Gość: Ksenon IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.31.* 09.08.03, 19:21 Górnik dopiero się rozgrzewa.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elwro Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.19.* 09.08.03, 19:24 MICHAL Strak? On nie mial jakos inaczej na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojke WWW.PILKA.INJ.PL - najlepszy serwis piłkarski IP: serwer:* / 192.168.0.* 10.08.03, 09:36 Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak A teraz do Brukseli ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 19:40 Cała Polska ściska kciuki za udany występ w środę przeciwko Anderlechtowi !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynio Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.look.ca 09.08.03, 19:44 Co to za palanty pisza o tych meczach,widac ze Widzew za bardzo nie daza sympatja a pozniej nie wiedza dlaczego ludzie z Lodzi nie lubja komunistow z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surrealista Rynio na geopolityce to też się nie znasz kochanie IP: *.chello.pl 09.08.03, 21:38 Te komuchy które teraz Warszawę okupują to zezŁodzi (albo Żyrardowa) przyjechali to typowy element napływowy ale po wiosennych roztopach mam nadzieję że to barachło spłynie do Bałtyku. A potem zdechnie w otchłani światowego oceanu zdrowego rozsądku. CHU.E PRECZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.chello.pl 09.08.03, 20:03 Ouadja zagrał na obronie... ho, ho... muszę odwiedzić okulistę i oddać telewizor do naprawy, bo ja go widziałem na środku pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabkarz Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 20:29 To lepiej zalatw skierowanie do okulisty dla aiutora tego tekstu albo najlepiej od razu dla calej redakcji bo ostatnio co artykul to takie takie pierdoly pisza i tyle bledow slownych robia że aż szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.nisko.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 20:53 Polkowice w 2 lidze tylko kupowały mecze , teraz to wszystko wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmar58 Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.zygmunt.silesianet.pl 09.08.03, 21:20 Dla kogo oni grają ,ci beniaminkowie,3-4000 tysiące widzów na trybunach,to obciach,w II lidze przychodzi na mecze więcej kibiców,Polkowice zaliczy epizod w I lidze i zamieni sie miejscem z Lubinem w przyszłym sezonie,mecz I ligi to wydarzenie ale widocznie nie w Polkowicach.W II lidze na meczu Piast - Opoczno zabrakło biletów ,było 4000 tyś.widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Górnik Łęczna!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 21:59 I co Ch*je?Łęczna spadnie do II ligi?Popierdoleni jesteście,a atmosfera nawet wśród 4500 kibiców może być świetna.Górnik o niebo lepiej od Wisły P.się zaprezentował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Łęczna spadnie najpózniej za dwa lata IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 09.08.03, 22:49 Kiedy UE wymusi na polskim rządzie normalne tj. rynkowe ceny węgla i będziemy kupowali zagraniczny wegiel o połowę taniej niz polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Łęczna spadnie najpózniej za dwa lata IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 10.08.03, 17:05 dupczysz flaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Nie rozumiem tego bełkotu ale jest oczywiste że IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 10.08.03, 21:03 ekonomia socjalizmu się w Polsce konczy a z nią dziwoląg jakim jest górnictwo głebokie przy pomocy szybów. Wszędzie wydobywa się wegiel odkrywkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 22:23 ty jestes chyba jakis niedowidzacy- liczba widzow na meczu amica- ktos tam to 1800 (tysiac osiemset), chyba sporo mniej niz u bieniaminkow, ale moze nie umiem liczyc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Rako Condone Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 10.08.03, 00:38 Racja - a unas na inauguracyjnym meczu czwartoligowej Lechii Gdańsk przyszło sobie dzisiaj jakieś +/- 3 tys. ludka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 10.08.03, 16:05 Gość portalu: El Rako Condone napisał(a): > Racja - a unas na inauguracyjnym meczu czwartoligowej Lechii > Gdańsk przyszło sobie dzisiaj jakieś +/- 3 tys. ludka. nie wiem ile w tym prawdy , ale to malo u nas na klase a przychodzi pol wsi!!!! gdyby meszkalo u nas 100000 ludzi, to przy 50-cio procentowej frekwencji byloby 50.000!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 05:00 Gość portalu: elmar58 napisał(a): > W II lidze na meczu Piast - > Opoczno zabrakło biletów ,było 4000 tyś.widzów. No bez jaj. 4 miliony ludzi na jednym meczu, tego jeszcze nie bylo. Zakładająć, ze srednio frekwencja na stadionach ekstraklasy bedzie wynosic 5000 to do 4 milionow przy 7 meczach w kazdej z 26 kolejek dobijemy za jakies 4,5 sezonu. A jesli w Gliwicach zabraklo jeszcze biletow, to przed kasami czekal pewnie dodatkowo 2 milionowy tlum. Nie wyobrazam sobie co byloby, jak przyjechalaby Wisla, a nie jakies Opoczno. Duze macie te stadiony na Slasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 10.08.03, 17:07 mamy wielkie jak lotniska, bedzie trzeba to je jeszcze powiekszymy, a potem wpuscimy lwy i bedzie zabawa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmar58 Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 08:12 Jestem wieśniakiem nanana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnnyB. 1. kolejka I ligi. Górnik Polkowice vs Wisła Kraków IP: *.bytom-odrzanski.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 21:51 Pierwszy raz byłem na mezu pierwszej ligi polskiej. Bardzo sie ucieszylem ze bede mogl zobaczyc gwiazdy Wisly na zywo. Jednak nie o tym chcialem napisac. Chodzi o organizacje meczu w Polkowicach. Podekscytowany stanalem w kolejce. Dosc szybko przesuwalem sie do przodu. Gdy bylem juz o pięć osob od okienka, kasjer nagle zamknal okienko. Tlumaczyl sie tym ze skonczyly sie blankiety i musi pojsc do klubu po nowe. Zjawil sie po 5-10 minutach, jednak okienka juz nie otworzyl. Wiadomosc:biletow juz nie ma. Troszke sie zdziwilem. Jednak moja reakcja wydawala sie dosc spokojna w porownaniu z kilkoma innymi kibicami. Niektorzy nawet pocichu namawiali do szturmowania bram strzezonych przez ochroniarzy, kontrolujacych kazdego kto przechodzil (z biletem rzecz jasna) przez brame. Jednak do ich pracy nie mam zastrzezen. Dowiedzialem sie ze jest druga brama. Pospiesznie wiec udalem sie w jej kierunku. Kolejka byla, a na dodatek nadciagali inni, ktorzy nie dostali biletow w tej pierwszej. Co do ceny nie mam zadnych zastrzezen. 15 zl i 8 zl to ceny w sam raz odpowiednio na siedzace i stojace miejsca. Tlok zrobil sie wiekszy,a na dodatek kilka chwil pozniej kasjer znow zamknal kase, tlumaczac ze bilety sie skonczyly. Wraz ze mna nie zdolalo ich nabyc kilkudziesieciu kibicow. Udalo mi sie jednak zdobyc wejsciowki za 12 zl na miejsce stojace. Mam jednak goracy apel do prezesa i dzialaczy Gornika Polkowice: Prosze o wprowadzenie do sprzedazy troszke wiecej biletow, zwlaszcza gdy na stadion przyjezdza taka druzyna jak Wisła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czemar Re: 1. kolejka I ligi. Górnik Polkowice vs Wisła IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 11:18 Polkowice II LIGA treść opinii: Chciałem tylko podziekować i pogratulować organizacji meczu ludzią z Polkowic.Pewne jest ze moja i wszystkich tych którzy nie zostali wpuszczeni na stadion noga w Tym miescie juz nie postanie.Pewnie włodarzy klubu to mało obchodzi,ale przejechałem w obie strony 300 km zawaliłem dzien w firmie,a co najwazniejsze chciałem pokazać dziewięciolatkowi jego idoli z boiska na żywo,no ale na chciałem sie skonczyło,bo dla ok.100 osób na stadionie zabrakło miejsca.WRACAJCIE SZYBKO DO DRUGIEJ LIGI ZDOBYWAC DOSWIADCZENIE WŁODARZE !!! imię/pseudonim: czemar nazwisko: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.icpnet.pl 09.08.03, 22:08 Gość portalu: Ksenon napisał(a): > Górnik dopiero się rozgrzewa.. Tak sie rozgrzewa, ze tylko slupek i poprzeczka go uratowaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 10.08.03, 00:32 zależy który górnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: 80.51.243.* 09.08.03, 22:24 I jak chłopcy pograliście sobie. Podajcie aktualną tabele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULI Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 22:30 spoko. To lech zagrał tragicznie. inne druzyny pojadą z górnikiem jak z dziwką. Bramkarz gornika - Lech to wielki HUJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tome Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 22:49 sluchaj Buli troche chyba za duzo przeklinasz ale skoro na prawde musisz to przynajmniej zwracaj uwage na ortografie co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.03, 01:07 Gość portalu: tome napisał(a): > sluchaj Buli troche chyba za duzo przeklinasz > ale skoro na prawde musisz to przynajmniej zwracaj uwage na > ortografie co? "Na prawde" ???? Czy może naprawdę - nauczycielu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 10.08.03, 00:33 fakt, lech tu chuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejorz Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 22:51 Lech Lech Kolejorz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z kulczykiem NIECH TEN ZŁODZIEJ KULCZYK WEJDZIE WRESZCIE W LECHA IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 23:46 ALBO NIECH SIE SKOMPIRADLO WYPROWADZA Z WIELKOPOLSKI I W OGÓLE Z TEGO KRAJU BO TYLKO MU SZKODZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artb Re: NIECH TEN ZŁODZIEJ KULCZYK WEJDZIE WRESZCIE W IP: 62.233.197.* 10.08.03, 07:21 Gość portalu: precz z kulczykiem napisał(a): > ALBO NIECH SIE SKOMPIRADLO WYPROWADZA Z WIELKOPOLSKI I W OGÓLE > Z TEGO KRAJU BO TYLKO MU SZKODZI popieram to, żeby spierdalał z Polski! Nikt mi nie wmówi, że gość dorobił się takiej kasy nie smarując ani razu. A jeśli smarował, to jest to taki sam przestępca jak Bagsik, tylko jeszcze na wolności. W ogóle ci nasi byznesmeni to buroki. Inwestują tylko w korty dla swoich córek lub dziwek, bo to im się wydaje elitarne, a słoma z butów wystaje. To samo Jakubas, Sołowow i Krauze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Żenująca Wisła IP: 62.233.197.* 10.08.03, 07:14 Grają fatalnie! Myślałem, że tylko z Omonią dawai dupy, ale oni są po prostu ciency. I te transfery! Brasilia dno! Gorawski totalne dno! Oudja (czy jak mu tam)- co to w ogóle jest? Zapewne szefowie Ery walą się teraz młotkiem po łbach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Żenująca Wisła IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 11:29 gdzie byli tacy ciency, co??? liczy sie wynik, a nie styl, zwlaszcza jak graja w okrojonym skladzie!!! chyba jedna trzecia kadry wisly to juniorzy, a ty oczekujesz zwyciestw po 10-0? puknij sie w nieuzywany leb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c u Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 08:40 gornik najwyzej przygotowuje sie do powrotu na swoje miejsce...2 liga,narrazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkey co to za frekwencja? (z wyjątkiem kibiców Lecha) IP: 80.51.244.* 10.08.03, 11:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: co to za frekwencja? (z wyjątkiem kibiców Lec IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 10.08.03, 15:43 moim zdaniem to Gornik Police nie ma wiekszych szans w starciu z takimi tuzami naszej ligi jak Debel Katowice, Antyka Bronki, Lech Warszawa, czy nawet Odra Opole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.limes.com.pl 10.08.03, 16:40 Moderator to frajerska pała!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.radom.pilickanet.pl 10.08.03, 18:19 Legia jest za słaba na mistrza. Tylkoi wisła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Zwycięstwo Wisły, Groclinu, Amiki .... IP: *.acn.waw.pl 10.08.03, 20:45 Gość portalu: kkk napisał(a): > Legia jest za słaba na mistrza. Tylkoi wisła Czy Ty dziecko nie przesadzasz????? Po pierwszej kolejce jestes taki pewny??? Bardzo ciekawe podejscie. Gdybym mial 9 lat to podobnie myslalbym ale niestety jestem duzo starszy i mam troche wiecej doswiadczenia od Ciebie dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruger` Re: Zwycięstwo Wisły, Groclinu, Amiki .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.03, 08:13 A co najwazniejsze, jestes z wa-wy... Ale jesli masz juz doswiadczenia, to powinienes wiedziec, ze Legia mimo posiadania najlepszego skladu czesto nie zdobywala mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skox Re: 1. kolejka I ligi. Zwycięstwo Wisły IP: *.crowley.pl 12.08.03, 14:34 Gość portalu: Ksenon napisał(a): > Górnik dopiero się rozgrzewa.. ja też tak uważam, zagrali dobrze a wisła miała więcej szczęscia no i sędziów po swojej stronie (nie tam żebym ujmował tej drużynie, ale nie było faulu na żurawskim a dubicki strzelił ewidentnie ze spalonego - obie akcje widziałem niezwykle wyraźnie). Górnik będzie rządził i dzielił, to jest pewne. forza Górnik! Gorząd rządzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś