Gość: klanowiec IP: *.chello.pl 14.06.07, 19:39 nie rozumiem, o co biega Krysze i Pawłowi z tym Adamem że co za gwałtowny - to co oni by chcieli ciperedeusza za zięcia, który by się zastanawiał czy aby nie będzie za gwałtowny - nie rozumiem tego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panistrusia Re: O co biega Krysze 14.06.07, 19:55 Swoją drogą to powinni pamiętać, że jak poprzedni obrońca był mniej gwałtowny, to ich córka w szpitalu wylądowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: O co biega Krysze IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 14.06.07, 19:55 oni zawsze wietrza problemy, szczegolnie Pawel jest w tym miszczem, ale w sumie Olce juz wiele razy narzeczony odfrunal wiec chuchaja na zimne, zeby sie i tym razem dziewczyna nie przejechala. chyba... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grethe Re: O co biega Krysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 07:29 Ach, bo oni są tak idealni, politycznie poprawni i kompletnie nierealni, że w sytuacji zagrożenia zdrowia/życia córki martwią się o kuku agresora. Tja... To takie ludzkie. Wyobrażacie sobie, że mówicie swoim rodzicom o jakimś ataku na was, a oni na to: syneczku, córeczko, ale nie daj Bóg nie broniłeś się zbyt gwałtownie? Ten biedny menel nie ucierpiał? Oj,to by było straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: O co biega Krysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:37 ta, moj tatus jak mnie jakis gowniaz napadl, to na mnie krzyczal ze go nie zamordowalam na miejscu;> i grozil ze sam go dorwie;) (na szczescie sad byl wyjatkowo ok), ale widac genialna rodzina w klanie nie moze miec normalnych ludzkich reakcji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: O co biega Krysze IP: *.idzik.pl 15.06.07, 08:57 Że Pawel ma takie pomysly to rozumiem, ale że Kryśka go popiera, tego już nie! Zawsze stawala po stronie córek jak Pawel je za coś opieprzal... Poprzestawialo im się już w glowach na stare lata. Swoją drogą, Krystyna i Pawel są niby tacy poprawni, idealni i w ogóle, ale do kościola chyba nie chodzą. Nie slyszalam, żeby chrzcili Pawelka, czy Zośkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klan-fan Oni się martwili czy aby Zięciunio zbytni się nie IP: 217.153.195.* 15.06.07, 09:10 bo ot jest przyczyną chorób wszelakich - to pan Doktor miał obawy czy aby z przepocenia zięciu nie zachoruje i nie zarazi córki a tak swoją drogą Olka już raz była obita i nie wiem czy oni w tym klanie są tak odrealnieni, czy tak poprawni, że pomimo doświadczeń z córką dalej mają takie wizje świata to jest nienormalne jakieś po takich doświadczeniach zamiast zerwać się i samemu szukać niedoszłych oprawców Pawcio filozofuje - nie wiem, może za dużo nawdychał się oparów medycznych albo coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klan_fan Boją się aby zięciu się nie spocił IP: 217.153.195.* 15.06.07, 09:12 bo pot jest przyczyną chorób wszelakich - to pan Doktor miał obawy czy aby z przepocenia zięciu nie zachoruje i nie zarazi córki a tak swoją drogą Olka już raz była obita i nie wiem czy oni w tym klanie są tak odrealnieni, czy tak poprawni, że pomimo doświadczeń z córką dalej mają takie wizje świata to jest nienormalne jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Ciekawe... IP: *.idzik.pl 15.06.07, 11:09 Ciekawe jak zareagowalby doktorek, jakby mu doktorową pobili?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogusia Re: O co biega Krysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:22 troche slabo nakreslili tą postac Adama. niby mieli pomysł, bo juz raz byla akcja w jakiejs kawiarni czy pubie, gdy Adam gwaltownie zareagowal (nie pamietam juz czy na huliganow) ale wtedy pokazali to tak jakby Olce sie troche czerwone swiatlo zapalilo w temacie gwaltownosci kolegi. gdyby wiecej takich przypadkuow pokazali, to mozna by bylo mowic o problemie... Odpowiedz Link Zgłoś