Tutaj niektórzy powrównują go z Jurkiem Dudkiem - otóż on od Jurka mógłby się uczyć, jak z godnością i honorem znosić zmienne koleje sportowego losu, które czasem powodują, że wprost ze szczytu spada się nieodwracalnie na ławkę rezerwowych. Ale niech gada, niech wkurza Wengera, prędzej wyleci. Kanonierzy jak widać lepiej sobie radzą bez niego, byłaby to też większa szansa dla Łukasza a mnie przestałby męczyć dysonans poznawczy, który towarzyszy kibicowaniu drużynie z Lehmannem w składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Lehmann na pewno jest Polakiem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.10.07, 03:35 Lehmann na pewno jest z pochodzenia Polakiem. Naszych rodakow najlepiej poznac po tym, ze duzo narzekaja i "wszyscy sie na nich zawzieli" a przeciez oni maja tyle zaslug w zbawianiu swiata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujek Lehmann do Wengera: Przestań mnie upokarzać! IP: *.icpnet.pl 24.10.07, 15:18 o matko,1 mecz z boltonem nie może przesiedziec na tyłku??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major Lehmann to bufon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 15:21 Kolejny niemieecki sportowiec który mysli że jest lepszy niż w rzeczywistości.Heidfeld,Herr albo Schwienstiger są tacy sami.Ale nigdy nie zdobyli mistrzostwa świata.Jens-bramkarz klasy światowej to taki,co wygrał MŚ albo LM.A ty chyba nie wygrałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parowóz Re: Lehmann do Wengera: Przestań mnie upokarzać! IP: *.chello.pl 26.10.07, 00:56 Jakby tego było mało to gdzieś znalazłem zdanie "Jesli Arsene Wenger dokonuje juz transferów, robi to bardzo starannie i w przemyslany sposób" chyba to było w Magazynie Futbol. Widać właśnie teraz jego zamierzenia jak sprowadzał Fabiana. On od początku chciał Jensa wysadzić. Odpowiedz Link Zgłoś