Dodaj do ulubionych

O co biega Krysze

IP: *.chello.pl 14.06.07, 19:39
nie rozumiem, o co biega Krysze i Pawłowi z tym Adamem

że co za gwałtowny - to co oni by chcieli ciperedeusza za zięcia, który by się
zastanawiał czy aby nie będzie za gwałtowny - nie rozumiem tego

Obserwuj wątek
    • panistrusia Re: O co biega Krysze 14.06.07, 19:55
      Swoją drogą to powinni pamiętać, że jak poprzedni obrońca był mniej gwałtowny,
      to ich córka w szpitalu wylądowała...
    • Gość: linka Re: O co biega Krysze IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 14.06.07, 19:55
      oni zawsze wietrza problemy, szczegolnie Pawel jest w tym miszczem, ale w sumie
      Olce juz wiele razy narzeczony odfrunal wiec chuchaja na zimne, zeby sie i tym
      razem dziewczyna nie przejechala. chyba... ;)
    • Gość: Grethe Re: O co biega Krysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 07:29
      Ach, bo oni są tak idealni, politycznie poprawni i kompletnie nierealni, że w
      sytuacji zagrożenia zdrowia/życia córki martwią się o kuku agresora. Tja...
      To takie ludzkie.
      Wyobrażacie sobie, że mówicie swoim rodzicom o jakimś ataku na was, a oni na to:
      syneczku, córeczko, ale nie daj Bóg nie broniłeś się zbyt gwałtownie? Ten biedny
      menel nie ucierpiał? Oj,to by było straszne!
      • Gość: kobita Re: O co biega Krysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:37
        ta, moj tatus jak mnie jakis gowniaz napadl, to na mnie krzyczal ze go nie
        zamordowalam na miejscu;> i grozil ze sam go dorwie;) (na szczescie sad byl
        wyjatkowo ok), ale widac genialna rodzina w klanie nie moze miec normalnych
        ludzkich reakcji:))
        • Gość: Magda Re: O co biega Krysze IP: *.idzik.pl 15.06.07, 08:57
          Że Pawel ma takie pomysly to rozumiem, ale że Kryśka go popiera, tego już nie!
          Zawsze stawala po stronie córek jak Pawel je za coś opieprzal... Poprzestawialo
          im się już w glowach na stare lata.
          Swoją drogą, Krystyna i Pawel są niby tacy poprawni, idealni i w ogóle, ale do
          kościola chyba nie chodzą. Nie slyszalam, żeby chrzcili Pawelka, czy Zośkę...
    • Gość: klan-fan Oni się martwili czy aby Zięciunio zbytni się nie IP: 217.153.195.* 15.06.07, 09:10
      bo ot jest przyczyną chorób wszelakich - to pan Doktor miał obawy czy aby z
      przepocenia zięciu nie zachoruje i nie zarazi córki

a tak swoją drogą Olka już raz była obita i nie wiem czy oni w tym klanie są tak
      odrealnieni, czy tak poprawni, że pomimo doświadczeń z córką dalej mają takie
      wizje świata

to jest nienormalne jakieś

po takich doświadczeniach zamiast zerwać się i samemu szukać niedoszłych
      oprawców Pawcio filozofuje - nie wiem, może za dużo nawdychał się oparów
      medycznych albo coś?
    • Gość: klan_fan Boją się aby zięciu się nie spocił IP: 217.153.195.* 15.06.07, 09:12
      bo pot jest przyczyną chorób wszelakich - to pan Doktor miał obawy czy aby z
      przepocenia zięciu nie zachoruje i nie zarazi córki

a tak swoją drogą Olka już raz była obita i nie wiem czy oni w tym klanie są tak
      odrealnieni, czy tak poprawni, że pomimo doświadczeń z córką dalej mają takie
      wizje świata

to jest nienormalne jakieś
      • Gość: Magda Ciekawe... IP: *.idzik.pl 15.06.07, 11:09
        Ciekawe jak zareagowalby doktorek, jakby mu doktorową pobili?!
    • Gość: bogusia Re: O co biega Krysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:22
      troche slabo nakreslili tą postac Adama. niby mieli pomysł, bo juz raz byla
      akcja w jakiejs kawiarni czy pubie, gdy Adam gwaltownie zareagowal (nie
      pamietam juz czy na huliganow) ale wtedy pokazali to tak jakby Olce sie troche
      czerwone swiatlo zapalilo w temacie gwaltownosci kolegi. gdyby wiecej takich
      przypadkuow pokazali, to mozna by bylo mowic o problemie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka