Gość: bartek To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.pool.einsundeins.de 17.11.07, 14:05 Kann nicht auf polnisch Schreiben.Wohne seit 27 jahren in Deutschland .Aber mein Herz schlägt für Polska. na sawzse wierni tylko polsce Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Inne mecze 17.11.07, 14:20 Zczubaki, a nie dałoby się tak w ramach rozgrzewki zrobić relacji z innych spotkań? Jest kilka ciekawych, które skończą się przed meczę Polski: - 15.00 Finlandia - Azerbejdżan, mecz który ma również znaczenie dla naszego awansu, ale w czarnych scenariuszach - 15.00 Argentyna - Boliwia - o mistrzostwa świata 2010 - 16.00 Walia - Irlandia - kości w niebezpieczeństwie - 17.00 Bułgaria - Rumunia - sąsiedzka walka o euro - 18.00 Szkocja - Włochy - w 1982 Włosi zdobyli mistrzostwo świata, dwa lata później nie pojechali na euro, a po następnych 10 przegrali finał mistrzostw świata, czy historia chce się powtarzać? Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-nazi Paweł Zarzeczny jest idiotą i rasistą. 17.11.07, 14:45 Nie wiem czemu tego amatora gdziekolwiek zapraszają. Najpierw chciał zwalniać Beenhakkera po meczach towarzyskich a później zasugerował, Murzyni w Polsce potrafią tylko irytować i psuć. Koleś jest beznadziejny i to co mówi z reguły się nie sprawdza więc jeśli według tego speca jesteśmy prawie tak silni jak Serbia, to znaczy że jesteśmy od niej dużo silniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubo To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.range86-131.btcentralplus.com 17.11.07, 14:53 Tu Londyn Witam a my dzis polacy zbieramy sie na mecz bedzie wielkie swieto u nas tez przygptowania do tego ida dosyc dobrze pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the polish transmisja z meczu IP: *.ipt.aol.com 17.11.07, 14:59 witam. mam pytanko gdzie w necie bede mogl obejrzec transmisje z meczu? jestem w anglii i niemam polskiej telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aidi Re: transmisja z meczu IP: *.aster.pl 17.11.07, 15:10 Instalujesz program SopCast, następnie link do transmisji bierzesz stąd: www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.html i miłego oglądania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w zdjecia ludzie róbcie zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 15:09 i wstawiajcie i chwalcie sie nimi tu albo gdzies indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
norweg88 To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. 17.11.07, 15:27 Oho,znalazłem materiał z ostatniego treningu reprezentacji,niedostępnego dla mediów ;] www.youtube.com/watch?v=AjDKhqW5vGg I pytanie. Czy jakikolwiek motyw muzyczny daje wam więcej energii od tego z Kill Billa? Bo mi nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Oglądaliście mecz w kinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 15:38 A oglądał już ktoś mecz w kinie? Jaka jakość, atmosfera? Ja pierwszy raz idę do kina na mecz. W ogóle jak tu czytam o wpływie sposobu oglądania itp. na wynik meczu, to nie wiem czy eksperymentować z TYM meczem. Ale pójdę, bilet już kupiony, znajomi umówieni. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Oglądaliście mecz w kinie?? 17.11.07, 15:56 Gość portalu: Krzychu napisał(a): > A oglądał już ktoś mecz w kinie? Jaka jakość, atmosfera? Ja pierwszy raz idę do > kina na mecz. W ogóle jak tu czytam o wpływie sposobu oglądania itp. na wynik > meczu, to nie wiem czy eksperymentować z TYM meczem. Ale pójdę, bilet już > kupiony, znajomi umówieni. fajnie jest. zobacz moja mala fotorelacje: www.host.ownlog.com/1334011,link.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Oglądaliście mecz w kinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 16:07 Dzięki za fotki :) Ja też będę z szalikiem. A o oglądaniu TEGO meczu w samotności nie ma mowy!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Oglądałem Mecz w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 02:22 Oglądałem w Multikinie w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocku. Podziękowania dla wszystkich, którzy stworzyli tam wspaniałą atmosferę. A organizatorzy niech się cieszą, że skończyło się zwycięstwem, bo w razie remisu lub porażki byłoby sporo reklamacji. Transmisję włączyli nam koło 4.-5. minuty meczu. Wcześniej tylko biały ekran. Ani hymnów, ani przedmeczowych analiz ekspertów ze studia. A jak już włączyli meczyk to obraz był poucinany z każdej strony, kolory jakieś wyblakłe. Kolory poprawiły się pod koniec 2. połowy, albo to mi już tak wesoło było. Tyle narzekań. Najważniejsze, że jeeedziemy na Euro!!! :) P.S. "Strzał na wiwat!" - Szpaq nie wytrzymał pod koniec meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i skład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 15:41 Brakuje mi w składzie Błaszczykowskiego. Pamiętam kilka jego akcji, zagrań i gola. Gra efektownie i skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aidi Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.aster.pl 17.11.07, 15:51 I jest... warto było 24 godziny czekać na ten filmik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek K. To NIE jest najwazniejszy mecz ost. 25l.!!! IP: *.aster.pl 17.11.07, 15:58 No to jest wazny becz bo chodzi o awans do ME 2008. ale tylko dlatego to nie jest najwazniejszy mecz ost. 25l.. np. wygrac z Niemcami 2006 o wielu wazniejszy, bo wtedy bylo szansa na awans w MS a nie ME!! Pozdr Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
norweg88 To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. 17.11.07, 16:22 "Tylko co jesli dzis urodzi się komus córka???" Kiedyś była opcja,że jak syn - to Robert,a jak córka to Gadocha ;d Z obecnych kadrowiczów,jedynie Garguła pasuje,jako imię dla córeczki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu 2007 - Conquest of Paradise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 16:45 2007 - Conquest of Paradise pl.youtube.com/watch?v=VJdsCm2PV80 Odpowiedz Link Zgłoś
deana To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. 17.11.07, 16:48 Jak tam czubaki, trzymacie się? Może wrzucicie jakieś fotki przystojnych Belgów? Ja muszę napisać esej ZANIM zacznie się mecz, bo po to raczej się nie uda:) Boże dopomóż. Polska gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emyot Finlandia 2-1 ale im się udało IP: *.lublin.mm.pl 17.11.07, 16:50 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
bajbus20 euro 2008: 3 mecze i do domu... 17.11.07, 16:52 euro 2008: 3 mecze i do domu...tak się to skończy, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.91-127-88.t-com.sk 17.11.07, 16:54 ja wiem ze takich wpisow macie tu juz pewni cale kopy ale powiedzcie mi prosze:GDZIE I JAK MOGE TEN MECZ OBEJZEC W NECIE!!!!!!!??? cholerny los emigranta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 17:02 Ja czasem korzystam ze strony kuszotv.pl www.kuszotv.pl/index2.php?id=football_saturday Wcześniej inni polecali www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiechu To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.torun.mm.pl 17.11.07, 17:12 Temu co wymyślił "until mecz Polska - Belgia" mówimy stanowcze Bye ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mole1989 Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 17:19 youtube.com/watch?v=WO4tIrjBDkk To jest dopiero Speech, i najlepszy do dzisiejszego meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emyot mały błąd :P IP: *.lublin.mm.pl 17.11.07, 17:41 "Sami nie damy rady i mocno liczymy na Was udział w relacji. " Chyba powinno być "wasz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazzelle Poprostu wygrać. W ogóle, kompletnie, konkretnie. IP: *.136.rev.vline.pl 17.11.07, 17:44 Poprostu wygrać. W ogóle, kompletnie, konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hes To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 17:55 ...jak ktos chciałby sobie wydrukować ten artykuł- transmisję to uwaga zajmuje ona 73 strony...oj chyba pęknie 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poirot szkocja-włochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 18:04 szkocja-włochy 0:1 gol - luka toni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszko To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.acn.waw.pl 17.11.07, 18:05 i co narobiliście najlepszego?? Dzisiaj ważny mecz, wiadomo o tym od dawna, czekałem z niecierpliwością, ale bez nerwów, bo przecież musimy wygrać. W sumie to podchodziłem do tego meczu jak do każdego w eliminacjach... Ale potem zacząłem czytać waszą relację i naprawdę mnie nakręciła. Już się denerwuję. I to Bardzo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zią Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.07, 18:08 Lukatoni - spoko. Odpowiedz Link Zgłoś