Gość: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 08:39 Będą mogli wąchać zapach marihuany....jakie to piękne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Apasz selekcja .. jak to fajnie brzmi IP: 62.29.170.* 12.12.07, 08:46 Ci wielcy obrońcy tolerancji i demokracji ze Stecem na czele bedą selekcjonować kibiców L hehehe ... świetna inicjatywa brawo ... marynareczki popcorn słonecznik i heya na meczyk tylko nie krzyczcie bo pan "Mordo Ty Moja Walter" spi ;( Pozrdo z Wrocka dla Prawdziwych Fanatyków L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: selekcja .. jak to fajnie brzmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:07 nie czytajcie tego - to wszystko bzdury nad bzdurami. To nie Walter, ale miasto Warszawa remontuje stadion, a ze ma on stać w tym samym miejscu co obecny i kasa jest podpisano umowę na remont całości (tzn. wyburzenie trzech trybun i budowę nowych) Trybuna kryta nie będzie wyburzana, bo ma pozostać. Miasto zrobiło prezent Legii, Walter próbuje jeszcze dorobić sobie odeologię. Fakt- w Krakowie, czy jak dotęd w Poznaniu robiono nie wszystko na raz tylko - po jednej trybunie, jedna na rok, ale to dlatego, że tam nie mieli kasy na tyle, a tu jest kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Przegraliśmy... IP: *.chello.pl 12.12.07, 09:00 ...mówiłem:W oficjalnym starciu z władzami klubu nie mamy szans.Trzeba było podstępem.Pzrytakiwać,uśmiechać się i robić swoje. PS Stec-srec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsens prawo wlasnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 09:09 jest swiete ... pomijajac inne kwestie po drugie - nie chcieliscie chocby udwac ze CHCECIE wspolpracy - wasza strata i, niestety, legia (czy inny klub) to nie TYLKO wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakręcany_czołg hahahaha IP: *.chello.pl 12.12.07, 09:14 nie srajcie żarem. nikt nie przegrał. nie doceniają nas. front przesunął się na Krytą i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Gdzie na krytą chłopaku? 12.12.07, 09:22 Na krytej najmarniej 3tys to karnety, ktore zostana odnowione w nowym sezonie, zostanie wam nie wiecej jak 2tys do zagospodarowania, wielu zostanie za bramą - tam się ganajcie do woli, jak nie chce wam się dopingować. Front... Z kim tak wojujesz, kibicu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klon Re: Gdzie na krytą chłopaku? IP: 193.201.167.* 12.12.07, 09:26 Tyle że na Żylecie też sprzedano koło tysiąca karnetów (swoją drogą wielki marketingowy sukces zarządzających Legią - lekko ponad 3 tysiące sprzedanych karnetów przy 11 tysiącach Lecha np.) i trzeba tych ludzi gdzieś usadzić prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Re: Gdzie na krytą chłopaku? 12.12.07, 09:33 Skoro w marcu wybiora firmę realizującą przebudowę, to może zamkną 3 trybuny dopiero z końcem sezonu. Wtedy karnet na żylete wiele nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Gdzie na krytą chłopaku? IP: 213.17.164.* 12.12.07, 14:49 I dlaczego tylko tyle karnetów? Bo nikt normalny ich nie kupi, kiedy obok będzie siedziała taka chołota jak na żylecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: prawo wlasnosci IP: 193.201.167.* 12.12.07, 09:14 Pewnie że jest święte. Tyle że stadion jest miejski a nie ITI Waltera i to miasto i tylko miasto ma prawo do podjęcia takich decyzji jak zmiana harmonogramu robót czy planu inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axe Re: Przegraliśmy... IP: *.aster.pl 12.12.07, 17:03 Przegraliśmy? Żyleta to nie krzesełka, tylko ludzie, a nas tak łatwo nie zniszczą. Wszyscy chcemy nowego stadionu... wiem, nie w takich okolicznościach (wątpię, czy budowa się już rozpocznie - byłabym mile zaskoczona, jeśli tak). Nie należy się poddawać, nigdy. Cała Legia zawsze razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Żenujące zagranie ITI IP: 193.201.167.* 12.12.07, 09:11 Kara za Wilno. Pięknie. Na murawie w Wilnie rozrabiało kilkudziesięciu pijanych debili gdyż klub nie umiał zorganizować wyjazdu własnych kibiców do Wilna (brak dystrybucji wejściówek przez Legię a dyrektor bezpieczeństwa klubu na urlopie wypoczynkowym kiedy 3000 kibiców jedzie zagranicę to żenująca postawa klubu), natomiast Walter chce ukarać kilka tysięcy kibiców. I to po raz kolejny, bo przecież najpierw zakazano wszystkim kibicom jakichkolwiek wyjazdów i wprowadzono inne obostrzenia. W normalnym kraju i normalnym klubie karze się osoby winne, w Legii karze się niemal wszystkich pozwalając tylko wybranej garstce (bez żadnej pewności że wśród niej nie będzie idiotów z Wilna) wejść na stadion. I jeszcze jedna sprawa, jakim prawem Legia wogóle może mieć wpływ na budowę stadionu skoro nie jest ani jego właścicielem ani nawet inwestorem? Przecież stadion ma budowac miasto (i dać tym samym prezent prywatnej firmie Waltera ITI za 360 milonów złotych by ta mogła sobie na nim niewielkim kosztem zarabiać wielkie pieniądze), więc jakim prawem Walter wydaje decyzje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Żenujące zagranie ITI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 09:16 A słyszałeś może kto finansował projekt stadionu za ciężkie pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Żenujące zagranie ITI IP: 193.201.167.* 12.12.07, 09:20 Chodzi ci o te 12 czy 14 milionów na projekt? Zwracam honor - dostaną stadion w dzierżawę na 35 lat za grosze bo w projekt warty (na razie) około 360 - 400 mln włożyli 14. Szacun. 1. Takie słowo "inwestycja". 2. Fakt sfinansowania projektu nie zmienia sprawy - właścicielem stadionu jest miasto, i inwestorem jest miasto. ITI nie ma żadnego prawa decydować o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Żenujące zagranie ITI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 09:28 OJEJUJEJU! :~( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: os Re: Żenujące zagranie ITI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 10:25 oprocz tego ze finansuja połowe projektu jeszcze!!i od miasta wydzierzawili obiekt i kupili pobliskie tereny za ostra kase!!i czego sie plujesz!!od poczatku mowilem ze ten caly protest to jedno wielkie posmiewisko a teraz macie... Pozdro dla prawdziwych i inteligentnych kibicow (L)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Żenujące zagranie ITI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:11 no to co, ze połowę projektu finansują, a raczej sfinansowali?? Miasto finansuje w 100 % przebudowę stadionu i skoro jest kasa chcą mieć wszystko od razu wykonywane. Choćby dlatego, zeby nikt HGW nie powiedział za 2 lata, że obiecywała stadion, a są tylko 2 trybuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys. .. IP: *.gazownia.szczecin.pl 12.12.07, 09:14 I bardzo dobrze jak banda kibiców Legii nie potrafi się zachować to nich teraz cierpią. I tak pożytku z nich nie było żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys IP: 193.201.167.* 12.12.07, 09:17 Słuchaj kibicu Lecha z Gazowni Szczecin - jak bydło z Bułgarskiej w latach 90 tych cyklicznie rok w rok po meczach z Legią niszczyło stadion i połowę okolicy to nikt z Legii nie wnioskował o zburzenie tego stadionu więc bądź łaskaw zawrzeć zwieracze i nie wypowiadać się w temacie który cię nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic w marynarce Re: "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys IP: *.pwn.net.pl 12.12.07, 09:25 Bardzo słuszna decyzja! Brawo Walter! Marzy mi się żeby we Wrocku też zrobili porządek z tym bydłem, które przeszkadza normalnym ludziom chodzić na mecze Śląska. Stadionowym bandytom stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew w warszawie Re: "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys IP: *.aster.pl 12.12.07, 09:37 ...jestem za kibicowaniem; nie lubię, gdy rozpraszają mnie lecące obok gumy, albo chmurka gazu nad głową... ale nazywać ŁOBUZÓW bydłem? Ludzi - bydłem? jak widać noszenie marynarki nie jest równoznacznie z odebraniem wychowania. "marzy mi się żeby we Wrocku też zrobili porządek"---ONI zrobili, a kibic w marynarce cichutko, żeby się nie narazić.... poza tym - INTERPUNKCJA- jak z pastwiska... PARÓWKOWYM SKRYTOŻERCOM - stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sh Re: "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys IP: 193.201.167.* 12.12.07, 09:47 Cóż ostatnio "wielki autorytet" pan od dyplomatołków nazwał część narodu (wiadomo którą) bydłem, więc wzorce pan w marynarce ma konkretne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Piłka nożna dla garniaków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 09:47 Jak dla mnie to nie kibice przegrali ale ITI. 5 tysięcy widzów, z czego 3 tys. to karnety? Marny zysk. Do tego miasto powinno zablokować taką decyzję, bo jest przeciwko mieszkańcom. Teraz się jednak okaże czy HGW to prezydent warszawiaków czy biznesmenów. Ciekawe czy stecgnida już się strzepał, że komunistycznymi metodami Walter pozbywa sie "faszystów" Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Jakich garniaków? 12.12.07, 09:54 Ilu ludzi w garniakach na krytej widziałeś? 20 osób na honorowej? I o jakiej przegranej mówisz? Stadion się będzie powiększał, 32tys. miejsc w lepszych warunkach - to gdzie tu porażka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Piłka nożna dla garniaków! IP: *.acn.waw.pl 12.12.07, 09:58 hehehe myślą że na krytą chodzą same prowaltery... to się dopiero zdziwią :] CAŁA LEGIA ZAWSZE RAZEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StefanS Śmieszne, na Legię i tak chodzi tylko 8tys. IP: *.171.153.90.crowley.pl 12.12.07, 09:46 ...wielka mi nowina ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axe Re: Śmieszne, na Legię i tak chodzi tylko 8tys. IP: *.aster.pl 12.12.07, 17:05 Trzeba się zastanowić, dlaczego tylko 8 tysięcy... nic nie dzieje się bez przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabian E. Rybczyk "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys. .. IP: *.chello.pl 12.12.07, 10:08 Jeśli to ma być kara to jest grubo spóźniona i nie odniesie ona wychowawczego skutku.Wręcz przeciwnie-konflikt narośnie.ciekawe tylko z niekorzyścią dla kogo.legia traci w Polsce opinię klubu z najlepszym dopingiem.ciekawe czy teraz nie straci swoich fanów? osobiście jestem przeciwko kibolom,chuliganom,wandalom,narkotykom,stadionom bez toalety,brudnym krzesełkom,tępym ochroniarzom,kombinatorom co w imię swojej miłości do klubu nie kupią biletu tylko kombinują.Jeśli więc przebudowa trybun przyniesie także zmianę wszystkiego co powyżej to jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
mazi1027 do rzekomych Kibiców 12.12.07, 10:13 a ja tam się zgadzam z władzami Legii. Dlaczego nie chcecie zaakceptować, że kibic to nie ten co niszczy wszystko naokoło tylko KIBICUJE. Przestańcie się bić, wyzywać i obrażać a zostaniecie traktowani jak NORMALNY kibic. Sęk w tym, że dal Was kibic to dla prawdizwego kibica KIBOL. Problem tkwi w Waszej mentalności ... śpiewacie, że kochacie, a za pół godziny niszczycie roczny dorobek ludzi, którzy dla Was pracują i chcą grać. Robiliście zadymę w Wilnie po co??? Teraz macie. Mecz Wam się nudził, bo L przegrywała ... trudno to jest sport. Może jeszcze porównacie się do kibiców Man Utd czy The Reds, którzy wiecie kiedy najwięcej kibicują??? ... jak zespołowi nie idzie, a Wy kiedy to robicie ... jak jest super, bez sensu. Doping pomaga ZWłASZCZA GDY NIE IDZE DRUżYNIE. Dudek nie chciał odejść z Liverpoolu dlaczego ... ja puścił szmatę to śpiewano mu "You'll never walk alone" a Wy co wtedy wrzeszczycie ... spier... i inne bzdety, dajcie spokój, ośmieszacie sie coraz bardziej. Z kim Wy wojnę prowadzicie?? Na pewno wśród Was są ludzie co świetnie myślą, tylko agresję zamieńcie na doping i sie wtedy dogadacie na pewno z władzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 Re: do rzekomych Kibiców IP: *.2hero.pl 12.12.07, 10:30 Człowieku nie wiesz o czym mówisz, juz mnie męczy tłumaczenie takim jak Ty. NIGDY NIE BYŁEM W WILNIE, NIGDY NIE ROBILEM BYDLA, NIE BRALEM UDZIALU W ZADYMACH, "PROMOCJACH" ANI NICZYM TAKIM, NIE RZUCAŁEM W NIKOGO PRZEDMIOTAMI, ZAWSZE UCZCIWIE PŁACIŁEM ZA BILET A I TAK TRAKTOWALI MNIE JAK BYDŁO -> PRZY BRAMKACH, KASACH, ZAWSZE I WSZĘDZIE. Teraz, dlatego że od lat dokładam swoje ciężko zarobione pieniądze do tego interesu, tracę zdrowie zdzierając gardło w deszczu i śniegu tylko po to żeby chłopaki na murawie czuli że jestem z nimi nie będę mógł oglądac ich meczy. Zawsze zaciskałem zęby i myślałem sobie że robie to po coś, żeby mój ukochany klub wygrywał. I co mnie za to spotyka? Szlaban, kop w pysk od ex-milicjanta i hasło że teraz będzie "selekcja na krytej", przepraszam, rozumiem ze stefania i stec będa ją prowadzili, tak? Zdruzgotany jestem tą informacją. Straszne straszne chamstwo, wylanie dziecka z kąpielą i brak szacunku dla ludzi, dla których Legia jest całym życiem a nie jednym z kolejnych biznesów. Nie wiem chyba sie stane agresywny i przyleje komuś (stecowi? stefanii? nie wiem jeszcze...), dosc juz mam bycia potulnym i grzecznie czekającym na swój bilet od analfabety w kasie "zjadaczem chleba". Albo nie wiem co zrobie bo mnie rozpacz ogarnia. Kocham Legie i j3bie jej zarząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gen. PO jak POP (PZPR) IP: *.kprm.gov.pl 12.12.07, 10:35 Stan wojenny na Legii Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Jeszcze jakiś kret od Gosia w kancelarii? 12.12.07, 12:57 Jakieś się tam uchował pod nosem Tuska? Czekaj, czekaj, już cię wyniuchali. Długo nie szukali, rozpoznają po kaczym chodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.TUSK wszyscy z żylety na Polonie jest amnestia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 10:40 pomózcie przy pierwszym cudzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyleta Re: wszyscy z żylety na Polonie jest amnestia. IP: *.proxy.aol.com 12.12.07, 16:01 Gość portalu: D.TUSK napisał(a): > pomózcie przy pierwszym cudzie!!! Te miernoty z PiS wszedzie musza sie wcisnac, spadaj stad czubek zanim kopa w dupala zalapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Czy Legia była kiedyś tak słaba jak za Waltera? IP: *.aster.pl 12.12.07, 10:59 powinien się ukarać sam czy Legia była kiedyś tak beznadziejna jak teraz gdy kupił ją Walter 0:2 w Wilnie do przerwy... brak awansu do europejskich pucharów a gdy były długi był Okuka ale był spełniony jeden warunek nie było Waltera wtedy można było wygrywać z Utrechtem 4:1 i 3:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyleta Re: Czy Legia była kiedyś tak słaba jak za Walter IP: *.proxy.aol.com 12.12.07, 16:02 Zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 czas wyeliminować warszawskie bandyctwo!!!! 12.12.07, 11:11 toż to szczyt, stolica kraju, a sam margines w niej mieszka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: czas wyeliminować warszawskie bandyctwo!!!! IP: 193.201.167.* 12.12.07, 12:03 Dlatego trzeba wprowadzić zakaz przebywania i meldowania się w niej spadochroniarzy spoza miasta które przyjeżdża na zarobek. Chamstwo warszawskie jest w 90% chamstwem napływowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic a ja się tam ciesze - troche statystyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 11:18 nie jestem kibicem Legii ale zawsze ja popierałem na arenie miedzynarodowej - ot liczyłem że bedzie może jakiś silny zespół któy moze coś wywalczyc. Niestety Legia zwykła nas na owej arenie kompromitować - troche statystyki: od 1989 roku Legia tylko raz nie została ukarana za zachowanie kibiców podczas meczów w pucharach europejskich ostatnie jej wybryki to Wiedeń i Tibilisi - każdy pamięta kto się choć troszke piłka interesuje Wilno to było mistrzostwo siwata - puszczali to nawet w ... USA! gdy przegrali mistrza z Widzewem podpalili swój stadion gdy wygrali mistrza - zdemolowali warszawe (głównie starówkę) wkońcu ktoś coś robi - może bedzie lepiej. Ale gdy robi to ta banda zwierząt stzrela fochy ... no wieś - co tu dużo móić - wieś Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys. .. 12.12.07, 11:25 Bydło i chołotę kibicowską trzymać w klatkach ze lwami na trybunach - i będą razem ogladali mecze.Jakie to proste.Nawet kaczor by na to nie wpadł!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Brawo Walter! IP: *.icpnet.pl 12.12.07, 11:38 Nie zadawaj się z bandytami. Może mnie brać kibicowska zrugać, ale po co solidaryzować się z tymi ćwokami? U nas kibice potrafili odrzucić przemoc, uratowali klub, stworzyli pozytywny wizerunek kibica, co spowodowało inwestycję Amiki i pozyskanie sponsorów. Przez tak pozytywne działanie mamy prawo wymagać od zarządu i właściciela, ale oni? Cóż z siebie dali? Jest dla mnie niepojęte, że stowarzyszenie kibiców firmuje przestępców i rzuca kłody pod nogi zarządowi, który wywalczył mistrzostwo i spłacił długi. Oni żyją w dawnej epoce. Chcą pieniędzy i bezkarności, są nieodpowiedzialni. To nie są kibice. Ch... z nimi! Legii dobrze życzę, dlatego niech stowarzyszenie zrobi porządek w szeregach i dogada się z Walterem. Warunek jest taki, że muszą beknąć zadymiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska_Północna Re: Brawo Walter! IP: *.brzezno.univ.gda.pl 12.12.07, 11:52 gdyby walter nazywal sie kaczynski to wszystkie "niezalezne" media w Pl krzyczalyby ze demokracja i wolnosc w Pl jest lamana, i inne tego typu slogany. to co sie dzieje u nas to ewenement na skale swiatowa zeby dzialacze klubu prowadzili az tak otwarta wojne ze swoimi kibicami, jakby jeden z drugim nie mogl usiasc i porozmawiac o tym jak wyjsc z tej ciezkiej sytuacji. wystarczylaby dobra wola. przykre to jest ze polak polakowi podklada noge. wesolych swiat dla kibicow L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jachu Re: Brawo Walter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:09 Mylisz sie, nie jest to ewenement na skale swiatowa. We Wloszech prezez jednego z klubow (za cholere nie potrafie sobie przypomniec ktorego) cofnal karnety calemu sektorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Brawo Walter! IP: 193.201.167.* 12.12.07, 12:07 Lechita i czym ty gadasz? Po co te kłamstwa? Dzicz z Poznania która niszczyła stadion Lecha w latach 90 tych co drugi mecz nagle spotulniała? Teraz nie ma na B?ułgarskiej chuliganów? A kto niby mecze ochrania jak tzw. "ochroniarze". Poprostu działacze potrafią w Poznaniu dogadać sie z kibicami a ci pilnują porządku, natomiast leją się po gębach w lasach i na polach. Pozatym Walter też niby przyszedł do klubu ze względu na legendę klubu, markę i fanatycznych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jachu Re: Brawo Walter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:10 I wlasnie o to chodzi: niech sie leja po gebach w lasach i na polach, gdzie nie ma osob postronnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Brawo Walter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:50 Walter przecież nie ma z tym nic wspólnego, miasto finansuje budowę, miasto ogłosiło na to przetarg. Walter co mógłby zrobić w tej sytuacji - i tak niezwykle korzystnej dla niego (dostał jego klub prezent od miasta) ? Mógłby wynająć stadion w Płocku dla kibiców? To bez sensu. Mógłby też ogłosić, to właśnie zrobił, że przebudowa stadionu przez miasto to walka z kibicami:)) A wy w to wierzycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Brawo Walter! IP: *.icpnet.pl 12.12.07, 13:03 A co to ma do kibicowania i wspaniałej atmosfery na stadionie? Nie mów o ochroniarzach gotowych dać w pysk, bo nie masz o tym bladego pojęcia. Jakoś dziwne pikniki, do których sam się zaliczam, nie czują się terroryzowani na stadionie. Są ostatnimi, którzy złamaliby zresztą regulamin stadionu. Ochroniarze mogą być twardsi wobec tych, którzy przychodzą na stadion pijani i sikają gdzie popadnie. Do każdego trzeba mówić tak aby zrozumiał. W stosunku do kulturalnych kibiców są nad wyraz kulturalni, co powoduje autentyczną więź kibicowską niezależnie od pochodzenia społecznego i statusu materialnego. To co kto robi prywatnie mnie nie interesuje. Cieszę się, że ustawki są, jeśli ktoś ich potrzebuje (czasami dobrze jest spuścić adrenalinę i odreagować), w lasach a nie na meczach. Co do Legii to chorzy są ci, którzy wiodą prym kibicom. Nie wykazują dobrej woli i degradują swój klub. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Brawo Walter! 12.12.07, 14:27 Gość portalu: Lechita napisał(a): > A co to ma do kibicowania i wspaniałej atmosfery na stadionie? Nie mów o > ochroniarzach gotowych dać w pysk, bo nie masz o tym bladego pojęcia. Jakoś > dziwne pikniki, do których sam się zaliczam, nie czują się terroryzowani na > stadionie. Są ostatnimi, którzy złamaliby zresztą regulamin stadionu. > Ochroniarze mogą być twardsi wobec tych, którzy przychodzą na stadion pijani i > sikają gdzie popadnie. Do każdego trzeba mówić tak aby zrozumiał. W stosunku do > kulturalnych kibiców są nad wyraz kulturalni, co powoduje autentyczną więź > kibicowską niezależnie od pochodzenia społecznego i statusu materialnego. To co > kto robi prywatnie mnie nie interesuje. Cieszę się, że ustawki są, jeśli ktoś > ich potrzebuje (czasami dobrze jest spuścić adrenalinę i odreagować), w lasach > a > nie na meczach. Co do Legii to chorzy są ci, którzy wiodą prym kibicom. Nie > wykazują dobrej woli i degradują swój klub. Dobra nie będe się odnosił do początku bo mam w nosie w sumie co się dzieje na Lechu, powiem tylko, że Twoja niewiedza o tym co się dzieje na stadionie Legii jest porażająca i dyskwalifikuje cię jako osobę która może się na ten temat wypowiadać. Zapewniam cię, że jak u nas tak jak teraz u was za ochronę byli odpowiedzialni własnie kibice to był to na trybunach najlepszy okres na Legii - była kultura, dobra zabawa, wspaniałe oprawy które w wielu rankingach kibicowskich były dużo wyżej klasyfikowane niż te Lecha. Także nikt się nie czuł terroryzowany o ile sobie na to mocno nie zapracował (nie rozrabiał po pijaku albo rzucał kamieniami lub robił równie coś mądrego). Teraz większość kibiców czuje się zaszczutych, dożywotni zakaz mozna otrzymać za 0,1 promila w wydychanym powietrzu lub za zmianę lub opuszczenie miejsca w czasie meczu, na wyjazdy nie można jeździć a dochodzi do tego że jeśli kogo nie lubi dyr. ochrony to może zostać na jego cichy telefon przetrzymany przez policję w samochodzie bez powodu. To jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el-slawek 30 000!!! ale chyba w calym sezonie??? IP: *.aareon.com 12.12.07, 12:10 watpie, zeby w Warszawie znalazlo sie 30.000 kibicow chetnych obejrzenia meczu Legii, chyba, ze przyjada kibice Lecha lub Wisly, albo, ze chodzi o liczbe kibicow w calym sezonie, no dajmy na to wiosennym... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: 30 000!!! ale chyba w calym sezonie??? 12.12.07, 14:33 Gość portalu: el-slawek napisał(a): > watpie, zeby w Warszawie znalazlo sie 30.000 kibicow chetnych obejrzenia meczu > Legii, chyba, ze przyjada kibice Lecha lub Wisly, albo, ze chodzi o liczbe > kibicow w calym sezonie, no dajmy na to wiosennym... A ja wątpię żeby przyjechali kibice Lecha albo Wisły do Warszwawy w jakiejśc większej ilości bo to za duże cykory i nigdy nie było ich jakoś zbyt wielu w porównaniu np. do Widzewa czy Jagielloni. Jak już rozmawiamy sobie w takim rzeczowym tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el-slawek Re: 30 000!!! ale chyba w calym sezonie??? IP: *.aareon.com 12.12.07, 16:24 ok, masz racje, ta moja wypowiedz oczywiscie prowokacyjna, ale mysle, ze jeszcze niepredko doczekamy sie faktycznie 30.000 widzow na polskich stadionach piewszoligowych, choc pierwszym ku temu krokiem powinno byc zapewnienie bezpieczenstwa, aby np. ojciec lub dziadek z dziecmi mogl tez przyjsc na mecz i nie lekal sie o zycie lub zdrowie. Kibice rozrabiajacy np. w Wilnie powinni zrozumiec, ze zaszkodzili najbardziej wlasnie swojemu klubowi, chyba, ze ich to nie obchodzi bardziej niz spranie paru Wislakow czy tez Litwinow - jesli to drugie, to chyba nie powinno byc dla nich miejsca na stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys IP: *.acn.waw.pl 12.12.07, 13:16 doskonale. ciekaw tylko jestem kto im te biznesplany odnosnie nowego stadionu robil? mam takie dziwne wrazenie ze jak juz stadion zbuduja to znowu beda chodzic ci co chodzili (pewnie max 15 tys) albo protest bedzie kontynuowany i bedzie przychodzic 5 tys ludzi. Gratulacje nie ma to jak dobra strategia marketingowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco_nero Jest jeszcze CWKS Warszawa IP: *.bph.pl 12.12.07, 13:30 Panie Walter... żebyś Pan się nie obudził po tych paru latach z ręką w nocniku... żeby się nie okazało, że wzorem ze Szczecina - na 4- ligowym CWKS przychodzi 10.000 kibiców a na ITI zaledwie 300 przylansowanych Andrzejów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scypio72 "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys. .. IP: *.rudanet.pl 12.12.07, 13:55 POPIERAM Z TERRORYSTAMI SIE NIE NEGOCJUJE. !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys. .. IP: *.pgd.pl 12.12.07, 14:09 zaraz, to stadion legiuni ma liczyc 30 tys i stadion narodowy 30 tys !!! Skad tyle bedzie meczy aby się kaska zwrócila,czy to oplacalne ? Może warto zrobic dwa w jednym ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Niech bluzgają na Waltera na podwórku 12.12.07, 14:39 albo posiedzą w ciszy na ławce w parku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRRRRRRRRRRR "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys. .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 15:03 kiedy panie Tomczak kara za to: ekstraklasa.wp.pl/title,Szczesny-Legia-kupila-mistrzostwo-,wid,9193317,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kater "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys. .. IP: 217.153.71.* 12.12.07, 15:16 kibole muszą ustąpić i ustąpią, a jak nie to strzelać. do czego to dochodzi, że banda pedryli chce narzucać swoje chore zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiziol "Dz": Przez półtora roku na Legii tylko 5 tys. .. IP: 193.24.200.* 12.12.07, 16:56 Jakiś oszołom z rady miasta będzie walczył? Trzeba przejrzeć nagrania z meczy,podczas których byly zamieszki. Może tam pana samorządowca zobaczymy jak cegłówką wali policjanta Odpowiedz Link Zgłoś